| Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Tue Sep 02 2008, 17:40 | |
| Tak jako tvůj pradědeček stejného jména i ty si vládl mocnou Sílou. Na Exocron si byl pozván zabrakem, který tě vyhledal na Coruscantu. Tento zabrak sloužil jistému zámožnému muži jménem Onerio a sdělil ti, že tento muž si tě přeje poznat. Dále ti bylo sděleno, že tvůj budoucí hostitel vládne Sílou jako ty a je původem šlechtic. Bylo sice neobvyklé, že si tě pozval na planetu tak daleko od jádra, ale mohl k tomu mít své důvody. Po příletu na Exocron si byl dopraven daleko od obývaných míst k odlehlému komplexu, který se jevil jako pevnost. U brány tě uvítal mladý člověk v polovojenské uniformě a zavedl tě do rozsáhlého parku v areálu budovy. Doprovázely vás tři strážní v podobných uniformách a s blastery u pasu. Došli jste na dohled k muži házecímu větev Vornskrovi.
Exocron - soukromé sídlo vévody K´Onerio
Zdravím vás, pane Quaide. Řekl muž uhlazenou řečí a ty jsi cítil, jak kolem něj víří Síla. Určitě jste už poznal plukovníka mojí osobní vojenské jednotky. Poukázal na člověka, který tě provázel od brány. Urte, můžete jít. Chceme být o samotě! Tvůj hostitel se díval, jak čtyři uniformovaní muži odcházejí a škrábal Vornskra pod bradou. Povšiml jsem si vás při jedné návštěvě Coruscantu. Pousmál se. A také reputace schopného, ale problémového padawana jen potvrzuje, že se na vás Drey nevrhl. Málokdo si mého Vornskra Dreye dokáže udržet od těla aniž bych mu pomáhal.
Naposledy upravil Knight dne Tue Sep 02 2008, 17:45, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Tue Sep 02 2008, 17:45 | |
| Exocron - soukromé sídlo vévody K´Onerio
-Rozhodně zajímavý začátek. O co mu asi de?- Já sem zvířatům nikdy nevadil. Hmm asi toho máme hodně společného Pravil jsem sebevědomě a podvědomě už čekal že to bude pro to zvíře povel k útoku. | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Tue Sep 02 2008, 17:54 | |
Vornskr zůstal naprosto klidný a ty si vycítil jenom záchvěv Síly od tvého hostitele. Vidím, že máte rád humor. Ten záchvěv Síly asi mířil k vornskrovi, který vzápětí odběhl. Jistě tušíte, proč jsem si vás nechal přivést? Pokynul ti a vydali jste se volným krokem k budově. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Tue Sep 02 2008, 18:00 | |
Předpokládám že součástí vašeho pozvání je... Jak se to říká? Nabídka která se neodmítá? Nebo se snad mílím? Šel jsem o krok za ním a čekal s čím vyrukuje. Jeho používání síly dalo tušit že to není obyčejný zhýralý samouk ale někdo s pořádným tréninkem. Kde ho asi získal? | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Tue Sep 02 2008, 18:07 | |
Máte částečnou pravdu. Možná vám brzy začnu tykat. Zastavil se a otočil se k tobě. Ale první má nabídka. Všiml jsem si vašeho nadání a vaše výsledky u mistra Skywalkera byli pro mne také potěšující. Dal se opět do pohybu. Nabízím vám tedy místo mého žáka a mé vědomosti týkající se Síly, galaxie i života v ní. Viděl si, jak se pobaveně usmál. První vás budu muset naučit ukrýt své myšlenky před okolím. Utrousil sarkasticky. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Tue Sep 02 2008, 19:29 | |
Co? Jak? No nic seš holt lepší. Spokojen? Předpokládám že to není výcvik který by se mistrovi Skywalkerovi líbil že. Na chvýli sem se zastavil a promislel sem si jeho dosavadní proslov. Hlavě poslední větu. O oc um isa ed ydvarpood? Ale přesto vaši nabýtku příjmám. Řekl jsem nakonec trochu překvapen sám sebou. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Wed Sep 03 2008, 12:58 | |
| Exocron - soukromé sídlo vévody K´OnerioO co mi jde, se brzo dozvíte.Řekl mimoděk a vešli jste do budovy. Vstupní hala byla strohého designu a připomínala ti víc palubu hvězdného korábu než společenskou místnost. U dveří stály opět dva uniformovaní strážní. Přicházel k vám zabrak, který tě přivedl na planetu. Usoudil jsem, že Dith, jelikož jste se s ním již poznal, vám bude dělat společníka a průvodce po mém sídle. Teď mne omluvte, uvidíme se u večeře.Odešel opancéřovanými dveřmi, které se za ním ihned zavřely. Zabrak na tebe kývnul. (myslet pozpátku je opravdu originální ) | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Wed Sep 03 2008, 14:24 | |
Podíval jsem se na Ditha a snažil se odhadnout nakolik je schopen ve mne číst on. Nakonec sem usoudil že myslet před nimy nemá přílišnej smysl. Tak mi to tu ukažte. A nechal jsem se jím vést a vše si prohlížel a ukládal do paměti. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Wed Sep 03 2008, 17:04 | |
