| Vaše nejoblíbenější Rasa? | |
|
+43mandorian elite JediSith Aggofan Skyguy Andre Desabor Vegi atat Ultimate muuurgh2 Cody Jakkob Killer Kiaayla Ki Jaldithas Tom pitris rouge Gralen Xavier Padme von Kell Darth Anyt Darth Eternal Hatred William carbon Vandar Tokare lord mikerrus Lance Stone An-Drew Deer Undertaker Tik & Tok vooj-tae Stopa Malasorte Horox Mandalorian Dash revan Darth Assmondeus Darth Gryat Derk Yall Potan von Kell Knight Ruplikon 47 posters |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Mon Jan 04 2010, 18:02 | |
| Ano? A co ten důkaz tj. foto, dokonce existuje i nahrávka o dvoření tohoto druhu natočena skrytou kamerou. Příslušníci kmene se tu nahrávku pokusili zničit, ale zásahem agenta ISB ta nahrávka přežila a tvoří zajimavej poznatek. | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
atat Sithský lord
Poeet p?íspivku : 722 Registration date : 05. 02. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Mon Jan 04 2010, 20:09 | |
| To je těžký zvolit, většina ras co tady sou se mi něčim líběj. Drsní sou xamsteři to sou takový žabáci , ale u mě asi vedou ewoci a to pro svoji roztomilost. | |
|
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Mon Jan 04 2010, 20:14 | |
| Ja volim Youuzhan Vongy to je dobra parta ulicniku | |
|
| |
Andre Desabor Padawan
Poeet p?íspivku : 79 Registration date : 28. 12. 09
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Tue Jan 12 2010, 18:01 | |
| Lidi!!!!!! | |
|
| |
Skyguy Temný účedník
Poeet p?íspivku : 23 Registration date : 05. 09. 10
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sun Sep 05 2010, 17:24 | |
| V anketě není rasa Togrut a to je moje nejoblíbenější. | |
|
| |
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sun Sep 05 2010, 18:53 | |
| tak dej jina a napis ze mas nejradsi togruty...teda, to uz nepis, uz se stalo _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Skyguy Temný účedník
Poeet p?íspivku : 23 Registration date : 05. 09. 10
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sun Sep 05 2010, 20:27 | |
| - Padme von Kell napsal:
- tak dej jina a napis ze mas nejradsi togruty...teda, to uz nepis, uz se stalo
Vidíte, já už myslím dopředu | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sun Sep 05 2010, 21:18 | |
| jo jo togruty měl rád anyt ahsoku nejvíc | |
|
| |
Aggofan Sithský lord
Poeet p?íspivku : 304 Registration date : 02. 03. 11
| Předmět: Mandaloriani Sun Mar 06 2011, 16:23 | |
| No vono Mandaloriani sou skoro stejně alespoň vzhledově možná že i uplně stejný jako lidi a lidi i mandaloriani se mi líběj takže sem pro mandoše | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sun Mar 06 2011, 16:32 | |
| mno, nerad ti to říkám, ale Mandaloriani nejsou rasa, ale frakce. Proto se lidští mandaloriani zdají tak podobní normálním lidem. | |
|
| |
Aggofan Sithský lord
Poeet p?íspivku : 304 Registration date : 02. 03. 11
| Předmět: mandaloriani Sun Mar 06 2011, 16:38 | |
| - Xavier napsal:
- mno, nerad ti to říkám, ale Mandaloriani nejsou rasa, ale frakce. Proto se lidští mandaloriani zdají tak podobní normálním lidem.
Mno ale mandaloriani byli ze začátku rasa Taungové nevim sice jak to bylo dál já toho vlastně o mandalorianech moc nevym ale podle mě sou spíš rasa než frakce ale já skutečně nevim mno o tomhle bych se radši nebavyl protože vym že bych prohrál na mandoše nejsem moc odborník | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sun Mar 06 2011, 16:43 | |
| původně to byly taungové, kteří přímali do svého společenství i jiné rasy, čímž se přestalo jednat o rasu a bylo to spíše společenství, a vzhledem k tomu že poslední známý taung je z doby mandalorianských válek, tak se nadále nedá mluvit o rase a btw. taungové nejsou lidem moc podobní | |
|
| |
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sun Mar 06 2011, 23:19 | |
| Mandalorian je spis zivotni presvedceni.. takze asi tak jinak Aggofane, muzes si precist clanek o Mandalorianech tady na webu OSW, jeden z velmi povedenych _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
JediSith Padawan
Poeet p?íspivku : 64 Registration date : 04. 04. 11
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Tue Apr 05 2011, 12:23 | |
| TUSKEN PRIDE! Líbí se mi jejich kultura, mimoto fandím přírodním národům, jež bojují proti kolonistům, kteří zabírají a ničí jejich území a znesvěcují jejich posvátná místa. Občas to sice odskáčou i chudáci Jawové, ale třeba takoví Apačové, kteří byli postrachem všech osadníků v americko-mexickém pohraničí, se se svými indiánskými sousedy taky moc nemazali. | |
|
| |
mandorian elite Sithský lord
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Poslední tactical droid po Muscafaru Registration date : 14. 05. 11
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sat May 14 2011, 20:11 | |
| Mándoloriani jsou nej. | |
|
| |
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sun May 15 2011, 09:20 | |
| Proc jsou vlastne mezi rasama Mandaloriani? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sun May 15 2011, 09:52 | |
| taky by me zajimalo, divil sem se uz vcera | |
|
| |
mandorian elite Sithský lord
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Poslední tactical droid po Muscafaru Registration date : 14. 05. 11
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sun May 15 2011, 10:17 | |
| Mně to Taky příde zajímavý ale je to rasa | |
|
| |
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sun May 15 2011, 10:35 | |
| neni to rasa jinak moje otazka smerovala na zakladatele ankety no _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sun May 15 2011, 11:24 | |
| wtf toho jsem si ani nevšiml, já jak tam neměl chyssi, tak jsem dal automaticky jiný | |
|
| |
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sun May 15 2011, 13:48 | |
| tak, ja myslim kdysi ze srandy dala ewoky.. ale nejak sem si to neprohlizela celou anketu no _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sun May 15 2011, 15:41 | |
| mandaloriáni jsou rasa. Záleží ale jestli berete Mandaloriany a neno "mandaloriany" _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sun May 15 2011, 15:44 | |
| Mandalorian je rasa??? tak to slisim prve. Taugove sou rasa ale Mandaloriani? | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? Sun May 15 2011, 15:47 | |
| Taungové jsou mandaloriáni _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější Rasa? | |
| |
|
| |
| Vaše nejoblíbenější Rasa? | |
|