OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorZpráva
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

Poeet p?íspivku : 894
Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd
Registration date : 22. 07. 08

mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeSun Mar 29 2009, 22:29

Vesmír

Ano.... to vim. I ho znám sme přátelé. pak se odmlčím A ne jenom jedijky sou drbny. Slyší se hodně i od mužů. a schovám své meče. Kolik je za jak dlouh tam budem? zeptám se proto že ona na hodiny vidí a je neslušné se otáčet. Abych řek pravdu už nějak nevím o čem mluvit, ale děkuju že si mě vytrhla ze starostí a že sem se moh aspon trochu odreagovat před misí
Návrat nahoru Goto down
http://znkrpg.forumh.biz
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

Poeet p?íspivku : 1987
Vyznamenání : temná strana Síly
Registration date : 03. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeMon Mar 30 2009, 16:33

Vesmír

Ještě chvíli jste klábosili o tom, jak jste se dostali do chrámu, dozvěděl ses, že pochází opravdu z jedné vážené Alderaanské rodiny, ale jinak nic podstatného. Před koncem cesty jste se rozešli každý po svém.

Geonosis - orbita

Byl si náhodně přiřazen do skupinky deseti Jediů, kteří měli zabezpečit severní část dvanáctého patra nějaké budovy.
Podle slov ostatních to měl být hlavní úl významné kolonie Geonosianů.
Připravil ses na možný odpor, šli jste na přistání.

Neexistuje temná a světlá strana Síly, je jen Síla.

Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 02 2009, 23:04

Geonosis - orbita

U RANCORA!!!! řeknu nevědomky až moc na hlas když se podívám z okna. Oni nás vážně posali Geonosis pomyslím si. To sand neni možný. O geonosis sem slyšel hodně. Jediný pozitivní bylo to že si hleděj jenom svojí planety. Tahle rasa je zkažená a....škoda slov. Tohle bude tvrdá mise. Slyšel sem že nemají v lásce lovce odměn.....doufám že to je pravda. A taky sem slyšel že nemaj rádi jedie. Doufám že to neni pravda. Vduch jsem začal myslet na Maren a doufal se že se jí nic nestane....doufám že se nic nestane ani mě. A mé nové kamarádce. Tohle bude těžke.....těžké stále si opakuji. V tu chvíly se mě zmocnil divný pocit vzteku. Ne tak velký ale chvíly sem nenáviděl celou planetu. Jenom tak jí zničit jednim stiskem tlačítka a bylo by...ale co obiwan...ne takhle Jedi nemyslí. Zachráníme je a poletíme zpátky. A bude to řiká si v duchu.
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeFri Apr 03 2009, 11:08

Geonosis

Přistáli jste na výběžku asi 300m nad zemí, nehodlal si počítat patra a následoval Jediho, který vedl tvou skupinu.
Z vaší lodě vystoupilo mnoho podobných skupin, neviděl si nikoho známého.
Všichni se rychle rozptýlili a tys taky postupoval obezřetně vpřed.
...rozkaz, rozkaz...
Ozval se před vámi mechanický hlas a následoval zvuk naprosto totožných kroku, které se od vás vzdalovali.
Nedalo se odhadnout, co to může být.
Vedoucí vaší skupiny si od pasu odepnul jílec světelného meče, ostatní jej tiše následovali.

Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeTue May 05 2009, 21:54

Geonosis

Následuju vedoucího a snažím se držet přesně za ním. Slyším jenom jakésy droidy, ale nějak nepoznávám který typ to je. Když všichni začnou vytahovat jílce, vytáhnu i svoje. Nevypadá to na vyjednávání, ale spíše na "vyjednávání" světelnými meči. Ach jo.......tohle mi byl Rancor vděčnej......tahle planeta je hnusnější než vypadá a připomíná mi zážitky ž dětství, kvůli kterým mám pořád v paměti RANCORA!!!!!! Ale co...aspoň mám originální hlášku. Ani sem si neuvědomil, že jsem se tak zamyslel a že se blíži k nějaké akci. Došli jsem do....nejspíš arény nebo co to má být. Ale uprostřed je.....OBI-WAN??!!! A jeho padawan a senátorka....... Tak už vím proč nás sem poslali. Ale támhle toho neznám....pomyslím si když uvidím divného vousatého chlapíka v plášti a černočervenýma hadrama. Ten si o sobě asi hodně myslí. Nakonec si upravím svojí vestu, vím že bych měl nosit robu.....ale hold se mi v ní hůře bojuje. A taky by mě zajímalo, proč vyváděj ty zvířata…!!!???????
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeFri May 08 2009, 19:52

