| Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
|
+27ScorpiO McWinsch William gendar Mandalorian Ashoka Clon Adnai Darth Anyt olin Tik & Tok Beri Wrait Xavier Orita-kill Cody Darth_Radim Vegi Potan von Kell Jakkob Killer muuurgh2 Vikinger Syntax Ultimate Darth Gryat Padme von Kell Derk Yall 31 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Dec 23 2009, 14:48 | |
| A už mam originálku a instaluju. | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Dec 23 2009, 16:19 | |
| !! já ji budu mít až zejtra sem si to koupil k vánocum. | |
|
| |
muuurgh2 EWOK
Poeet p?íspivku : 1652 Age : 23 Vyznamenání : <I> Registration date : 26. 10. 09
| |
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Dec 23 2009, 18:23 | |
| | |
|
| |
muuurgh2 EWOK
Poeet p?íspivku : 1652 Age : 23 Vyznamenání : <I> Registration date : 26. 10. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Dec 23 2009, 18:31 | |
| tak si o svátcích zahrajem ne? | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Dec 23 2009, 18:33 | |
| Mam taky můzu s váma. Ale na svátky nejsem doma. | |
|
| |
muuurgh2 EWOK
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Wed Dec 23 2009, 18:41 | |
| | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Thu Jan 07 2010, 21:25 | |
| poraďte lidi. jak mam v TFU zničit todlecto: | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Fri Jan 08 2010, 23:39 | |
| Nenič, hejbej stim pryč. OME, dit to je "hádanka" pro dementi americky konzolist _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Jan 11 2010, 18:44 | |
| dneska jsem pořádně zapařil a udělal jsem Kazana a Shaak Ti. teď jsem u mise kde mam chránit Generála Kotu. | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Jan 16 2010, 16:06 | |
| v tý misi kde mam pomoci sili stahnout ISD na zem... už namě dvakrat přiletěli TIE a dal jsem se nedostal pač pak když to dělam na jakoukoliv stranu tak to nejde. nebo aspon co to kurva znamená to červené světýlko z písmene D | |
|
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Jan 16 2010, 16:39 | |
| - Darth Gryat napsal:
- v tý misi kde mam pomoci sili stahnout ISD na zem... už namě dvakrat přiletěli TIE a dal jsem se nedostal pač pak když to dělam na jakoukoliv stranu tak to nejde. nebo aspon co to kurva znamená to červené světýlko z písmene D
Ty TIE stihacky nic bleskama usetri ti to spoustu casu | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Jan 16 2010, 17:27 | |
| nato bych neprisel hned od zacatku jsem je nicil bleskama. jinak už jsem to udělal. prostě mi to nešlo. musel jsem vypnout hru a zapnout a udelal jsem to hned napoprve. jinak dík za radu. | |
|
| |
Clon Padawan
Poeet p?íspivku : 55 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun Jan 17 2010, 09:39 | |
| hele, jak mě tam Vader probodne před Imperátorem a pak mě zpraví, co mám dělat jak jsem v té skleněné kóji? když ji rozseknu tak tam je plyn a za chvili chcípnu... žádný dveře jsem tam nenašel, co mám dělat? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun Jan 17 2010, 16:43 | |
| tam někde po straně máš generáto a tam když vytáhneš součástku tak to přestane myslim... už si to přesně nepamatuju ale myslim že jsem to tak udělal. | |
|
| |
Clon Padawan
Poeet p?íspivku : 55 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun Jan 17 2010, 17:17 | |
| yop, díky moc | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sun Jan 17 2010, 17:54 | |
| np | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Feb 01 2010, 22:58 | |
| uf, tak sem to konecne dohrala, aspon hlavni pribeh, dlc jeste ceka.. no, nenavidim misi s ISDckem a musim rict ze nemit vyspoilerovanej pribeh, byla by to fakt pecka,takhle sem to hrala s takovou jistou aroganci "ted vim co prijde". Ale i tak sem narazila na veci, co sem nevedela, ze tam budou, sice drobnosti, ale i to potesi cloveka co nenavidi spoilery _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Feb 01 2010, 22:59 | |
| já jsem minulý týden konečně dohrál ty bonusové mise jen mě mrzí že na v PC verzi vynechali některý mise, co na konzoli jsou... _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Feb 01 2010, 23:02 | |
| hmm, ja se na ne teprve chystam, tak to me stve ze tam neco vynechali, smejdi _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Mar 06 2010, 14:46 | |
| Tak jsem se stal majitelem originálky a instaluji | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Age : 29 Vyznamenání : Darth Vader's Apprentice Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Mar 06 2010, 14:55 | |
| JJ ja mam taky original ale mam na to blbej komp takže se to seka | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Mar 06 2010, 15:31 | |
| - Derk Yall napsal:
- Tak jsem se stal majitelem originálky a instaluji
Nechi ti brát iluze, ale když pořádně nerozjedeš AC, tak TFU asi taky ne ... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Mar 06 2010, 15:34 | |
| Mě se nakones AC podařilo rozjet bez sekání, problémem bylo předtím, že si ségra hrála s nastavením. | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
| |
|
| |
| Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
|