Tak pojď a říkej mi Dithe jestli chceš. Ještě jednou si tě prohlídl. Ty budeš asi hodně nadanej, když sem tě měl přivést, já moc Sílu neovládám, až na pár triků. Řekl zklamaně a jeho slova jen potvrdilo, že se jeho myšlenky daly obstojně číst. Ukážu ti hangár, jídelnu a kasárna vévodových žoldáků, taky tělocvičnu, datový sál, stanoviště obrany komplexu a samozřejmě tvůj pokoj. Následoval si jej chodbou s několika postraními dveřmi, které označil jako soukromé pokoje důstojníků a pilotů. Poté jste zahnuli doleva a vstoupili do polo zastřešeného hangáru. Tak co říkáš na vévodovu stíhačku? Ukázal na separovanou těžkou stíhačku M12-L Kimogila tmavozelené barvy obklopenou téměř výhradně stíhačkami typu Dianoga. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Wed Sep 03 2008, 18:19 | |
Prohlédl jsem si tu výstavu stíhaček a uznale pokýval. Jak moc se mýlím když předpokládam že minimálně ta vévodovo má nějakou nestardantní úpravu? Obešel sem jsem Kimogila a napadlo mě jak by se asi řídila. -Zapomeň na to ten si na ní nedá šáhnout.- Zavrtěl jsem hlavou a podíval se na zbylé stroje v hangáru. Kolik má vévoda pilotů? | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Wed Sep 03 2008, 19:18 | |
Na vévodovu loď se raději zeptej jeho samotného. Usmál se a přistoupil ke konzoli nedaleko dveří. Máme tady čtyčicet pět strojů typu Dianoga několik strojů, které zde nemají domovské stanoviště. Dva až tři bitevní draci jsou vévodovi neustále k dispozici na orbitě. Pobaveně se díval jak ti, při zmínce o bitevních dracích, klesla čelist. Asi jsem se nezmínil, že vévoda se narodil na Hapesu. Odmlčel se při vyhledávání počtu zaměstnanců. Bohužel stíhacích pilotů máme jen čtyřicet a několik nestálých zaměstnanců s pilotní atestací. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Thu Sep 04 2008, 14:52 | |
Na Hapesu? To by i vysvětlovalo jeho bohatství... I když mít neustále k dispozici draky. Osoba vévody začala být čím dál tím výce zajímavá. Ty stroje jsou tu jen jako obrana nebo je vysílá i na nějaké bojové či zastrašovací mise jinam? Zeptal sem se a již se otáčel ke dveřím, už jen z pomišlení na takovou flotilu v osobním vlasnictví se mi začala točit hlava. -Na co chce mě když má takovou moc?- | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Thu Sep 04 2008, 17:18 | |
Stíhačky jsou určeny k obraně tohoto sídla, tak jako vévodova malá armáda. Prošli jste dveřmi zpět do chodby a pokračovali v exkurzi. Vévoda má téměř dvě stě nájemných bojovníků, většinou lidí, a kolem třiceti speciálně vycvičených togorianů pro externí akce. Ukázal do křížící se chodby. Tam jsou kasárna a jídelna mužstva i obsluhy komplexu. Pokračovali jste dál a vešli do malé místnosti. Za dveřmi vlevo je spojovací sál a vpravo je obsluha obrany komplexu. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Thu Sep 04 2008, 17:36 | |
Čím je komplex chráněn? Byl jsem opravdu zvědav kolik turbolaserových a protipěchotních věží tu má. -nebo ře by i nějaké miny?- Začínal jsem být z celé téhle pevnosti unešený a bylo mi dobře jasné že při dobývání by se nejedna armáda zapotila. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Thu Sep 04 2008, 17:49 | |
Máme tady osm stanovišť turbolaserů, dvě iontová děla, dva projektory tažného paprsku, několik záložních a jeden hlavní deflektorní štít. Na pozemní útok má vévoda v okolí zabudovaných několik lehkých pevnůstek s dělostřelectvem a raketami. Samozřejmě automaticky řízené těžké protipěchotní blastery v úkrytech. Prošli jste do další chodby a zastavili se na křižovatce. Vpravo vede chodba do tělocvičny. Rovně tě může pustit jen vévoda, ty opancéřované dveře jsou chráněny velice dobře a za nimi se nachází, kdo ví co. My se zatím vydáme vlevo k ubikacím VIP, takže i tvé. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Thu Sep 04 2008, 17:56 | |
Ubikace V.I.P.?Zdá se, že se pro mě blíská na lepší časy. Usmál jsem se a vydal se za Dithem k ubikacím. Snažil jsem se nedat na sobě příliš znát jak mne obrana sídla vykolejila. -Znam celkem rozvinutý planety s menším arzenálem.- | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Thu Sep 04 2008, 18:17 | |
