| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 20:45 | |
| Až bude, tak bude. Nestarej se. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 20:46 | |
| gryat: myslímže brzy... určitě asi bude... ale otázkou zůstává, zd brzy, či později. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 20:46 | |
| Prý bude o mně a deh jak to děláme na invalidnim vozíčku _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| |
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 20:47 | |
| potvrzuji _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 20:48 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
- To ještě jde
Komu kromě padmé se to poštěstí s HZSA? Výskej radostí _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 20:49 | |
| | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 20:50 | |
| uuch!! Co potvrzuješ? Boha jeho jo a co to má znamenat že jsi objevil smysl života, xxx a DEH? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| - Potan napsal:
- Darth Eternal Hatred napsal:
- To ještě jde
Komu kromě padmé se to poštěstí s HZSA? Výskej radostí poštěstí? bych měl psychickou újmu. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| ale musíte mně přinutit dát baskytaru z ruky, jinak nic nenapíšu _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 20:51 | |
| koik tě stála?? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 20:51 | |
| - Vikinger napsal:
- ale musíte mně přinutit dát baskytaru z ruky, jinak nic nenapíšu
béééé tak ja si snad pudu číst aby mi to rychlejc uteklo. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 20:52 | |
| nic, dědictví po otci, hrával s ní za komančů bigbít _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 20:53 | |
| no tak to už musí být staá, ale jeslti pořád funguje.. klobouk dolů. nemáš njakou nahrávku c hraješ, třeb nějakej song, nebo si jen tak prostě hraješ, co tě prostě napadne?? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 20:55 | |
| hrával jsem ve white power skupině Peruns Warriors, máme jedno promo, jinak si pustím třebe nějakou skladbu a vymýšlím k ní basový noty _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 20:56 | |
| - Vikinger napsal:
- hrával jsem ve white power skupině
Pozdravuj ho _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 20:56 | |
| ach ták.... no kdybych měl dost peněz, tak bych si koupil elektriku, či baskytaru... aůe zatím sháním love na grafárnu a RAMku. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 20:58 | |
| Potan: leda kopnout
Ultík:já sem tak dlouho šetřil až sem ju dostal, optej se příbuzných, třeba něco mají _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 12 2009, 21:06 | |
| eh... no elektriku či basovku určitě nemají... já mám jenom klasickou. na kterou už stejně nehraju. kurňa, já bych potřeboval alespoň takovejch 15 tisíc. abych si mohl koupit elektriku, grafiku a Ram, a ještě by mě něco zbylo na CoD 5 a Modern Warfare 2. .lol!: | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 15:49 | |
| dneska to něják vázne | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 16:34 | |
| OMG, byl jsem ve škole _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 16:35 | |
| Je možný ale já chci ivu na kriplkáře _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 16:37 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 16:38 | |
| já jsem na kolečkové židli, né kriplkáře, štěpíčku | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
|
| |
| Tvorba Vikinger | |
|