| mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Fri Dec 12 2008, 14:19 | |
| má omluva je podobná byl jsem nemocný a teď to musím všechno dohánět ve škole...... není čas Coruscant - ChrámYoda už byl daleko a nevěděl si, jestli tě ještě slyšel. Hodina proběhla bezproblémově a ty sis šel vyřídit nějaké věci. Večer tě čekal v chrámovém pokoji vzkaz od mistra Windu. Měl ses následujícího dne před polednem dostavit do síně Rady. Co se asi děje? | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Fri Dec 12 2008, 21:27 | |
| Coruscant - Chrám
Celou nco mi to nedalo spát. Když sem konečně unsul vrátil se mi sen o smrti spousty lidí a nějakých lidech v bílém. Probudil jsem se a zjistil že jsem spal jenom hodinu. Poslední dobou jsem nějaký špatný. Jako kdybych byl v pocitech někoho jiného. Vztanu a pudu si opláchnout oblyčej studenou vodou abych se probral a pudu si sednout na chodbu a popřemýšlet o tom co dělat v následujících hodinách. Ani jsem si neuvědomil že už je ráno a tak jsem šel pomalu k radě. Přišel jsem přesně na čas. Popřijetí čekám co po mě rada žádá. Stojím tiše a uctivě čekám. | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Wed Dec 24 2008, 14:24 | |
| Coruscant - Chrám
Chvíli bylo ticho a pak do síně Rady spěšně někdo vcupital. Omlouvám se, zdržel mě nějaký hloupý droid. Ozval se za tvými zády dívčí hlas. Dochvilnosti učit ty se musíš. Poškádlil ji mistr Yoda. O to ať se postará její mistr. Promluvil mistr Windu. Rytíři Creede, toto je tvá nová padawanka, Simon C´aff. Bez obalu ti oznámil mistr Windu. Mistře. Uklonila se dívka, kterou si málem nepoznal, byla to ta zpocená holka z tělocvičny. | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Wed Dec 24 2008, 22:18 | |
| Coruscant - Chrám
Ukloním se a řeknu Děkuji. Je mi ctí bžt nyní mistrem a otočím se na Simon a naznačím že odcházíme. Až se za námi zavřou dveře kleknu si k ní a řeknu Z toho co sem vyděl praxi v boji máš. Ovšem tě hned nepotáhnu na něco nebezpečnýho neboj. Můžeš mi řikat Justile. hned řeknu na důkaz přátelstvý Víš proč sem chtěl aby si byla můj padawan? zeptám se jí a počkám na její reakci. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Thu Dec 25 2008, 09:16 | |
| Coruscant - Chrám
Nevím mist... teda Justile. Přiznala pohotově, ale trochu plaše. Mistryně Creed, pravá ruka "železné ruky“… tedy mistryně Xan, je vaše…? Bystře se ihned zaměřila na tvé jméno a vyzvídala. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Thu Dec 25 2008, 21:29 | |
| Coruscant - Chrám
Než stačí domluvit řeknu za ní Ano je moje sestra. A ty si jí až moc podobná. Až na vlasy. A jak na tebe teď koukám i oči. To je jeden z důvodů proč sem si tě vybral a vydechnu po dlouhé řeči. Těšíš se na nějakou svojí první mise? zeptám se jí Kolik ti přesně je? zeptám se ještě nakonec a zvednu se | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Fri Dec 26 2008, 09:33 | |
| Coruscant - Chrám
V chrámu jsem již 10 let, ale Jediové si mě vzali k sobě ve třech letech. Odpověděla ti vyhýbavě, ale zcela jasně. Mohu se vás na něco zeptat mis… chci říct, Justile ráno jsem slyšela nějaký rozruch, něco s mistrem Kenobim… kzzch… říct víc? Některé části chrámového distriktu nebyly odzvučeny a tak jsi občas, pro hluk okolního provozu, musel jen odezírat ze rtů. Naštěstí se blížil rozcestník a mohli jste zamířit hlouběji do chrámu. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Fri Dec 26 2008, 11:18 | |
| Coruscant - Chrám
No nevím přesně co myslíš. Ale jestli je to o jeho misi před jeho posláním na ochranu Senátorky tak vím ejnom to že spadly do nějaké propasti k něčemu. Víc sem se nedozvěděl. řeknu a pokusím se takto vykroutit z otázky, na kterou ani neznám odpověd. Tak jak by chtěla. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Sat Dec 27 2008, 14:00 | |
