| mise pro Justila a olina 2 | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Sun Sep 14 2008, 17:06 | |
| To je rychlost. Corrusant - ChámNení třeba, již odlétám.Oznámí ti v krátkovlnném přenosu mistr. Odpočiň si.--- Když odcházíš s přenosové místnosti chrámu, potkáš Yodu. Ve spěchu tys přicestoval. Mistr Qui-Gon mi o tvém hovoru s mladým Kenobim řekl.Zadíval se na tebe podezřívavě. Proč první Radě hlášení nepodal si? | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Sun Sep 14 2008, 20:22 | |
| Corrusant - Chám
Trochu znervózním Pardon mistře myslel jsem že by si mě rada vyžádala poté si dodám odvahy a zeptám se Mistře víte něco o Maren? Mám o ní strach a mám pocit že jí něco hrozí nadechnu se a čekám | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Mon Sep 15 2008, 16:39 | |
| Corrusant - Chám
Tvá přílišná upoutanost k sestře zradit tě může. Temnou stranu s toho cítím. Pokáral tě Yoda. Maren v pořádku je, se svou mistryní misi plní. Na rozdíl od tebe a mistra Hequse. Mírně se pousmál v žertu a opět zvážněl. O čem si s Kenobim tak dlouho rozmlouval, tvé mise týkalo se to? | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Mon Sep 15 2008, 18:47 | |
| Corrusant - Chám
Odpovím už klidněji a na jeho žertík se pousměju Ne mistře on ej můj kamarád tak jsme si jenom povídaly co nového se stalo a jak mu mise šli ale o misích přímo ne po této větě se zase nadechnu a v klidu čekám na další odpověď | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Tue Sep 16 2008, 19:40 | |
| Corrusant - Chám
Dobrá, pak o své misi s mistrem Hequsem, jakmile se vrátí, zprávu podáte. S tímto odešel. Jakmile si ztratil ze sluchu klapot jeho hůlky vydal ses do pokoje. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Tue Sep 16 2008, 20:04 | |
| Corrusant - Chám
Dojd udo pokoje a ulehnu na postel a v klidu zavřu oči a usnu. Nemám žádný sen a zbudí mě až sestra. Vstávej Justile už jsem zpátky tak jak je?. na to jsme si začali dlouze povídat | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 Tue Sep 16 2008, 20:27 | |
| Corrusant - ChámKdyž jste v plném rozhovoru zamířili na večeři, ve dveřích tě uchopila chlupatá tlapa. Mistr Hequs vypadal odpočinutý a šťastný. --- V průběhu dalších dnů jste podaly zprávu. Radu velice zaujalo, jak si porazil Sitha a mistr ti poté v soukromí řekl, že tě brzy navrhne na rytíře Jedi. Konec | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina 2 | |
| |
|
| |
| mise pro Justila a olina 2 | |
|