OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...

Goto down 
+17
Vikinger
Mandalorian
Cody
Gralen
revan
Ultimate
Padme von Kell
Jaldithas
Darth Eternal Hatred
Shaf
Potan von Kell
Checkman
Undertaker
Darth Assmondeus
Stopa
Darth Gryat
Derk Yall
21 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorZpráva
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Empty
PříspěvekPředmět: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSat Sep 06 2008, 05:22

Nikdo z nás neni dokonalý a ani nikdy nebude, a v přirozenosti máme vlastnost dělat chyby, kterých dříve či později litujeme když si s odstupem času uvědomíme jak hloupě jsme se zachovali a jelikož se tady většina z nás zná již dlouho, tak zde vzniklo párkrát i několik sporů, které začali kvůly malichernosti. A jediným výsledkem těchto sporů je to, že se obě strany konfliktu urazí a mají pak špatnou a mizernou náladu a někdy ihned potom toho litují, ale hrdost jim nedovolí to říct. Tohle téma zakládám pro případ, že by se někdo chtěl usmířit či omluvit někomu s kým se pohádal.

Já začnu omluvou Assmondeusovi, kterého jsem urazil v když jsem zesměšnoval Warhammer i částečně jeho. Netušil jsem, že si to tolik vezme a je mi to dost líto. Tak doufám, že mi promineš.
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

Poeet p?íspivku : 6890
Registration date : 04. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSat Sep 06 2008, 09:49

to je výbornej topic! rád bych se teda omluvyl všem lidem kteří se zapojili do konfliktu Imperiálové vs Republikáni, myslim že ten konflikt jsem rozpoutal já! než jsem pořádně začal protestovat tak to tu bylo celkem v klidu.
Tak bych se chtěl omluvit! :hang:
Návrat nahoru Goto down
Stopa
High Jedi General
High Jedi General
Stopa

Poeet p?íspivku : 650
Registration date : 04. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSat Sep 06 2008, 10:05

já bych se rád omluvil, ale momentálně si nemohu vzpomenout co jsem vlastně udělal, takže se omlouvám všem kterých se to dotklo, že si nemůžu vzpomenout, co se jich dotklo
Návrat nahoru Goto down
http://honza.stopka@gmail.com
Darth Assmondeus
Sithský lord
Sithský lord
Darth Assmondeus

Poeet p?íspivku : 2653
Registration date : 14. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSat Sep 06 2008, 10:23

Derk Yall napsal:
Já začnu omluvou Assmondeusovi, kterého jsem urazil v když jsem zesměšnoval Warhammer i částečně jeho. Netušil jsem, že si to tolik vezme a je mi to dost líto. Tak doufám, že mi promineš.

Kde to vlastně bylo? Nebylo to s tím jak jsme se hádali že Warcraft je jen tupá napodobenina Warhammeru?
Pokud jsi pochopil pravdu. (Warcraft je jen blbá kopie) tak ti to bohové Chaosu snad odpustí. Wink
Návrat nahoru Goto down
Undertaker
Legend Killer
Legend Killer
Undertaker

Poeet p?íspivku : 2762
Vyznamenání : Metalista 1. stupně.
Registration date : 03. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSat Sep 06 2008, 11:11

Pokud jsem někoho urazil, tak to bylo cíleně, ovšem pokud by se to někoho dotklo, tak máte mojí omluvu...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Poeet p?íspivku : 2441
Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date : 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSat Sep 06 2008, 11:14

Chci se omluvit všem hráčům které jsem zabil...konkrétně je to Olin a Mandalorian...Přijměte prosím moji omluvu...
Návrat nahoru Goto down
Potan von Kell
Supreme Commander
Supreme Commander
Potan von Kell

Poeet p?íspivku : 21331
Vyznamenání : HZSSA
Registration date : 31. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSun Sep 14 2008, 22:28

Sorry takerovi že mu ovčas editnu profil ale mně to tak baví rofl

Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka!
Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
Návrat nahoru Goto down
https://my.bio/potan
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeMon Sep 15 2008, 17:24

Potan napsal:
to je omluva! lol! lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
Undertaker
Legend Killer
Legend Killer
Undertaker

