| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Nov 02 2009, 23:23 | |
| hmm, vazne? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Nov 02 2009, 23:40 | |
| Kapitola 4. Achtung! Teroristen!
Padme vylezla z auta a šla do budovy terminálu. Osazenstvo auta čekalo, čekalo a čekalo. Vik si zapálil Camelku a labužnicky potáhl. Pak se ozvala střelba a jekot s ní související, Vik vylezl z auta, potáhnul si a zahodil cigaretu. A vyrazili do terminálu. Tam probíhala přestřelka mezi Padme a ochrankou Vik sykl “Hlavně nepoužívejte svoje zbraně!” tasil škorpíka, dřepnul si za květináč a začal pálit. Ochranka se rozptýlila, Cody sebral pistoli členovi ochranky a začal po nich střílet. Ywa si vzala rovnou dvě. Vik vystřílel zásobník, nabil nový a začal běžet k Padme, Ywa s Codym běželi za ním Vik se vedle ní skrčil “Kde jsi se naučila takhle střílet?” “V corellianských kanálech.” Vik se uznale zašklebil “Dobrý, takže teď se musíme dostat do hangárů, za mnou!” vyběhli z úkrytu směrem k odbavovacím přepážkám. U nich čekala skupinka sekuriťáků se samopaly. Vik přepnul z dávky na automat a začal střílet, Ywa se rozeběhla dvakrát vystřelila z obou pistolí, skočila na pult, vystřelila a odratila se od něj. Cody chytl pod krkem jednoho dědu, nastavil ho jako štít a začal střílet. Vik si vymněnil zásobník, schoval se za květináč a začal střílet. Sekuriťáci se kryli, jen co je pravda, ale jenom proti palbě zpředu, proti Ywě co je kropila seshora něměli moc šanci. Dopadla na zem. Chytla pod krkem sekuriťáka, vytrhla mu MP5 a začala pálit. Jakmile vystřelila poslední kulku, tak lehl poslední ozbrojenec. Bylo tam malé jezírko krve. Vik k ní přiběhl a ukořistil dva samopaly, Cody a Padme si vzali pojednom. Vik si všiml jednoho člověka v uniformně jak leží na zemi, přiběhl k němu, přiložil mu hlavěň na spánek “Pilot?” “Ja.” Vik se zašklebil “You've got a job!” a zvednul pilota za země. Rozstřelil skleněnou zeď, vylezl ven z terminálu a začal si vybírat letadlo. Pohled se mu zastavil jednom menším tryskáči. Ukázal na něj a rozeběhli se k němu. Po chvilce sprintu a doběhli k letadlu. U něj byl turek v overalu a tlustej dědek co mu asi nadával. Vik doběhnul k dědkovi “Naval klíčky!” “Was?” “KEYS you idiot!” dědek mu třesoucí rukou podal klíče “Danke.” Vik odemknul dveře, šoupnul pilota do kabiny a rychle mu vysvětlil kam má letět. Pilot evidentně posraný až za ušima poslech a vzlétnul směrem k USA. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 00:09 | |
| Hmm, je to napinavy _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 00:13 | |
| eh, nevím jak dál, furt mně napadá něco se zapálenejma kočkama a nevím proč _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 00:19 | |
| To bude dobrý viku. Ty něco vymyslíš. | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| |
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 12:03 | |
| masaker bude pri prilete na uzemie USA, urcite sa stretnete s odpovedou Leteckich sil USA. no a na zemi s ich armadou. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 13:23 | |
| zapálený kočky v letadle, já sem se snad zbláznil _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 13:29 | |
| Mno, vypada to tak _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 13:30 | |
| | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 16:27 | |
| dobrýýýý ale má to jednu chybu...chci tam Bitha Jaldíka,který bude hrát kantýnovskou | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 17:21 | |
| Kapitola 5. Amerika
Vik hlídal pilota vcelku dlouho, ale už ho to začalo otravovat, otevřel dveře kebiny “Pojďte mně někdo vystřída!” Cody spal vsedě, Ywa si prohlížela samopal a Padme rozebírala jednu pistoli, nikdo z nich se k tomu neměl. “Hej Padme!” Padme se na něj podívala “Tak jo.” nechala rozebranou pistoli na stolku, sebrala jeden samopal a šla do kabiny. Vik si sednul vedle Ywy “Až se budeme probojovávat k lodi, tak budete muset moužívat vaše meče.” Ywa se na něj podívala “To mi došlo.” Vik si odkašlal a vytáhl škorpíka a dva zbylé zásobníky. “A co ty vlastně děláš na téhle planetě?” “Mno, nasral jsem pár lidí a nachvilku jsem se sem uklidil, jenomže mi moji loď jaksi zavalila lavina kamení...” “A jak dlouho tu jsi?” “Asi dvanáct let.” “Tak to je výkon, mně tu stačil jeden týden.” “Je to tu banda debilů.”. Vik se pochvilce protáhnul a snažil se usnout. Povedlo se mu to.
