OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorZpráva
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Poeet p?íspivku : 2441
Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date : 24. 04. 08

Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeFri Sep 26 2008, 21:00

hyperprostor
Jediove predvidaj budoucnost...Asi bysme ho měli poslechnout...Řekl jsem a šel jsem do kajuty...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

Poeet p?íspivku : 894
Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd
Registration date : 22. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeFri Sep 26 2008, 21:04

hyperprostor

Jo pujdu ho změnit ale kam? řekla arney hodim to na Tatooine pak se otočila a řekla hele pak k tobě přijdu nevadí? zeptala se a začala přenastavovat souřadnice.
Návrat nahoru Goto down
http://znkrpg.forumh.biz
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeFri Sep 26 2008, 21:47

hyperprostor
Jo nevadí...Řekl jsem...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeFri Sep 26 2008, 22:02

hyperprostor

Když jsi došel do kajuty sedl jsi si a čekal. Po nějaké době Jedi vztal a řekl Hele jdu se projít a asi zustanu ve spolešenské místnosti a vytáhl z meče nějaký divný krystal. Mezi dveřma se potka z Arney. Navzájem se pozdravily a ona řekla Díky že si mě vyslechl nevadí když tu zustanu? dopověděla a sedla si vedle tebe.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeSat Sep 27 2008, 11:05

hyperprostor
Ne nevadí...Řekl jsem a protáhl jsem se...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeSun Sep 28 2008, 15:57

hyperprostor

Keshi..možná toho budu litovat... řekla a natáhla se k tobě byla u tebe hodně blýzko. Pomalu si jenom špičkou jazyku olízla ret a lehce ho našpulila. Bylo ti jasný co chce a že si uvědomila že už nejsi Mandalorian.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeMon Sep 29 2008, 13:07

hyperprostor
Podíval jsem se jí do očí a pomalu jsem se k ní také natáhl...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeTue Sep 30 2008, 14:17

hyperprostor

Byly jste už u sebe. Byl to dokonalý polibek. Po pár vteřinách jste šli zase od sebe.
Keshi...byl to muj první...v takovéhle situaci, né rodinný. řekla a bylo vidět že ničeho nelituje a že úskost je pryč.
Keshi neva teda když tu zustanu přez noc?? zeptala se už docela vesele a chytla tě za ruku.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeTue Sep 30 2008, 14:41

hyperprostor
Nevadí...Řekl jsem a šel jsem se podívat za jediem...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeTue Sep 30 2008, 15:49

hyperprostor

Jedi seděl ve společenské místnosti a něco jedl. Tak co Keshi? zeptal se. Vsadim se že to bylo jako by Protonové torpédo dopadlo na hřbitov plný Rakghoulů. řekl a zasmál se. Díky síle jsem se trochu víc zotavil dodal ještě. Tak si sedni a dej si se mnou něco na zub. a ukázal na židly.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeTue Sep 30 2008, 15:51

hyperprostor
Heh dobře...Řekl jsem a šel jsem pro něco ale až za chvíli se mi to podařilo najít...Umíte sabbac???Zeptal jsem se...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeTue Sep 30 2008, 18:22

hyperprostor

Ano ale tobě to může být stejně jedno ale klidně bych si zahrál Pazook a vytáhl kartičky. Dáme to o o sázky? A vem si tu sušenku. dodal. A vytáhl z bot další dva meče a dal si je na opasek. Podle tvých odpadů mu bylo kolem 50. MOžná i míň neni to moc poznat.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeTue Sep 30 2008, 19:39

hyperprostor
Vzal jsem si sušenku a s chutí jsem se zakousl:Ne pazaak neumim ale o sazky beru...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeTue Sep 30 2008, 19:55

hyperprostor

Tak to si asi moc nezahrajeme. Jinak jak se jmenuješ celím jménem Já sem Jerryl Croom. a podal ti pravou ruku. Po téhle době ti došlo že je mu spíše přez 55. Působil mile a už poměrně zdravějc. Víš síla mi pomáhá mě léčet. a levou rukou snědl další sušenku.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeTue Sep 30 2008, 20:52

hyperprostor
Já jsem Kesh Tallen...Jsem vypovězený mandalorian...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeTue Sep 30 2008, 21:06

hyperprostor

JO je to poznat. až bude vhodný čas povím ti víc o sobě ale teď se mi moc nechce. Mimochodem Arney na tebe čeká. řekl a šel do volné kajuty Du si zdřímnout, hojení neni jednoduché. a zmizel ve dveřích a zamkl je. Jedniné co si udělal bylo že si pokrčil rameny a šel do své kajuty.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeTue Sep 30 2008, 21:07

hyperprostor
Šel jsem do kajuty a tam byla Arney...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeTue Sep 30 2008, 21:11

To vim že tam nebyl Marka Klaus

hyperprostor

Arney vypadala že spí, ale nespala a řekla
Keshi, pojď už taky spát cesta je dlouhá. a počunula se na levou stranu postele, takže si měl napravo hodně místa.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeTue Sep 30 2008, 21:13

hyperprostor
Lehl jsem si a chtěl jsem spát...Dobrou...Řekl jsem nakonec...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeTue Sep 30 2008, 21:23

hyperprostor-Tatooine

Dobrou řekla a chytla tě za rameno. Během pár minut si usnul a zbudil si se až před příletem na Tatooine a Arney se zrovna převlíkala. Vztávej budem vystupovat Dooblékla si triko a došla tě vytáhnout z postele Ten Jedi už čeká a hodila ti novou uniformu. A vyjde ven z Kajuty. Tatooine na vás čeká. Poslední co je třeba udělat je koupit, popřípadě vydělat blokovač vysílání který špioni Imperia poškodily.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeWed Oct 01 2008, 07:13

hyperprostor-Tatooine
Dobře...Řekl jsem a šel jsem se připravit...

Naposledy upravil checkman dne Thu Oct 02 2008, 13:07, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeWed Oct 01 2008, 07:28

Jak dobrou spíš dobře ne?

Tatooine

Vyšli sjte na povrch písčité planety v přístavu MOs Eisley a sháněli jste kódovač vysílání. Kde začnete hledat je jenom na tobě
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeWed Oct 01 2008, 13:15

překlep

Tatooine
Tak začnem třeba v tomhle krrámku za rohem...Řekl jsem a šel jsem dále...Dobrý den nemáte blokovač vysílání???
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeWed Oct 01 2008, 19:17

nevadí

Tatooine

V obchodě byl nějaký Toidarian a ten se na tebe podíval jako by si po něm chtěl Star Destroyera.
Co? Cože to chcete? řekl a přilítl k tobě Ty nevíš že sou zakázaný? špitl Měl bych tě ale Imperium nemám rád tak bych vám možná pomohl poznávám vaši uniformu jste povstalci a ukázal na malý znáček na tvém triku Bude to ale těžký jeden co sem měl mi ukradli Tuskenové. A toho co vez zabili našli jsme ho možná by ste mi mohly pomoct. Jindy bych už chtěl sázet ale poslední dobou neni na co tkže pokud zabijete vůdce písečných ve vesnici asi tak dvě hodiny cesty na sever, a taky tam někde je ta rušička. Přines mi jeho Gaffi tyč a rušičku a můžeš si jí nechat. řekl a podrbal se na své chlupaté bradě
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitimeThu Oct 02 2008, 13:09

ja mam mandaloriansky brneni tak jak na tricku...

Tatooine
Ve svém mandském brnění a helmou nasazenou jsem se podíval na Arney...Tak dobře já vyčistím vesnici a zabavím je a ty najdeš rušičku...Pak se postarám o velitele...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2   Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2 - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kesh Tallen štve Imperium (for checkman) Episode 2
Strana 4 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Kesh Tallen - Empire

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: