|
|
| Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Aug 31 2008, 13:46 | |
| Bothawui
Vracel jsi se z další špinavé práve pro svého zaměstnavatele a těšil ses na volno, které vždycky dostáváš. Právě jsi se chystal vstoupit do atmosféry, když ti na tvoji R-41 zavolal zaměstnavatel. Od něj to bylo nezvyklé, protože ty jsi byl v hierarchii jeho podniku dost vysoko na to, aby ti vždy dával informace osobně. Zdravím Richarde, veřím že zakázka byla vyřízena dle objednávky ozvalo se z vysílačky Mám veliký problém. Někdo, nějaká podlá krysa, mi ukradla frachťák se zbožím. Mým zbožím. Frachťák mě nezajímá, ale byl v něm dosti cenný náklad. A tobě chci abys mi to zboží vrátil. Je mi jedno jak to uděláš, ale chci ho tu mít co nejdřív a nepoškozené. Taky mi zjistíš kdo to byl a na čí objednávku. Toho kdo to udělal zabiješ, ale ne tak aby to upoutalo pozornost Jediu, nechci aby se motali kolem mě a mých obchodů. Jsem si jist že ty by ses taky rád vyhl její pozornosti. A řekneš mi kdo si to objednal. Po tomto monologu chvíli nabíral dech a opět začal. Jinak víme že ten frachťák cestoval z Nar Shadaa na Coruscant, kam ale nedoletěl. Toho pilota však prý viděli na Naboo. Takže nejlepší zřejmě bude ho tam najít. Kdyby jsi zjistil něco nového, nebo měl otázky tak se ozvi . Zřejmě to bude velmi náročná mise. Tvá odměna však bude víc než štedrá a určitě ti vše vynahradí. To ti slibuji. Strávili jsme vykecáváním dlouhou dobu a na Naboo je kus cesty, takže by jsi měl začít hned teď. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| | | Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Aug 31 2008, 14:11 | |
| Bothawui
- Naboo? Aha, Naboo už vím… takový přeslazený a útulný svět. - Zvednul jsem čumák stíhačky a zamířil k nejbližšímu místu vhodnému pro skok. Rozumím, pane, pokusím se to vyřídit diskrétně a rychle. To bude zase rutina, najít-vyslechnout-zabít-dovést. Chtělo by to nějakou dovolenou anebo změnit zaměstnavatele. Odešlu ještě zběžnou zprávu pár kontaktům přes holonet a přejdu na rychlost světla. Těchto pár stručných zpráv mi zaručí přistání a odlet bez otázek, předběžné určení pohybu cíle a několik mužů pro odvedení nejšpinavější práce. Teď můžu odpočívat, za posledních pár dní sem vůbec nespal. Podíval jsem se na tmavě zelený plášť přehozený přes mou pilotní kombinézu. A sakra, zase! Zaklel jsem nad čerstvě zaschlou skvrnou od krve. - To je tak, když se nepoužívá meč, ale blastery. - Zbytek cesty jsem strávil v polospánku a používal techniku na regeneraci těla, vyplatilo se být vždy svěží. | |
| | | Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Aug 31 2008, 17:29 | |
| Naboo, přistávací plocha a stání pro lodě
Přiletěl jsi na na Naboo a bez problémů a zbytečných otázek přistál. Přistál jsi v jednom z vedlejších stání poblíž okraje Theedu. Přestože to bylo jedno z vedlejších stání, nebylo vůbec špinavé a zanedbané, jako by tomu bylo na jiných světech. Venku na tebe čekal menší obtloustlý mužíček. Představil se jako Itra, správce zdejších stání pro vesmírné lodě. Na jednom z nich si právě přistál. Dobrý den, pane rychle se podíval do jednoho ze svých několika datapadů a pokračoval Moone. Zde máme ty informace co jste chtěl. Pilot Jista Igmar chodí každé ráno okolo 8 hodiny do kantýny "U Harse" na Jar-Jarově náměstí. Odchází z ní většinou okolo 2 hodiny