| Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
|
+27ScorpiO McWinsch William gendar Mandalorian Ashoka Clon Adnai Darth Anyt olin Tik & Tok Beri Wrait Xavier Orita-kill Cody Darth_Radim Vegi Potan von Kell Jakkob Killer muuurgh2 Vikinger Syntax Ultimate Darth Gryat Padme von Kell Derk Yall 31 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Wrait Neutrál
Poeet p?íspivku : 542 Age : 29 Registration date : 15. 11. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 20:37 | |
| Prošel jsem to tady dvakrát dokola, lae nedobral jsem se výsledku takže... Kde se dá stáhnout jediná pařba, kterou jsem ještě nehrál? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 20:43 | |
| no to nevim, hledej na netu _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Wrait Neutrál
Poeet p?íspivku : 542 Age : 29 Registration date : 15. 11. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 20:46 | |
| Co si neuděláš to nemáš, ale jinak dik neber si to osobně nemám teďka dobrou náladu | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 20:50 | |
| Padme: Co budu chtít? Hmmm... _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 20:57 | |
| Mnoo, ale ne abys to zneuzival _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 21:01 | |
| toš, su prasa, nic moc mě nenapadá, asi tu štamprdlu _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 21:03 | |
| Ty jo, řeknu vám, že sundavat ISD z oblohy jen pomocí Síly je sakra záhul. to prostě nejde sundat dřív než ty stíhače přiletí nejde prostě (teda ono asi jde , ale mě ne) | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 21:05 | |
| Já jsem před chvilkou zabil toho mistra jedi na té stanici, jak se to urvalo to byl nářez! _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 21:07 | |
| ten je hned na začátku, počkej na další, třeba taková maris brood s jejim zmutovanym rancorem je teprve maso. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 21:07 | |
| - Vikinger napsal:
- toš, su prasa, nic moc mě nenapadá, asi tu štamprdlu
ok diky ti za ochotu _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 21:09 | |
| Xavier: To bylo i v tom traileru ne? Šetřím si mise na pozdějš, byl bych schopnej u toho sedět do rána. Padme: Za málo, budu mít protekci u Potana. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 21:12 | |
| pravda, pokud to rozjedu, tak si to minimalne bude moct zahrat u me _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 21:13 | |
| tak v tom traileru bylo vidět jen jak náhle padá k zemi, zde je jiná planeta a nejdřív si ho musíš srovnat, abys ho sundal pořádně, problém je v tom že na tebe furt posílá TIEčka, a ty jak přiletí tak je nejdřív musíš zlikvidovat, mezitím se ISD srovná zpět, a jede se nanovo, fakt haluz | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 21:15 | |
| aspoň to není zívačka _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 21:20 | |
| taky je tam fajn že si můžeš zvolit skin úplně jiný postavy: anakin, starej/mladej obi, mace, maul, fisto, ki-adi, sion, člověk si vybere, když ho starkiller omrzí. A na Hothu mlátit do skywalkera a sledovat jak se stává tvým DS učedníkem taky sranda | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 21:24 | |
| zkrátka, čekání se vyplatilo _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Nov 18 2009, 23:52 | |
| - Vikinger napsal:
- zkrátka, čekání se vyplatilo
To se většinou vyplatí čekat Jinak já bych si to taky zkusil, ale mám na to slabou mašinu - chudák by to nedal... :-/ Snad u kamarádů to půjde - aspoň si to zkusit... | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Thu Nov 19 2009, 00:39 | |
| Xave ten ISD jsem taky nesundal hned, to se prostě nedá stihnout a tak nějak se nemůžu dokopat k tomu abych to dohrál za temnou stranu btw pokud vím tak ten Bull Rancor, co má Maris, není zmutovanej, ale jen je to nějakej prastarej téměř vymřelej druh ;ú _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
muuurgh2 EWOK
Poeet p?íspivku : 1652 Age : 23 Vyznamenání : <I> Registration date : 26. 10. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Thu Nov 19 2009, 07:20 | |
| jotoje pravda ja na psp to uz mam minimalne 50x dohrany vsecky schopnosti na full proste masiv ale proste jeto horsi nez na ps3,xbox nebo pc | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Thu Nov 19 2009, 07:30 | |
| - Syntax napsal:
- Xave ten ISD jsem taky nesundal hned, to se prostě nedá stihnout
a tak nějak se nemůžu dokopat k tomu abych to dohrál za temnou stranu btw pokud vím tak ten Bull Rancor, co má Maris, není zmutovanej, ale jen je to nějakej prastarej téměř vymřelej druh ;ú to je možný, já to pak vzdal, když mě sundali ty tiečka jinak co se rancora týče, tak po zásahu starkillera má k vyhynutí ještě blíž | |
|
| |
Beri Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 147 Age : 32 Vyznamenání : Clone fan! Clone vpřed! :) Registration date : 09. 08. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Nov 21 2009, 11:14 | |
| našel jsem tohle video ze hry: https://www.youtube.com/watch?v=5TbiTUZySCQ a mělbych dotaz. Četl jsem že hraju za sihta, ale ve videu má modrý meč a sithové nosí červený ne? Navíc je s čereným i na logu. A pak v tom videu zabíjí klony tak tam vyběhlo asi 5 proučíků najednou, to mi příjde trochu divný... | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Nov 21 2009, 11:47 | |
| tak, dohráno za "hodný", teď ještě za DS beri: tohle je jedna z přídavnejch misí co se oběvili v ultimate sith edition, jinak barvu meče ji můžeš měnit, podle toho jak budeš nacházet krystaly, nehledě+ na to že v průběhu hry změníš stranu | |
|
| |
Darth_Radim High Jedi General
Poeet p?íspivku : 624 Age : 35 Registration date : 04. 10. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Nov 23 2009, 10:53 | |
| Takže tuhle hru už mám konečně taky. No je to pecka ! Hrál jsem Jedi Temple a v ve vyběr postav jsem si dál Bena Kenobiho. Potom jsem hrál Hoth a tam jsem hrál za Sith Assasin. | |
|
| |
muuurgh2 EWOK
Poeet p?íspivku : 1652 Age : 23 Vyznamenání : <I> Registration date : 26. 10. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Nov 23 2009, 18:37 | |
| tak hru stahuju uz mam 27% a tosem dneska rano zacal | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Nov 23 2009, 22:26 | |
| dohráno, paráda, konec lehčí doják _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
| |
|
| |
| Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
|