| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 16:45 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
- štěpíčku
Neříkej mi tak nebo přijedu a dám ti na holou (a ne že se ti to bude líbit ty ) _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 16:52 | |
| Nech toho, vrchní admine, nebo mě padmé přestane mít ráda. | |
|
| |
| |
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| |
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 17:32 | |
| hošík? _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 17:36 | |
| oto se nestarej a piš | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:01 | |
| ok _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:02 | |
| hošík, jako třeba gryat tady... | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:11 | |
| deh: tak co kdy je gryat spis "strec"? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:15 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
- hošík, jako třeba gryat tady...
děkuju já si rád uberu pár roků..... | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:16 | |
| Potan u přijímače: N= nováčci(je jich víc), P= Potan, V= Vik, C=Cody, DEH= DEH a Pa= Padme
V:Psst, Padme. Pa:Co? V:Ten nováček vypada jak Potan. Pa:To je Potan. V:Aha, sem sito tipoval na nováčka kvůly tomu bezradnýmu ksichtu. Pa:(zpraží Vika pohledem a jde přivítat nováčky) DEH:Proč se chceš k nám přidat? N: Máte tu pěkný baby! DEH:Jsi přijat.(zašeptá Vikovi do ucha)To jsou ale debilové. V:(nahlas)Sou to uplný kreténi, hlavně ten na tym vozejku. P:(rozjede se k Vikovi)Já ti jednu vrazím! Všichni:(smějí se) DEH:Bycha na toho jawu Potane! P:Kde?(přejede Jawu)Sakra! DEH:Tohohle. C:Rozejděte se! Tady není nic k vidění! Kromě debila na kriplkáře a palačinky! N:(se rozchetají) DEH:No to je vůl! P:Cody, že? V:Ty! P:(se rozjede)Ty hajzle! DEH:(běží k Potanovi aby ho zastavil, uklouzne na palačince a spadne na zem)Nesnáším jawy! Pa:Potíku, nerozčiluj se! Nesvědčí to tvému srdci! P:Seru na srdce!(rozjede se naplno proti Vikovi)Já ho chci zabít! C:(vezme knížku a hodí ji pod kolo vozíku, kriplkára se převrátí a náklad se vyklopí)Jooo!Tomu říkám brzda! P:(tečemu krev z hlavy a nehýbe se) N:(jeden nováček si do něj kopne)Debile. C:Tvůj přístup se mi líbí mladej, jak se jmenuješ! N:Revan... _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:19 | |
| nevim proč ale furt se musim smát slovu kriplkára | |
|
| |
| |
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:22 | |
| chudák kriplkára | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:23 | |
| Drsně, timhle jsi mě dorazil: P:(tečemu krev z hlavy a nehýbe se) N:(jeden nováček si do něj kopne)Debile. C:Tvůj přístup se mi líbí mladej, jak se jmenuješ! N:Revan... | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:23 | |
| chudák jawa _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:24 | |
| jo, to s jawou me dostalo nejvic _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:25 | |
| - Darth Gryat napsal:
- nevim proč ale furt se musim smát slovu kriplkára
Nehráls mafiu bo co? Ale jako nejlepší je to stím "jakej jawa?" _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:28 | |
| | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:29 | |
| hej drsně ty. pokračuj. bude tam potík zase?? a oběvím se tam někdy já?? | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:31 | |
| na tebe jsem zapomněl _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:33 | |
| vidíš. tak mě tam prosím přidej. | |
|
| |
Ki Experimentální Super Ewok
Poeet p?íspivku : 176 Age : 28 Vyznamenání : ing-imbecil naší galaxie Registration date : 27. 08. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:54 | |
| Já sem mezi těma nováčkama? | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 13 2009, 18:55 | |
| ne _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
|
| |
| Tvorba Vikinger | |
|