| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 15 2009, 22:37 | |
| DEH zabudas na klonovacov | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 16 2009, 15:32 | |
| Šel jsem hned spát, ti parchanti mně nasrali. Lehl jsem si do postele a zavřel oči „Viku...“ otevřel jsem je, nikde nikdo. „Viku...“ „Co je kurva?“ „Nemluv sprostě!“ „Nebo co?“ pak ze zjevila „Nebo neuvidíš.“ „Sakra DEH! Nech mně spát...“ „Nenechám, když mně oživíš, tak se ti bohatě omněním!“ to by šlo „Co mám udělat?“.
„Gryate, dávám ti úkol.“ a kurva, to se zase poseru „Ano Potane?“ „Vezmeš si Vika a půjdete hledat nové učedníky, zejména odpadlé jedi.“ „Rozumím, olétneme co nejdříve.“ otočil jsem se a odešel. Tak to bude fuška, aspoň mi nedávej žádnýho mamalase. Došel jsem do jídelny, Vik seděl u stolu a dojídal snídani „Viku, máme úkol.“ málem mu zaskočilo „Potan?“ „Kdo jinej...“ byl z toho stejně nadšenej jak já „Až dojíš tak běž nachystat loď, já mezitím vezmu ze skladu zásoby.“ přikývl a rychle dojedl zbytky jídla _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 16 2009, 15:50 | |
| Teď jsem se v tom ztratil...co je se mnou? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 16 2009, 15:53 | |
| hmm, to sem zvedava co se bude dit dal... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 16 2009, 15:55 | |
| jalde, je mi líto, ale jsi dávno mrtvej _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 16 2009, 15:58 | |
| jalde, nic si z toho nedělej, mě taky zabily (popravily) | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 16 2009, 16:21 | |
| a ja jsem nato hrdej BTW: jasné pokračování, buď chcípnu já, nebo zabiju vika a posedne me duch DEH. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 16 2009, 16:43 | |
| tak deh ma posednout ultika myslim _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| |
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 16 2009, 17:04 | |
| - Padme napsal:
- tak deh ma posednout ultika myslim
mno.... myslim ze zabijem ultika. a pak budem poradat hon na jejiho ducha stejne jako v knizce NOSITELE SILY. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 16 2009, 17:38 | |
| no ale co sa udialo so mnou, viem ze som bol na tom vybere, ale neviem ci ma vybrali, alebo nie? | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 16 2009, 18:09 | |
| joo DEH se vrací! Po popravě kterou provedla ona sama je zde její duch co se chce mstít! | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 16 2009, 19:02 | |
| spolu s duchem jaldíka,bude strašit ultíka | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 16 2009, 19:04 | |
| Jaldík jako duch? ne, děkuji _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 16 2009, 19:12 | |
| Jaldík se vrátí jako smrť a bude sršit černým humorem ::smrt: | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sat Oct 17 2009, 20:55 | |
| stačí, že mě posedne duch deh... ted aspoň myslím. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 18 2009, 21:49 | |
| Gralen a Galen čtyřprstý jdou na Ryloth
Vyskočili jsme z hyperprostoru „Čtyřprsťáku, jak to že jsi nedostal žádný hlas?“ otočil se „Protože nemám protekci jako Padme mistře Gralene!“ jeho pohled mi stál za to „Dělám si srandu, nezdá se ti že je tu možnost že narazíme na Jedie?“ „Já bych řekl že na ně určitě narazíme, ale můžeme je sledovat a pak jim ukrást děti.“ „Hmm, to by mně nenapadlo, ty jsi mněl být mistr.“ „Nerad bych přišel o život jako předešlí.“ přikývl jsem po přistávacích procedurách a zaplacení poplatku jsme zašli do kantýny. „Rozdělíme se a budeme hledat informace.