Geonosis

Výhled na arénu ti vyrazil dech a tak sis málem nevšiml slétajících se geonosianů se sonickými zbraněmi.
Naštěstí ses včas probral a připomenul si svůj úkol.
Udržte své pozice!
Ozval se nejstarší Jedi z tvé skupiny.
Udržte podlaží, blíží se nějaké stroje.
Těsně tě minul výstřel ze sonické zbraně. Stihl si uskočit, ale při dopadu si narazil na něco tvrdého.
Za tebou se ozvalo mechanické: "...rozkaz, rozkaz..."

Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 09 2009, 21:45

Geonosis

Když jsem jenom slyšel podivný zvuk všiml sem si zeleného paprsku kterému sem jen tak tak uskočil. Zatracený Geonosan pomyslím si tyhle slizáky fakt nemusim , ale náhle jsem se zarazil a t odocela tvrdě o něco co jsem jaksi netušeně naštval. Jenom jejich slova "...rozkaz, rozkaz..." nevěstila nic dobrého. Otočil jsem se a vyděl jsem něco co jsem vyděl poprvé. Divné droidy v písečném zbarvení z blastery v ruce. Hádám že Bitevní, a asi vyjednávat nebude. Poslední věc co si ude pamatovat bude můj zelený paprsek vedený spodem u čehož zažehnu fialový paprsek a odrazím paprsek od druhého. U toho se snažím pozorovat ostatní rytíře. Někteří to nezvládnly. Ubožáci tohle neni smrt hodná Jedie. A zrovna v tuhle chíly po mojí myšlence mě ovládl lehký vtek který poznal další droid kterého jsem telekinézou odhodil na smečku Geonosanu. Když jsem odrazil další ránu ozvalo se za mnou: Díky nějak povědomě....otočím se a ...to snad ne moje Padawanka. Co tady děláš? Krej se za mou. vykřiknu na ní. Teď nemá smysl jí vynadat a potrestat. Teď jí musím chránit.
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 11 2009, 20:21

... to že si zasáhl do děje i jinou osobou než sám sebou přejdu mlčením... ale je to naposled bez mého vědomí...

Geonosis

Vyvedlo tě to až moc z míry a nebýt pohotového zásahu další čepele, už by ti v zádech zela doutnající rána.
Dávejte pozor rytíři Creede.
Uslyšel si Phio Laag´Rna, když ses na ní podíval, žertovně na tebe mrkla.
Držíme se zatím obstojně. Máme se stáhnout blíže ke Kenobimu!
Oznámila ti útržkovitě a ustupovala směrem k římse.
Počkal si, než seskočí o patro níž a spolu se svou padawankou jste ji následovali.

Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 11 2009, 22:36

sorry trochu jsem se do toho víc vžil klidně jako že tam neni jak uznáš za vhodný

Geonosis

Moje zaměstnání droidy předemnou mě málem stálo život. Nebejt mojí nové známe bylo by to tak
Dávejte pozor rytíři Creede. ozvalo se když jsem se otočil jenom sem vyděl jak Phio odtahuje čepel meče od mích zad. I když měla pramínek zrzavích vlasů v obličeji bylo vidět její mrknutí které jsem jí oplatil nepatrným úsměvem
Držíme se zatím obstojně. Máme se stáhnout blíže ke Kenobimu! řekla a já vyděl jak se rozeběhla k římse kam sem já následoval se slovy Počkej na mě chceš snad všechnu zábavu zklidit sama? abych odlehčil situaci. Alspoň trošku. Stále si kreji záda na což jsem předtím zapoměl a jenom díky ní jsem dostal druhou šancí. Asi jí budu muset pozvat po misi na nějaký drink pomyslel sem si když jsem skákal za ní o patro níže kde jsem dopadl na Geonosana a to docela tvrdě. Nejspíš už nevstane, což mě lehce pobavilo. Pohled na slyzáka kterého mám na botě, vážné ironické. To je skvělí za to chci nový boty ty Geonosácká špíno zařvu na Geonosana pode mnou, jelikož se ještě plazí a uštědřím mu poslední ránu z milosti v podobě kopu do hlavy. Nadále se kreju a držím se u Phio.
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 16 2009, 12:21