Dovedl tě do malého pokojíku. To je tvůj obývák, vedle je ložnice, koupelna a pracovna. Když sis prohlédl celý v podstatě byt, shledal si, že ostatní pokoje jsou mnohem větší a hezčí. Tak nechám tě vybalit a za půl hodiny v tělocvičně, nechám tam otevřené dveře. Ukázal na chronometr nad dveřmi. Neboj, večeři stihneš. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Thu Sep 04 2008, 18:27 | |
-Vybalit?- Napadlo mě přek vapeně a podíval se na pytel se všemi svými věcmi. -Jako bych měl spoustu věcí a ne jen pár svršků a sem tam drobnost- Přesto jsem si těch pár drobností vybalil a pořádně prohlédl pokoj a napadlo mě zda tady není nějaké monitorovací zařízení abych byl stále pod dohledem. -A neni to jedno? Stejně budu muset skákat jak bude pískat- poté jsem ještě zkontroloval zda jsou meče na svých místech na opasku a vydal se do tělocvičny. Bylo mi jasné že poté co mi byla demonstrována síla této pevnosti tak dostanu v souboji co pro mě určitě chystají pořádnou nakládačku. -Ale zadarmo to nebude!!!!!!!- Poté jsem vešel do tělocvičny, na prahu se zastavil a pořádně si ji prohlédl. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Thu Sep 04 2008, 19:01 | |
Na druhém konci tělocvičny stál tvůj průvodce. Čepel na minimum, nechceme se zabít! Zařval přes tělocvičnu a zažehl dvojitou čepel karamelové barvy. Neumím sice dobře používat Sílu, ale zacházet s mečem jsem se naučil. Volným krokem se k tobě blížil a máchal demonstrativně kolem sebe. Vzpomněl sis, že takové meče mají i své slabiny, když se neumí správně používat. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Thu Sep 04 2008, 19:09 | |
Zažehl jsem tedy i své čepele a stáhl je na minimum. Poté jsem vešel do ringu. Zbytečně jsem meči nehýbal.Jak jsou vyvážené vím dobře a on se nějakým komíháním zastrašit nedá. Začal jsem kroužit okolo a pomalu snižoval vzdálenost mezi námi. Vyčistil jsem si hlavu a na nic nemyslel, na to aby z mé hlavy tahal taktiku nehodlám přistoupit. Tak se ukaž! Zaůtočil oběma meči.jedním zepředu a druhým ze strany. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Thu Sep 04 2008, 19:20 | |
Velice neomaleně to vykryl a pokusil se o klamný útok na nohy. Možná jeho minimální cítění v Síle bylo přece jenom pravdivé. Odrazil několik tvých útoků, ale nechal si spálit nohavici a několikrát ustoupil. Poté vložil do svého stylu trochu hněvu a možná vzteku, ale pro tebe by sotva rovnocenný protivník. Jseš dobrej! Zasípal. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Thu Sep 04 2008, 19:30 | |
Když máš oboustranej meč tak s nim musíš MISTROVSKY umět aby ti byl co k čemu.Už sem viděl i případ že jeden vykrýval úder a druhou čepelí si popálil nohu. Ucedil jsem. Ovšem když s nim už umíš tak se s nim dá prosekat i skrz víc protivníků najednou celkem snadno. Změřil jsem si jeho udýchaný postoj. Ale základy už máš pak to chce jen trénink. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Thu Sep 04 2008, 19:53 | |
Snažil se ještě o pár kousků, ale brzy mu bzučela tvá čepel pod krkem. Vzdávám se. Oznámil ti. Zítra si s tebou zašermuje vévoda, to bude asi jiná. Vydýchával se a rozhodil rukama. Až si prohlídneš celou tělocvičnu, osprchuj se a přijď na večeři. Je to v sedm a nezpozdi se, stačí když na konci chodby s pokoji pro VIP zabočíš vlevo a netratíš se. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Thu Sep 04 2008, 20:01 | |
Porozhlédl jsem se po tělocvičně a v hlavě si sestrojil základní body pro další tréning. Souboj s vévodou bude o dost tužší. Uvědomil sem si a v duchuzačal přemýšlet jakou asi vévoda používá taktiku. ale to už sem se vracel do svého pokoje a dal si sprchu. Snad to nebude nějaká V.I.P. věčeře se vstupem jen v gala. Zabručel jsem si pro sebe a raději si vzal nejméně potrhané a prošoupané věci. Nezbývalo než vyrazit na večeři. Tak sem šel. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) Fri Sep 05 2008, 13:32 | |
Opravdu ses dostal na určené místo podle popisu. Stál tam velký stůl s všelijakými lahůdkami. Sedili tam, jak tvůj průvodce a důstojník ochranky, tak velice pohledná lidská žena. Na druhém konci sálu se otevíraly dveře a vcházel vévoda. Vidím, že jste tady všichni včas. Přistoupil ke stolu a políbil ruku dámě. Nevěděl jsem co rád konzumujete pane Quaide, tak je zde víc pochutin než obvykle. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) | |
| |
|
| |
| Světlo nebo temnota, vše je Síla (for xavier) | |
|