odpolední. Potom ho ještě můžete jistě zastihnout na Senátorské ulici v domě číslo 962/3. Bydlí tam žena jménem Tya Jane. U ní bývá přes celou noc až do rána. podal ti jeden ze svých datapadů, všiml sis, že to je ten z těch do kterých se nepodíval. Byl to datapad s velkým M a se všemi informacemi co zde zjistili a s jedním číslem. Vzapětí lehce znervozněl, protože okolo vás procházel strážník. Jista nicméně bez přestávky pokračoval Zde je číslo na předáka těch opravářů co jste chtěl. Zajisté vyřeší váš problém. Teď jestli nemáte další otázky, tak bych odešel věnovat se jiným lodím. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Aug 31 2008, 18:50 | |
Vzal jsem si datapad a prošel si všechny informace. Poté jsem vylovil s náprsní kapsy malý comling a odhalil tak na chvíli světelný meč za pasem. Itra si jej všiml a mírně se otřásl. Nějaký problém? Zeptal jsem se výhružně. Nic jste neviděl jasné! Nemusím manipulovat s myslí druhých, abych si získal jejích respekt a strach. Odeslal jsem zprávu svým lidem, aby si mě vyhledali v kantýně "U Harse" kolem desáté hodiny. Můžete jít, ale nejdřív mi ukažte, kde je loď, v níž přicestoval. Řekl jsem ještě bez jakéhokoli zabarvení hlasu správci. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Aug 31 2008, 19:03 | |
Ista se lehce otřásl a řekl On zde přiletěl lodí, která stála na ploše číslo 269-96/2. Ta loď však již odlétla, asi před jedním dnem. Vzít vás tam nemohu, protože to je na druhé straně města a v tom areálu nevidí cizí lidi rádi. Ten areál patří jedné legální firmě, je však nějakým způsobem propojena s Cyrhskými piráty. To s těmi piráty se ale jen říká. podíval se okolo sebe a když viděl, že v okolí je pár lidí, oddech si a řekl Sbohem pane Moone, doufám že uděláte to, a to brzy. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Aug 31 2008, 19:19 | |
Zamířil jsem ke kantýně a už z dálky jsem cítil šestici mužů postávajících okolo. To byli moji žoldáci, možná nenápadní pro obyčejné bytosti, ale pro někoho, kdo vnímal Sílu byli nepřehlédnutelní. Zamířil jsem k místu, kde jsem cítil největší nedočkavost a chuť zabíjet. Takže, rád vás poznávám… Začal jsem otáčet mírně levitujícím mužem držícím se za krk. … svolejte své muže, chci jim udělit instrukce. Mohlo být mu kolem třiceti, ale jeho mohutná vypracovaná postava a bílý knír s bradkou ho dělali starším. Pustil jsem jej na zem. Prosím rychle nemám rád přílišné průtahy. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Aug 31 2008, 19:27 | |
| Naboo, Jar-Jarovo náměstí
Muž se zhluboka nadechl a šeptaje cosi o klidné planetě svolal všechny své muže a ponoukal je k co největšímu spěchu tichými nadávkami do komlinku. Přišli opravdu brzo. Všichni byli oblečeni tak, aby zapadli do zdejšího obyvatelstva. Ovšem při prohlídce by jejich převlek neobstál. Zvlášť se zbraněmi schovanými pod oblečením a v zavadlech. Muži se schromáždili okolo tebe a čekali co jim řekneš, že mají udělat. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Aug 31 2008, 19:38 | |
