|
|
| Star wars JediOutcast | |
|
+23Vikinger Ki pitris Xavier Padme von Kell Jakkob Killer Ruplikon olin Darth Gryat Checkman Potan von Kell Mandalorian Derk Yall Undertaker Darth Assmondeus Shred Naki carbon jursky darth t-error ScorpiO Raziel Cody Jekyll SK 27 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 10:53 | |
| mno, ja ho hrala ze zvedavosti, po outcastu a academy..nutno rict, ze s Mandem docela souhlasim, zabloudila sem mockrat, a kolikrat mi ani navod na netu nepomohl, abych se pohnula ve hre dal..Nakonec sem to nedohrala..Pribeh me zaujal, grafiku taky prekousnu, prece jen je to stara hra..ale ovladani, hlavne souboju s mecem pro me bylo trochu tezkopadny, ale to je asi tim ze se byla zvykla na ty pozdejsi hry.. no, kazdopadne nekdy mam v planu se k tomu vratit, ale nejspis budu muset zacit odznova, protoze sem se v ty hre ztratila a nic nechapala _________________ Vivat Itchy | |
| | | Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 11:40 | |
| No já Ti nevím, ale já vycházím dodes z ovládání Jedi Outcast a je to jako na pohodu - nikde problém nevidím... Hratelnost je jako skutečně slabší, pokud to porovnáte s Outcastem, nebo Academy, ale opakuju, že mezi těma hrama je jednak propastnej rozdíl a taky v tej době, kdy Jedi knight vyšel tu nic tomuhle podobného nebylo a prostě to byla pecka! Nikde jinde ste si lightsabrem nezamáchali a neřešilo se, že nemůžete dělat salta a otočky hlavvou dolů, podsmyky, záseky a tak - prostě to byl vrchol Jinak z Jediho Knighta v rámci seků a vůbec cele ten soubojovej systém jak Outcast, tak aji Academy vychází, takže sme o5 u toho prvního Jedi Knighta Takže Ti skutečně neradím špatně, když Ti řikám, aby sis to zahrála - rozhodně neprohloupíš a budeš mít na pár dní a možná i týdnů o zábavu postaráno, pokud budeš hledat aji Secreat Areas | |
| | | Padme von Kell Císařova ruka
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 12:15 | |
| mno, jak sem psala, mam v planu dat tomu jeste sanci, uz proto ze me zajima ten pribeh, a radsi si to zahraju, nez bych si o tom precetla.. ale s tim ovladanim nekecam, jo, je videt ze z toho outcast a academy vychazely, ale je to pro me fakt takovy tezkopadny, ty souboje s mecem, vim ze je to tim, ze je ta hra stara, ale trochu mi to prekazelo, to je fakt..nicmene, pak sem si relativne zvykla, mam rada hry, se kteryma se musim trochu poprat..a urcite tomu sanci dam _________________ Vivat Itchy | |
| | | Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 12:16 | |
| Teď se bavíte o Outcastu nebo o DF? | |
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 12:17 | |
| o jedi knightovi, cili DF2 _________________ Vivat Itchy | |
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 12:21 | |
| OK, no to jsem kdysi taky hrával, ale nedostal jsem se daleko. Jsme mazali hardisk a pak už jsem to nesehnal. Kdysi jsem to hrozně chtěl hrát, ale nesehnal jsem to. | |
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 12:24 | |
| aha, no ja to mam, i kdyz jen vypaleny no..muzu ti to na sraz prinest jestli chces ja sem k tomu shanela mysteries of the sith, nasla sem, ale nak mi to nefungovalo.. _________________ Vivat Itchy | |
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 12:26 | |
| - Cody napsal:
- OK, no to jsem kdysi taky hrával, ale nedostal jsem se daleko. Jsme mazali hardisk a pak už jsem to nesehnal. Kdysi jsem to hrozně chtěl hrát, ale nesehnal jsem to.
Já sem to moc chtěl, páč se mě do ruky dostalo demíčko a to mě dostalo a tak sem chtěl origoš Tak sem rozbil prasátko, po telefonu si hru v krámě zamluvil, aby mě ji NIKDO nečórnul a pak sem si pro ni jel Stála mě tehdá celejch osm stovek dámy a pánové a těch peněz dodnes nelituju, páč to je prostě paráda a navíc u toho byl aji datáč, tedy Mysteries of the Sith Jo a pokud bys měl zájem o hru, tak písni a můžeme to spolu nějak pořešit - Padme napsal:
- mno, jak sem psala, mam v planu dat tomu jeste sanci, uz proto ze me zajima ten pribeh, a radsi si to zahraju, nez bych si o tom precetla..
ale s tim ovladanim nekecam, jo, je videt ze z toho outcast a academy vychazely, ale je to pro me fakt takovy tezkopadny, ty souboje s mecem, vim ze je to tim, ze je ta hra stara, ale trochu mi to prekazelo, to je fakt..nicmene, pak sem si relativne zvykla, mam rada hry, se kteryma se musim trochu poprat..a urcite tomu sanci dam Už jen kvůli tomu příběhu to stojí za to - navíc se ve hře bitkaříš s Dark Jediema jenom sedmkrát a přijít tomu na kloub se dá Třeba já jedu techniku udeř a ustup, ale závisí to samozřejmě aji na protivníkovi, páč každej Dark Jedi má svoji osobitou techniku a styl boje - nej mi přijde Maw, Sarris a Boc Jerec je dosti tuhej, ale dá se dát v pohodě... Jo a to bych zapoměl - u toho kámoše, jak mi říkal o tej msrti Jan a tak (psal sem v jinačím topicu) mi aji ukazoval fan tvorbu, kde nějakej týpek či parta udělali první misi v Dark Forces a poslední kolo v Jedi Knightoj v enginu Jedi outcast, takže model byl Kyle z Outcasta, jerec byl nově vyrenderovanej, ale byl velice kvalitní a všechno to prostě bylo jako v Outcastoj To byl taky mazec, ale na jedničku to prostě u mě nemá! | |
| | | | Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 12:37 | |
| - Padme napsal:
- jo, o tom modu do outcastu/ academy vim, nekde to mam myslim dokonce i stazeny..i kdyz slo myslim o predelavku dark forces..
Jj, internet je těhlech věcí plnej, stačí jen hledat a máš to - Padme napsal:
- jinak jo, s tema dark jediema se mi prave bojovalo blbe..nejvic mi dali zabrat ti dva, ten malej a ten velkej a tlustej, jak s nima clovek bojuje najednou..ty jmena uz fakt nevim
jinak jereca sem nemela moznost v boji ozkouset, pac jak sem tu uz nekde psala, hru sem nedohrala, pac sem se tam ztratila Ti braši se jmenujou Gorc (velkej) a Pic (malej) a já s nima teda problémy nemám ani na nejtěžší obtížnost, ale nebudu tu psát jak na ně, abych Tě nepřipravil o snažení se Ale dají se dát na pohodu - jsou tam těžší kousky Jerec je jednoduchej na techniku, ale je to slizák úskočnej a při souboji Ti udělá prasárnu, kterou můžeš dobře využív ve svůj prospěch, apokud nevíš jak, je to problém a dá ti hodně, opravdu HODNĚ zabrat... | |
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 12:38 | |
| Jo DF bych bral. Takže na srazu. | |
| | | | Padme von Kell Císařova ruka
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 12:41 | |
| V offtopicu jinak cody, mam jen DF 2..DF slibil xavier ze mi hodi odkaz, tak sem zvedava _________________ Vivat Itchy | |
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 12:43 | |
| [quote="Padme"]V offtopicu Díky - Padme napsal:
- jinak cody, mam jen DF 2..DF slibil xavier ze mi hodi odkaz, tak sem zvedava
Obyč Dark Forces se dá v poho stáhnout z netu | |
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 12:45 | |
| jop, ted to taham, Xavier uz mi poslal odkaz, sem na to zvedava _________________ Vivat Itchy | |
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 12:46 | |
| Kdyby mi někdo sehnal oba díly, vůbec bych se nezlobil. Ale DF 2 asi až na srazu a první DF pokud někdo víte kde stáhnou, byl bych rád. | |
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 12:49 | |
| ja bych se nezlobila za funkcni MotS protoze u tech co sem sehnala mi furt vyskakuje hlaska, ze nemam direct x, a pritom kdyz ho nainstaluju, tak to stejne nebezi _________________ Vivat Itchy | |
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 12:50 | |
| - Cody napsal:
- Kdyby mi někdo sehnal oba díly, vůbec bych se nezlobil. Ale DF 2 asi až na srazu a první DF pokud někdo víte kde stáhnou, byl bych rád.
Já zkoušel ty svý origoš disky od Jedi Knighta přepálit a jak je to starý, tak to není chráněný a přepálit to jde - měl bys aji Mysteries of the Sith A tady je to Dark Forces: http://www.486games.net/game.php?id=68 | |
| | | Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 12:55 | |
| kdo chce abych mu poslal odkaz na některý díl jk, či na DF ať se mi ozve (platí pro DF,DF2,MotS,JO,JA) | |
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 13:03 | |
| Mě stačí když mi to přenese Jakkob na sraz vypálený. Dík | |
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 13:05 | |
| - Cody napsal:
- Mě stačí když mi to přenese Jakkob na sraz vypálený. Dík
Já ještě neim, jestli tam pojedu - ale jak sem řek, utrhnout bych se moh a jel bych rád | |
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 13:15 | |
| Jo, jasný pokud nebudeš moc, tak se nedá nic dělat. | |
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Tue Oct 20 2009, 18:05 | |
| - Cody napsal:
- Jo, jasný pokud nebudeš moc, tak se nedá nic dělat.
Bych Ti to možná mohl kdyžtak poslat poštou, ale to se ještě uvidí Jinak by nebylo od věci se vrátit z5 k Outcastoj... | |
| | | Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| | | | Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast Wed Oct 21 2009, 08:02 | |
| No, když si to tu tak pročítám, tak je to pořád Kyle a tak, ale nepadlo tu slovo třeba o Tavion, nebo Desannoj - co na ně řikáte? V rámci hry ovšem - třeba jako na protivníky? Jak dlouho vám dali zabrat? Třeba já se prvně s Tavion bitkařil kolik hodin, než sem ji udolal Teď sem ji dal na první pokus... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Star wars JediOutcast | |
| |
| | | | Star wars JediOutcast | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|