Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: PC poradna Thu Nov 17 2011, 23:09 | |
| "OT" přesunut do otázek a odpovědí. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
Orita-kill High Jedi General
Poeet p?íspivku : 402 Vyznamenání : Koonovec Registration date : 17. 11. 09
| Předmět: Re: PC poradna Sun Nov 27 2011, 16:27 | |
| Chci se zeptat, myslíte že by mi šel KOTOR s grafickou kartou Nvidia GeForce 6100 ? Mám druhej KOTOR a ten mi nefunguje, tak nevím jeszli má smysl kupovat ten první. A ještě jedna věc, kde by se dal bezpečně stáhnout OpenGL ? | |
|
Cpt.Rak1445 Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 100 Age : 26 Registration date : 10. 02. 14
| Předmět: Re: PC poradna Sat Mar 01 2014, 19:53 | |
| Dotaz, nejsem si jistý jestli to sem patří, ale o tomhle postu ví Derk a nepokoušel se mě zastavit Snažím se vyrvat z jisté PSP hry modely, k tomu potřebuju extrahovat/unpacknout soubory: .pmf .bin (pozor, nikoliv CD image, ale PSP data) .prx .afs .old Jestli někdo víte o nějakém postupu/programu, který je dekóduje na použitelnější formát, a který mi nezaviruje PC a nedonutí stáhnout miliony souborů, byl byl moc vděčný za odpověď. | |
|