“ Galen přikývl a odešel. Šel jsem na záchod, když jsem si poklidně močil u pisoáru, tak jsem si všiml že v jedné kabince se někdo hádá. „Řekni mi kam jste je odnesli!“ „Neřeknu, to že budou jedáji nám nestojí za to abych o ně přišli!“ „Chceš snad aby se stali sithy?“ „Nechci!“ „Tak mi řekni kde jsou!“ „Já... Dobře, jsou ve sklepení této kantýny.“ „Děkuji za to že jsi rozumný. Cítím narušení síly...“ Zapnul jsem si kalhoty, Jedi a twilek vyšli z kabinky. Jedi odstrčil twileka „TY!“ tasili jsme meče. Provedl jsem výpad, odrazil ho. Kopnul jsem ho do hrudi, zapadl do kabinky. Provedl jsem útok shora, zastavil ho mečem, já ho záštitou zatlačil za něj a udeřil jsem ho rukojetí do hlavy. Pak jsem probodnul twileka, jediho a sebral jsem mu meč. Zapnul jsem komlink „Galene!“ „Ano?“ „Ve sklepě jsou potenciální uživatelé síly, běž pro ně a já budu čekat u vchodu!“ „Rozumím.“ šel jsem ke vchodu, za chvilku dorazil Galen se dvěma twileckýmy chlapci. „Rychle! Musíme na loď!“ rozběhli jsme se k lodi, vzbudilo to pozornost. Vběhli jsme do lodi a okamžiě jsem nastartoval, když jsem byl ve vesmíru tak jsem si nahlas oddychl, těžký život mistra. A vstoupili jsme do hyperprostoru. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 18 2009, 21:52 | |
| tak takto jediové přichází k novým padawanům. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 18 2009, 22:03 | |
| no tak to ano, este sa dozvediet urkyt tich deti na zachode, no neni co dodat | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 18 2009, 22:04 | |
| galen a gralen, kapku se mi t plete | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 18 2009, 22:05 | |
| jo, to me taky ale dobry Viku _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 18 2009, 22:06 | |
| děkuji za pozornost _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 18 2009, 22:14 | |
| Skus este nieco do rana vymysliet, inak by sa dala v pohode z toho spravit niejaka Fann knihna | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 18 2009, 22:21 | |
| Potan a kybernetické nohy D= Doktor, P= Potan, V= Vik, C=Cody, DEH= DEH a Pa= Padme
D:Kurva! P:Co se děje? Nevidím si na nohy! DEH:Ten debil ti je uříz! Pa:Ehm, ale to musí. Jinak tam nový nedá. D:Nebojte se pane, to jenom že se mi chce strašně srát! P:Tak běžte! Nachci tam mít přišitý hovno! D:Děkuji pane za dovolení.(doktor odejde pryč) V:(jde se podívat zblízka na uříznutou nohu)Tak to je maso! Potane, můžu si ji pak ugrilovat? P:Padme, odveď to hovado ven! Pa:Jistě broučku. Tak mazej ty debile ven nebo si tě podám! V:Už du, nemusíte se hnet nervovat...(odejde, ale před sálem potká doktora) D:To je ale kus debila! V:Mám takovej nápad. Pojďte blíž... Po ůspěšné operaci P:Já cítím nohy! Děkuji doktore. D:A teď bych prosil své peníze. Pa:(přijde k němu a dá mu peníze)Běda jestli to nebude fungovat! D:Ať přijdu o diplom, jestli nebudou fungovat! O pár hodin později na akedimii P:Nohy stojí za hovno! Vždyť chodím jako ožralej! Pa:Třeba si jen potřebuješ zvyknout. V:Nebo žádnej diplom neměl... P:Cože? On neměl diplom? Jak to žes mi to zatajil! V:Aby byla sranda! P:Já už tě fakt zabiju!(Potan tasí meč) V:Tak si pojď pro mně.(Potan se rozeběhne a rozplácne se na zemi) P:Seru na to. Tohle nemá cenu. Kdo že mi to dopručil? Pa:Mně neobviňuj! Toho doktora ti sehnal Cody! C:Já ničevo... P:Pojď blíž! C:Já něznáju! P:(vyskočí na nohy a potácí se na Codyho) C:Hele, já sem něchtěl! Říkali že je dobrej! P:Kdo říkal? C:Éééé, DEH a Ultík. Jo, byli to oni! DEH:Cože? Já jsem ani nevěděla že někdo takovej žije! P:Cody? C:Packo? Pa:Cože? C:Pomož mi! P:Moment! Ty a packa! Pa:Já ti to vysvětlím. P:ÁÁÁÁÁÁRGH C:Ou shit... _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
|
| |
| Tvorba Vikinger | |
|