| Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Fri Oct 10 2008, 23:14 | |
| Corusant
Je to už rok od tvého rozhádání z mistriní a zrovna oslavuješ 16 let. Máš oslavu a jsou tam všichni tví kámoši. Obi-wan, Justill a jeho sestra Maren, rodiani Brill a Mort a kluk Sartak. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Fri Oct 10 2008, 23:20 | |
| Corusant Oslavoval jsem 16tý narozeniny a oslavoval jsem je v klidu...Radši jsem nic neříkal o mé byvalé mistrininýho věku... Prostě oslavujem a čekáme na nějakou velkou misi... | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 09:38 | |
| Corusant
Po oslavě za tebou přišel jeden Twielčan. Ahoj řekl slušně a Basicem Já jsem Kirab Nal tvůj nový mistr. Už jsem o tobě slyšel. byl to zelený tveilk z prá jizvamy. zdřejmě od blasterů je vidět že dětstvý měl perný. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 09:45 | |
| Corusant Zdravím...Řeknu a trochu se obávám o mou minulou mistrini...Třeba se zas dostane do problému jak je u ní známo... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 10:59 | |
| Corusant
Slyšel jsem že si už no.. vystřádal dva mistry dodal trochu v rozpacích. Nebo to tak alspoň znělo. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 11:02 | |
| Corusant Tak to jste slyšel správně...Řekl sjem a pousmál jsem se...Nebojte se...Zvládnete to určitě lépe než minul mistrině... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 11:33 | |
| Corusant
To rozhodně řekl a přikývnul a taky se pousmál. Hele mám teď cestu na Ithor tak jestli chceš můžeš se mnou zaletět. řekl a ty si si všiml že má na opasku světelnou tyč. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 11:47 | |
| Corusant No tak aby se neopakovalo to samý co s mu minulou mistriní tak poletím... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 13:38 | |
| Corusant
Tak fajn tak pojď už nám připravili stíhače a odešli jste z ubikací | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 13:40 | |
| Corusant Šli jsme do hangáru a usedl jsem do stíhačky a následně jsem nastartoval... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 14:03 | |
| Corusant-orbita-Ithor
Prolítli jste do prstenců a hned do hyperprostoru a na Ithor. Po přistání vás přivítal Kirabův přítel, byl to lčověk, a hned se kamarádsky objali. To sem rád že tě vidím tak už jsi mistr jak koukám to je tvůj žák? řekl Jo to je Nick Terchack. řekl mistr docela hrdě. Tak se pojď ke mě něčeho napít. řekl a dal mu ruku na ramen a otočil se na tebe Pojď taky | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 14:11 | |
| Corusant-orbita-Ithor Hehe rád...Řekl sjem ašel jsem s nimi... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 15:19 | |
| Ithor
Byly jste u něj a povídali si a pily. Po delší době si zjistil že tobě Alkoholické nedali a že Karibův přítel je taky Jedi. Hele můj znamý má dceru a je v ní cítit velká síla. Něco málo už sem jí naučil je jí 16 takže nevím jestli bi jí vzali ale zkusil by ses přimluvit už umí docela dobře bojovat a používat telekinezu. řekl po nějaké době. TY si jenom koukal a poslouchal. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 19:38 | |
| Ithor Dívalj sem se jak do sebe hážou sklinku za sklinkou a já jsem dostal jen džus... Jak se vlastně ta...Řekněme padawanka menuje???
Naposledy upravil checkman dne Sat Oct 11 2008, 19:58, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 20:04 | |
| Ithor
Karibův přítel se an tebe podíval a řekl. Hehehe no to bys chtěl vědět co....no jmenuje se Ralda Eklonová a co teda vezmete jí teď na corusant? při té druhé větě se podíval na Kariba a ten odpověděl No nevim jestli by se vešla do jednomístného Starfighteru z někým dalším pak se kouknul na tebe Nicku zmáčknul by ses aby se vešla vedle tebe? a při čekání na odpověd od sebe hodil dalšího panáka. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 20:08 | |
| Ithor Co já???Ne,ne,ne,ne,ne...Ta loď je dost malá pro mě natož ještě pro ni... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 20:33 | |
| Ithor
Tak pro ní hold pak doletim tak asi deme ať jsme zpátky a když jste odcházely tak si jí viděl. Byla černovlasá a dá se řict že i na krátko ale né zase na kluka. Byla hodně bledá, ale krásná. Měla na sobě neco co se spíše podobalo pašerácké kombinéze. Ahoj Raldo hele za pár hodin se vrátim a poletíš se mnou na Corusant řekl Karib a na to se jí rozzářili oči a hned chytal normálnější barvu, je ot zvláštní. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 20:35 | |
| Ithor Podívám se na ni a za několik vteřin jsem šel dále,nastoupil do starfighteru a odletěl na Corusant... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 11 2008, 21:03 | |
| Corusant
Po tom co jste doletěli si vystoupil a mistr řekl Hele letim Raldu tak an mě počkej někde v chrámu pak počítačem zadal zprávu tvému astro droidu aŤ pilotuje zpět na Ithor a byly ty tam. Ty si se šel cournout po chrámu. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sun Oct 12 2008, 16:19 | |
| Corusant Šel jsem do své ubikace meditovat... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sun Oct 12 2008, 16:35 | |
| Corusant
Začal si meditovat a ztratil pojem o čase. Pak tě někdo zbudil. Spadl jsi dozadu a chytil se rukama a otevřel oči a byla to Ralda. Ahoj Nicku. Karib mě poslal za tebou ať se seznámíme měla krásně jemný hlas. A nějak zvláštně voněla. Co kdyby jsme si zabojovali? řekla a bytáhla svůj meč, ale nezažehla. Pořád měla tu spíše pašeráckou bundu. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sun Oct 12 2008, 16:37 | |
| Corusant Klidně ale v tělocvičně...Radši... Když jsme došli do tělocvičny tak jsem zažehl zelenou záři... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sun Oct 12 2008, 16:39 | |
| Corusant
Ona zažehla žlutou záři a převapilo tě že jí de paprsek na druhou stranu dozadu. Čekala co řekneš nebo uděláš prostě na tvou reakci | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sun Oct 12 2008, 16:42 | |
| Corusant Eh to je jako co???Řeknu a jsem stále připravený... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sun Oct 12 2008, 18:42 | |
| Corusant
Senza styl na odrážení výstřelů z blasteru a i na boj schválně uvidíš. a rozeběhla se na tebe a skočila. Bylo vidět že trénuje hodně a sekla. Měl si co dělat abys uskočil. Náhle vedla druhý útok. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra | |
| |
|
| |
| Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra | |
|