|
|
| Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Sep 07 2008, 18:40 | |
| Yndir, přístaviště
- Ten tvor má snad nervy s duraoceli. Má smrt milimetr před nosem a on ještě vyjednává. - Zajímavá nabídka, ale mám lepší. Oznámil jsem mu a zvedl svázané tělíčko Sílou do mojí úrovně očí. Za prvé nejsem Jedi! Za druhé zkus ztlumit svoje ego nebo zemřeš dřív, než bude třeba. Za třetí chci frachťák se zbožím, o kterém tutově něco víš a který se náhodou ztratil mému Bothanskýmu chlebodárci. A poslední požadavek je abys mi to řek pěkně rychle nebo… Máchnul jsem mu čepelí těsně před nosem, až se mu spálili chlupy na ksichtě. | |
| | | Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Sep 07 2008, 18:48 | |
| Yndir, přístaviště
Spálené chlupy strašlivě smrděli, toydarian jenom pokrčil nos Nejste Jedi, to bychom spolu mohli někdy obchodovat. Ale k vaší otázce, víte kolik frachťáků mam na skladě? Co takhle nějaké informace? Třeba náklad, jméno lodi, jméno majitele, pilota? zavrtěl se Taky bys mě mohl položit na zem, necítím se nejlíp, když sem ve vzduchu bez použítí svých křídel, trauma z dětství víš _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| | | Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Sep 07 2008, 19:41 | |
| Yndir, přístaviště
Nechal jsem ho levitovat. Loď "Tatooine star" a náklad znáš, neb si na mně poslal na Naboo zabijáky, když jsem se ptal. Rychle to vysyp a nedělej blbého. Trochu jsem s ním zamanévroval, aby to bylo co nejnepříjemnější. | |
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Sep 07 2008, 19:51 | |
| Yndir, přístaviště
Toydarian chvli přemýšlel a spustil Tatooine star? Pilot byl nějakej Igmar, nebo tak nějak, letěla na Coruscant? Hmm, tak ta už tu není. Byla převezena přímo z Patriku Minor na Tatooine. Nějakej Hutt ji tam chtěl kvůli nákladu. Ale co to bylo za náklad netuším. Měl jsem obstarat loď a platil dobře. Jinak zě neměly zabít, jen zranit a zahnat. Holt to blci blbě pochopili. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Sep 07 2008, 20:08 | |
| Yndir, přístaviště
- Tatooin? - Tam je Huttů... chci jména, jasný! Začínal jsem ztrácet trpělivost. Potřebuju z něj dostat co nejvíc informací a pak zemře, ví toho příliš mnoho. Tak mluv, ty létající potvoro! Zase jsem s ním zamával. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Sep 07 2008, 20:17 | |
| Yndir, přístaviště
Toydarian se zatvářil dotčeně, když si s ním zamával, jak s malým děckem Hele, to že máš meč a já sem spoutaný, neznamená že si se mnou můžeš mávat jak se ti zlíbí. Jméno je Gekyn. Stačí, ty jeden namyšlenej, pseudojedijskej namyšlenče? _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Sep 07 2008, 20:21 | |
| Yndir, přístaviště
Zmlkni! Jediným mávnutím jsem jej rozvázal, ale taky přeťal vertikálně v polovic. - To bychom měli, žádní svědci. - --- Vydal jsem se zpět k lodi a odstartoval s cílem : Tatooine! | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Sun Sep 07 2008, 20:59 | |
| Tatooine, orbita
Přiletěl jsi na Tatooine a chtěl jsi sestoupit do amosféry, ale uviděl jsi ozbrojenou jachtu, která podle označení patřila Huttům a podle identifikace to byl Hutt jménem Gekyn. Jachta se chystala přejít do hyperprostoru i s doprovodem 4 Z-95. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Mon Sep 08 2008, 17:36 | |
| Tatooine, orbita
Spustil jsem senzory, které by měly vystopovat skok jachty, a pokusil se navázat komunikaci. Identifikoval jsem se jako obchodník s lukrativní nabídkou právě pro tohoto Hutta a požádal o přijetí. - Kde je asi nejbližší základna nějaké použitelné podpory? - Přemýšlel jsem, když se má loď blížila k váhající a mlčící jachtě. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Mon Sep 08 2008, 19:16 | |
| Tatooine, orbita
Jachta chvíli mlčela, ale pak vysílačka ožila Vaše nabídka je zajímavá pane Moonknighte, můj pán vás tedy vyjímečně přijmě na palubě své jachty. Prosím vypněte své zbraně a vlétněte do hangáru na levoboku. kolem tvé lodě proletěli dvě stíhačky z doprovodu a doprovodili tě k jachtě. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Tue Sep 09 2008, 14:48 | |