Po hodně dlouhé době s ním zacloumala Ywa “Probuď se, pilot cosi mele a Cody mu moc nerozumí.” “Hmmm, jasně...” Vik se zvedl a šel do kabiny. Pilot mu anglicky řekl že už jsou ve vzdušném prostoru USA a že se s ním snaží spojit dispečink, Vik mu sebral sluchátka “Jménem vlády Spojených států amerických se vzdejte!” Vik se zašklebil “A co za to?” “Cože?” “Co za to?” “Jak co za to? My žádné ústupky teroristům dělat nebudeme!” “Chceme jenom přeletět, letadlo tu nikde nepřistane.” “A kam byste jako chtěli?” “Do Ruska, chceme tam něco zbořit.” ze sluchátek se ozval řehot “Tak já budu dělat že jsem na radaru nic nevyděl, konec.” pilot se na Vika podíval “Mohl bych se podívat do mapy kde přesně leží Oblast 51?” “Jo, ale žádný pičoviny.” pilot otevřel přihrádku, hmátl pod mapu a vytáhl malý revolver, natáhl kohoutek a Vik hostřelil dohrudi. Ywa se na něj podívala “Tak to je skvělý!” “No co, chtěl nás zabít.” “Omyl, jen tebe!” Vik chytlul pilota za ruce a odtáhnul ho z kabiny. Pak si sednul k řízení a začal si ho prohlížet, pak si všiml že nalevo v kabině je navigační počítač, vzal mapu, vyhledal v ní Oblast 51 a vložil do něj souřadnice, pak nastavil výšku a rychlost letu. “Heh, tak s tímhle můžeme letět až tam, ale musíme najít padáky.” Ywa se na něj podívala “Co žeto?” “To jsou kusy plátna kterýma zbržďujou dopad.” “Aha, a jak to vypadá?” “Jdou v takovejch baťůžcích.” všichni začali hledat až Cody je našel, bylo jich šest.
Po dvou hodinách letu se začali přibližovat k Oblasti 51, Vik si nasadil sluchátka “Máte minutu na změnu kurzu, jinak budete sestřeleni!” sundal si sluchátka “Tak, dejte si batohy na záda a bacha ať vám něco neuletí.” otevřel dveře, postupně je vyházel a vyskočil taky. Letadlo si ještě chvilku letělo až nakonec schytalo raketu země-vzduch, ani moc nevybouchlo. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 20:33 | |
| Hmmm, sem zvedava na pokracovani _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 22:15 | |
| dole ich bude cakat pravdepodobne minimalne jeden odiel armady, mozno aj s tazko technikou a tankom | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 22:52 | |
| Kapitola 6. Zapálený kočky
Letadlo se rozleťelo na kusy a začalo padat k zemi. Vik si všiml něčeho divného, z trosek odlétavaly hořící kočky a zřejmně mňoukaly. Zatáhnul za šňůru a čekal než dopadne na zem, v cca 300m nad zemí po něm začali střílet vojáci, jedna kulka ho trefila do padáku a začal nabírat rychlost. Do padl tvrdě a zamotal se do padáku. Po chvilce se z něj vymotal, postavil se a tasil zbraň. Proti němu byl dobrej tucet vojáků. A začaly padat ohořelý kočky. A rovnou na vojáky. Nelíbilo se jim to a rozpoutala se mezi nimy panika. Ywa k nim přiběhla a rozsekala je mečem na sračky “Už bylo na čase že jses tu ukázala!” Vik přiběhnul k vojákům, vlastně ke kusům masa a sebral M4 ověšenou blbinkama jako vánoční stromeček, vyhrabal ještě dva zásobníky a nacpal si je do kapes. “Tak co Viku, kam teď?” “Musíme najít zbytek.” Ywa se rozhlédla po okolí “Kde si myslíš že budou?” Vik ukázal na kopeček “Rozhlídnem se.”. Dosprintovali na vrchol kopečku a uviděli Codyho s Padme, jak běží směrem k nim. Pronásledovala je skupinka vojáků. Vik zamířil a začal po nich střílet. Vojácí zalehli a začali po něm střílet, Ywa mečem dezintegrovala kulky jednu za druhou a Vik postupně likvidoval vojáky. Přebil zásobník a začal střílet znovu. Cody s Padme začali střílet taky, vojáci začali utíkat. Obě dvojce se spojily pod kopečkem Cody se podíval na Vika “Máš plán?” “Proč všichni děláte jako kdybych už tady někdy byl?” “Aha, takže o tom víš kuloví...” “Naser si Cody! Tohle je nejlíp střežený místo na planetě!” Cody zavrčel “Se neposer...” Ywa zařvala “Tak toho nechte! Já chci odsud už konečně pryč!” Vik se rozhlédl, nikde nic. “Budeme muset běže za těma vojákama! Za mnou.” a rozeběhl se po stopách vojáků.
Po chvilce si všimli vyjetých kolejí v zemi a šli po nich. Došli k k otevřené bráně, Ywa s Codym tasili meče, Vik přepnul na automat “Tak tohle se mi ani trochu nelíbí.”. Opatrně šli k bráně a Vik nakouknul dovnitř, nikde nikdo. Otočil se na Ywu a pokrčil rameny. Vešli dovnitř. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě?
Naposledy upravil Vikinger dne Tue Nov 03 2009, 23:05, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 23:04 | |
| hmm, nemuzu si pomoct, ale ty horici kocky se mi tam nak nehodi ale jinak dobry _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 23:06 | |
| to je fuk, ale aspoň jsem si udělal dobře _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 23:07 | |
| mno jo _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 23:08 | |
| tak to je dobrý | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 23:17 | |
| ale zítra se těšte, možná bude i xxx scéna _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 23:21 | |
| huh, tak to jsem zvedava _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 23:22 | |
| | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Nov 03 2009, 23:22 | |
| Tak to je dobrý. To chci vidět. | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
|
| |
| Tvorba Vikinger | |
|