| Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 21:10 | |
| Mannan Dobře tak kde to mám vyčistit???Zeptal jsem se... | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 21:13 | |
| Mannan
Čistit se bude to co nás bude chtít cestou sežrat a toho kdo to udělal musíme dovíst nahoru před Selkathský soud řekla a protočila silou nad pravou rukou meč který náhle zažehla a hodlia směrem na tebe. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 21:15 | |
| Mannan Letěl na mě meč a tak jsem řekl:Vždyť já mám svůj meč a dva nepotřebuju na zneškodnění nějakýho sercosik... | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Tue Sep 30 2008, 21:24 | |
| ehhh ten meč na tebe letí zapnutej | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Wed Oct 01 2008, 07:10 | |
| ja vim jen sem tam zapomel napsat že se mu vyhnu... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Wed Oct 01 2008, 07:26 | |
| Ok
Mannan Uhlnul si a meč se zapáchl do Selkatha z vybronožem v ruce. Dávej si pozor dodala mistrině a šla dál | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Wed Oct 01 2008, 13:13 | |
| Mannan Dobře...Řekl jsem a vytáhl jsem z něj meč... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Wed Oct 01 2008, 19:09 | |
| Mannan
Mistrině ti šilou vzala svuj meč a dala ho na opasek. NIcku podel všeho je v ubikacích jenomže je tu až moc Selkathů tak sand projdem bez zabíjení a vedla tě na ubikace | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Thu Oct 02 2008, 13:07 | |
| Mannan Dobře,dobře...Řel jsem a šel jsem za mistriní do ubikací a meč si dal na opasek... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Thu Oct 02 2008, 17:44 | |
| Mannan
Došli sjte na ubikace a před nimi bylo pár Selkathů. Mistrině řekla Já ej odlákám a ty odzbroj toho vevnitř nemusím to být Selkath rekla a vyndala meče a odhodila Selkathy přez půlku místnosti. Ty si otevžel dveře a tam stála nějaká postava v černé róbě a nic nedělala | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Thu Oct 02 2008, 19:45 | |
| Mannan Dobře...Vešel jsem do místnosti a odhodil postavu na zeď...Pak jsem aktivoval zelenou záři... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Thu Oct 02 2008, 20:03 | |
| Mannan
Naneštěstí tě postava odhodila také. Sundala plášť a koukal na tebe nějaký člověk a vytáhl také světelný meč jenomže né obyčejný ale světelnou tyč červené barvy. Bylo ti jasné že je sith. Mistriěn ti běžela na pomoc ale sith mávl rukou a dveře zapadaly kusy železa a skříněmy. Postavil se do pozice kdy má výborné krytí a zároveň skvelý rozmach na útok | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Thu Oct 02 2008, 20:05 | |
| Mannan Tak ono to bude kousat...Řekl jsem vtipně a postavil jsem se také do obrané pozice...Čekl jsem až zaútočí abych mohl udělat protiúder... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Thu Oct 02 2008, 21:54 | |
| Mannan
Obranná pozice byla dobrá volba proti čelnímu útoku ale sith neni blbej a zezadu ti na hlavu přistála půlk a skříně a spadl jsi na zem kupodivu tě to neomráčilo a když si zvedl hlavu sith byl rezeběhnut na tebe a netušil si jestli útok povede z prava nebo z leva | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Oct 03 2008, 09:07 | |
| Mannan Nevěděl jsem odkud zaútočí a tak jsem ho radši nadskočil a sekl jsem po něm v letu... Přistál jsem,otočil se k němu a postavil jsem se do obrane pozice... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Oct 03 2008, 15:44 | |
| Mannan
Při seku se vám jenom skřížili paprsky. Postavil se proti tobě, ejnomže nečekal žet mistrině prorazila zátaras a on se otočil a řikal Dva padawani paráda víc mečů do sbírky. a stál tak že moh zaútočit klidně a čistě na vás oba | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Oct 03 2008, 15:47 | |
| Mannan Ona není padawan!Řekl jsem a zaútočil jsem s takovou silou,že ho to odrazilo o pár kruků dozadu... Postavil jsem se do obrané pozice a čekl jsem až zaútočí... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Oct 03 2008, 16:58 | |
| Mannan
Mistrině se jenom plácla po hlavě a a pak zaútočila Stih jí ovšem vzal silou pod krkem a začal škrtit než si zasáhl tak jí po tobě hodil a na chvýli si ztratil vědomí. Zbudil si se když ti mistrině dávala umělí dýchání po 5ti minutách | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Oct 03 2008, 21:03 | |
| Mannan Odtrhl jsem se od mistrininých rtů a zaklel jsem:Ble fuj...co se stalo... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Oct 03 2008, 22:29 | |
| Mannan
NO ty řikáš fuj ale kdybych to neudělala tak by se to odkrvil mise a byl bys v zemi stínů kamaráde. Byl to Sith. a pak si si všiml že mistrině nemá ruku a měče má zničené. Měla jí useknutou u ramene. Bohužel utek tak honem ať varujeme lidi a běžela k ponorce, bylo vidět že jí to nebolý. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Fri Oct 03 2008, 22:37 | |
| Mannan Zkontroluju meč a naštěstí je v pořádku...Běžím za mistriní do ponorky... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Sat Oct 04 2008, 10:16 | |
| Mannan
Ponorka naštěstí byla taky v pořádku ale náhle se spustil autodestrukční systém mátě 2 minuty na dosáhntí dané oblasti. Ale co to ponorka je bez paliva. NEbo sand ne??? | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Sat Oct 04 2008, 10:18 | |
| Mannan Rychle jedem...Řekl jsem a šel jsem zkontrolovat palivo a naštěstí tam trochu bylo... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Sat Oct 04 2008, 20:12 | |
| Mannan
Na start a pár metrů jo řekla Ale pak budeme muset plavat a nejsem si jistá jestli tam mají dýchací přístroje. Tak i tak z dosahu se dostaneme pak tě hodila do ponorky a nastartovala a odpluli jste. Náhle byl vidět oslepující záblesk a tlaková vlna vás popohnala výše. Na to vám ponorka chcípla. Tak Nicku koukni se dozadu jestli tam sou přístroje řekla. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) Sat Oct 04 2008, 20:20 | |
| Mannan Šel jsem se podívat a našel jsem tři...Jeden byl poškozený ale my jsme dva... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) | |
| |
|
| |
| Nick Terchack na svojí první nebezpečné misi (For Checkman) | |
|