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeMon Sep 15 2008, 17:53

Darth Gryat napsal:
Potan napsal:
to je omluva! lol! lol! lol!
Je to potan, cos čekal Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Shaf
High Jedi General
High Jedi General
Shaf

Poeet p?íspivku : 520
Registration date : 07. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSat Sep 20 2008, 09:44

sory že som tu nebol dlhšiu dobu ale už som spet
Návrat nahoru Goto down
http://starwarsuniverse.ic.cz/index.php
Undertaker
Legend Killer
Legend Killer
Undertaker

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSat Sep 20 2008, 09:46

Shaf napsal:
sory že som tu nebol dlhšiu dobu ale už som spet
¨Tohle sem myslím nepatří Very Happy nikomu si tím neuškodil...
Návrat nahoru Goto down
Stopa
High Jedi General
High Jedi General
Stopa

Poeet p?íspivku : 650
Registration date : 04. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSat Sep 20 2008, 22:05

2Und: za to, co jsi mu řekl by ses mu měl omluvit Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://honza.stopka@gmail.com
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

Poeet p?íspivku : 18901
Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo?
Registration date : 18. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeWed May 06 2009, 11:52

Já se omlouvám za to že někdy píšu hnusně a negativně a obviňuju všechny že mě nemají rádi. Prostě, ne vždy mám vtipnou a dobrou náladu a ne vždy mi všechno vychází... jistě to znáte.
Návrat nahoru Goto down
http://ynr.xf.cz
Jaldithas
SPAMER
SPAMER
Jaldithas

Poeet p?íspivku : 2894
Registration date : 26. 07. 09

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeWed Aug 19 2009, 22:31

omlouvám se za všechny blbé kecy Wink

P.S dá se omlouvat dopředu?
Návrat nahoru Goto down
Potan von Kell
Supreme Commander
Supreme Commander
Potan von Kell

Poeet p?íspivku : 21331
Vyznamenání : HZSSA

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeWed Aug 19 2009, 22:32

Jaldithas napsal:

P.S dá se omlouvat dopředu?

Ty můžeš Lord of the Slugs rofl

Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka!
Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
Návrat nahoru Goto down
https://my.bio/potan
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

Poeet p?íspivku : 26708
Registration date : 17. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSun Aug 23 2009, 01:51

omlouvam se HZSA a vedeni ze sem tak desne ukecana, a spamuju vsechny topicy, nekdy holt neznam miru.. Embarassed Laughing

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

Poeet p?íspivku : 18901
Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo?
Registration date : 18. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSun Aug 23 2009, 22:05

jo holka hold jsi to přehnala, využila mé nepřítomnosti a předehnala mě v počtu přízpěvků, ale stará Darth eternal hatred se nedá
Návrat nahoru Goto down
http://ynr.xf.cz
Ultimate
Grand Moff
Grand Moff

Poeet p?íspivku : 5624
Registration date : 16. 07. 09

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeMon Aug 24 2009, 20:45

omlouvam se : Mandovi - za všechno možný i nemožný, co mám nasvědomý.
Potanovi - za otravovani života, za spamovaní a podobne věci.
Derkovi - za to, co jsem tu provedl.

!!! FOR ALL !!!

omlouvám se za to, že sjem sem tam... no... spiš často, velkej blb. Snažíms e stím něco dělat, ale ono to brzy přejde, neboť se budu učit jako ďas. rofl
Návrat nahoru Goto down
http://www.textovehry.tk/
revan
Mistr Jedi
Mistr Jedi
revan

Poeet p?íspivku : 180

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSun Sep 06 2009, 11:40

Omlouvam se vsem trekies ze sem je nazval buzeranty.
...
Ve skutecnosti ste pekny pice
Návrat nahoru Goto down
Undertaker
Legend Killer
Legend Killer
Undertaker

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSun Sep 27 2009, 21:36

Omlouvám se, že sem tady tak dlouho nebyl, je mi to líto... Sad Sad Uplně tady před kompem brečím a trhám si vlasy, jaktože sem to sem vlastně nechodil (beztak za to může Potan)...
A omlouvám se Padme, za to že se jí chystám urazit...ale srovnávat mně s Revane? Já měl alespoň styl...
Pak se ještě chci ze stejného důvodu omluvit Freedovy, ale Kickapoo zná Marek odemně, takže i ty ho znáš odemně...Já a Marek ho navíc umíme zahrát, taks nás tam mohl přidat a poděkovat nám, že sme ti ho ukázali...(a žádný dvojsmysly prasáci)
Další omluva patří Potanovy, víc slov k tomu netřeba...
Ještě bych se chtěl omluvit Gryatovy, ale větší prasárnu než Slipáči si nám už dát nemohl?
Jedna z posledních omluv patří Derkovy, ale ani jeh songy mně zrovna na náladě nepřidali, ale jinak ho mám rád Embarassed
Pak ještě jednou Padmé, ale opravdu mně nasrala...
To by myslím stačilo, nikomu jinýmu sem snad nic neudělal, a pokud jo, tak to bylo cílené, jestli vás to ranilo, mám tady omluvu pro ostatní...
Omlouvám se Sad Sad Už se to nestane, ať to bylo cokoliv...Je mi to líto, snad mi odpustítě...
Dodatek: Melodickej Death 4Ever! metal
Děkuji za pozornost... Embarassed
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSun Sep 27 2009, 21:39

Undertaker napsal:
Omlouvám se, že sem tady tak dlouho nebyl, je mi to líto... Sad Sad Uplně tady před kompem brečím a trhám si vlasy, jaktože sem to sem vlastně nechodil (beztak za to může Potan)...
A omlouvám se Padme, za to že se jí chystám urazit...ale srovnávat mně s Revane? Já měl alespoň styl...
Pak se ještě chci ze stejného důvodu omluvit Freedovy, ale Kickapoo zná Marek odemně, takže i ty ho znáš odemně...Já a Marek ho navíc umíme zahrát, taks nás tam mohl přidat a poděkovat nám, že sme ti ho ukázali...(a žádný dvojsmysly prasáci)
Další omluva patří Potanovy, víc slov k tomu netřeba...
Ještě bych se chtěl omluvit Gryatovy, ale větší prasárnu než Slipáči si nám už dát nemohl?
Jedna z posledních omluv patří Derkovy, ale ani jeh songy mně zrovna na náladě nepřidali, ale jinak ho mám rád Embarassed
Pak ještě jednou Padmé, ale opravdu mně nasrala...
To by myslím stačilo, nikomu jinýmu sem snad nic neudělal, a pokud jo, tak to bylo cílené, jestli vás to ranilo, mám tady omluvu pro ostatní...
Omlouvám se Sad Sad Už se to nestane, ať to bylo cokoliv...Je mi to líto, snad mi odpustítě...
Dodatek: Melodickej Death 4Ever! metal
Děkuji za pozornost... Embarassed
mohl.... ale bylo by to poprvé a naposledy Smile
Návrat nahoru Goto down
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

Poeet p?íspivku : 7530

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSun Sep 27 2009, 21:42

no mne si nic nespravil ani si ma nenastval, ale keby sa tak stalo tak tato omluva by urcite bola korunovana uspechom.
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

Poeet p?íspivku : 26708
Registration date : 17. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSun Sep 27 2009, 21:43

Promin, ja te tu dlouho nezazila, forum sem projela a vim zes nebyl jako Revan, prisel mi pouze podobnej styl psani..Revan tu ukazal akorat ze umi urazet, a nas*at lidi..

ja se tu myslim s tebou nikdy nebavila, a kdyz sem projizdela forum, tak me upoutaly spis ty "horsi" prispevky od tebe..

a Revan je fakt zahada, nejakej typek, co si tu akorat snazil dokazat, jakej je debil..

takze promin, nechtela jsem te urazit.. Wink
snad mou omluvu prijmes Embarassed

Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSun Sep 27 2009, 21:45

Tak mé písničky přidávaj na náladě snad jen mě, což je záhada, takže si z toho nic nedělej. Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

Poeet p?íspivku : 7530

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitimeSun Sep 27 2009, 21:50

no skusime to derku, tvoje pesnicky som este npeocuval, ak neratam tu afriku, skus mi v zprave hodit odkazy na ne na yotube.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...   Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný...
Strana 1 z 5Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O webu a Foru :: Diskuze-
Přejdi na: