| Star Wars: The Force Unleashed II | |
|
+27Syntax Vegi Cody lord mikerrus joemandel Gralen Tyler Ultimate ScorpiO Elinor Yall pitris Cad Bane Xavier Ashoka Darth_Radim Derk Yall danko111 Mandalorian Darth Eternal Hatred Darth Gryat Wrait J.T.Bansbi muuurgh2 Padme von Kell Kiaayla Jakkob Killer Potan von Kell 31 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 17 2010, 01:16 | |
| No nevim, ja jsem to teda nečetl, ale bracha řiká že to viděl na několika stránkach, kde je to napsaný. | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
Poeet p?íspivku : 419 Age : 30 Vyznamenání : Odvaha :žít se svojí rodinou Registration date : 02. 11. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 17 2010, 06:30 | |
| Jn všude kde jsem se koukal byl jen xbox a ps3 nemůžu najít datum na pc kdyby mi někdo dokázal že neumím hledat na netu ,budu mu vděčný | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 17 2010, 07:22 | |
| tady, tady, tady (tu je dole na te strance seznam platforem) a nakonec tady snad staci 4 stranky kde to je napsane. vsude je den, kdy ma hra vyjit stejny pro vsechny tri platformy takze myslim ze to tentokrat nebude jako s jednickou | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 17 2010, 09:41 | |
| Dobré. Tak snad to tak bude. | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
Poeet p?íspivku : 419 Age : 30 Vyznamenání : Odvaha :žít se svojí rodinou Registration date : 02. 11. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 17 2010, 15:16 | |
| díky bohu stejně nechápu proč někdo dělá hry jen na konzole když stejně vetšina lidí ma pc . | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 17 2010, 15:23 | |
| většina lidí sice má PC, ale mají ho na práci, ne na hraní, na hraní her, mají potom X-box či PS. Navíc se verze na na konzole tolik necrackují. | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 17 2010, 15:40 | |
| To že se necrackují je sice pravda ale zase já znám tak 5 lidí co mají konzoly a asi 200 lidí co má počítač takže nevím co se vyplatí víc a hlavně proč když dělají hru na konzole ,tak ji neudělají i na pc ? Vždyt aji když si nekteří hru cracknou tak mají pořád vetší přínos ne ? ja o tom prd vím takže by mě zajímalo jak to funguje | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 17 2010, 16:21 | |
| Oni vývojáři trpí utkvělou představou že na PC si to lidi hlavně stahují a na konzolích všichni kupují ... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 17 2010, 16:26 | |
| ty znáš sice jen 5 lidí s konzolema, jenže taky žijem v zemi kde se konzole celkově moc nevyskytují, a vývojáři jí i berou jen jako druho, třeti řadou zemi k vývozu. V asii a sev. americe má konzoli mnohem více lidí, a jestliže si jí zahraje víc lidí na konzoli, kde si tu svojí verzi všici koupí, tak pro PC to nebude tak důležitý, jestliže si to polovina lidí někde stáhne a nezaplatí jim za to. nějaký firmy rovnou prohlásili, že na PC se hry pořádně hrát nedaj (Edios kupříkladu) a nechce se jim zaplatit za verzi pro platformu kde by se jim to nemuselo vrátit, proto itřeba PC verze vychází o něco později než konzolový, kdyby vyšli stejně tak lidi co hrajou jak na PC tak na konzoli by si koupili levnější PC verzi, a nebo si ji stáhli -> klesl by počet prodaných konzolových verzí | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 17 2010, 16:39 | |
| To jo ale myslím že pc verze vydělávají víc ,protože počítače byli dřív a lidi si na ně zvykli a hlavně že si můžeš upravit grafiku podle svých představ... v tom je ale i výhoda konzolí ... zaplatíš si 4 tácy a nestaráš se jestli máš dobrej procesor nebo grafiku jenže hrát starcraft 2 nebo WOW přes konzoli si nedokážu představit a jelikož WOW nejspíš vydělává nejvíc peněz v historii her ,tak je to pro miliony lidí jasná volba .. pro mě jsou konzole dobrý odpočinek od pc ,ale jinak myš v ruce a WASD jsou pro mě pohodlí | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 17 2010, 22:21 | |
| - lord mikerrus napsal:
- To jo ale myslím že pc verze vydělávají víc ,protože počítače byli dřív a lidi si na ně zvykli a hlavně že si můžeš upravit grafiku podle svých představ... v tom je ale i výhoda konzolí ... zaplatíš si 4 tácy a nestaráš se jestli máš dobrej procesor nebo grafiku jenže hrát starcraft 2 nebo WOW přes konzoli si nedokážu představit a jelikož WOW nejspíš vydělává nejvíc peněz v historii her ,tak je to pro miliony lidí jasná volba .. pro mě jsou konzole dobrý odpočinek od pc ,ale jinak myš v ruce a WASD jsou pro mě pohodlí
No, nestaráš se... HW v konzolích je na dnešní poměry nic moc, krom toho, na čem se asi dělají ty "skvosty" co jsou na konzolích? Napověda, analogovými páčkami se jaksi programovat nedá Na konzolích se stahuje o stošest, víc jak na PC, jenže neni "politicky korektní" o tom mluvit | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 17 2010, 23:27 | |
| Jn já jsem nepochopil jak ti konzolisti můžou hrát třeba coda na těch páčkách .. jestli mají auto zaměřování nebo jestli si vykroutí palec aby se otočili o 90 stupňů | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Tue Oct 19 2010, 22:11 | |
| Minimální hardwarové nároky pro Star Wars: Force Unleashed II jsou následující:
Operační systém Windows XP SP3/Vista SP2/7, procesor Intel Core 2 Duo 2.4 GHz nebo AMD Athlon X2 5200+, paměť 2 GB RAM, 11 GB místa na pevném disku. Grafická karta s podporou Shaderů 3.0 – 256 MB ATI Radeon HD 2600/Nvidia GeForce 8600GT.
Doporučené hardwarové nároky pro Force Unleashed II se liší pouze v procesoru, kdy je doporučen Intel Core 2 Duo 2.8 GHz nebo AMD Athlon 6000+ a grafická karta ATI Radeon HD 4800 nebo Nvidia GeForce GTX 260.
-Eurogamer _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Wed Oct 20 2010, 06:57 | |
| tak s tím procesorem nevím no ale jednička jela v pohodě snad tohle aspon rozjedu | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Wed Oct 20 2010, 15:48 | |
| | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Wed Oct 20 2010, 15:50 | |
| nejspis to bude tim, ze to na pc nebude jen blbej port z konzoli _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Wed Oct 20 2010, 16:27 | |
| Tak tohle je od začátku dělaný i pro PC, není to jenom port z konzolí jako byla jednička. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Wed Oct 20 2010, 18:30 | |
| To rozjedu na 100% a možná i na full detaily. | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Age : 29 Vyznamenání : Darth Vader's Apprentice Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Wed Oct 20 2010, 18:56 | |
| Já taky (ale to jsem si myslela i o TFU 1 a občas se mi to seka ) | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Wed Oct 27 2010, 22:04 | |
| nevím jestli se to tu řešilo, ale TFU 2 uniklo na warez. Takže vy co máte rychlý net, stahujte ať nám to můžete donést! speciálně to platí pro padme, výslovně si to přeje Kuba za to že ti minule dotáhli TFU 1 | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Wed Oct 27 2010, 22:45 | |
| hmm, ja mu za to zaplatila pivko pokud si vzpominam navic, neres tu warez, tohle forum je videt verejne..to zaprve, verim ze tu nikdo nechce problemy.. za druhe, ja sice rychlej net mam, ale ne bezproblemovej, takze ma vik smulu, neoddelam si na nekolik dni net, to sorry, potrebuju ho i na praci do skoly.. za treti, ja nikdy nestahuju takhle cerstvy veci a to ze dvou duvodu, prijde mi to proste jeste drzejsi nez normalne, za druhe, vetsinou je s tim vic problemu to spravne rozbehat nez si clovek uzije zazitek.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Thu Oct 28 2010, 01:02 | |
| Zajimave, ze to uniklo uz tak brzo.. No, kazdopadne uz stahuju, zitra vam reknu jake to je. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Thu Oct 28 2010, 09:39 | |
| nj, ja se ani nedivim, takovej mass effect, ten prvni byl venku snad jeste pred vydanim v CR.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
J.T.Bansbi Sithský lord
Poeet p?íspivku : 4477 Registration date : 28. 10. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Thu Oct 28 2010, 09:43 | |
| Skoro vždy jsou hry venku ještě před vydáním,ale teda předpokládám že TFU II bude taky jako jednička na spálení grafiky. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Thu Oct 28 2010, 11:47 | |
| hmm, pokud si vzpominam, nedavno tu nekde byly pozadavky, takze ne, neni to na spaleni grafiky tentokrat to delali pro pc rovnou, tudiz je to optimalizovany _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II | |
| |
|
| |
| Star Wars: The Force Unleashed II | |
|