| Tatooine, orbita
Splnil jsem požadavky a nasměroval svou loď na určené místo. Usadil stroj v hangáru a vystoupil. U lodi již čekalo několik stráží a Huttuv vyslanec. Nesnažil jsem se nijak maskovat jako obchodník a vystoupil jsem v kombinéze a černém plášti překrývající všechny nežádoucí identifikace mé osoby. Výjimečně se uchýlím k drobnému omezení osobní svobody jedince. Zdravím. Promluvil jsem na Huttova poskoka. Doveďte mě k Gekynovi. Zaměřil jsem se na promítnutí svého požadavku do jeho mysli a určil jej jako neodkladnou prioritu. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Tue Sep 09 2008, 16:05 | |
| Tatooine, orbita
Zajisté pane řekl vyslanec a vedl tě chodbami lodi do hlavního sálu. Šli jste tam cvhíli, ta jvhta opravdu nebyla moc velká. Vyslanec se postavil k huttovi, stráže kolem tebe a vyslanec něco pověděl huttovi do ucha. Hutt ho seřval jak malého psa a promluvil k tobě a droid to překládal do basicu. Co dělá Jedi na mé lodi? po těchto slovech stráže vytáhli zbraně a namířili je na tebe Mluv a pamatuj, že na mě vaše triky neplatí. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Tue Sep 09 2008, 20:53 | |
| Tatooine, orbita
Za prvé, nejsem Jedi! Zdůraznil jsem a strážím vylétly zbraně z rukou. Za druhé, nemám rád, když na mne někdo míří zbraní. Nastavil jsem ruku a s plesknutím mi v ní přistál malý HoloProjektor, který jsem spustil. Naštěstí mi konečně přišli snímky lodi a přibližné množství nákladu. Za třetí, to je loď, kterou postrádám a vy ji prý máte i s mým nákladem. Takže mi ji okamžitě vydejte nebo se vám právě zhroutilo podnikání v téhle galaxii a dost možná v celém vesmíru. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Tue Sep 09 2008, 21:10 | |
| Tatooine, orbita
Hahaha, Jediové mě vždycky pobaví hutt se smál, až hrozilo že spadne ze svého místa na podlahu lodi. Když se dost nasmál podíval se na loď, přimhouřil oči Hmmm, tak Jedimu se ztratila lodička, to je nemilé. Já ji však koupil, prázdnou ještě navíc, od nějakého toydariana z Yndiru. Ale že jste to vy, udělám vám nabídku, 15000 kreditů a je vaše. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Tue Sep 09 2008, 21:23 | |
| Tatooine, orbita
Dám vám dvacet, když mi pomůžete naleznout tem náklad. Navrhl jsem a vyndal datakartu se svojí portmonky. Je to pro mne velice důležité! Pousmál jsem se a k jeho nazelenalému tělu přilétli blastery stráží, které za mini neustále pobíhaly. S Hutty se dá vždy dobře obchodovat. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Tue Sep 09 2008, 21:29 | |
| Tatooine, orbita
Dvacet, to zní dobře řekl Hutt a pošeptal něco vylsanci a ten rychle odběhl Zajisté však víte, že Yndir je trošku mimo můj vliv a tak to může chvíli trvat. Tak co byste řekl tomu, být mým hostem, letím zrovna na Yndir na setkání s Furytem, tamním ehm, váženým a ctěným obchodníkem. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Tue Sep 09 2008, 21:36 | |
| Tatooine, orbita
Jsem poctěn vaší pohostinností a rád zůstanu. Oznámil jsem huttovi. - Aspoň si odpočinu a srovnám několik souvislostí v tomto zamotaném případu. - Teď bych se odebral něco zařídit ke své lodi. Uklonil jsem se a odešel za doprovodu neozbrojených stráží. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Tue Sep 09 2008, 21:52 | |
| hyperprostor
zatímco si byl u lodi loď přešla do hyperpostoru a zhruba v polovině cesty za tebou přišel Gekyn i s početnou ochrankou Ozval se můj kontakt na Yndiru. Ten od koho jsem to kupoval byl nalezen i se svoji početnou ochrankou mrtev. Zabili ho nějakou energetickou čepelí, například světelným mečem. A je zvláštní, že se u mě objeví Jedii zrovna po jeho smrti. Zvlášt když jsem si u něj koupil loď. tlumočník překládal a hutt pozoroval tvoji reakci Ale nejzvláštnější je, že ten toydarian pracoval pro Furyta, to ti asi neřekl co? _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Wed Sep 10 2008, 13:48 | |
