| Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... | |
|
+17Vikinger Mandalorian Cody Gralen revan Ultimate Padme von Kell Jaldithas Darth Eternal Hatred Shaf Potan von Kell Checkman Undertaker Darth Assmondeus Stopa Darth Gryat Derk Yall 21 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sat Sep 06 2008, 05:22 | |
| Nikdo z nás neni dokonalý a ani nikdy nebude, a v přirozenosti máme vlastnost dělat chyby, kterých dříve či později litujeme když si s odstupem času uvědomíme jak hloupě jsme se zachovali a jelikož se tady většina z nás zná již dlouho, tak zde vzniklo párkrát i několik sporů, které začali kvůly malichernosti. A jediným výsledkem těchto sporů je to, že se obě strany konfliktu urazí a mají pak špatnou a mizernou náladu a někdy ihned potom toho litují, ale hrdost jim nedovolí to říct. Tohle téma zakládám pro případ, že by se někdo chtěl usmířit či omluvit někomu s kým se pohádal.
Já začnu omluvou Assmondeusovi, kterého jsem urazil v když jsem zesměšnoval Warhammer i částečně jeho. Netušil jsem, že si to tolik vezme a je mi to dost líto. Tak doufám, že mi promineš. | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sat Sep 06 2008, 09:49 | |
| to je výbornej topic! rád bych se teda omluvyl všem lidem kteří se zapojili do konfliktu Imperiálové vs Republikáni, myslim že ten konflikt jsem rozpoutal já! než jsem pořádně začal protestovat tak to tu bylo celkem v klidu. Tak bych se chtěl omluvit! :hang: | |
|
| |
Stopa High Jedi General
Poeet p?íspivku : 650 Age : 31 Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sat Sep 06 2008, 10:05 | |
| já bych se rád omluvil, ale momentálně si nemohu vzpomenout co jsem vlastně udělal, takže se omlouvám všem kterých se to dotklo, že si nemůžu vzpomenout, co se jich dotklo | |
|
| |
Darth Assmondeus Sithský lord
Poeet p?íspivku : 2653 Age : 32 Registration date : 14. 03. 08
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sat Sep 06 2008, 10:23 | |
| - Derk Yall napsal:
- Já začnu omluvou Assmondeusovi, kterého jsem urazil v když jsem zesměšnoval Warhammer i částečně jeho. Netušil jsem, že si to tolik vezme a je mi to dost líto. Tak doufám, že mi promineš.
Kde to vlastně bylo? Nebylo to s tím jak jsme se hádali že Warcraft je jen tupá napodobenina Warhammeru? Pokud jsi pochopil pravdu. (Warcraft je jen blbá kopie) tak ti to bohové Chaosu snad odpustí. | |
|
| |
Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sat Sep 06 2008, 11:11 | |
| Pokud jsem někoho urazil, tak to bylo cíleně, ovšem pokud by se to někoho dotklo, tak máte mojí omluvu... | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sat Sep 06 2008, 11:14 | |
| Chci se omluvit všem hráčům které jsem zabil...konkrétně je to Olin a Mandalorian...Přijměte prosím moji omluvu... | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sun Sep 14 2008, 22:28 | |
| Sorry takerovi že mu ovčas editnu profil ale mně to tak baví _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Mon Sep 15 2008, 17:24 | |
| | |
|
| |
Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Mon Sep 15 2008, 17:53 | |
| | |
|
| |
Shaf High Jedi General
Poeet p?íspivku : 520 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sat Sep 20 2008, 09:44 | |
| sory že som tu nebol dlhšiu dobu ale už som spet | |
|
| |
Undertaker Legend Killer
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sat Sep 20 2008, 09:46 | |
| - Shaf napsal:
- sory že som tu nebol dlhšiu dobu ale už som spet
¨Tohle sem myslím nepatří nikomu si tím neuškodil... | |
|
| |
Stopa High Jedi General
Poeet p?íspivku : 650 Age : 31 Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sat Sep 20 2008, 22:05 | |
| 2Und: za to, co jsi mu řekl by ses mu měl omluvit | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Wed May 06 2009, 11:52 | |
| Já se omlouvám za to že někdy píšu hnusně a negativně a obviňuju všechny že mě nemají rádi. Prostě, ne vždy mám vtipnou a dobrou náladu a ne vždy mi všechno vychází... jistě to znáte. | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Wed Aug 19 2009, 22:31 | |
| omlouvám se za všechny blbé kecy P.S dá se omlouvat dopředu? | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Wed Aug 19 2009, 22:32 | |
| - Jaldithas napsal:
P.S dá se omlouvat dopředu? Ty můžeš Lord of the Slugs _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sun Aug 23 2009, 22:05 | |
| jo holka hold jsi to přehnala, využila mé nepřítomnosti a předehnala mě v počtu přízpěvků, ale stará Darth eternal hatred se nedá | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Mon Aug 24 2009, 20:45 | |
| omlouvam se : Mandovi - za všechno možný i nemožný, co mám nasvědomý. Potanovi - za otravovani života, za spamovaní a podobne věci. Derkovi - za to, co jsem tu provedl. !!! FOR ALL !!! omlouvám se za to, že sjem sem tam... no... spiš často, velkej blb. Snažíms e stím něco dělat, ale ono to brzy přejde, neboť se budu učit jako ďas. | |
|
| |
revan Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 180 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sun Sep 06 2009, 11:40 | |
| Omlouvam se vsem trekies ze sem je nazval buzeranty. ... Ve skutecnosti ste pekny pice | |
|
| |
Undertaker Legend Killer
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sun Sep 27 2009, 21:36 | |
| Omlouvám se, že sem tady tak dlouho nebyl, je mi to líto... Uplně tady před kompem brečím a trhám si vlasy, jaktože sem to sem vlastně nechodil (beztak za to může Potan)... A omlouvám se Padme, za to že se jí chystám urazit...ale srovnávat mně s Revane? Já měl alespoň styl... Pak se ještě chci ze stejného důvodu omluvit Freedovy, ale Kickapoo zná Marek odemně, takže i ty ho znáš odemně...Já a Marek ho navíc umíme zahrát, taks nás tam mohl přidat a poděkovat nám, že sme ti ho ukázali...(a žádný dvojsmysly prasáci) Další omluva patří Potanovy, víc slov k tomu netřeba... Ještě bych se chtěl omluvit Gryatovy, ale větší prasárnu než Slipáči si nám už dát nemohl? Jedna z posledních omluv patří Derkovy, ale ani jeh songy mně zrovna na náladě nepřidali, ale jinak ho mám rád Pak ještě jednou Padmé, ale opravdu mně nasrala... To by myslím stačilo, nikomu jinýmu sem snad nic neudělal, a pokud jo, tak to bylo cílené, jestli vás to ranilo, mám tady omluvu pro ostatní... Omlouvám se Už se to nestane, ať to bylo cokoliv...Je mi to líto, snad mi odpustítě... Dodatek: Melodickej Death 4Ever! Děkuji za pozornost... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sun Sep 27 2009, 21:39 | |
| - Undertaker napsal:
- Omlouvám se, že sem tady tak dlouho nebyl, je mi to líto... Uplně tady před kompem brečím a trhám si vlasy, jaktože sem to sem vlastně nechodil (beztak za to může Potan)...
A omlouvám se Padme, za to že se jí chystám urazit...ale srovnávat mně s Revane? Já měl alespoň styl... Pak se ještě chci ze stejného důvodu omluvit Freedovy, ale Kickapoo zná Marek odemně, takže i ty ho znáš odemně...Já a Marek ho navíc umíme zahrát, taks nás tam mohl přidat a poděkovat nám, že sme ti ho ukázali...(a žádný dvojsmysly prasáci) Další omluva patří Potanovy, víc slov k tomu netřeba... Ještě bych se chtěl omluvit Gryatovy, ale větší prasárnu než Slipáči si nám už dát nemohl? Jedna z posledních omluv patří Derkovy, ale ani jeh songy mně zrovna na náladě nepřidali, ale jinak ho mám rád Pak ještě jednou Padmé, ale opravdu mně nasrala... To by myslím stačilo, nikomu jinýmu sem snad nic neudělal, a pokud jo, tak to bylo cílené, jestli vás to ranilo, mám tady omluvu pro ostatní... Omlouvám se Už se to nestane, ať to bylo cokoliv...Je mi to líto, snad mi odpustítě... Dodatek: Melodickej Death 4Ever! Děkuji za pozornost... mohl.... ale bylo by to poprvé a naposledy | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sun Sep 27 2009, 21:42 | |
| no mne si nic nespravil ani si ma nenastval, ale keby sa tak stalo tak tato omluva by urcite bola korunovana uspechom. | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sun Sep 27 2009, 21:43 | |
| Promin, ja te tu dlouho nezazila, forum sem projela a vim zes nebyl jako Revan, prisel mi pouze podobnej styl psani..Revan tu ukazal akorat ze umi urazet, a nas*at lidi.. ja se tu myslim s tebou nikdy nebavila, a kdyz sem projizdela forum, tak me upoutaly spis ty "horsi" prispevky od tebe.. a Revan je fakt zahada, nejakej typek, co si tu akorat snazil dokazat, jakej je debil.. takze promin, nechtela jsem te urazit.. snad mou omluvu prijmes _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sun Sep 27 2009, 21:45 | |
| Tak mé písničky přidávaj na náladě snad jen mě, což je záhada, takže si z toho nic nedělej. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Sun Sep 27 2009, 21:50 | |
| no skusime to derku, tvoje pesnicky som este npeocuval, ak neratam tu afriku, skus mi v zprave hodit odkazy na ne na yotube. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... | |
| |
|
| |
| Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... | |
|