| Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Thu Oct 02 2008, 17:47 | |
| no nenapsal si že sis ho oblékl ale neva
Tatooine Jedi se na tebe podíval a řekl Ne najděte jí spolu já je zabavím. Nebo se spíš pokusim je zahnat řekl a šel pronajmout speedera. Arney šla za nim | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Thu Oct 02 2008, 19:50 | |
| Tatooine Sakra já su na tohle cvičenej...Řekl jsem trochu naštvaně ale nakonec jsem přikývl a šel jsem za nima... | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Thu Oct 02 2008, 20:04 | |
| Tatooine
Po nějaké době jste zastavily kousek od vesnice písečňanů a Jedi šel první a nechal na sebe zaúzočit písečné a ty ho začaly honit. Z arney jste vběhly do bašty. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Thu Oct 02 2008, 20:06 | |
| Tatooine Vběhli jsme tam a já jsem byl připraven hodit plamen na každou věc která se pohne... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Thu Oct 02 2008, 21:56 | |
| Tatooine
Hned za dveřma čekali dva píseňí a hned byly na popel. Arney blasterama sejmula další dva. Během chvíle na vás vběhlo dalších pět ale hrozně daloke na dosah tvého FLAMETHROWERu a Arney musela přebíjet. Nevíš jak je to možné ale tvůj blaster byl zničen. Jediná naděje ej tvůj vybronůž | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Fri Oct 03 2008, 09:08 | |
| Tatooine Dobře...Řelkk jsem si pro sebe a vytáhl jsem vibronůž...Rozeběhl jsem se proti nim s vobronožem a flamethrowerem... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Fri Oct 03 2008, 15:45 | |
| Tatooine
Písečňané byly zaskočeni tvím sebevražedným útokem a zaodily pušky a vytály své Gaffi tyče. JEden z nich vypaadl až moc naštvaně. Arney mezitim nabyla a byla připravena tě krýt. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Fri Oct 03 2008, 15:48 | |
| Tatooine Běžel jsem naproti nim a až byli skoro u mě tak jsem na ně súpustil flamethrower... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Fri Oct 03 2008, 16:59 | |
| Tatooine
Tři z nich si zabil ty zbylí dva uskočili ale ARneynině blasteru už ne. Byli mrtví teď je na čase najít vůdce | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Fri Oct 03 2008, 21:05 | |
| Tatooine Oprášil jsem se a jednomu jsem vzal gaffi tyč...Šli jsme do největšího "stanu" třeba bude vůdce tam... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Fri Oct 03 2008, 22:31 | |
| Tatooine
Vlezli jste do největšího stanu a vyběhlo na vás hejno Banthů. Porazili vás a podupaly, ale nic se vám nestalo. Takže tady nic neni musíte hledat jinde. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Fri Oct 03 2008, 22:38 | |
| Tatooine Dobře...Jinde...Řekl jsem a vlezli jsme do dalšího stanu... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Sat Oct 04 2008, 10:19 | |
| Tatooine
V dalším stanu bylo jenom několik mrtvých Jawů. A nějaké kosti. Takže tady taky ne zbívají už jenom poslední dva. Velký an Severu a na Jihovýchodě. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Sat Oct 04 2008, 10:28 | |
| Tatooine Šli jsme do toho na severu...Co tam bude nás jenom čeká... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Sat Oct 04 2008, 20:19 | |
| Tatooine
Vešli sjte do něj a nic tam nebylo jenom nějaký níbytek. Pak si slyšel docela silnou ránu a tak si se otočil. Stál tam Tusken větší než ostatní i přez šaty bylo vyděět svalnaté tělo, a měl velmi tlustou Gaffi tyč a Arney ležela na zemi a z hlavi jí tekla krev. Tusken něco zavrčel protočil Tyč a vrhnul se na tebe. Než si stačil zareagovat dostali si tyčí přez oblyčej. Na chvýli si viděl jenom hvězdičky a když ses rozkoukal tak si viděl jak Tusken prohledává tvoje brnění. Pak si zaslechl sičiví zvuk a Tuskenem projel Zelený paprsek. Byl to tvuj známí Jedi. Věiml jsi si že zelený meč drží opačně takže mu čepel de dozadu. Keshi to bylo o chlup, ale kdyby jsme nezměnili kurz byly bychom mrtví. Až se spojíš z povstalci dozvíš se proč. Musim se rozloučit ještě potkáme neboj. Až to bude nutné najdu tě znovu. A neboj Arney je v pohodě. a odešel pak si vztal a Arney seděla v rohu stanu a držela si na hlavě kus látky. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Sat Oct 04 2008, 20:39 | |
| Tatooine Co kdo ne...Řekl sjem potichu...Pak jsem prohledal tuskena a našel jsem tu naši známou rušičku... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Sat Oct 04 2008, 21:44 | |
| Tatooine
Arney se zvedal a řekla To sem mohla tušit. Ty blbej Mandaloriane hlavně že si hledal rušičku i kdybych tu byla mrtvá tak bych tě nezajímala já věděla že toho budu litovat. pak si sebrala svoje blastery a z brekem utekla z vesnice. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Sat Oct 04 2008, 22:03 | |
| ja sem to četl blbě a myslel jsem že arney odešla s ním...
Tatooine Dobře...Mě to nevadí...Řekl jsem a vzal jsem rušičku a odešel jsem stejným směrem... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Sat Oct 04 2008, 23:31 | |
| tak čti pořádně. A stejně ti jí to nevratí (možná)
Tattoine
Vylezl jsi ven ale Arney si neviděl. Doufal si že nešla do pouště. Ty jsi šel do města za Toidarianem s rušičkou. Po tom co si k němu došel řekl Moc děkuju rušička je tvoje, ale ta slečna co byla stebou řikala něco o ztracení nebo co a odletěla tak nevím k čemu ti bude když tě vzal do hangáru tak si zjistil že mluví pravdu. Tak teď jak se dostat pryč z Tatooinu???
To Be Continue....... Přesuň do dokončenejch | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Sat Oct 04 2008, 23:35 | |
| Tattoine Mě na ní nezáleží...Jenom jsem si jí nevšiml...Řekl jsem a šel jsem se toulat po Mos Eisley... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Sun Oct 05 2008, 00:29 | |
| tak to šoupni do těch dokončenejch | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 Sun Oct 05 2008, 11:28 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 | |
| |
|
| |
| Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 | |
|