| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 17:35 | |
| Ale jo. Přijdeš a bude to tak. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 18:29 | |
| no dufam ze to sním nedopadne podobne ako s husami. | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 18:51 | |
| presne | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 19:17 | |
| ježíšmarjá to je hnus. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 19:32 | |
| a už ni cnenapíšu... _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 19:32 | |
| proč?? | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 19:36 | |
| nechci být vycpán slimáky _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 19:48 | |
| já taky ne. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 19:52 | |
| slimakmi vycpani nebudes. iba keby ich doniesol Jaldik | |
|
| |
Bexi Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 162 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 19:54 | |
| | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 20:00 | |
| ha! to bude past, nikam nepojedu _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 20:23 | |
| Jaldík nepřijede. Nebudou slimáci - nebude mučení. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 20:33 | |
| ale bude tam tvá osoba _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 20:46 | |
| Zajatec P= Potan, V= Vik, C= Cody, DEH= DEH, Pa= Padme, U= Ultík, H= Slimo the Hutt
Vik se zdrogoval na Nar Shaadě, urazil místního Hutta a ten ho zajal, speciální komando ho přichází osvobodit... H:S čím si mně dovolujete obtěžovat? P:Vaše excelence, máte v zajetí člena naše ho řágdu a rádi by jsme ho... H:A víte vy vůbec co provedl? P:Ne vaše excelence. H:Já vám to ukážu.(zmáčk na ovládacím panelu pár tlačítek a vyskočil nápis: Mrtejch Huttů není nikdy dost!)TOHLE načmáral na jednu z mích mnoha kantýn. P:Doufáme že budete schovívaví, potrestáme ho. H:Já si ho potrestám sám! Zabiju ho! C:Ty jeden zasranej slimáku! To že vypadáš jako hovno z ulice neznamená že si budeš zahrávat s lordy ze Sithu! H:(strne a vyvalí oči)Jaká nehoráznost! Stráže! DEH:Cody ty debile! My nemáme zbraně! C:Ale máme sílu! H:A já mám elitní ochranku! Zabijte je!(osmnáct vyzbrojených stráží zamířilo) U:(vytáhne z rukávu příruční blaster, přiskočí k huttovi a zamíří mu ho do oka)A co teď uděláš slimáku! H:Stráže! Nestřílejte! Můžeme se dohodnout. P:Mněl jste příležitost vaše excelence. Ať nám vrátí naše zbraňe!(hutt pokyne rukou ke strážím a ti přinesou meče) DEH:Tak, zabijem ho? H:Ne! Prosím! Můžeme se dohodnout! Dám vám peníze! A vešeho přítele! Pa:Hmm, peníze jo? DEH:Kolik? H:Hodně! Pe:Definuj hodně. H:Milion kreditů! P:Dva! H:Err, tak dobře. Přiveďte vězně.(dovedou Vikingera) V:Kurva, už bylo na čase! Heh, co tak čumíš slimáku? H:Převedu vám peníze na účet. DEH:Ani náhodou! Pa:Bereme jen hotovost! P:A to hned! V:Slimáku! C:Vošklivej! U:A rychle! Už mám křeče v ruce a můžu omylem zmáčknout spoušť. H:Přineste peníze!(pár strážných odběhne) V:Tak je hodnej slimák. P:Viku, co jsi to dělal? V:Šel jsem se střískat do hospody, to se mi povedlo, pak do bordelu, tam jsem omr... DEH:A dál? V:Šel jsem do druhýho bordelu... DEH:Co si pamatuješ kromě děvek? V:Týpka s nějakým luxusním kořením a pak tma. Ráno jsem se probudil v cele a tenhle kus hovna si na mně vylil zlost, ale poslal jsem ho do jidijské prdele a chtěl mně nechat popravit. C:Už jsem ti někdy řekl že se chováš jak retardovanej? V:No jejej, kolikrát.(stráž přinese kufr plný desti tisícových kartiček) P:Tak mi pudem, Padme vezmi to. Pa:COŽE? Chceš po tlamě? P:Viku... V:Klidně, mně to koule neuřízne.(a za stálého míření na hutta odejdou) H:Ale já se pomstím. Dali jste do kufru maják? Stráž:Ne. H:Dejte ho sežrat slimákům! Já si je najdu sám! _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 20:49 | |
| | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 20:53 | |
| mně to tak připadá nejvhodnější _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 20:55 | |
| - Vikinger napsal:
- ale bude tam tvá osoba
To se jako bojíš? Dobře. Tohle je drsný: "Ty jeden zasranej slimáku! To že vypadáš jako hovno z ulice neznamená že si budeš zahrávat s lordy ze Sithu!" | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 20:55 | |
| | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 20:57 | |
| Cody:ani ne, podle toho dopadám snad se nepobijem, pojišťovna už je na mně dost nasraná že furt musej platit odškodný za zranění _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 20:58 | |
| | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 20:58 | |
| jjojo. | |
|
| |
| |
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 21:01 | |
| Sithové z dávných časů no. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 21:05 | |
| dávné časy budou na srazu | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
|
| |
| Tvorba Vikinger | |
|