| mise pro Justila a olina 2 | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Tue Sep 09 2008, 21:38 | |
| Togoria
Tak to jsem netušil Pardon mistře toto jsem netušil, ale jejich hádky jsou zbytečné. Každý říká že je to majetek druhého kmene tak proč si prostě neřeknou že to neni nikoho bylo by to nejsnažší řešení. o Togorianech toho vím velmy málo takže nevim ani jejijch zvyklosti a povahu. A také vím že jednoduchá řešení jsou cestou k temné straně, ale složité řešení v této situaci je skoro nemožné. Vážně mě ta roztržka mrzí dopovim smutně | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Wed Sep 10 2008, 13:28 | |
| Togoria
Jednoduše nechat zem ležet ladem nelze! Togoriáni jsou hrdý národ a pokud se na jejich planetě něco děje, musí za to zodpovídat. Podrbal se na bradě. Zkusil bych jim navrhnout střídavou zodpovědnost, po určitá období by oblast spravovaly rozdílné kmeny. Za chvíli začínáme, rozmysli si to. | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Wed Sep 10 2008, 14:57 | |
| Togoria
Cestou zpět do síně jsem is vše promyslel. Mistrův nápad je dobrý takže jim ho navrhnu. Snad to vyjde | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Wed Sep 10 2008, 17:33 | |
| Togoria
Konečně se všichni shromáždili a utišili. Zahajuji jednání… Pronesl tvůj mistr. … opět. Dodal. Mohl si začít. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Wed Sep 10 2008, 18:52 | |
| Togoria
Nadechnu se a uklidním a odkašlu si. Takže... co takhle střídavé sdílení území? Třeba Každé tři měsíce bude půda pod velením jiného kmene? Nebo třeba každých pět měsíců střídat? Co vy na to? dopovim a znejistim a sleduju reakci všech Togorianů. Nejsem si jist jestli je to potěší | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Wed Sep 10 2008, 19:34 | |
| Togoria
Zprvu se ozvalo váhavé mručení, ale pak věci naprali správný směr. První vstal šedivec. Kmeny s plání navrhují střídavou šestiměsíční regentskou dobu. Jeho protějšek s podhorských kmenů toto přijal. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Wed Sep 10 2008, 19:44 | |
| Togoria
špitnu mistrovy Vyhráli jsme paráda a jsem poměrně hrdý do jisté míry. Letíme zpátky na Corrusant? Chtěl bych si zase popovídat z Obim dlouho jsme se neviděli a vim to že by sme se měli potkat v chrámu až se vrátíme. Mluvili jsme spolu comlingem a letí už zpátky na Corrusant a doufám že už poletíme | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Wed Sep 10 2008, 20:07 | |
| Togoria
Měl jsem v plánu se zde ještě chvíli zdržet, ale pokud spěcháš do Chrámu, mohu tě pustit napřed. Spiklenecky se usmál. Pokud mne neprozradíš, prodloužím si tuto misi z důvodu… dodatečného dohledu nad průběhem plnění závazků. Vzal tě za rameno a vyšel s tebou z budovy. Za týden se k tobě připojím, čekej na mě v Chrámu padawane. - A teď můžeš odcestovat, ať tě provází Síla. - Dolehl k tobě mistruv duševní posun. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Wed Sep 10 2008, 20:42 | |
| Togoria-Vesmír-Corrusant
A vás také...a děkuji mistře Nechtělo se mi řikat že cítím něco špatého co se děje se sestrou. Doběhnu ke svému starfighterovy a vzlétnu, vletim do prstence a skočim do hyperprostoru. Když vyletím u Corrusantu tak vydím skoro zničenou loď která letí na Corrusant. Ne to ej loď kde je moje sestra. Okamžitě začnu vypočítávat vše na přistání do lodě. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Thu Sep 11 2008, 08:18 | |
| Corrusant - orbita
Hangár tohoto vesmírného autobusu je naštěstí otevřený, ale není jisté, zda v něm bude atmosféra. Přistál si na palubě a ověřil si okolní atmosféru, byla řídká, ale byla tam. Vyskočil si ze stíhačky a zamířil k prvnímu turbovýtahu. Tohle by se mistrovi nelíbilo! | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Thu Sep 11 2008, 15:46 | |
| Corrusant - orbita
Vím že mistr by nadšen nebyl, ale je tam moje sestra, nebo tady má být. Pokusím se jí Silou promluvit a zavolat MAREEEEN jestli mi odpoví. čekám ve turbovýtahu jestli se ozve kde je | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Thu Sep 11 2008, 16:12 | |
| Corrusant - orbita
Měla by být na palubě, ale v Síle ji tady necítíš a nikdo ti neodpovídá. Vyjel si výtahem do druhého podlaží a vystoupil. Rozběhl ses chodbou k jídelně pro cestující, kde si cítil život. Čím si byl blíž, tím se zvětšoval pocit beznaděje šířící se s toho místa. Už si slyšel hlasy, blížil ses ke vzpříčeným dveřím. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Thu Sep 11 2008, 17:23 | |
| Corrusant-Orbit
Vytáhnu a aktivuju meč. Velmi hbitě vyletí zelený paprsek kterým do dvěří vyříznu díru a vykoupnu zbytek dveří a vlezu dovnitř. Vidím Maren a sedí pod stolem a klepe se strachy když mě uvidí vyleze a řekne Justile si to ty? rozeběhne se ke mě a obejmě je Musíme rychle pryč Budeme se muset nacpat do starfightera a vezmu jí zaruku a poběžíme zpátky do hangáru. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Thu Sep 11 2008, 19:29 | |
| Corrusant-Orbit
Nemůžeme hned odletět, jsou tady zranění lidé. Přivinula si tě k sobě a udělala naprosto nepochopitelnou věc, vzala ti oba meče a odtáhla se. Tvá sestra byla najednou pryč a objevil se zjizvený zabrak, kterého jsi moc dobře poznával. - Iluze?!?! Jak to mohl udělat? - | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Thu Sep 11 2008, 21:00 | |
| Corrusant-Orbit
Cože? TY Máš bejt mrtvej. Zabil si mého mistra a kde je maren? a udělám chybu. Rozčílím se a soustředím všechnu sílu na to abych ho odhodil na zeď a přidržel na zdi a vezmu mu alspoň jeden meč. Mluv Sithe jak jsem mohl být tak hloupý a skočit do pasti Sitha. U Rancora copak mě moji mistři nic nenaučili Ptám se naposled:KDE JE MAREN a začnu ho přimačkávat stále více silněji ale hlídám si abych ho nezabil. Aby nebyl mrtvý podruhé. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Fri Sep 12 2008, 07:56 | |
| Myslím, že by se ten Sith aspoň trochu bránil.
Corrusant-Orbit
Karta se obrátila a ty si odletěl na druhou stranu místnosti. Neboj se využívat svého vzteku, MAREN to taky šlo… Změnil výraz na trochu překvapený. Kde je Maren jsem se chtěl zeptat já tebe, kvůli jejímu objevení jsem vyhladil celou tuhle loď, ale nenašel jsem ji! - Uvědomil sis, jak dlouho jste byli na Togorii. Maren měla být na misi na takovéto lodi, ale na Coruscant se měla vracet až za týden. - Sith zažehl svůj i tvůj meč a tys měl jen jeden. Když mi nic nemůžeš prozradit, zemřeš! Vrhl se na tebe. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Fri Sep 12 2008, 13:42 | |
| Já počítal z tim že se bude bránit ale abych měl bezchybnýho Padawana kterej neumí použít hněv
Corrusant-Orbit Nic ti neřeknu Sithe a zažehl jsem zelené ostří svého meče a soustředil se na jeho pohyb. Ve chvýly kdy je už u mě odskočim a seknu před sebe rychlým výpadem. Teď jsem si uvědomil že zabrak bude jenom o pár let starší než jsem já | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Fri Sep 12 2008, 18:40 | |
| Corrusant-Orbit
Zaměřil tvůj pohled. Ano, tvůj mistr mne téměř zabil, ale mám přístup k technologii klonování. Ušklíbl se a jedna jeho jizva na tváři se ošklivě rozchlípla. Bohužel tato technologie je dokonalá jen pro bohaté bytosti. Zaútočil velice prudce na hlavu a nohy zároveň. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Fri Sep 12 2008, 20:30 | |
| Corrusant-Orbit
Skrčím hlavu a odskočim doleva. A při dopadu na zem se pokusim ho odhodit a sebrat mu můj druhý meč. soustředím se na to abych uhnul a povedlo se mi použití síly. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Fri Sep 12 2008, 20:42 | |
| Corrusant-Orbit
Odstrčil si jej, ale meč nepustil. Místo toho zmizel ve dveřích. Když ses za ním rozběhl, zmizel za rohem. Asi míří na můstek. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Fri Sep 12 2008, 20:45 | |
| Corrusant-Orbit
Pokusím se soustředit a silou vidět kam Sith utekl. Meč deaktivuju abych nezářil ale mám prst připrvanen na tlašítku abych mohl rychle reagovat a znovu ho zapnout. Půjdu za ním tam kam uvidím že de. Pokud se mi podaří koncentrovat tolik síly. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Fri Sep 12 2008, 20:52 | |
| Corrusant-Orbit
Vystopoval si jej. Opravdu byl na můstku. Něco se snažil udělat s řízením. Když tě uviděl, zažehl meče. Byl si pořád plný Síly a odhodil si jej příliš blízko průzoru. Jeden meč proletěl ven do vesmíru a za ním praskl celý průzor. Drž se! | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Fri Sep 12 2008, 20:57 | |
| Jakej vyletěl?
Corrusant-Orbit Skočim za nejbližší počítačový pult a chytnu se ho. Meč mám na opasku. a snažím se cítit sitha kdyby ke mě vlezlu abych si rychle meč přitáhl a mohl reagovat. Pomocí síly moje držení zesílím | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Fri Sep 12 2008, 21:01 | |
| Corrusant-Orbit
Za chvíli se aktivovali automatické uzávěry. Osaměl si, venku se vznášely ostatky implodovaného či explodovaného Sitha. Musíš si vyrobit nový druhý meč.
Naposledy upravil Knight dne Sun Sep 14 2008, 16:59, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Fri Sep 12 2008, 21:33 | |
| Corrusant-Orbit
Rychle doběhnu ke svému starfighterovy a přistanu v chrámu. Hned zajdu do dílny a vyrobim si totožný černý meč z červeným tlačítkem a dám si do něho fialoví krystal. Poté zajdu na ubikace a popovídám si z kamarádem Obi-wanem. Poté komlingem zavolám mistrovy. Mistře potřebujete mě tam? Klidně bych zase přiletěl. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 | |
| |
|
| |
| mise pro Justila a olina 2 | |
|