| Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Sep 26 2008, 20:38 | |
| Corusant
Dnes je to pžesně 9 let po smrti tvého mistra. Jeho meč ti byl přidělen když ti bylo 10 ale dal jsi si do něj jiný krystal. Během té doby ti byl přidělen nový mistr. Teda spíš mistrině nejvíc tě překvapilo že je jenom o 5 let starší. Je člověk a jmenuje se Lordal Amiss. Překvapilo tě že má dva meče oba žluté. Po nějaké době te odchytla v ubikacích. Tak Nicku dělej zbal se. Letíme na Mannan. Vše ti povím cesout. Teď je ti 15 let a jdeš na svou první velkou misi. Tvoje smysly a schopnosti už jsou o hodně lepší než byly předtím. Hravé zvládeš vykrýt nějaký ten blaster, dokážeč i uzvednout nějaké ty předměty a běhat rychleji ovšem na vyhnutí se blasterům to neni nic platné. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Sep 26 2008, 20:42 | |
| Corusant Ehm dobře mistrině...Řekl jsem a začal jsem balit věci...Do mistrova meče jsem dal jiný krystal a ted svití zeleně... Zbalil jsem jenom to nejnutnější...No snad bude hlídat ona mě a ne já ji...Pomyslel jsem si a řekl jsem: Tak kdy jedem??? | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Sep 26 2008, 20:51 | |
| Corusant
Okamžitě mladíčku..hihihi...ne dělám si srandu já sama jsem mladá tak pojď řekla ale u věku nejsitě a rozešla se směrem k transportu na "letiště". Mezitím sis všim že si bere náhradní meč do batohu. Vždy ti přišlo že má moc uplou róbu ale nebylo to jenom zdání měla jí až moc těsnou. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Sep 26 2008, 20:54 | |
| Corusant Šel jsem s mistrini k letišti a cestou jsem si pohrával s mečem... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Sep 26 2008, 21:01 | |
| Corusant
NICKU.... otočila se zeřvala na tebe tak silně že ti až meč upadlu. Tohle neni hračka, tohle je zbraň sloužící hlavně na obranu a zvedla telekinézou tvůj meč a podala ti ho. Tak pojď nemáme moc času dopvěděla a zase šla | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Sep 26 2008, 21:02 | |
| Corusant Jo...jo...Řekl jsem a dal jsem meč k opasku...pak jsme s mistrini dosli k lodi... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Sep 26 2008, 21:18 | |
| Corusant-Vesmír-MannanUsadili jste se do luxusní lodi a leteli jste na Mannan. Cestou jste minuly jenom nějakou černou díru (a nějaký letací talíř z dvěma zelenejma chobotnicema z jedním okem a slintaly ). Na Mannan jste doletěli po chvýli díky mistrini jsi si myslel že letíte jenom kolem pěti minut. Byla strašně milá a zábavná. Hned jak jste doletěli na Mannan tak vás uvítal jeden Selkath překvapivě Basicem. Výtejte vy jste ty co tu mají najít ztracené dělníky mistriěn se na tebe podívala a pak na něj Ano to jsme mi kde byly vidět naposled na to se SElkath rozchechtal Kde asi podvodou v komplexu pojďte za mnou dovedu vás k ponorce řekl a šel do přístavu. Mistrině ho následovala | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Sep 26 2008, 21:46 | |
| Corusant-Vesmír-Mannan Šel jsem za mistriní a za ním...Jelikož jsem to tam neznal ani jsem nevěděl o co jde byl jsem zticha... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Sep 26 2008, 21:51 | |
| Mannan
Došli jste k ponorce a SElkath řekl JE tam autopilot takže pak svému padawanu řeknětě o co jde já zase musim jít mám spoustu papírování a odešel mistrině tě vzala a dala na zadní sedadlo a sedla si dopředu Stratili se nějací dělníci a ne jenom Selkathi. A k tomu se dostala zpráva a v ní ylo slišet jenom střílení tak jenom doufám že se nic moc nestane řekla a nastartovala. Prostě dávej pozor na cokoliv co se hne. dodala a začala meditovat | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Sat Sep 27 2008, 11:03 | |
| Mannan Dobře...Ale jak tady můžou ti dělníci pod vodou být??? | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Sun Sep 28 2008, 15:51 | |