| Coruscant - Chrám
Zatímco ses seznamoval se svou novou padawankou, v chrámu zavládl podezřelý šum. Až se dostaneš do svého pokoje, zjistíš, že mistr Windu povolal všechny dostupné Jedie, aby se připravili k odletu na Geonosis. Nikdo v té chvíli netuší, že začínají nejtemnější časy Galaxie od Sithských válek. --- Tak jsme na tom stejně, ale ty řeči mne neznepokojují mist... Jenom jsem poslední dobou mívala sny plné křiku, smrti, písku, bojovníků v bílém a ukrutné bolesti a temnotě. Odmlčela se a dala ti prostor na uvažování. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Sat Dec 27 2008, 18:03 | |
| Coruscant - Chrám
Víš odmlčím se tyhle sny mám podobný a také nevím co znamenají. já ted půjdu tam kam mistr windu chce ty by si měla zustat tady a počkat na mě. pokud to pujde pudeš se mnou ale nejsem si jist když tam musejí všichni jediové. pak se otočím a pudu za mistren Winduem a zeptám se ho co se děje. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Fri Jan 02 2009, 10:29 | |
| Coruscant - hangáry Chrámu
Připravovali jste se k odletu na Geonosis. Mistr Windu byl jako vždy skoupí na informace, ale jelikož v chrámu zůstali jen vyložení ne-bojovníci a knihomolové s těmi nejmenšími s padawanů, muselo jít o důležitou misi. Dozvěděl ses, že Obi-Wana s jeho padawanem a senátorku za Naboo vězní na této planetě armáda droidů a chystají se je popravit. Mistr Yoda se k vám prý připojí na místě s armádou bojovníků věrných Republice. Vrtalo ti to hlavou, ale cos mohl dělat. Tak letíme mist... Justile? | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Sat Jan 03 2009, 22:42 | |
Víš holka nerad bych tě vystavoval nebezpečí. řeknu protože tohle vypadá vážně a nerad bych hned přišel o padawana.pak jí pohladim a jestli myslíš na to že se tajně schováš v lodi, tak to by byla jenom mtvoje hloupost seš ještě moc mladá na tohle a vyjdu nastoupit do lodi. Pak se otočím na Simon která stojí a kouká na mě. Začalo se mi hlavou honit spousta myšlenek. Jakcí vojíci, co Maren potkám jí na místě? mrtvá není to bych cítil ale stejně nestane se jí nic. A co Annye, moje přesladká annye je kdo vý kde. Buďto jí někam vyslala republika nebo je tady na Coruscantu. A loď je otevřená moc dlouho Simon sem mohla v klidu vlézt. Pak se porozhlédnu po lodi jestli tam Maren není. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Sun Jan 04 2009, 13:51 | |
Byl si u postranního průzoru lodi. Ozval se hlas pilotního kapitána, připravujete se ke startu. Když jste se zvedli, zahlédl si Maren, jak nastupuje do lodě dokující vedle… byla s ní i Simon. Chtěl si na ně zavolat v Síle, ale loď, na které si byl, prudce zrychlila a tys pochopil, že to stejně nemá cenu. Dostavte se do konferenčního sálu… Ozval se z reproduktoru hlas mistra Windu a tys ještě zahlédl nastávající temnotu vesmíru za průzorem. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Mon Jan 05 2009, 07:57 | |
U rancora ona sem vážně vlezla pomyslím si tohle bude zlé hodně zlé a jdu z ostatními a čekám co se dozvim o misi. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Mon Jan 05 2009, 12:18 | |
| Císařovy černé kosti, taky toho namluvíš míň než bantha. Vesmír Jak ses blížil ke konferenčnímu sálu, loď mírně poskočila, jak přešla na rychlost světla. Zamířil si do nenápadně označených dveří a docela tě překvapilo, že tak malá loď má k dispozici vcelku velký sál. Kolem postávali Jediové v malých hloučcích a diskutovali. U protějších dveří se objevil mistr Windu. S několika dalšími mistry vystoupili na vyvýšené podium. Sál se utišil. O Geonosis toho myslím víš dost, zkus z toho vyvodit nějaké pocity své postavy. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Mon Jan 05 2009, 22:17 | |
| tak při odletu mě moc nenapadlo
Vesmír