Vidím, že jste ti praví pro mou věc. Rozhlédl jsem se kolem sebe. Potřebuji najít tohoto muže. Vytáhl jsem příruční projektor a promítl hologram od správce přístavu. Čtyři z vás půjdou se mnou dovnitř. Jakmile jej najdeme, nenápadně jej dopravíme ven, kde bude čekat vozidlo, které obstaráte. Zbytek se postará o nějakou odlehlou budovu k výslechu zajatce a o bezproblémový průběh. Za patnáct minut začínáme! Jasné? Vypnul jsem hologram a pohlédl každému zvlášť do očí a pokusil se vycítit jejich oddanost věci či vedlejší úmysly. Všichni v pořádku. Takže nechci průtahy, večer můžete jít domů s odměnou. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Aug 31 2008, 20:07 | |
Při zmínce o odměně se jim rozzářili oči a velitel začal vydávat rozkazy. Dva své muže nechal na místě a zbytek poslal najít nějaký dopravní prostředek. Za 10 minut stály před hospodou 2 právě ukradnuté vznášedla pro celkem 9 osob. A protože měli už připravený nějaký úkryt, odpadlo jeho hledání. Velitel vybral sebe a další tři muže, že půjdou s tebou dovnitř a dva měli hlídat ty vznášedla a venkovní prostor. Skupina nyní čekala, až se vydáš dovnitř. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Mon Sep 01 2008, 09:31 | |
| Naboo, Jar-Jarovo náměstí - kantýna "U Harse"
Vešel jsem dovnitř a za mnou se postupně vmísili mezi hosty i moji hledači. Nepáchlo to tam jako v kantýnách po celé galaxii, bylo tam čisto a klimatizace fungovala. - Tohle je fakt divná planeta, tady jsou snad všichni řádnými občany. - Napadlo mne a zamířil jsem k baru. Chtěl jsem si objednat pití, když mi něco napovědělo, že kořist byla nalezena. Odvrátil jsem se od baru a zamířil houfem mumlajících gunganů k místu, které označoval vzrušený tok mysli jednoho ze slídilů. U stolu seděl opravdu muž s hologramu. Opodál postával můj hledač a svolával své druhy nenápadnými gesty. Zdravím, mohu si přisednout? Vy jste Jista Igmar, že ano? Ujišťoval jsem se, když se kolem místa se stolem rozestoupili moji muži, tak aby mohli zabránit jeho případnému útěku. | |
| Předmět: Naboo, Jar-Jarovo náměstí - kantýna "U Harse" Mon Sep 01 2008, 21:02 | |
Muž sebou při zmínce o jménu trhl a popalšeně se na tebe podíval. Chvíli se na tebe díval, jakoby by tě odhadoval a pak klidně řekl. Ne, nejsem pan Igmar, nejspíš si mě s někým pletete. Upil z drinku, pravděpodobně Rubby Blies co měl rozpitý na stole Ale klidně si sem sednětě podíval se na tebe a pak nenápadně po okolí a všiml si, že ho pozoruje pár mužů. Zbledl, rychle dopil drink, hodil na stůl kredity aby zaplatil, podíval se na tebe a roztřeseným hlasem pravil Já už stejně musím jít. Za chvíli odlétám. Planeta je to sice krásná, ale trošku nudná. Přeji příjemný pobyt. a chtěl rychle odejít. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Tue Sep 02 2008, 15:08 | |
Není kam spěchat. Posadil jsem jej Sílou zpět na židli a vytáhl malý holoprojektor. To jste vy! Zapnul jsem hologram. A jméno Jista Igmar mi bylo poskytnuto s tímto záznamem. Odmlčel jsem se a odklonil hlaveň blasteru, kterou mne chtěl zranit. Výstřel šel do jeho boty a celkový ruch v kantýně zvuk pohltil. Takže k věci, chci loď, se kterou jste přiletěl a její náklad! K zkřivené tváři bolestí se přidal i slabý výkřik, když mu prasklý kůstky v pravém zápěstí. Naklonil jsem se k němu a promluvil nejmrazivějším hlasem, co jsem svedl. Když nebudete dělat potíže, bude dokonce možné, že vyváznete živý. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Tue Sep 02 2008, 21:38 | |
