| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 20:53 | |
| Potan: sorry, ale já se prostě nemohl udržet _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 20:53 | |
| Se udrž příště, nebo jinak nebudeš moct _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 20:57 | |
| a sranda musí být! ok, klidním se _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 21:33 | |
| no myslim ze mozes pokracovat v dalsich castiach | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 21:44 | |
| Co bude dál?10 aneb Návrat domů P= Potan, V= Vik, C= Cody, DEH= DEH, Pa= Padme, U= Ultík
V:Hele, nic jsem nemněl v plánu! P:No proto! V:Takže kámoši? P:Až dojdou gumídci, tak tě sežerem. V:A kurva... DEH:(přiběhne)Motory jsou funkční a paliva je dost, chce to spravit ten počítač a bude to lítat. C:Aspoň že tak, ale jak ho opečeme? Já syrový maso nežeru! U:(řev) Ten Cody je ale vůl! Strefil se do kabelu co reguluje energii, takže kvůly němu nemáme žádnou šťávu! P:Opravíš to? U:Už to mám. V:Ufff, tak to ve zdraví přežijem. P:Ale automat furt nefunguje. V:A kurva... DEH:Já ho žrát nebudu! Je plnej chlastu! C:Hmmm...Chci kousek s nejvyšší koncentrací alkoholu! V:Jdu opravit automat. Zatím si můžete dát slimáky. DEH:Ani náhodou! To radši tebe! P:(zamlaská)Máš deset minut. U:Za chvilku naběhnou systémy! P:Padme, běž nastavit souřadnice. Pa:Dobře. V:(mlátí do automatu) Ty jedna zasraná bandasko!(stiskne všechny tlačítka a nic)Ááááááá! Dělej sakra! Nebo mně tu sežerou! Já už budu hodnej! Už nikoho nezabiju! Pa:Tak to je maso! V:Nezabíjej mně! Pa:Přistáli jsme na polární čepičce Koribaanu, takže jsme doma za chvilku! V:Díky ti sílo! Ale stejně budu dál zabíjet lidi. P:Ale nemysli si! Však ona přijde doba hladu a ty nás nakrmíš! _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 21:49 | |
| skvělý.... ale tentokrát jsem se nasmál trochu méně... ale jako jiank dobré. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 21:54 | |
| no jo no, na takovou situaci mně toho moc nenapadlo _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 21:55 | |
| ale nevadí... snad to zase doženeš. jak snad... URČITĚ!! | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 21:57 | |
| budu se snažit _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 21:57 | |
| Tak tohle je takovej preklenovaci dil, pak urcite Vik zas neco vymysli _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 22:01 | |
| já věřím, že se to vikovi podaří. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 22:02 | |
| já ne, mám eště ropracovanou Codyho anální sondu, ale to je moc... _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| |
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 22:04 | |
| tak mohl bys třeba dokončit tu xxx detektivku. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 22:07 | |
| ale ta skončila tím že ho zabila _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 22:08 | |
| co?? achjoo.... a já jsem o tom ani nevěděl. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 22:58 | |
| až dojdou gumídci _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 23:07 | |
| Já tě zabiju Viku. Napřed jsem fetka a teď jsem ožrala. Já se z toho ...... | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 23:09 | |
| a to nevíš co na tebe chystám _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| |
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 23:11 | |
| chudák cody ten to schytal, viku | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 23:17 | |
| No tak Vik se má na co těšit. | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 23:20 | |
| já ho budu na sraze držet a ty mu cpát do pusy slímy gumídky | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Wed Oct 21 2009, 23:21 | |
| chudak Vik.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 22 2009, 16:44 | |
| no to teda ne _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
|
| |
| Tvorba Vikinger | |
|