V sálku bylo narváno, nebo spíš v sále. jak kdyby byl udělán jinak že se do lodi vejde. Všichni diskutovaly a bylo vidět že jsou rozpačití a nervózní čož jeu Jediů zvláštní. Zkoušel jsem poslouchat o čem mluví ale ani silou nebylo možno nic slyšet. O Geonosis sem slyšel hodně a nic na tom nebylo hezké. Geonosisané jsou ubozí hmyzáci co pracují jenom pro toho kdo nabýdne nejvíc. Podobně jako Bankovní klan a TEchnoUnie. Neni to nic hezkého. Pak vešel mistr Windu z dalšími mistry. Jeden z nich je jeden můj kamarád z dětstvý. Rodian Zergon. Hned jsem na něj kívl a on an mě také a poslouchal jsem co bude říkat. NA jeho příchod všichni ztichly, | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Fri Jan 09 2009, 13:31 | |
| Vesmír
Po tom co mistr Windu oznámil jako cíl mise na Geonosis se v sálu rozeznělo mnoho vzrušených výkřiků. Jediové nejsou válečníci!!! Ozvalo se z houfu před tebou. Ano, bude těžké si zachovat důstojnost, ale musíme chránit mír. Vysvětloval Windu. Jsme snad armáda Republiky? Proč tam Palpatine neposlal policejní jednotky? Ozval se další hlas. Mistr Yoda letěl pro posily, snad dorazí brzy po nás. Odvětil Windu a bylo vidět, že mu to taky není po chuti. Bylo těžké je utišit a ty sis myslil taky své. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Thu Feb 26 2009, 14:17 | |
| Vesmír
To snad nemyslej vážně.... pomyslel sem si jako každý. K mistru winduovy chovám nezměrnou úctu a to je to jediné co mi zabránilo vykřiknout něco co by se radě asi moc nelíbylo. Projedu si dlaní přez obličej a uvědomím si že už nemusim vidět Ann. Odejdu se posadit a opřu se o stůl a trochu znejistím. Ovšem si nedám moc záležet aby to nebylo poznat takže je jenom otázkkou času kdo si toho všimne. Položím i před sebe levý meč a pravý s ian opasku otočím tak, abych ho měl znovu dozadu. Proti blasterům se mi to osvěčilo. Ten leví jenom držim na stole a poťukávám s ním o něj. Halvou se mi honí spousty myšlenek. Vlastně.....ani nevím co je se sestrou, jestli letí taky, nebo je na jiné misi. U Rancora, to abych měl ještě větší starosti. MEzitím cesta plynula docela rychle. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Fri Feb 27 2009, 16:32 | |
| Vesmír
Promiňte… my se asi neznáme?! Ozval se nad tebou mladý ženský hlas. Jste Justil Creed, že ano? Vzhlédl si na štíhlou Jedi v rouchu barvy zasychajícího bahna. Mírně ji cukalo ve tváři s ostrými aristokratickými rysy. Jmenuji se Phio, rytířka Phio Laag´Rna. Mírně sklonila hlavu na znamení úcty. - Aristokratka??? Těch se v řádu moc nevidí... Laag´Rna, to zní Alderaansky nebo Toolansky... kde si to jméno jenom slyšel. – Stála a čekala na tvou reakci. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Fri Feb 27 2009, 19:42 | |
| Vesmír
A,a,ano..vykoktám ze sebe a zvednu hlavu. Napoprvý mě překvapí kdo to je. Odněkud jí znám....ale od kud... Těší mě...copak potřebuješ. A řikej mi Justile. JENOM Justile. a posadím se rovně a dám si meč na opasek. Znovu zapřemýšílm kde sem jí viděl......jasně!!!!Potkal sem jí na jedné misi na Mannanu. Mám teda ten pocit že to byl Mannan. Byl sem tam vícekrát a potakl spousut lidí. Ale hlavní je co potřebuje, týká se to mise. Téhle mise. Nebo minulého setkání.......je to složité a matoucí | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Mon Mar 02 2009, 16:17 | |
| Vesmír
Na její tváři se objevil letmý úsměv. Myslela jsem si, že jsi to ty. Taky mi říkej jenom Phio. Sedla si naproti tobě a položila ruce na stůl. Potkali jsme se na Mannanu, asi šest měsíců zpátky, honil si tehdy nějakého otrokáře. Odhrnula si pramínek nazrzlých vlasů z očí a zastrčila jej za ucho. Než jsme odletěli z Coruscantu, byla jsem požádána Maren, tedy tvou sestrou, abych na tebe dala pozor. Zkoumavě si tě prohlédla. Myslím, že to ale nebude tak horké...