AAuu, moje ruka, ty grázle zasténal a pokračoval, ohmatávaje si zápěstí Priletěl jsem lodí "Zlatá Archa" a její náklad tvoří jen pasažéři. Ale to není ta loď s tím nákladem co hledáte. Tu loď co chcete jsem nechal na Patriku Minor místo na Coruscantu a co měla za náklad nevím. Jsem jen pilot, mě se takové věci neříkají usoudil že to není vážné a chtěl se podívat na nohu, ale radši nechal ruce na stole Dostal jsem za předání té lodi slušně zaplaceno. A teď jděte, řekl jsem vám vše, co ste chtěl _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Wed Sep 03 2008, 12:45 | |
- Další zastávka Pakrik Minor a pravděpodobně i Pakrik Major, to se zbytečně prodlužuje. - Zamyslel jsem se nad možnostmi odstranění toho pilota, ale na tak sladké a poctivé planetě by si mrtvoly hned všimli. Nedělám to často, ale nechám tě žít. S těmito slovy jsem Sílou mírně zatlačil na několik cévek přivádějících krev do mozku a pilot se svezl na stůl v bezvědomí. Řekněte barmanovi, že to přehnal, ať ho nechá prospat. S těmito slovy jsem podal šéfovi žoldáků datový čip. Na tom čipu je místo a čas setkání s bytostí, která vám předá odměnu. Loučím se. Zvednul jsem se od stolu a zamířil ven s kantýny. Plánoval jsem rychlý odlet, kontaktování pár známých a úspěšnější akci na Pakriku Minor. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Wed Sep 03 2008, 22:12 | |
Z baru jsi vyrazil přímo a bez zdržování ke své lodi, aby jsi odletěl na Patrik Minor. Cesta ke stání proběhla klidně jak se dalo na tak mírumilovné planetě očekávat. V docích však bylo liduprázdno, zřejmě místní měli nějakou formu siesty. U stání stáli tři týpci, pod jejich oděvem se rýsovaly blastery a nervózně se kolem sebe rozhlíželi. Koukali do té doby, než si tě jeden všimnul. Zapískal na zbylé dva muže a ukázal na tebe. Potom všichni tři vyšli k tobě a o něčem se bavili, byli však moc daleko na to aby si je slyšel i když byli ulice prázdné. Když přišli blíž promluvi jeden z nich, zřejmě vůdce Moc se zajímaš o loď co ti nepatří a to se nám nelíbí Po těchto slovech muži vytáhli své blastery a zahájili palbu. Byla sice nepřesná, ale byli tři. Vůdce se z jením ze svých mužů vrhl ke pravé stěně a třetí muž k levé. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Thu Sep 04 2008, 12:33 | |
- Chudáci, ale musím aspoň jednoho vyslechnout. - Pomyslel jsem si, když kolem mě prolétli první nepřesné výstřely. Další paprsky jsem již odrazil mečem a zaměřil jsem svou pozornost na pravou stranu. Třetí muž si mylně vyložil, že jsem na něj zapomněl a rozběhl se k místu, odkud na mne mohl lépe pálit. K jeho smůle se dostal pod velice mohutný balkón, který na něj vzápětí spadl. Samozřejmě jsem pádu trochu pomohl. Tak a teď ti dva. Plynule jsem odrážel místy nepřesnou palbu. První, kdo vystrčil hlavu s úkrytu, nebyl naštěstí vůdce. Správně odražená střela, útočník ztratili tvář a utichla další zbraň. Schoval jsem se za výstupek budovy. Cítil jsem směsici hněvu a strachu od pozůstalého. - Lehčí už to nemůže být. - Vystopoval jsem po zřetelných linkách jeho přítomnost v Síle. V nastalém tichu jasně zaduněl dopad blasteru na zem a následné tlumené chrčení a sténání. Mohl jsem se vydat k bytosti lapající po dechu v mém sevření Síly. Odkopl jsem zbraň z jeho dosahu a špičkou meče mu mířil na srdce. Takže co mi povíš o té lodi? Zeptal jsem se zlověstně a mírně mu povolil hrdlo. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Thu Sep 04 2008, 14:16 | |