| Hyperprostor
Toto sdělení mne ani moc nepřekvapilo. Sice si nedokážu odvodit, proč s jeho smrti podezříváte mne, ale pana Furyta bych rád poznal. Nedal jsem cokoli znát a mluvil velice klidně. Jsem přesvědčen, že s vaší pomocí se s Furytem dohodneme na výhodném vrácení mého zboží. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Wed Sep 10 2008, 17:03 | |
| Hyperprostor
Klidný, chladný a schopný, jestli bys chtěl můžeš pracovat pro mě. Hutt chvíli čkal na odpověď a když nepřicházela, nechal to zatím plavat No s Furytem bych to tak růžově neviděl. Je to sketa a hamoun. Ale kdyby se ukazalo, že má to co chcete můžeme se dohodnout na spolupráci a společně ho vyřídit. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Wed Sep 10 2008, 17:23 | |
| Hyperprostor
Pokud bude nutné s tímto… obchodníkem jednat agresivněji, rád si to vychutnám sám. Sarkasticky jsem se pousmál. Zaměstnavatele prozatím mám, ale vaše nabídka mne těší. - No fuj, s takovým slizounem bych pracovat nemohl. - Můžeme se vydat za panem Furytem, jsem připraven si s ním pohovořit. Urovnal jsem si oděv a připravil se následovat Hutta. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Wed Sep 10 2008, 17:41 | |
| Hyperprostor
hutt se na něco zeptal člena lodní posádky Na planetě budeme za pár hodin
Yndir, orbita
loď opustila hyperprostor i s doprovodem a letěla k planetě. Mezitím byl hutt i ty v jednacím sále u holoprojektoru a přes něj komunikovali Gekyn: Zdravím tě Furyne, budeme se muset sejít a osobněsi promluvit o mnoha věcech, ale teď tu mám jednu urgentní věc. Je tu kupec a má zájem o náklad z jedné lodi, co jsem si u tebe koupil, ovšem bez nákladu, takže kolik bys chtěl Furyn: Gekyne vítej. A nevím o čem mluvíš, všechny mé lodě dostávám prázdné, mohl bych se zeptat svého manažera v těchto věcech, ale zepřel před několika dny náhlou smrtí. Nicméně mě seznam se všemi podrobostmi v tomot případě, možná bych dokázal sehnat ty věci _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Wed Sep 10 2008, 17:52 | |
| Yndir, orbita
Řekněte mu, že ten seznam by se hodil, ale ty věci by byly lepší. Promluvil jsem mimo obraz na hutta. Kdyby se náklad náhodou našel neporušen, bylo by to pro něj velmi výnosné. - Až se mi ten Furyn dostane do rukou… - Přemýšlel jsem jak se jej poté zbavit, ale nedal jsem na sobě nic znát. | |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Wed Sep 10 2008, 18:01 | |
| Yndir, orbita
komikace s planetou pokračovala Gekyn: Tvé ztráty je mi líto, doufám že brzy najdeš někoho schopného, možná bych tu pro tebe někoho měl podíval se na tebe co na to říkaš Ale ve zkratce jde o to, koupil jsem si loď od tebe, jeden určitý typ a přišel za mnou jeden kupec, že by měl zájem o náklad co vezla a o tu loď, loď jsem mu prodal a teď sháním ten náklad, nemáš náhodou nějaké věci ze seznamu co teď posílám? Nebo kdyby jsi našel zboží, které mohl někdo z tvých nosledů ulít sám pro sebe, tak bychom se my dva mohli domluvit a prodat mu ho zpět. Samozřejmě je za neporušené zboží víc kreditů Furyn: Mí lidé se podívaji jestli něco takového nemám, a co by to bylo za člověka co bys pro mě měl? _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) Wed Sep 10 2008, 18:14 | |
| Yndir, orbita
- Aha, ta hrouda slizu za mne vyřešila malý problém. - Dobrá, doporučte mu Dawa Arou, to je jedno s mých mnoha jmen spojené se schopným mužem. Přece jenom, kdyby se něco pokazilo, osobní jednání je pro mne vždy výnosnější. Tolik bytostí trpělo kvůli, byť jedinému kreditu a já tady rozhazuji stovky a tisíce, které se mi obvykle vrátí v stotisícových částkách. Jen mne doporučte, pokud by se něco nepovedlo, já si svou investici ohlídám. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) | |
| |
| | | | Moonknighte, najdi mé zboží (mise pro Knighta) | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|