OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorZpráva
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

Poeet p?íspivku : 894
Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd
Registration date : 22. 07. 08

Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeThu Oct 02 2008, 17:47

no nenapsal si že sis ho oblékl ale neva

Tatooine
Jedi se na tebe podíval a řekl
Ne najděte jí spolu já je zabavím. Nebo se spíš pokusim je zahnat řekl a šel pronajmout speedera. Arney šla za nim
Návrat nahoru Goto down
http://znkrpg.forumh.biz
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Poeet p?íspivku : 2441
Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date : 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeThu Oct 02 2008, 19:50

Tatooine
Sakra já su na tohle cvičenej...Řekl jsem trochu naštvaně ale nakonec jsem přikývl a šel jsem za nima...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeThu Oct 02 2008, 20:04

Tatooine

Po nějaké době jste zastavily kousek od vesnice písečňanů a Jedi šel první a nechal na sebe zaúzočit písečné a ty ho začaly honit. Z arney jste vběhly do bašty.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeThu Oct 02 2008, 20:06

Tatooine
Vběhli jsme tam a já jsem byl připraven hodit plamen na každou věc která se pohne...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeThu Oct 02 2008, 21:56

Tatooine

Hned za dveřma čekali dva píseňí a hned byly na popel. Arney blasterama sejmula další dva. Během chvíle na vás vběhlo dalších pět ale hrozně daloke na dosah tvého FLAMETHROWERu a Arney musela přebíjet. Nevíš jak je to možné ale tvůj blaster byl zničen. Jediná naděje ej tvůj vybronůž
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeFri Oct 03 2008, 09:08

Tatooine
Dobře...Řelkk jsem si pro sebe a vytáhl jsem vibronůž...Rozeběhl jsem se proti nim s vobronožem a flamethrowerem...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeFri Oct 03 2008, 15:45

Tatooine

Písečňané byly zaskočeni tvím sebevražedným útokem a zaodily pušky a vytály své Gaffi tyče. JEden z nich vypaadl až moc naštvaně. Arney mezitim nabyla a byla připravena tě krýt.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeFri Oct 03 2008, 15:48

Tatooine
Běžel jsem naproti nim a až byli skoro u mě tak jsem na ně súpustil flamethrower...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeFri Oct 03 2008, 16:59

Tatooine

Tři z nich si zabil ty zbylí dva uskočili ale ARneynině blasteru už ne. Byli mrtví teď je na čase najít vůdce
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeFri Oct 03 2008, 21:05

Tatooine
Oprášil jsem se a jednomu jsem vzal gaffi tyč...Šli jsme do největšího "stanu" třeba bude vůdce tam...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeFri Oct 03 2008, 22:31

Tatooine

Vlezli jste do největšího stanu a vyběhlo na vás hejno Banthů. Porazili vás a podupaly, ale nic se vám nestalo. Takže tady nic neni musíte hledat jinde.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeFri Oct 03 2008, 22:38

Tatooine
Dobře...Jinde...Řekl jsem a vlezli jsme do dalšího stanu...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeSat Oct 04 2008, 10:19

Tatooine

V dalším stanu bylo jenom několik mrtvých Jawů. A nějaké kosti. Takže tady taky ne zbívají už jenom poslední dva.
Velký an Severu a na Jihovýchodě.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeSat Oct 04 2008, 10:28

Tatooine
Šli jsme do toho na severu...Co tam bude nás jenom čeká...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeSat Oct 04 2008, 20:19

Tatooine

Vešli sjte do něj a nic tam nebylo jenom nějaký níbytek. Pak si slyšel docela silnou ránu a tak si se otočil. Stál tam Tusken větší než ostatní i přez šaty bylo vyděět svalnaté tělo, a měl velmi tlustou Gaffi tyč a Arney ležela na zemi a z hlavi jí tekla krev. Tusken něco zavrčel protočil Tyč a vrhnul se na tebe. Než si stačil zareagovat dostali si tyčí přez oblyčej. Na chvýli si viděl jenom hvězdičky a když ses rozkoukal tak si viděl jak Tusken prohledává tvoje brnění. Pak si zaslechl sičiví zvuk a Tuskenem projel Zelený paprsek. Byl to tvuj známí Jedi. Věiml jsi si že zelený meč drží opačně takže mu čepel de dozadu. Keshi to bylo o chlup, ale kdyby jsme nezměnili kurz byly bychom mrtví. Až se spojíš z povstalci dozvíš se proč. Musim se rozloučit ještě potkáme neboj. Až to bude nutné najdu tě znovu. A neboj Arney je v pohodě. a odešel pak si vztal a Arney seděla v rohu stanu a držela si na hlavě kus látky.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeSat Oct 04 2008, 20:39

Tatooine
Co kdo ne...Řekl sjem potichu...Pak jsem prohledal tuskena a našel jsem tu naši známou rušičku...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeSat Oct 04 2008, 21:44

Tatooine

Arney se zvedal a řekla
To sem mohla tušit. Ty blbej Mandaloriane hlavně že si hledal rušičku i kdybych tu byla mrtvá tak bych tě nezajímala já věděla že toho budu litovat. pak si sebrala svoje blastery a z brekem utekla z vesnice.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeSat Oct 04 2008, 22:03

ja sem to četl blbě a myslel jsem že arney odešla s ním...

Tatooine
Dobře...Mě to nevadí...Řekl jsem a vzal jsem rušičku a odešel jsem stejným směrem...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeSat Oct 04 2008, 23:31

tak čti pořádně. A stejně ti jí to nevratí (možná)

Tattoine

Vylezl jsi ven ale Arney si neviděl. Doufal si že nešla do pouště. Ty jsi šel do města za Toidarianem s rušičkou. Po tom co si k němu došel řekl
Moc děkuju rušička je tvoje, ale ta slečna co byla stebou řikala něco o ztracení nebo co a odletěla tak nevím k čemu ti bude když tě vzal do hangáru tak si zjistil že mluví pravdu. Tak teď jak se dostat pryč z Tatooinu???

To Be Continue.......
Přesuň do dokončenejch
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeSat Oct 04 2008, 23:35

Tattoine
Mě na ní nezáleží...Jenom jsem si jí nevšiml...Řekl jsem a šel jsem se toulat po Mos Eisley...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeSun Oct 05 2008, 00:29

tak to šoupni do těch dokončenejch
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitimeSun Oct 05 2008, 11:28

jj a započni novou...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2
Strana 5 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Kesh Tallen - Empire

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: