| Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Thu Sep 18 2008, 21:34 | |
| Chrám Jedi
Po dlouhé době si konečně doletěl na Corusant. Protože JEden z mistrů jedi v tobě cítil velkou sílu vzal tě do chrámů rytířů Jedi. Sedíš ve velké místnosti a je tam z tebou nějaký malí rodian a nějaký kluk. Ahoj ty chceš být taky jedi? zeptal se kluk | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Fri Sep 19 2008, 12:59 | |
| Chrám Jedi No...Kdybych nechěl tak bych tady asi nebyl... | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Fri Sep 19 2008, 14:43 | |
| Chrám Jedi
Hoch se na tebe podíval a řekl Já jsem třeba musel odmlčel se a dodal Rodiče mi umřeli a ujal se mě jeden jedi a chce abych byl taky protože prý umím používat sílu zesmutněl a mlčel. Poté se otevřeli dveře a ozvalose se. Nechť vstoupí NIck Terchack šel jsi dovnitř a tam sedělo spousta lidí různých ras a promluvil malí zelený skřítek Takže ty jsi tu aby si se padawanem stal? Zajímavé to býti. Cítím ve tvém srdci mnohé pocity. Jakpak cítíš se teď? zeptal se a ty jsi lehce znervózněl ze všdch očí co na tebe padly. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Fri Sep 19 2008, 20:16 | |
| Chrám Jedi Jsem nervózní pane...Řekl jsem a podíval jsem se na jednoho chlapa-černocha s holou hlavou...Všichni viděli do mého nitra... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Fri Sep 19 2008, 21:16 | |
| Chrám Jedi
Člověk tmavé pleti začal mluvit. Víme že tě jeden jistý Jedi přivezl z Naboo a pověděl ti pár věcí o nás tak ná pro začítek řekni kodex rytířů Jedi řekl a napínavě čekal tvojí odpověď | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Fri Sep 19 2008, 21:20 | |
| Chrám Jedi Zamyslel jsem se a řekl:NEJSOU ŽÁDNÉ EMOCE, JE JEN MÍR. NENÍ ŽÁDNÁ NEVĚDOMOST, JE JEN POZNÁNÍ. NENÍ ŽÁDNÁ VÁŠEŇ, JE JEN KLID. NENÍ ŽÁDNÝ CHAOS, JE JEN HARMONIE. NENÍ ŽÁDNÁ SMRT, JE JEN SÍLA. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Fri Sep 19 2008, 21:22 | |
| Chrám Jedi
Správně mladíku řekl. Řekni proč Jediem chceš být? dopověděl zelený trpaslík a koukal na tebe | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Fri Sep 19 2008, 21:25 | |
| Chrám Jedi Protože jediove jsou ochranci Republiky a galaxie...Oddychl jsem si a podíval se na nautolana... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Fri Sep 19 2008, 21:30 | |
| Chrám Jedi
Nic neříkal jenom na tebe koukal poté promluvil nějaký Kell Dorr. Tak si tě odzkoušíme běž do místnosti ticíse fontán vyvedne si tě tam někdo řekl a překvapivě si mu rozuměl velmi dobře i přez jeho masku. Na to se velké dveře zase otevřeli a dovnitř šel ten kluk co se z tebou venku bavil. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Fri Sep 19 2008, 21:31 | |
| Chrám Jedi Dobře pane...Řekl jsem a vydal jsem se do místnosti kam mi řekl keldor... Páč jsem nevěděl kde to je tak jsem se zeptal kolemdoucího... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Fri Sep 19 2008, 21:36 | |
| Chrám Jedi
Po delší době vyptávání a bloudění jsi došel konečně na místo ale tam nikdo nebyl, posadil jsi se a čekl. Náhle se ozvalo Nicku zatebou otočil ses a málem jsi spadl z lavičky. Příme před obličejem k tobě byl sehnutý rodian co nadmíru dobře ovládal basic. Dovol abych se představil jsem Renal Stroom a budu tvým mistrem pojď zamnou uvidim jak umíš používat sílu | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Fri Sep 19 2008, 21:37 | |
| Chrám Jedi Dobře.......Mistře...Řekl jsem a šel jsem za ním... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Fri Sep 19 2008, 21:42 | |
| Chrám Jedi
Rodian tě vzal do místnosti kde byl kvádr a kovová koule Tak zkus zvednout koul ia dát jí na tu kostku řekl velmi mile i když to přej hmyzí očka nebylo vidět byl velmi všímavý Čeho se bojíš? Za to že se ti to nepovede ti nic neukousnu dodal a zasmál se. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 10:32 | |
| Chrám Jedi Dobře...Řeknu a zvednu kouli a opatrně a pomalu tu kouli dám na kvádr... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 10:34 | |
| Chrám Jedi
Koule se ani nehla Zkus to znovu řekl Rodian | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 10:35 | |
| Chrám Jedi Ted jsem se vcítil do koule a snažil jsem se pomalu a trpělivě ji zvednout a posleze dat na ten kvadr... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 10:38 | |
| Chrám Jedi
Koule se hnula ,ale spadla ti. Nevadí deme zkusit něco jinýho podal ti malí trénovací meč a postavil před tebe droida nehybného. Tak ho rzsekej. dodal | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 10:40 | |
| Chrám Jedi Zapnul jsem meč a začal jsem sekat do droida dokud se nerozpadnul... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 10:42 | |
| Chrám Jedi
Dobrý silou otevřel skřín a z ní vyšel droid ze žlutým mečem a teď tohohle Droid se na tebe rozeběhl | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 10:44 | |
| Chrám Jedi Nechal jsem ho až ke mě přiběhl a pak jsem se snažil rychle a hbitě uhýbat a dávat mu přesné rány a snažil jsem používat rychlé výpady k útoku na tělo... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 10:50 | |
| Chrám Jedi
útočil jsi ale droid to stále vykrýval. Jedna rána ho ovšem trefila do nohy ale je pořád bojovně efektivní na 80%. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 10:53 | |
| Chrám Jedi Snažil jsem se stále rychleji spojit souhru rukou,meče,těla a nohou... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 11:09 | |
| Chrám Jedi
Povedlo se droid byl zničen. Bezva hele běž na ubikace a počkej na mě přijdu pro tebe řekl a odběhl pryč | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 11:14 | |
| Chrám Jedi Šel jsem do svého pokoje a sedl jsem si na postel a čekal jsem na mistra... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 16:01 | |
| Chrám Jedi
Najedno se rozletěli dveře a přišel mistr. Poď za mnou máme úkol vše ti povím r lodi. Poletíme z uprchlíky řekl a hned zase šel Zbal se a rychle doknočil větu než zavřel | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) | |
| |
|
| |
| Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) | |
|