| Vaše nejoblíbenější Rasa? | |
|
+43mandorian elite JediSith Aggofan Skyguy Andre Desabor Vegi atat Ultimate muuurgh2 Cody Jakkob Killer Kiaayla Ki Jaldithas Tom pitris rouge Gralen Xavier Padme von Kell Darth Anyt Darth Eternal Hatred William carbon Vandar Tokare lord mikerrus Lance Stone An-Drew Deer Undertaker Tik & Tok vooj-tae Stopa Malasorte Horox Mandalorian Dash revan Darth Assmondeus Darth Gryat Derk Yall Potan von Kell Knight Ruplikon 47 posters |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Mon May 16 2011, 16:02 | |
| mandalorian elite: nech toho.
jinak STOP OT!! | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Mon May 16 2011, 16:27 | |
| a tak ono to neni uplne OT, je to topic o rasach a mi resime jestli jedna dana skupina se lze povazovat za rasu nebo ne. Ale vlastne jj, vzhledem k tomu, ze je to o nej rase, melo by se resit koho mame radi a proc, a ne esli to rasa je, takze jj mas pravdu DEH, je to OT | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Mon May 16 2011, 17:22 | |
| Oni se akorat zacli hadat jak maly deticky ve skolce... Sice vicemene v ramci topicu, ale snad tu nejsme v matersky skole.. Takze Cody, o tobe vim ze si dospelej, tak se podle toho prosim te chovej.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Mon May 16 2011, 18:39 | |
| Yes my lady, i understand. Back to the topic. | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Mon May 16 2011, 21:53 | |
| Je lrásné pozorovat, jak se pro změnu hádá někdo jiný.
Já osobně nemám žádné resty proti jakékoliv rase, ale IMHO jsou nejlepší Twileci. (Podepsán: Sukničkář Lance) _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
mandorian elite Sithský lord
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Poslední tactical droid po Muscafaru Registration date : 14. 05. 11
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Mon May 16 2011, 21:59 | |
| Prostě pro mně je nejlepší rasa. | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Mon May 16 2011, 22:20 | |
| Ano víme známe rozumíme. Tvůj názor jsme si již vyslechli a schválila ho Nejvyšší rada pro nejoblíbenější rasy a proto již není zapotřebí znovu připomínat vaše stanovisko za postem každé další osoby, která se zde vyjádří.
Tento příspěvek se líbí uživateli Potan a dvoum dalším uživatelům... _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Cross Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1450 Age : 30 Registration date : 16. 01. 11
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sat Jan 07 2012, 22:01 | |
| no u mě vedou Zabrakové,potom Mandaloriani a třetí místo Lidi.....a za zmínku asi ještě Twilekové (ale spíš ženský) | |
|
| |
Gryfin Padawan
Poeet p?íspivku : 95 Age : 37 Registration date : 01. 06. 11
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sat Jan 07 2012, 23:59 | |
| No já jsem dal Mandaloriany puvodní mi byli takoví sympaťáci asi jako (Predátoři ). Jinak Lidi, Twielci a Zabrakové (přesněji dívčí část populace je mi příjemnější ) | |
|
| |
Jek Porkins Grand Moff
Poeet p?íspivku : 373 Age : 25 Vyznamenání : Poslední bavič z 4077 Registration date : 09. 11. 13
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Wed Nov 27 2013, 18:34 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? | |
| |
|
| |
| Vaše nejoblíbenější Rasa? | |
|