| Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
|
+27ScorpiO McWinsch William gendar Mandalorian Ashoka Clon Adnai Darth Anyt olin Tik & Tok Beri Wrait Xavier Orita-kill Cody Darth_Radim Vegi Potan von Kell Jakkob Killer muuurgh2 Vikinger Syntax Ultimate Darth Gryat Padme von Kell Derk Yall 31 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Tue Nov 10 2009, 17:04 | |
| | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Tue Nov 10 2009, 17:04 | |
| jo takhle mimochodem pěkný slovní spojení : nároky se kterýma nemám nárok _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| |
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Tue Nov 10 2009, 17:28 | |
| | |
|
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| |
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Sat Nov 14 2009, 14:51 | |
| nemá někdo náhodou Force Unleashed komiks? _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Darth_Radim High Jedi General
Poeet p?íspivku : 624 Age : 35 Registration date : 04. 10. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Nov 16 2009, 16:31 | |
| | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Nov 16 2009, 22:12 | |
| zítra, nebo pozítří to budu mít konečně stažené, pak už mě tu neuvidíte(umřu radostí že už to konečně mám) _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Nov 16 2009, 22:27 | |
| - Vikinger napsal:
- zítra, nebo pozítří to budu mít konečně stažené, pak už mě tu neuvidíte(umřu radostí že už to konečně mám)
Taky bych umřel, ale tak maximálně z originálky Ty mi udělají radost, jen co je pravda - ze stažených her mám spíše smíšené pocity... | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Nov 16 2009, 22:34 | |
| já jsem chudej člověk, na originálky nemám _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Nov 16 2009, 22:36 | |
| - Vikinger napsal:
- já jsem chudej člověk, na originálky nemám
Taky sem býval, ale čas od času sem si ji mohl dovolit. Na Jedi Knighta sem šetřil do kasičky sand dva roky, ale naetřil sem si | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Nov 16 2009, 22:36 | |
| No to je většina lidi a proto je dobrá stažená hra | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Nov 16 2009, 22:39 | |
| respektive, všechny peníze jdou do šermu a kostýmu _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Nov 16 2009, 23:06 | |
| No jo Kospleye a ruzne kravinky. Bratranec stahoval různé obrázky z Kospleyu z Anime. Někteří vypadaly dobře ostatní opravdu hrůza Já nechápu jak některé ty tlusťošky se mohou obléct do oblečení od Padmé to je spíš pro štihlé ženy. I když na jedne stránce jsem viděl šítlou ženskou co měla ten fialový kostým z dívným účesem z Epizody II Ale ta podobá se rovnala originálu. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Nov 16 2009, 23:23 | |
| - Vikinger napsal:
- respektive, všechny peníze jdou do šermu a kostýmu
Když člověk chce, může si našetřit na co chce... I když má velké výdaje jinde... | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Mon Nov 16 2009, 23:50 | |
| | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Tue Nov 17 2009, 00:01 | |
| - Cody napsal:
- Ano ale po jaký době.
To je už na aždém člověku zvlášť, jak se k tomu postaví | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Tue Nov 17 2009, 00:05 | |
| Tak jako šetřit třeba na originálku rok, to si to radši stáhnu. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| |
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Tue Nov 17 2009, 00:18 | |
| A na komp aby mu to šlo bude šetřit ještě 20 let potom, takže ta hra už bude zastaralá. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Tue Nov 17 2009, 00:20 | |
| - Cody napsal:
- A na komp aby mu to šlo bude šetřit ještě 20 let potom, takže ta hra už bude zastaralá.
Co sem taháš komp, když je řeč o hrách? A potom komp z netu nestáneš... | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Tue Nov 17 2009, 00:23 | |
| Tak jako obvykle se stahuje abys věděl jestli tě to pojede na kompu a většinou kdo musí šetřit rok na hru tak nemá ani dobrej komp. Pokud teda nemá rodiče co mu koupí všechno. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) Tue Nov 17 2009, 00:25 | |
| Tak pokud si chci koupit hru tak takovou, kterou rozjedu, ne? Třeba i za rok... Pokud mám slabý dělo a chci šetřit na novou hru, tak to je hloupost a sanozřejmě bych to nedělal - proč taky? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
| |
|
| |
| Star Wars: The Force Unleashed: The Ultimate Sith Edition (PC) | |
|