Geonosis

Postupně jste se probojovávali ke Kenobimu a Skywalkerovi, byla s nimi i nějaká žena v bílém, kterou jsi nepoznával.
Droidů začalo nebezpečně přibývat, rojili se odevšad a s mechanickou nedbalostí stříleli.
Nemířili zrovna přesně, ale střel bylo tolik, že míření nepotřebovali.
Jediové se začali postupně stahovat do obraného kruhu ve středu arény.
Mnoho nezkušených padawanů i zkušenějších rytířů Jedi již podlehlo smrtonosné palbě.
Jediové začínali bojovat o holý život.

Naposledy upravil Knight dne Mon May 18 2009, 16:30, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 16 2009, 18:32

Kenonimu??? XD ne nic ve zlim jenom vtipek

Geonosis

Po delším sprintu přez pár set hmyzáků a droidů jsem se s Phio probojoval až do středu arény. Hey Obi-wane vydrž křiknu na svého kamaráda a rozseknu dalšího droida co byl blízko. Vykreju pár výstřelů přede mnou a odrazim jeden co letěl na Phio. Tohle ber jako revanš Phio a mrknu na ní. Když se otočím málem jsem upustil meče. Čim víc jsme se snažili potlačit droidy tim jich bylo více. Mnohem více. Vrychlosti si odepnu vestu a hodim jí na zem akorát mě omezuje v pohybu. Pašerácký oblečení je dobrý na běhání a na boj z někym kdo nemá takovou páru jako tolik droidů a nebo Sithi pomylsím si když jí zahazju. Protočím zelený meč a nechám si ho tentokrát směrem nahoru pač se teď trénovat styl boje nevyplatí. Při otočení se na Phio my vlítl prach do očí, to zzavinilo lehké zaslzení a já vyděl jak spousta mladých padawanů umírá. A né jenom jich. doufal sem že Phio to nepotká, ani mé známe, ani abyva a ani mě. Další muj pohled zaujalu to že nějaký Jedi padá z balkonu kde je ten divnej chlapík a u něj je.....Mandalorian????? Já myslel že vyhynuly pomyslím si. Vydím jak se vznáší a přiléta na bitevní pole. Pak dostanu lehký zásah. Naštěstí jenom škrábanec. TAk to ne!!!! zařvu na droida který mě trefil a odhodím ho do davu ostatních doridů. Kruci Zase mě přemohly vztek. To jsem si ale uvědomil až po tom co jsem v návalu vzteku rozsekal dalších pět bitevních droidů.
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 18 2009, 17:05

přepis, stane se (b/n jsou na klávesnici vedle sebe)

Geonosis

Fialová čepel, tmavá barva pleti a hlava bez porostu neoddiskutovatelně identifikuje Jedino jako mistra Windu.
Bezhlavé tělo Mandaloriana leží za pár sekund v písku arény. Mistr se blíží ke zbytku Jediu.
Tvůj smysl pro nebezpečí bije na poplach.
Prodloužil si pohyb zápěstím a odrazil střelu, která by jistě zabila jednoho z padawanů stojícího vedle tebe.
Bohužel ses kvůli tomu nedokázal vyhnout výstřelu ze sonické zbraně.
Svět potemněl.

Geonosis - orbita

Lékařský dreadnaught plul nad noční planetou, na které dohořívali zbytky trosek po velké bitvě.
Ležel si už v přidělené kajutě. Když ses před několika hodinami probral, medik ti ve zkratce oznámil co se ne Geonosis stalo.
Otevřeli se dveře a vešla Phio následovaná tvou padawankou.
Simon měla levou paži v dlaze, ale jinak na ní nebylo znát větší újmy, evidentně byla ráda, že tě vidí.

Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeThu May 21 2009, 22:51

Boha jeho já to myslel ze srandy. normál překlep znám hi horší. Jako když někdo chce napsat Piš. A klepne vedle

Geonosis

Když jsem se chvíly zadíval na Jedie, zjistil sem že to bude nejspíš mistr Windu. Hádám podle jeho hlavy a čepele. Pak sem si všiml toho Mandaloriana kterého jsem vyděl nahoře. Letěl dolu No to je paráda, droidi, mandaloriani, ZVÍŘATA!!!!!...co příde dál? pomyslím si a odrazím Mandalorianovy střeli. Během chvýle se válí na zemi z hlavou o trochu dál než bývala. No jo mistr Windu je mistr Windu. Toho nikdo nedostane....doufám. Hned na to mě upozornil muj hlásek tam vzadu na hlavě. Bacha ten vedle tebe.... řikal na což jsem se otočil a vyděl mladého kluka. To byl opravdu čerstvý padawan. No bacha i na támhle toho pravil hlsek dál a já vyděl jak letí vástřel z blasteru přímo jemu na hlavu. Ani jsem neváhal a nastavil zelený meč přimo do střeli kterou jsem droidu poslal zpátky. No tak tohle už nevykriješ pravil hlásek...měl pravdu výstřel z Geonosanovy Sonické pušky jsem už nevykril. Odletěl jsem nejspíš 5 metrů a při dopadu na zem jsem nebyl schopen vstát. Jenom si pamatuju že než jsem ztratil vědomí tak jsem si instinktivně do svojí vesty schoval meče a sledoval jak spousta jediů padá k zemi. Poslední co si pamatuji je že obi-wan je volný a chrání raněné a že mě jeho Padawan táhne do středu k ostatním. Pak jsem nic neslyšel, brzo se i zhasne..každouch chvýli..teď.

Geonosis-Orbita
Co to...??? někdo rozsvítil? Ne! To znamená že žiju......zázrak...
jsou mé polotiché slova když se proberu v kajutě které je celá v bílé barvě. A k tomu strašně lesklé. Posadám se a napiju se ze sklenice na stolku vedle postele. V tom se otevřeli dveře a večla Phio a Simon. Byl sem rád že jsou v pořádku, ale všiml jsem si že má Simon cosi z rukou.
Zvládli ste to?? TO je super! řeknu radostně a pokusim se vztát, ale přez velkou bolest v zádech jsem nebyl schopen. Auu promiňte ale nevztanu řeknu a znovu se opřu a položim sklenici. Phio trochu zrudla a Simon se potutelně usmívá. Při tom si uvědomím, že to chutná jako voda na kytky a vedle jsou vážně květini. Blééé u rancora to vám děkuju...no nic co se přesně stalo. Po tom co jsem to podělal... a silou si přitáhnu vestu z věšáku a hodím jí na sebe. Doufám že je Obi-wan v pořádku dodám. A co moje sestra Nevíš i něco o Maren??? úplně jsem zapoměl v tu chvíly
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeSat May 23 2009, 17:46

Very Happy nj, někdy se háčky nevyplácí

Geonosis-Orbita

Phio při zmínce o tvé sestře zmrzl úsměv na rtech.
Simon, tvůj mistr je ještě unavený, nech nás prosím osamotě.
Řekla až s příliš hraným klidem a vlídností.
Simon beze slova kývla hlavou a opustila pokoj.
Phio se usadila na kraj tvojí postele.
Mnoho Jediu na Geonosis padlo, ti droidi... to byl jen předvoj separatistické armády.
Začal ji vypadávat hlas.
Byl si raněn, naštěstí mistr Yoda přiletěl včas.
Z tvého pohledu vyčetla, že nechápeš souvislosti.
Všechno se dozvíš se záznamů.
Odbyla jakýkoli pokus o otázku.
Tvoje sestra... Maren... splynula se Sílou.
Chtěla ještě něco dopovědět, ale zradil ji hlas, slzy měla na krajíčku.

Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeSun May 24 2009, 15:52

Geonosis-Orbita

Všehcno vypadalo v pořádku do chvýle než jsem se toto dozvěděl.
Phio....skrč se a krej si hlavu řeknu tak že bez zaváhání udělá to co sem řekl. V naštvání silou mrsknu stůl proti zdi a ten se rezbije na spoustu kousků.
Zatracený Separatisti!!!! zařvu tak že se divm že mě neslyšela celá stanice Zabiju vás všechny!!!!! pak se vydejchám a otřu si oči. Proč sem to radši nebyl já Phio...Proč řeknu už klidnějc a sednu si. Bejt Jedi neni jednoduchý. Teď k tomu už mám jenom Ann. A to se nesmí nikdo dozvědět. Tohle si někdo vypije. Kdo byl ten divnej pošuk co byl na tom balkoně, ten fousatej a bílej? Ten z tim má určitě něco společnýho zeptám se Phio která už vylezla z pod postele.
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeSat Jun 06 2009, 19:49

Vesmír

Phio si oklepala třísky s oděvu a dlouze se na tebe zadívala.
Mistr Dooku, tedy bývaly mistr Dooku, Yoduv žák, teď však využívá titulu hrabě. Windu si myslí, že se přidal k temné straně. Je to oficiální vůdce Separatistů, hlava desítek světů a tisíců droidů.
Odmlčela se a pořád tě provrtávala pohledem.
Jedi zná jen mír. Jestli budeš pokračovat podobně, jako si právě předvedl, brzy se od Dookua neodlišíš.
Vydala se ke dveřím, ale ještě se ohlédla.
Je mi líto co se stalo, Síla s tebou.
Odešla a nechala tě o samotě truchlit nad ztrátou sestry. Za průzorem pableskovali čáry hyperprostoru.

Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeSat Jun 06 2009, 22:41

Vesmír

Chvíly po tom co Phio opusila kajutu a skočili jsme do hyperprostoru jsem se postavil a šel k oknu které jsem zavřel.
Je pravda že moje chování je blíže k temné straně. Ale jen mír a rovnoháha neni povaha člověka. Na Geonosis sem to fakt podělal a krutě pomyslím si když si vybavím kolik lidí zemřelo a já jsem neudělal skoro nic. Zachránil jsem jednoho. Ale to je jenom jeden. A ted letim zpátky domu místo toho abych bojoval. Když už nás Jedie nutěj bojovat tak ať alspoň bojuju a ne tvrdnu na zdravotnické lodi. Tím moje myšlenky stichly a já se došel oblíct do svojí vesty a šel najít Phio. Po nějaké době hledání jsem jí našel.
Promiň jenom ti to chci vysvětlit. Vim že moje reakce nebyly nejlepší, ale já hold jsem trochu více povahově jako normální člověk. Snažím se to kontrolovat abych nikomu neublížil ale bylo toho moc, neproberem to u nějakého Drinku? zeptám se a čekám na její odpověď. Pak naznačím že pudem směrem ke dveří.
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeSun Jun 07 2009, 19:11

Vesmír

Já tě chápu, ale kdyby se o tvém chování dozvěděl nějaký svědomitější rytíř Jedi nebo dokonce mistr... šel bys k zemědělským zborům!
Trochu sklopila oči.
A ty to dobře výš!
Příkrost hlasu se pomalu vytrácela.
Tak proč to děláš přede mnou? Čím jsem si získala tvoji důvěru?
Rázně ti rukou naznačila, že nikam nepůjde.
Čekala na tvou odpověď, ale bylo to příliš otázek, musel sis to uspořádat v hlavě.
Založila si ruce na prsou a v takto vzdorovité póze vyčkávala.

Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeMon Jun 08 2009, 22:19

Vesmír

No víš... pokusím se odmlčet na získání času navíc Neni to jednoduché pokračuju Vzek umím ovládat od doby co jsem dítě. Ale neudržím takové extrémi. Udělal bych to asi před každým. Je mi jasný že kdyby se ot dozvěděli nahoře tak letim dolu. Ale něco mi řiká že ty prostě taková nejsi. Že se více řídíš rozumem a srdcem než tim co je psaný. Ne že bych zákony nedodržoval to ne...ale Prostě používáš hlavu tak jak máš
vykoktám ze sebe a projedu si prstem po límci. Doufám že mi věří protože to je pravda řeknu si v duchu....sakra mohla to slyšet to my nedošlo a dám si palec a ukazováček na nos mezi oči. Fakt pormiň doufá mže sem ti nijak neublížil. Prostě jenom teď už nemám nikoho..blízkého. Dodám a čekám na její odpověď
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeTue Jun 09 2009, 13:03

Vesmír

Přistoupila na tvé vysvětlení a její zarputilý výraz zmizel.
Chápu, že se cítíš sám, ale nemusíš. Síla je s námi, všichni Jediové ti vždy rádi pomohou...
Odmlčela se a možná i trochu zrudla, ve špatném lodním osvětlení to nebylo patrné.
... i já ti vždycky ráda pomohu a podržím tě v těžkých situacích.
Kývla, aby si ji následoval, možná si to s tou skleničkou rozmyslela.
Došli jste, ale někam úplně jinam, do její kajuty.
Sedni si a udělej si pohodlí.
Vyzvala tě a sama tak učinila.
Pomůžu ti zdokonalit ovládání tvých emocí.

Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeTue Jun 09 2009, 19:30

Vesmír

Hele nevim co přesně zamýšlíš, ale nejspíš to nebude nutný i když si toho vážim trochu znervoznim i když je to jedika. Kouknu se na ní, ale její pohyby mluví trochu jinak neni to nejlepší co by se mohlo stát. Phio...doufám že nemáš v úmyslu to co myslim....odmlčim se a doufám že se nějak neurazí nechci tě urazit aby sis nemyslela jenom jenom sakra zase nevim co říct jenom ehhh jsem trochu mimo ehhh no to je bezva koktám víc než před Ann. Ani nevim co s ní je n oto je teda rána fakt jsem mimo....u Rancora
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeWed Jun 10 2009, 14:37

Vesmír

Podezřívavě si tě prohlédla a ucítil si, jak se o tebe otřela Síla, když tě zkoumala.
Nejsem si zcela jistá co si tím myslel...
Znovu si tě pečlivě přeměřila pohledem a zaujala pohodlnou polohu v meditačním sedu.
... chci ti jenom ukázat, jak proniknout hlouběji do sebe a odhalit původ problému.
Znovu ti pokynula, ať si sedneš.
Pokud, ale myslíš, že to zvládneš sám...

Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeWed Jun 10 2009, 14:46

uleví se mi když zjistim že mě nechce fiknout Laughing Laughing

Vesmír

Oddechnu si a posadím se
Zase mě nepodceňuj vztek mě zase úplně nezaslepil řeknu a pousměju se. Sednu si stejně jako ona a čakám co udělá
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeFri Jun 12 2009, 17:01

tak si ulev :tongue:

Coruscant

Z meditačního transu tě vytrhl až zřetelnější otřes.
Probral ses a zjistil, že na lodi houká alarm.
Následoval další náraz, někdo na vás střílel.
Phio také procitla.
Útočí na nás?
Žádné oběti na životech jste ani jeden v Síle necítili.
Za oknem se mihla oranžová šmouha - Coruscant a poté jej zastínila šedá masa.

Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitimeWed Jul 29 2009, 19:48

Coruscant

Probudím se a procitnu při mohutném výbuchu.
Ach jo zase mě někdo napadne nat Coruscantem. řeknu a pokusím se probrat Phio. Zatím nikdo nezemřel řeknu jí a vyběhnu na chodbu kde odchytím jednoho vojáka a zeptám se
Co se děje? a čekám na jeho ustrašenou odpověď
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!   mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live! - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

mise pro Justila Creeda 4 (for olin) It´s my live!
Strana 4 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» mise pro Justila a olina
» mise pro Justila a olina 2
» Mise pro Potana

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: