| Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 25 2008, 11:52 | |
| Neznámý svět Dobře...Tak počkáme...Řeknu a podívám se na mistrovo promočené roucho... | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 25 2008, 12:00 | |
| Neznámý svět
o nějaké době pršet přestal. Nicku zbuď Raldu a deme řekl a začal pomalu vztávat | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 25 2008, 12:04 | |
| Neznámý svět Trochu jsem do ní drbal a pak se vzbudila:Tak pojď deme...Řekl jsem a šel jsem za mistrem k lodi... | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 25 2008, 12:11 | |
| Neznámý svět
JO moment pak zívla a protáhla se a šla za váma deku si dala zpátky do batohu. Po chvíly jste dorazili k vaší lodi. Tak děcka já totam namontuju a vy mě krejte před támhletim zmutovanim Rancorem a ukázal na něj. Pak zved hlavu a podíval s na něj. Bylo vidět že mu až teď došlo že tam je. Ehh umíte tam ten motor namontovat? řeptal se a vytáhl svůj meč ketý rhned zažehl. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 25 2008, 12:53 | |
| Neznámý svět S jednou rukou těžko...Raldo puč mi meč a zatim to tam namontuj... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 25 2008, 19:05 | |
| Neznámý svět
Diť si pravák pochybuju že z levou budeš tak dobrej jako z pravou a začala se hrabat v motoru. Mistr se mezitím rozeběhl na rancora a nechal se sežrat. Nééééééé Karibéééé zařvala Ralda ale pžedčastně ozvala se obrovská rána síly a a rancor zařval. Pak mu z krku začal sršet Modrý paprsek a mistr vylez. Ale rancor ještě nezemřel | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 25 2008, 19:08 | |
| Neznámý svět To nevadí,pomocí síly budu dobrej jako kdybych měl obě ruce...Tak mi puč ten meč...Řeknu a podívám se na mistra... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 25 2008, 19:22 | |
| Neznámý svět
Mistr právě odsekl rancorovu hlavu. Tak už to nutný neni řekl a doopravil motor jedeme děcka hurá domu a vyletěli jste do vesmíru a tradá na Coruasnt po přistání řekl. Děti já du podat hlášení radě, vy počkejte na ubikacích pak pro tebe nicku přijdu a pudeme do nemocnice. a šli jste na ubikace. Až tam dojdem tak se asi natáhnu řekla Ralda | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 25 2008, 19:27 | |
| Neznámý svět No...Já počkám na svou novou ruku... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 25 2008, 19:32 | |
| Neznámý svět
Když jste byl ypřed ubikací tak se otočial a řekla Víš Nicku....Známe se chvíly a si mi hrozně simpatickej. pak se otočial a zrudla. Tak pojď pokecáme než přijde mistr a otebřela dveře. Bylo tam hodně lidí. I tý kamarádí jako třeba Obi-wan | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 25 2008, 19:35 | |
| Neznámý svět Jo...Řeknu a posadím se a počkám,až Ralda začne... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra Sat Oct 25 2008, 19:36 | |
| Neznámý svět
Než něco začala vrazil dovnitř mistr. Tak pojĎ Nicku dem k dokotorvy
the ende
2B Continue........ | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra | |
| |
|
| |
| Nick Terchack dostává (a 100% odrovná) dalšího mistra | |