| |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Tue Mar 03 2009, 21:19 | |
| Vesmír
Jasný Phio řeknu na její vtu že jí můžu normálně tyka. Pozor na mě fakt dávat nemusíš, ale.....tohle nebude horký, tohle budou jatka. pak se zamyslím. Kde si mojí sestru potkala? zeptám se protože mě to trošku překvapí že nás nzá obě a že na nás takto naráží. Pak se pousměju protože díky ní jsem trošku zveselel a odlechčil myšlenky. Vypadá to že tato přítelkyně(jako kamarádka)bude jedna z nejlepšéch díky kterým se budu cítit dobře. Jakym bojuješ stylem? zeptám se jí abych zjistil jestli se změřuje spíše na sílu nebo na boj nebo rovnoměrně(MOdrá, zelená, fialová) a nebo jeslti používá i styl který jsem se sám "naučil" já. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Sun Mar 15 2009, 12:49 | |
| Vesmír
Asi čtvrt hodinku před odletem jsme se střetli v severní hale Chrámu, mířila k odletové ploše druhé skupiny ještě s jednou mladou učednicí. Usmála se. Musí tě mít hodně ráda, ale jak se tak dívám, nemá se o co bát. Evidentně ji těšili, že tě dokázala rozptýlit z chmur. K tvojí otázce, používám kombinaci Makashi doplněnou o prvky Nimanu. Vytáhla jílec svého meče. Když zahynul můj mistr Tqo (Calamarian), ujala se mého docvičení mistryně Billaba.
| |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Sun Mar 22 2009, 12:22 | |
| Vesmír
Aha.... trochu prošrotim" paměŤ kvůli jménům, protže si je nemůžu lehce vybavit ale pak si vzpomnu. Muj styl boje je poněkud zvláštní, dá se říct že jsem se ho naučil velkou náhodou. Prostě jsem meč pravou rukou uchopil obráceně a zjistil sem že se tim dobře vykrévají střeli z blasterů a je i efektivnější na rozmach. Druhý meč nechávám ale stejně. A položim na stůl svoje dva meče. Jsou po mém mistrovy Karrim Ske, zemřel nad Corruscantem po zranění na Vjunnu. Jenom jeden meč jsem upravil barvou na zelenou. Druhý mi vypadl z okna během bitvy z jedním Sithem takže jsem ho znovu sestavil. Ale dost vzpomínek nevíš o co tady vlastně de???? Já sem se dozvěděl jako obvykle kuloví...... a čekám co odpoví | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! Sat Mar 28 2009, 13:51 | |
| Vesmír
Taky mi toho moc neřekli... Začala na rovinu. ... prý ztratili spojení s jedním Jedim, nějakým Kenobim. Schovala jílec svého meče zpět pod tuniku a naklonila se k tobě. Má to souviset s Dookuem a takzvanými separatisty, ale je to jen spekulace... Usmála se. To víš, Jedijky jsmou taky drbny. Pohlédla za tebe, asi na chronometr, protože řekla: Myslím, že už jsme za půlkou cesty. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! | |
| |
|
| |
| mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! | |
|