| mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Tue Nov 04 2008, 21:08 | |
| Coruscant
JO možná, na mistra bych už možná zkušená byl, ale nejsem si tím úplně jist. pka se znova napiju Vim život neni hra, jenom je to vše předurčený jako to že tuhle sklenku vypiju. a dopiju to. Ale sem rád že mám někoho komu můžu říct všechno. a poplácám jí po ramenu. | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Wed Nov 05 2008, 07:20 | |
| Coruscant
Jasně bratříčku, ale dávej si pozor na své city. Doplní ještě a položí svou prázdnou sklenici na stůl. Znáš mistryni Ilenu Xan? Pomáhám jí teď s přípravou mladých padawanů, přijď se někdy podívat, máme hodně nadané žáky. | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Wed Nov 05 2008, 09:49 | |
| Coruscant
Jo u žsem o ní slyšel ale né moc. A neboj za tebou bych se šel podívat i do Kargonovy propasti. a zaseměju sem. Klidně byc hse šel podívat i teď co ty na to? zeptám se jí slušně a opiju dalšího frťana. | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Wed Nov 05 2008, 14:18 | |
| Dávej si pozor na gramatiku a překlepy… nebudu to už dlouho tolerovat!
Coruscant
Podívala se na chronometr. No další hodina začíná za 90 standardních minut. Pronesla klidně. To stihneš ještě spoustu věcí, ale já tam budu muset být přesně. Rukou naznačila, že už pít nebude. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Wed Nov 05 2008, 23:07 | |
| Coruscant
No nevim co bych měl dělat řeknu Možná by si mi mohla poradit. pak dopiju a naznačim taky že už nechci. Ja fakt poslední dobou myslim jenom při misích a sklonim hlavu. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Thu Nov 06 2008, 17:29 | |
| Coruscant
Tak pojď rovnou s semnou, představím tě mistryni Xan. Vydali jste se zpět do Chrámu. Na jedné z chodeb vás potkal starší hoch s vultanskými rysy. Mistře a mistryně Creed. Uctivě sklonil hlavu. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Thu Nov 06 2008, 19:24 | |
| Coruscant
Ano? začnu copak potřebuješ? A tu hlavu vrať zpátky. dodám protože nemám rád když si někdo myslí že sem něco víc Pokud to teda nebude nadlouhi. ještě nakonec dodám | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Thu Nov 06 2008, 19:31 | |
| Coruscant
To měl být pozdrav. Drcla do tebe sestra s úsměvem na tváři. Je mistrně Xan ve velké tělocvičně? Zeptala se, když hoch neměl co říct. Jistě, zrovna jdu odtamtud. Poslala mě do jídelny, abych se napil. Mistrně Xan, "železná ruka", svým žákům oddechu dopřávala málokdy, ale na něm bylo vidět, že je opravdu zpocený a vyprahlý. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Thu Nov 06 2008, 21:57 | |
| Coruscant
Dobře řeknu a podám mu vodu co jsem měl u sebe na ať nemusíš chdit tak daleko. až se napije řeknu necháš nás teď o samotě? a až odejde Já vim co je pozdrav, nejsem úplně blbej ale když tohle někdo dělá většinou po mě něco chce a rozejdu se do tělocvičny. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Fri Nov 07 2008, 18:05 | |
| Coruscant
Tvá sestra se pořád usmívá. Trávíš příliš mnoho času mimo Chrám, už ti hned nedochází určitá vžitá pravidla. Šťouchla do tebe, že ses málem netrefil do dveří. Přiznej to. Pravila žertovným tónem, ale to už jste v záhybu dveří spatřili, jak se na bílých žíněnkách válí dva padawani a dohlíží na ně žena s ostrými rysy nejen ve tváři. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Fri Nov 07 2008, 21:16 | |
| Coruscant
No jo no jo řeknu jí ať máš radost dopovím a kouknu se jak nějaká jedika kterou bych nerad naštval poměrně rázně cvičí pár mladých padawanů. Pokloním se mistrini a řeknu Já sem Justil. Justil Creed a podám jí ruku, | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Sat Nov 08 2008, 12:50 | |
| Coruscant - Chrám
Xan, Ilena Xan, mistryně Jedi a boje beze zbraně. Uchopí tvou ruku a skroutí ti jí za záda. Vzpouzet se nemá cenu. Jste drobátko nevychovaný rytíři, ruku nabízí dáma. Tvá sestra těžce zadržuje smích a mistryně Xan tě pouští. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Sat Nov 08 2008, 21:57 | |
| Coruscant - Chrám
Au ta asi moc nechápe chování venku... pomyslím si Pardon dodám abych to rychle zamluvil trávím více času mezi lidmy kteří jsou velmi alergičtí na to když jim já nepodám ruku první. A to pak lítal lasery a proklepu si ruku a silou řeknu Maren PŘESTAŇ SE ŘECHTAT!!!! a otočím se zpátky na mistrini. Moje sestra vás velmi vychvalovala, prý jste velim dobrá a chtěl sem vidět jak moje sestra předává zkušenosti s vámi mladím žákům. pokusím se říct tak že to vizní že se Maren chlubila. Bylo mi jasné že tato mistrině nemá ráda ani chlubení. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Sun Nov 09 2008, 09:52 | |
| Coruscant - Chrám
