| Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 18:35 | |
| Chrám Jedi Honem sem si zabalil jen to nejnutnější a šel jsem za mistrem... | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 20:15 | |
| Corusant
Došli jste na letiště. Byla tu spousta lidí různých ras a všichni byly velmi neukáznění bourali do tebe a podobně. Támhle řekl mistr Támhle tou letíme ukázal na loď nebo spíše Vrak. Došli sjte k lodi a nastoupili. Usanili jste se a ty si seděl u okýnka a mistr vedle tebe. Napro ti vám seděl nějaký kluk | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 23:08 | |
| Corusant Potichu jsem řekl mistrovi:Kam vlastně letíme???? | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 23:19 | |
| Corusant
Usmál se a řekl Na Tatooine je tam jistný problém. Máme ho vyřešit. naklonil se k tobě a dopověděl a bez mečů, nebude li to nezbytné pak se opřel a unul. Nebo to alspoň tak vypadalo. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 23:21 | |
| Corusant Vždyt je mi teprv šest...Řekl jsem a take jsem usnul protože cesta je dlouhá... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 23:31 | |
| Corusant
Měl jsi podivný sen o nějakých droidech. Vztávej mladíku. probudil tě mistrův hlas pokud teda necheš lítat mezi planetama navěky dokončil větu a strašně se rozesmál. Pak tě vzal za ruku a vytáhl z lodě. Vyšli jste ven na horký písek a na horké slunce. Tak si deme vzít speedera a dojedeme do tý kantýny. řekl a došel k jednomu Granovy a něco začali mluvyt. Nerozuměl si jim pak jsi vyděl jak o mistr praštil po hlavě. NO spíš mu dal facku a on mu dal Speedera. Tak pojď padawane tady se to musí brát tvrdě a rychle něž nás přepadnou a zmlátěj hehehe. nasedl a tebe si hodil před sebe. I když nám by nic nevzali. dodal a zase se zasmál | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 23:36 | |
| Corusant Nasedl jsem a odjeli jsme někam pryč do husté a horké pouště...Ufff tady je teda pěkný horko...To by mě zajímalo co máme za úkol... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Sat Sep 20 2008, 23:39 | |
| Corusant
Tvůj mistr vycítil tvé myšlenky. Padawane už sem ti říkal že je to diplomatická mise. Nedělej si starosti jenom se zaučíš co se týče vyjednávání řekl a jen tak tak se vyhnul velkému kameni. Mimochodem letíme za jedním Huttem jménem Jabba. řekl a zrychlil. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Mon Sep 22 2008, 21:07 | |
| Corusant Achjo...Že ho baví číst mi myšlenky... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Mon Sep 22 2008, 21:17 | |
| Tatooine
Dojeli jste před veliký palác Hutta. Mistr zaklepal na dveře a ty se otevřeli. Šli jste chodbou kolem spousty divných prasat a chlapíky z divnýmy výrustky z hlavy, rodiany, a nějakým a3 okýma potvorama které si taky neznal. Došli jste před mocného Hutta. Vyděl si Hutta poprvé tak tě překvapilo že je to zelená housenka. Zdravím tě mocný Jabbo řekl mistr nic neřikej řekl ti silou. Jabba řekl něco a zněl naštvaně. Ale pane vždit... pokračoval mistr. Awww Kiko tono řekl Jabba a na vás zaútočila všechna havět tady mistr tě natlačil na zavřené dveře a vytáhl žlutý světelný meš z tlustého šedého držázka a začal odsekávat části prasat a odrážel výstřeli z blasterů. Rozřež dveře padawan!!!! zařval na tebe. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Tue Sep 23 2008, 07:11 | |
| | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Tue Sep 23 2008, 14:58 | |
| Tatooine
Ty nemáš svuj svičný meč padawane? řekl mistr překvapeně a zároveň hodně naštvaně. To si snad děláš srandu Nicku. vyrval silou blaster z ruky jednoho chlápka z divnými výrustky z hlavi a dal ti ho. Uhni od těch dveří a střilej po nich já to prořežu. odstrčil tě a začal řezat díru. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Tue Sep 23 2008, 16:14 | |
| Tatooine Začal jsem po nich střílet... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Tue Sep 23 2008, 18:28 | |
| sakra proti čemu rebeluješ zkus třeba psát že se sanžíš vyhybat jejich střelá ma mířiš na hlavi a pokusíš se krejt a tak!!!!!!!!!!!!!§
Tatooine
Střílíš a umíraj. Mistr dále vyřezává díru a je vidět že neni nadšen zabíjením v tvém věku. Jenomže zástup Huttovích nehsledů je jak nekonečný | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Tue Sep 23 2008, 20:15 | |
| lol...ja vim...ja jen ze me nemužeš zabit...Podle mě by to k tomu moderátorství to zabíjení mělo patřit...Sice ne často ale mělo...(for potan ) TatooineSnažím se vyhýbat střelám a snažím se mířit na hlavu...To že jsem ztratil výcvikový meč mistra asi hodně naštvalo ale co se dá dělat...A stejně mohl bych si už vyrobit vlastní meč... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Tue Sep 23 2008, 21:35 | |
| no vidíš ale zkus to takhle psát furt a i u keshe a hned ta hra pde líp. A zabíjet tě zbytečně nechci
Tatooine
Mistr konečně propálil díru a vtáhl tě tam a pak silou hodil na dveře kus stropu. Padawane za tohle tě potká asi velký trest ztratit meč. řekl a poprvé si viděv v jeho velkýc hmyzích Rodianích očích velký hněv a zklamání. Pak se otočil a šel k hlavním vratům. Nastartoval speedera a čekal než se usadíš. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Wed Sep 24 2008, 13:25 | |
| Tatooine Usadil jsem se a odjeli jsme...Cestou nebylo nic k vidění...
-------------------------- ne nechceš mě zabíjet...ty mě totiž nemůžeš zabit... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Wed Sep 24 2008, 15:34 | |
| Tatooine-Vesmír
Nastoupili sjte zpátky an loď a letěli sjte směrem na Corusant jenomže cestou vás napadly piráti je jich spousta a jdou dovnitř do rpostorů pasažeru dveře sou zabarikádované ale dlouho to nevydrží | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Wed Sep 24 2008, 20:15 | |
| Tatooine-Vesmír Podívám se po něčem,co by mohlo ty dveře nachvíli zadržet...Co ted mistře??? | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Wed Sep 24 2008, 20:16 | |
| Vesmír
Teď doufám žes ten blaster nezahodil abejt tevou se za něco krčim. řekl a aktivoval svůj meč a stál v bojové póze | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Wed Sep 24 2008, 20:18 | |
| Vesmír Schoval jsem se za nějakej kus bedny a mířil jsem na dveře...Pak dveře vybouchli... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Wed Sep 24 2008, 20:21 | |
| Vesmír
Mist okamžitě vběhl do kouře a slyšel si jenom sekání mečem a výkřiky a střelbu. Čekal si co bude nikoho si neviděl | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Thu Sep 25 2008, 13:54 | |
| Vesmír Chvíli se nic nedělo...Pak jsem překonal strach a pomalu jsem vešel do místnosti... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Thu Sep 25 2008, 16:06 | |
| Vesmír
Najednou ti do ruky přiletěl mistrův meč... | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) Thu Sep 25 2008, 20:36 | |
| Vesmír Ach sakra...Jakto???Řekl jsem a zažhavil jsem... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) | |
| |
|
| |
| Nick Terchack cestuje na Corsuant (výcvik pro Checkmana) | |
|