| PC poradna | |
|
+17Syntax Mandalorian McWinsch pitris Xavier Tod ScorpiO William J.T.Bansbi Darth Gryat stupen123 Padme von Kell Cody Vikinger Ultimate Ki Derk Yall 21 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: PC poradna Tue May 18 2010, 22:45 | |
| ja nevim, me jela vzdycky v pohode, nemusela sem nic preinstalovavat... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: PC poradna Tue May 18 2010, 22:48 | |
| Bansbi: No tak já napsal víc možností který to spíš nebudou, ale co kdyby. Jinak mě to jelo vždy taky bez problemů. | |
|
| |
J.T.Bansbi Sithský lord
Poeet p?íspivku : 4477 Registration date : 28. 10. 09
| Předmět: Re: PC poradna Tue May 18 2010, 22:51 | |
| No takhle mě ta hra taky vždy jela normálně jen když jsem poprvé neúspěšně skoušel modifikovat hru tak jsem něco podělal a pak to nešlo ale je 2 roky zpět teď už moc hry nemodifikuju. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: PC poradna Tue May 18 2010, 22:56 | |
| Po modifikaci jo, já když prvně modifikoval Akademii, tak mi taky nešla. | |
|
| |
J.T.Bansbi Sithský lord
Poeet p?íspivku : 4477 Registration date : 28. 10. 09
| Předmět: Re: PC poradna Tue May 18 2010, 22:57 | |
| No právě třeba si tam něco zkusil upravit a pak už mu to nefungovalo se stává. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: PC poradna Tue May 18 2010, 23:02 | |
| jj, něco dáš ono to nejde, ale pak i po smazání nejde hra, takže jestli je to tak, tak doporučuju reinstal | |
|
| |
stupen123 Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 15. 05. 10
| Předmět: Re: PC poradna Mon May 24 2010, 22:50 | |
| no prave pisemito v ty tabelce kdyz das start tak to byla cervene pak | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: PC poradna Mon May 24 2010, 23:05 | |
| Takže se ti vůbec nespustí hra. | |
|
| |
| Předmět: Re: PC poradna Wed May 26 2010, 07:07 | |
| jj praveze dam start jako ze se to spusti ale pak se mi to vypne a objevi ta tabulke kde mi pak blika ten open gl subsystem jak sem psal vejs | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: PC poradna Wed May 26 2010, 08:52 | |
| Tak to nějak nevim. Jestli máš vypálenou a máš tam crack, tak to může bejt špatnej crack nebo špatně vypálená/stáhnutá hra. Pokud máš originál, tak buď je to šptaně nainstalovaný (v tom případě to přeinstaluj) nebo je špatná ta originálka. A pak je tu ještě ta možnost grafiku, buď ti ovladače nepodporujou a nebo je tam nějaká jiná chyba o kterej nevim. Jako mam podobnej problém, mam Half-Life 2 a s Vistou jsem ho spustil nádherně u bráchy na XP taky, ale u mě na kompu s XP to prostě nedam a to jsem zkoušel i reinstal Windowdu, takže jsem taky v pr. | |
|
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: PC poradna Tue Jun 01 2010, 18:10 | |
| - Cody napsal:
- To jsem myslim taky viděl. Možná jestli máš origo a nedáváš CD tak ho dávej, jinak to může bejt vada stáhnutí/vypálení, vada crecku, špatně nainstalovaný, špatný ovladače, nebo taky můžeš mít buď moc novej komp nebo moc starej. Nebo něco úplně jinýho. T
Jedi Outcast neměl žádnou ochranu. Šel bez problému přepálit a běžel bez cracku. Takže buď je to špatná verze hry, nebo ji nepodporuje HW. _________________
| |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: PC poradna Tue Jun 01 2010, 19:51 | |
| jestli je to to co myslim (a z tvojho popisu myslim ze je) tak je to znamy poblem outcastu, pokud mas starsi komp a v nem ATInu tak nemas OpenGL a musis ho doinstalovat jinak ti to nepojede (mel sem uplne stejny problem kdysi davno, teoreticky by ti melo stacit nainstalovat nejnovejsi directy s podporou 3D, pokud bys chtel muzu je poslat ( ma to kolem 100 MB bo sou dva) pak by to melo jet bez problemu | |
|
| |
| Předmět: Re: PC poradna Thu Jun 03 2010, 20:42 | |
| jj mohl by jsi stacil by i odkaz na stahnuti :-) napis na e-mail knight0nline@email.cz popripade me ICQ je 601854878 nick stupen123 :-) ale nwm jestli to bude tim kdyz dam single player nebo multy player tak se jakoby nacita ale hnedka me to vykopne a napise to to co vejs myslis ze by stacil i tento? http://www.slunecnice.cz/sw/directx/tak jo nakonec posli ty odkazy tady u toho my to hazi pri instalaci nejake chybky | |
|
| |
Tod Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 17 Registration date : 01. 03. 10
| Předmět: Re: PC poradna Sun Nov 28 2010, 12:14 | |
| zdravím,já mám problém spustit staženou hru dark forces Vždycky když to pustím tak se mi ukáže unable load all items to cutscene ,,logo" nebo něco podobné,nevěděl by si s tím někdo rady prosím? | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: PC poradna Sun Nov 28 2010, 12:59 | |
| vzhledem ke stáří hry bych doporučoval otevírat přes DosBox, či nějaký jiný emulátor. | |
|
| |
pitris High Jedi General
Poeet p?íspivku : 654 Vyznamenání : Rytíř Jedi Registration date : 20. 05. 09
| Předmět: Re: PC poradna Sun Dec 26 2010, 21:42 | |
| Mám problém s Jedi Academy(nejen) Nedávno sem dostal novou grafárnu(HD 5770),samosebou sem byl rád,můj prehistorický šmejd byl oproti tomuhle nic Bez problému sem to zprovoznil,nainstaloval nejnovější ovladače atd. A problém je že když chci zapnout Academy,tak najede jen ta úvodní obrazovka,ani do menu se nedostanu,a pak se to vypne,jakoby nic Zkoušel jsem i Outcast,a tam zase po zapnuti cela obrazovka zhnědne a pak se to vypne stejně jako Academy. Stějně jako Outcast dělá i Quake III,a KotOR taky nejde,to spadne pro jistotu hned jak je tam ten obrazek ebon hawku ještě před zapnutim hry.Ostatni hry šlapou v pohodě,TES IV,Dragon Age,BfME,Freelancer a další fungujou v pohodě. Nevíte co s tím? BTW:reinstall winu nepomohl,ani reinstall zmiňovaných her | |
|
| |
| Předmět: Re: PC poradna Sun Dec 26 2010, 21:52 | |
| vim co to je, vsechny tyto hry jedou pres OpenGL nikoliv prez Directy. tudis musis si na grafarnu sosnout OpenGL a pak ti to pude | |
|
| |
pitris High Jedi General
| Předmět: Re: PC poradna Sun Dec 26 2010, 21:55 | |
| To mě taky napadlo,ale nějak sem nepřišel na to kde to stahnu Protože tohle sem ještě řešit nemusel | |
|
| |
| Předmět: Re: PC poradna Sun Dec 26 2010, 22:01 | |
| | |
|
| |
pitris High Jedi General
| Předmět: Re: PC poradna Sun Dec 26 2010, 22:42 | |
| no tak instaloval sem OpenGL 4.0,ale žádná změna když v CCC zobrazim graphic software tak tam je i vypsaná verze OpenGL,takže nainstalovaný je,ale academy nejde
Naposledy upravil pitris dne Sun Dec 26 2010, 22:48, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: PC poradna Sun Dec 26 2010, 22:46 | |
| hmm tak to nevim, bo vsechny hry co si menoval, sou na OpenGL a prave proto delaly problemy nekerym lidem bo je nemely a meli jen DirectX. to teda nevim proc po doinstalovani ti to frt nejede. Ani ten Kotor? | |
|
| |
pitris High Jedi General
| Předmět: Re: PC poradna Sun Dec 26 2010, 22:53 | |
| no mohl bych to zkusit,ale to bych ho musel nainstalovat protože mezi mým posledním pokusem ho spustit a současností je reinstall winu Kamoš teď přišel s nějakým řešením tak uvidím OK instaluju kotor a uvidim Edit:tak ani kotor nejde | |
|
| |
McWinsch Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 144 Age : 36 Registration date : 29. 11. 10
| Předmět: Re: PC poradna Mon Dec 27 2010, 16:49 | |
| Jaký že máš system? Mě tohle dělalo na Sedmičkách. Nakonec stačilo hodit akutální patch, ve vlastnostech zaškrtnout spustit s v režimu kompatibility windows XP a raději spouštět jako správce. A voilá, funguje v pohodě a stále běží cca 15 serverů multiplayeru:). A crack je potřeba, nevím, jak to někdo spustil bez... | |
|
| |
pitris High Jedi General
| Předmět: Re: PC poradna Mon Dec 27 2010, 16:57 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: PC poradna Mon Dec 27 2010, 17:04 | |
| ja hral outcasta na 98, XP i win7 a pokud sem mel atinu slo to dycky bez problemu, pokud Nvidiu, musel sem sosat OpenGl a pak to slo rovnez. Akademy mam nainstalovane tedka na sedmickach aa hraju ju v pohode | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: PC poradna | |
| |
|
| |
| PC poradna | |
|