| Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... | |
|
+17Vikinger Mandalorian Cody Gralen revan Ultimate Padme von Kell Jaldithas Darth Eternal Hatred Shaf Potan von Kell Checkman Undertaker Darth Assmondeus Stopa Darth Gryat Derk Yall 21 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Fri Dec 11 2009, 23:54 | |
| omlouvám se všem, za své chování, ale prostě jsem měl blbej den, byl jsem zase na všechno naštvanej a pár rejpnutí od potana mně už prostě dožralo, tak jsem řekl věci, jež jsem nemyslel vážně... ve vzteku člověk udělá věci, kterých později lituje... Před časem sjem si uvědomil své pošetilosti a blbosti a na tuhle chvíli jsem se připravoval dlouho, až jsem se konečně odhodlal... takže, ptám se vás, přijmete to?? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Mon Dec 14 2009, 15:56 | |
| mno, nikdo neni bezchybny, hlavni vec ze jsi zpatky _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth_Radim High Jedi General
Poeet p?íspivku : 624 Age : 35 Registration date : 04. 10. 09
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Thu Dec 31 2009, 11:20 | |
| Viděl jsem Revanové zamčené topicy a co jsem tam četl to byla fakt síla A to o te mamě to bylo drsny. Snad už dostl ban Hlavní je že ses nenechal zbytečně vyprovokovat | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| |
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Fri Jan 01 2010, 17:11 | |
| | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| |
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Fri Jan 01 2010, 17:19 | |
| | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Mon Apr 18 2011, 16:45 | |
| Omlovám se Padme a ostatním pražákům, dneska to na mě padá(něco mi spadlo na hlavu, nějakej kousek té tyčky na závěsy, ale moc velkej kousek to nebyl, otázkaje kam a jak to zas vrátit). Padme dostane lahvinku bílého při nejbližší příležitosti, ostatní se s ní podělí. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... Mon Apr 18 2011, 18:54 | |
| Omluva se prijima.. zadny vino mi davat nemusis, jen si pro priste odpust ty reci, uz me to vazne hrozne vytaci ze vsech stran.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... | |
| |
|
| |
| Omluvy, aneb nikdo neni bezchybný... | |
|