| Mannan
Hlupáčku je tam podvodní komplex řekla a pak dodala Prostě se drž u mě dávej pozor na všechno co se hýbe a pokud něco vypadá nebezpečně tak to nebezpečné je. A pokud na nás něco zaútočí tak se to snaž rychle zabít. její poslední věta zněla víc se sithským výrazem ale sithka neni. Dopluli jste ke komplexu a vystoupili jste. všude bylo mrtvo a nikdo tu nebyl. Světla jenom problikávaly a občas i krátce svítily. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Mon Sep 29 2008, 13:06 | |
| Mannan Povzdychl jsem a pokusil jsem se něco vicítit v síle... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 14:13 | |
| Mannan
Mistrině otevřela dveře a tam se ti naskytl zážitek na celí život. Tři Selkathi tam požíraly člověka. U Xardasových dětí!!!!! zařvala mistrině a rozžehla dva žluté meče a rozeběhla se na Selkathy. Ti tasily blastery, ale marně. Během dvou seknutí byly mrtví. Pojď Nicku musíme rychle najít vysvětlení. řekla a šla do další místnosti i když evidentně naslepo. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 14:40 | |
| Mannan No tak ted už víme co je za problém...Řekl jsem a zažehl jsem zelenou zaři pro jistotu... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 15:46 | |
| Mannan
NO ani ne Nicku. Naopak je to horší řekla mistrině a vypnula meče. PRoč to udělali je otázka dodala a začala se hrabat v nějakém počítači. Nic se kolem nedělo. Alspoň to tak vypadalo. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 15:48 | |
| Mannan V síle jsem vycítil nějaké vnuknutí a tak jsem se hned postavil do bojové polohy... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 15:50 | |
| Mannan
Ozvali se výstřeli a letělo na tebe pět výstřelů z blasteru. Vyletěli jakoby od nikud. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 15:52 | |
| Mannan Odrazil jsem pár výbojů zpět tam,odkud přiletěli... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 18:17 | |
| Mannan
Jeden si nevykril a ten zničil počítač ze kterého se mistrině snažila něco dostat. Ale nic jiného se neozvalo Zjistila sem jenom něco o nějakým plynu nebo co řekla a začala studovat mapu na zdi | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 19:35 | |
| Mannan Jo dobrý jasný jen čtěte a já budu tady odrážet střely... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 19:51 | |
| Mannan
Nech si ten sarkasmus Nicku a navíc kvůli tobě zničily ten počítač a navíc už sou mrtví. řekla při studování mapy. Tudy řekla a ukázala smě a rozešla se. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 20:51 | |
| Mannan Eh pardon...Řekl jsem ironicky...Pak jsem šel za mistriní... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 21:02 | |
| Mannan
Mistrině byla evidentně hodně naštvaná ale nechtěla etj nepříjemná. Nicku už toho mám dost něco ti povim mě neni 20 je mi 39 jenomže síla mě nějak moc hojí a dokonce mi zpomaluje růst. Do Sarlaca to sem ti říct nechtěla no nevadí jenom mi slib že to nikomu neřekneš. Ale moh bys mě konečně poslouchat. dodala nakonec a otevřela ubikace. Tady odtud se to začalo šířit pomoc mi prohledat pokoj | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 21:04 | |
| Mannan Dobře dobře chápu...Řekl jsem a začal jsem prohledávat místo určení... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 21:09 | |
| hele zkus napsat co si třeba našel
Mannan
Při hledání si našel jenom nějakou nádobku a hned si jí radostně ukazoval mistrini. Ona jí vzala a zbytek látky nalila do nějakého počítáčku co měla s sebou. No jo látka ovlivňující myšlení a o dlouhodobě nasaď si roušku a podala ti jí a sobě jí nasadila taky. Musíme najít toho kdo to udělal bude ještě tady protože z komplexu nikdo neodešel. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) | |
| |
|
| |
| Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) | |
|