| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 14:29 | |
| padme kope do spocka hej já si chci kopnout do věřte nevěřte rikera | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 16:09 | |
| jsem zvědavej co na to Potan _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 16:20 | |
| jo, tak trekkies nema rad, tak verim ze se to bude libit _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Bexi Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 162 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 16:39 | |
| | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 18:03 | |
| Co bude dál?5 P= Potan, V= Vik, C= Cody, DEH= DEH, Pa= Padme, U= Ultík
P:Takže, já a Vik budeme hlídat Ultíka zatímco bude kopat tunel a DEH s Padme budou hlídkovat po okolí. Jasné? V:Jo. C:A co já? P:Ty nic, pak vystřídáš Ultíka. U:No dík teda. P:Neboj, vystřídáme se všichni. DEH:I já? P:Jo. DEH:Parchante. P:Tak, do práce!
Po asi 10 minutách... U:Do pičéé. V:(probudí se)Co jé?(promne si oči a zívne) U:Já to dělat nebudu! P:(probudí se)Co jako cože nebo co? U:Já se na to můžu vysrat! V:Ještě že se mu sebral meč, s takovou by nás zabil. U:Tady je kořenů jako chlupů ve Vikově nose. P:Viku! Ukaž nos, mně se tam nechce chodit abych to viděl. V:Di doprdele, Ultíku odhrň si je na stranu, nebo sežeň někoho kdo to umí s výbušninama. C:Já mám kurz. P:A kde bys k němu přišel? Neděl z nás blby. C:Fakt! Kdysy jsem byl ženista v národní gardě. V:Ale máme výbušniny? C:Stačí obyčejný čistící prostředky a bude to. P:Tak dobře, ale aby to nedělalo kravál ani bordel. C:Jdu na to.
Po 5 minutách...
C:Běžte se schovat.(zapálí kousek provázku) P:Ale já sem nechtěl aby to dělalo bordel!(všichni začnou utíkat) C:(nic se neděje)Asi jsem to...(začne se ozývat syčení)No proto! P:A co to vlastně udělá? C:Bude se to prožírat hlínou tak dlouho dokud to nenarazí na strop hrobky, ten to sežere taky a pak se to možná ještě prožere přes podlahu, ale to už nám bude jedno. V:Jestli jsi tohle udělal z mýho mýdla, tak to už se nikdy nebudu koupat. P:Jako kdybys to někdy dělal... V:(zapne komlink)DEH! DEH:Co? V:Máme už udělanou díru. DEH:A co já s tím? V:Pojďte sem, musíme se domluvit kdo to tu bude hlídat. DEH:Vyrážíme. P:Ale kdo to tu bude hlídat? U:Budeme hlasovat.(Ostatní se zazubí a podívají se na něj)A proč kurva já? _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 18:05 | |
| hafooo!! pokračuj chalane, pokračuj. | |
|
| |
| |
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 19:02 | |
| no to tak.... šak vy budete dřít taky... | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 19:06 | |
| Co bude dál?6(ten název je na hovno co?) P= Potan, V= Vik, C= Cody, DEH= DEH, Pa= Padme, U= Ultík
P:Takže jsme hlasováním zvolili Ultíka jako stráž. U:Grrrrr. C:Ukotvil jsem lano, kdo pude první? V:Dámy mají přednost. DEH:Potane? P:To mnělo být jako co? DEH:Jako že bys mněl jít první a máš přednost. P:(mumlá si pro sebe rodianské nadávky) Až slezu dolů tak vám dám znamení přes komlink. C:Bež už.(Potan se sputí do díry) V:Tak, když už je Potan pryč, nechtěla bys někdy zajít na večeři? Pa:To jako má být co? DEH:Pozvání na rande? V:Neeee...(jedním okem mrkne na Padme) P:Jsem dole, ale tak mně napadá že bych potřeboval baterku. C:Moment, tady.(pustí baterku do díry) P:Ty debile! Trefilo mně to do hlavy! C:Ups, tak teď já.(slaní dírou a zasype Potana hlínou) P:Jak já tě nenávidím! Postupně všichni (až na Ultíka) slaní dolů.
V:Je to v pohodě! P:Co? V:Jenom jedna cesta, takže nemusíme dělit. DEH:Tak deme, chci se co nejdřív umejt. C:Ehm, jaksi jsem... DEH:Co? V:Ze všech mýdel a šamponů udělal to kyselinu. DEH:CODY JÁ TĚ NENÁVIDÍM! C:Za to může Ultík! Kdyby byl kopal tak k tomu nemuselo vůbec dojít! DEH:Ten malej hajzlík! Jdou stále chodbou vpřed až dorazí do místnosti která je zdobená sochamy a na zdech jsou vyryté znaky starodávného písma.
C:Ale jak to otevřít? V:Tou tvou polívkou? C:Žádná nezbyla a navíc by sežrala ten obsah. Pa:Hmmm... P:Co? Pa:Nic, jenom jsem chtěla vypadat důležitě. DEH:Co odsunout víko? P:No konečně něco konstruktivního, ale má to háček. V:Jakej? P:Nesmíme použít sílu, jinak by o nás Jediové věděli. DEH:Tak pánové, do práce! Tři sithové se marně snaží odsunout víko krobu.
V:Mně tak napadá...(nadzvedne víko)Potane ty seš debil! Místo abys to zvedal tak tlačíš! P:Ale tys tlačil taky! V:Ale ty si šéf! P:Tudíž to můžu svýst na tebe! V:Tak dost, zvedneme to.(odklopí výko a uvidí zpolazpráchnivělou kostru jediho co svírá zpolozrezivělý meč) DEH:Já už vím co jsem to chtěla! Jediové přece neshromažďují bohatství! Takže tady najdeme hovno! V:(chytne na meč a ten se rozpadne)Já se na to můžu!(kopne do stěny hrobu a udělá v něm díru) P:Moment...(posvítí do díry baterkou)U ducha Exara Kuna! Tady je toho tolik, že to budeme vynášet hodně dlouho! DEH:Musím říct že jediové na mně udělali dojem. Pa:(zapne komlink)Ultíku! U:Máte to? P:Hlavní výhra! C:Takže, náš plán: Naložíme to, letíme na Coruscant, do baru, vožerem se, pak do bordelu, tam budeme (úchylný úměv) a pak ase do baru! Sežerem se jako PRASATÁÁ! _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| |
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 19:10 | |
| osud! _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| |
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 19:16 | |
| | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 19:25 | |
| pak příjdu já zabiju ultíka zasypu vás a je další zápletka | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 19:26 | |
| proč bys mě zabíjel?? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 19:33 | |
| no jinak bych je nemohl zahrabat(teda za předpokladu že bys mi nechtěl pomoct ) | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| |
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 19:37 | |
| se zeptej vika | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| |
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 19:40 | |
| hele, uč se od mistra..... Viku? kdy bude pokračování? BTW: jestliže neodpovíš zaspamuju tě Pmkou | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 19:42 | |
| já také čekám, na další pokračování. D: prosím dopš něco dalšího. | |
|
| |
| |
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 19:44 | |
| OMG! nikdo nikoh zasypávat nebude, mám s tím jiné plány... _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 20 2009, 19:46 | |
| škoda... a já už jsem se chtěl konečně pomstít... ale porkačuj!!! hlavně ať už je rzy další díl. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
|
| |
| Tvorba Vikinger | |
|