Maren??? Pohlédne Ilena Xan na tvou sestru a doufejme, že pohledem neumí zabíjet. Vysvětlím vám to mistryně… Přerušila ji mávnutím ruky. Teď ne, příště. Tímto skončila jejich konverzace. Rytíři Creede, byla jsem informována, že na vás Rada tlačí v otázce padawana... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Sun Nov 09 2008, 17:56 | |
| Coruscant - Chrám
No nevím jestli tlačí, ale nejsem si jist jestli jsem dost dobrý. Jaký na to máte názor vy? řeknu klidně a v duchu se směju Maren že má taky průšvih. Ale neradoval jsem se moc, je to moje sestara a zase jí nepřeju nic zlého. Na sestru se nezlobte řeknu já sem se na to hlavně vyptával, protože sem na chodbách od padawanů slyšel že je dobrá a chtěl sem vědět kde se to naučil pak se na ní otočim a mrknu že ano? zeptám se Maren. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Sun Nov 09 2008, 19:19 | |
| Coruscant - Chrám
Mistryni Xan je velmi poutavé pozorovat a učit se od ní. Složila mimoděk Maren poklonu. Xan jen mávla rukou a věnovala se tobě. Dle mínění Rady a vašich výsledků v misích musím připustit, že jste velice schopný, ale... Odmlčela se. ... připomínáte mi svou povahou mistra Jinna. Dobrý člověk to b... Mírně odbočila. Každopádně zůstaňte zde po celou vyučovací hodinu, mám velice nadané žáky. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Sun Nov 09 2008, 19:25 | |
| Coruscant - Chrám
Rád se podívám mistrině Xan řeknu slušně a ukloním se a sednu si tak abych dobře viděl ale zároveň nebyl moc vepředu. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Mon Nov 10 2008, 16:09 | |
| Coruscant - Chrám
Za chvíli se začnou scházet učedníci, jejich ukázněnost a střídmost vystupování, jako by ani nepříslušela k náctiletému věku. I když, zahlédl si projevy rebelství, ze všech čpí odhodlání. Mistryně Xan se přemístí doprostřed sálu a zdvižením ruky si sjedná klid. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Wed Nov 12 2008, 19:07 | |
| Coruscant - Chrám
Sem napjat a poslouchám co mistrině řiká a sleduji jak nikdo ani nedutá aby se nedostal do průšvihu. Málem sem ani nedýchal aby sem se do průšvihu nedostal já a sledoval sem jak moje sestra učí mladé žáky z mistriní. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Thu Nov 13 2008, 18:36 | |
| Coruscant - Chrám
Někteří padawani byli opravdu schopní. Překvapen si ty obratností své sestry? Ozval se za tebou Yodův hlas, ani si ho neslyšel přicházet. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Thu Nov 13 2008, 20:12 | |
| Coruscant - Chrám
U Rancora řeknu z leknutí ovšem nevykřiknu abych mistrini xan nenaštval neslyšel jsem vás přijít mistře a hned si stoupnu a ukloním se. Ano je velmi dobrá pamatuju její obratnost ale takhle dobrou ne. Je velmi dobrá a otočím se a znovu sleduju hodinu. Bude z ní dobrý Jedi mistře a znovu se posadím má dobré vedení. Mistře mohl bych....požádat o padawana? zeptám se protože jsem si vzal k srdci Xanino doporučení | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Fri Nov 14 2008, 16:32 | |
| Coruscant - Chrám
Pokud připraven ty cítíš se, Rada toto povolí. Usmál se. Tvůj bývalý učitel, mistr Hequs, již doporučení před nedávnem Radě podal. Přehlédl celý sál. Učedníka, už ty vybral sis? | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Fri Nov 14 2008, 21:22 | |
| Coruscant - Chrám
No... začnu nejistě možná, ale radši bych to nechal na vás a na radě. Vím že rada provede zprávnější rozhodnutí než já. Nerad bych vyybral špatně. Já jsem spíše zaměřený na boj a nerad bych si vybral padawana který chce více používat sílu. a oddechnu si a znovu se nadecnu po své dlouhé řeči. Doufám že mi pomůžete. dodám a usměju se na Mistra Yodu. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Wed Nov 19 2008, 14:48 | |
| Coruscant - Chrám
Usměv ti oplatil. Proto ty zde jsi, mudrcové pot v žíněnkách neroní! Obsáhl hůlkou celý sál. Zde mnoho nadaných bojovníku je. Ty sám zvol, kdo proudem Síly s tebou půjde. Pak se obrátil k odchodu, ale ještě si zaslechl. Rada moudrá je, však některá rozhodnutí sám vol. A zmizel v chodbě. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Sat Dec 06 2008, 14:37 | |
| sorry že sem tu dlouho nepasl mám teď ve škole hrozně napráci.
Coruscant - Chrám
Porozhlédnu se po místnosti a můj pohled padne na mladou dívku, která vypadala stejně jako Maren, jenom měla černé vlasy. Ta se stane mím padawanem řeknu rychle Yodovy než odejde. Jak se jmenuje? zeptám se ať vím z kým budu mít tu čest a kdo bude mít tu smůlu mít za mistra poměrně šílenýho a zamilovanýho Jedie. Sednu a pravou ruku si dám pod hlavu a trochu přemýšlím jak jí začít účit. Jaká bude první mise s ní... je toho hodně | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! | |
| |
|
| |
| mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! | |
|