| Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 19:50 | |
| Corusant Utekl dřív než jsem stačil říct:Dobře mistře... Naskočil jsem do stíhačky a letěl jsem podle souřadnic... | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 20:09 | |
| Corusant
Po delší době si doletěl k vesmírnýmu baru a už zdálky si viděl že je to pěkně rozjetý. Přistál si a vystoupil a teď...najít mistrini | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 20:11 | |
| Corusant V síle jsem se porozhlídl a pokusil jsem najít mistrini... | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 20:36 | |
| Vesmírný bar
Vicítil si něco v tanečním sále | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 20:38 | |
| Vesmírný bar Vydal jsem se do tanečního sálu a poslal jsem mistrini silou vzkaz že se má co nejdříve setkat s mistrem Windu... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 20:41 | |
| Vesmírný bar
Během chvíle ti vrátila zprávu Jasan ale teď so chci zatancovat. řekla a poslala ti signál kde je. Jednoduše naznačuje že chce aby si tancoval taky | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 20:42 | |
| Vesmírný bar Ne...Musíme jít za mistrem Windu... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 22:15 | |
| Vesmírný bar
Hodí ti datapad. Chtěl po mě jenom zápis mise poslala sem mu ho tady si to přečti. a opravdu mistr Windu odepsal že děkuje za zprávu a omlouvá se že tě zbytečně poslal. Pak ti ho telekineou vzala a dala se zase do tance. Došlo ti že je tu spousta Jediu | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Oct 10 2008, 12:06 | |
| Vesmírný bar Otočil jsem se a šel do chrámu...Teda letěl... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Oct 10 2008, 13:56 | |
| Vesmírný bar
zezadu si slyšel jak jenom někdo řekl No to je mrzout každej normální Jedi se taky občas trochu pobaví. byl to mužský hlas. NAstoupil si do svého Star Fightera a letěl zpět na Corusant | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Oct 10 2008, 13:59 | |
| Corusant Přiletěl jsem do chrámu a vihledal jsem misra Windu:Mistře...Mohli byste mi přidělit mou vlastní - osobní - stíhačku??? | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Oct 10 2008, 14:46 | |
| Corusant
Mistr Windu se na tebe podíval a podrbla se na hlavě No mladíku...musíš ještě povyrůst. Jo a promiň že sem tě poslal zbytečně ale ta správa mi došla když si vlezl do hyperprostoru a odešel. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Oct 10 2008, 15:48 | |
| Corusant Dobrý nic se neděje...Řekl jsem a šel jsem se podívat do tělocvičny... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Oct 10 2008, 19:31 | |
| Corusant
Nějakou dobu si tam cvičil z jinýmy padawany a pak přišla mistrině. Nicku přišel si o velkou srandu. Ale teď letim na Tarris za příbuznýma tak jestli nechceš letět taky a čekala na odpověď | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Oct 10 2008, 19:34 | |
| Corusant Srazil jsem soupeře na zem a otočil se za hlasem... Ne...Radši budu zde a počkám na nějakou velkou misi... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Oct 10 2008, 19:52 | |
| Corusant
Bylo na ní vidět že je poměrně naštvaná. Z takovimhle přístupem si jen tak přátelé nezískáš. na to přišel mistr Windu a ona hend na něj Mistře žádám o uvolnění Terchacka z mého výcviku. JE to padawan co nemá vůbec zájem o nic jiného než někoho zabíje. Je v něm cítit hodně zlého mistr se otočil a řekl No neni to běžné ale máte pravdu, máte pravdu, bude vám přidělen jiný padawan. A tobě...tobě možná přidělíme někoho jiného a oba odešly
The Ende Přesunout do dokončených | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Oct 10 2008, 19:53 | |
| lol za to já nemůžu...
mistrině furt chce někoho zabíjet a já jí jen na to kejvu a pak chcu zabíjet jen já...
Lock... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) | |
| |
|
| |
| Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) | |
|