Muž se dusil a sípal O ní nic nevim, ani typ ani jméno. Najal nás jeden toydarian na Yndiru. Měli jsme sledovat jednoho pilota a toho kdo se ho bude ptát zabít. Ale to jsi už pochopil, nebo snad ne? Slabě se zasmál, jak se může zasmát ten, kdo se dusí Mělo to být snadný, heh, syčák prolhanej, kdyby nám řekl co jsi, chtěl bych víc peněz a šel bych na to jinak. Chvilku přemýšlel a pak bylo viděť, že rozhodl Řeknu ti jeho jméno, Ladn. Sice by mě kvůli tomu mohl zabít, ale nemyslím, že k tak dlouho přežiju. On ví určitě víc. Hehe, klidně to zněho vymlať. Neboj se, že ho tam nenajdeš. On je asi jedinej toydarian na celé planetě. Jestli ho budeš chtít zabít, tak že ho pozdravuju a začal se šíleně smát, tak nahlas, jak mu nedostatek vzduchu v plicích dovolil _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Thu Sep 04 2008, 18:02 | |
Dík za informaci, nebude to bolet. Mávnutím ruky mu Síla zlomila vaz. - Takže Yndir… to se to rozrůstá. - Vydal jsem se ke svému stroji. --- Při odletu s planety jsem odeslal zprávu šéfovi, aby vyslal pátrací skupinu na Pakrik Minor. Než jsem vstoupil do hyperprostoru, už jsem měl povolené přistání na Yndiru. Pokud se jedná o jednoho toydariana, tak mi stačí nějaký kontakt na Yndiru aby mi jej našel. Přešel jsem na rychlost světla a pročítal si nějaké údaje o Yndir a toydarianech. - Snad se dostávám na stopu. - | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Thu Sep 04 2008, 18:57 | |
| Yndir, přístaviště
Přistál si na Yndiru v nějvětším městě, protože tu je největší pravděpodobnost, že zde najdeš toho Toydariana, zvlášť když je jenom jeden na celé planetě. Nemusel si se podrobovat žádné celní prohlídce, protože v tomto sektoru mají na starosti důležitější věci, než prohlížet jednotlivé stíhačky, co přistávají na planetě. Město vypadalo oproti Theedu zanedbaně a bylo to i vidět i v přístavišti. Rozhodně jses v něm nezdržoval dlouho a šel si po jedné z mála šiřších ulic co tu byly. Ve vedlejších uličkách byli vidět různé kriminální živly, ale na hlavní cesty se neodvažovali. Místní pořádkové síly nejsou sice nejlepší v galaxii, ale vždy se rázně vypořádají s každým, kdo to přežene. Už jen pohled na jejich obrněná a vyzbrojená vznášedla budí respekt, jsou ale moc velká na vedlejší uličky a tak tam moc nechodí a procházení těch uliček je na Yndiru nejlepší způsob jak přijít k úhoně. Chtěl jsi místní pobočku firmy tvého šéfa, ale než jsi k ní došel, potkal si jednoho Toydariana, co si to klidně poletoval po ulici mezi několika bodygardy. Sledoval si ho až k jednomu skladišti, do kterého vešel. Skladiště nevypadalo nějak moc dobře střežené a on nenechal ani jednoho bodyguarda u vstupu. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Thu Sep 04 2008, 19:29 | |
| Yndir, přístaviště
Vstoupil jsem tedy do skladiště a upíral zrak na Toydarianova záda. První si mne všimli jeho bodygardi. Co tady pohledáváte? Rázným krokem a sahajíce po zbraních se ke mně čtyři vydali. Hledám Toydariana jménem Ladn. Řekl jsem dost nahlas, aby se to rozlehlo po celém skladišti. Rozhlédl jsem se v Síle, abych zvážil své možnosti. - To není možné, jak si někdo může najímat bezduchou ochranku. - Stačilo několik mírných postrčení a přiškrcení několika cévek a čtyři bytosti se poroučely k zemi. Tak nalezl jsem jej? Zeptal jsem se rázněji a stejným způsobem zneškodnil další dva tupce vytahující zbraně. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Thu Sep 04 2008, 19:39 | |
| Yndir, přístaviště
Toydarian zařval Mě nedostaneš Jedi! Na něj!! zařval na ty co by ho mohli poslechnout a sám se otočil a začal utíkat _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Thu Sep 04 2008, 19:57 | |
| Yndir, přístaviště
- Zbabělec? - Sto tisíc kreditu, tomu, kdo mi jej přivede živého a deset tisíc každému, kdo nebude vůbec střílet. Zařval jsem dostatečně zřetelně, bojovat se mi nechtělo a ti tupci by mohli na prachy slyšet. Pro jistotu jsem se připravil sáhnout po meči. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Thu Sep 04 2008, 20:41 | |
| Yndir, přístaviště
To co následovalo po tvém volání, bylo doslova boží dopuštění. Někteří z ochrany zůstali stát, ale zbraně si nechali. Vetšina se však vrhla na toho Toydariana. Částka 100 000 kreditů pro ně byla dost silným lákadlem a tak se někteří postříleli navzájem. Toydarian tho využíval a chvíli unikal, ale pak po něm někdo skočil, strhl ho na zem a spoutal mu křídla. Potom k tobě přišla skupinka a chtěli po tobě kredity. Postavili se pár metrů od tebe, zbraně v rukách, Toydarian mezi nimi. Zbraně byly namířené většinou na Toydariana. Nechtěli si rozhněvat dárce kreditů tím, že na něj budou mířit. Tak jste stáli proti sobě a někdo z jejich středu zvolal Tak je tady, živý a nikdo po tobě nestřílel. Je nás tu 6 živých plus kredity za něho. Takže to bude za 160 tisíc kreditů. Hoď nm je, a mi ti hodíme jeho _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Fri Sep 05 2008, 13:28 | |
| Yndir, přístaviště
Následoval můj velice srdečný smích. Vy si myslíte, že u sebe nosím takový balík? Při slově „myslíte“ mne to donutilo k dalšímu smíchu. No máte štěstí, dneska mám sebou pár datových čipů finančního účelu. Strčil jsem ruku do kapsy a vytáhl asi pět těchto věciček. Začal jsem shromažďovat Sílu na velkou show a volným krokem jsem se vydal k mluvčímu, při čemž jsem nenápadně uchopil Sílou svůj meč. Tady máte! Řekl jsem mu a vyhodil čipy do vzduchu. Všechny zraky se okamžitě upřely ke stropu. - To jsem potřeboval, tupci. - Několik sekund nepozornosti stačilo k tomu, aby můj Sílou vrženy a nečekaně aktivovaný meč uťal dvě hlavy, aby nenápadný záchvěv Síly zvrátil dvě hlavy do zadu a tím přerazil dva vazy, a také abych zbylé dva bodyguardy v ohromeném úžasu odhodil dostatečně daleko i vysoko pro nepříjemný dopad. Toydarian teď ležel svázaný na zemi. Meč se mi vrátil do ruky a já šel vyřídit zbylé žijící o pár metrů dál. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Fri Sep 05 2008, 18:55 | |
| Yndir, přístaviště
Toydarian se podíval na tebe, zbytky svých bodyguardu a řekl Dobře jim tak, parchantům. Zdá se rytíři Jedi nějak přitvrdili oproti staré republice. Myslel jsem že zabíjet tak často je nějak proti vašemu kodexu. Nebo ne? opět se podíval na ty těla všude kolem Hele, Jedii, co kdybys mi řekl co chceš, rozvazal mě a já odešel. Potom bych ti poslal všechny informace co by jsi chtěl, plus přihodil pár kreditů. Vím, životní cesta co jsem si vybral je plná temné strany, ale ja se polepším. Já přežiju, ty dostaneš to co chceš a nepadneš do spárů temné strany. Myslím, že to je dobrá nabídka _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) | |
| |
| | | | Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |