| Star Wars: The Force Unleashed II | |
|
+27Syntax Vegi Cody lord mikerrus joemandel Gralen Tyler Ultimate ScorpiO Elinor Yall pitris Cad Bane Xavier Ashoka Darth_Radim Derk Yall danko111 Mandalorian Darth Eternal Hatred Darth Gryat Wrait J.T.Bansbi muuurgh2 Padme von Kell Kiaayla Jakkob Killer Potan von Kell 31 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
J.T.Bansbi Sithský lord
Poeet p?íspivku : 4477 Registration date : 28. 10. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Thu Oct 28 2010, 11:57 | |
| No uvidíme. | |
|
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Thu Oct 28 2010, 21:00 | |
| Tak hraju a hraju... Je to temer stejne jako jednicka, nedela se tam nic vic, nez chodi a reze do vseho, co stoji na nohou.. Jak skvostna to hra Jednicka sice byla stejna, ale bavila me vic | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Thu Oct 28 2010, 22:57 | |
| Tak brácha to dohrál už včera. Já to mam v kompu a ještě nebyl čas to nainstalovat. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Thu Oct 28 2010, 23:06 | |
| Uz to dohral jo? Ta hra je snad jen na hodinku ne? | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Thu Oct 28 2010, 23:11 | |
| Ne, to snad ne. Nevim já byl tou dobvou v práci. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Thu Oct 28 2010, 23:50 | |
| Tak, ne netu se objevuje že to dohráli za 4 až 7 hodin. Průměr je teda asi 5-6 hodin no ... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Thu Oct 28 2010, 23:57 | |
| Teď mi brácha řiká že prej to dohrál asi za tři a třičtvrtě hodiny. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Fri Oct 29 2010, 00:20 | |
| | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Fri Oct 29 2010, 08:02 | |
| padme: tentokrát by ti on mohl za to zaplatit pivko, nebo vínko nebo co piješ to by šlo, mhhm? No ale jak myslíš, přemlouvat tě nebudu, co jsem abych ti něco poroučela? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Fri Oct 29 2010, 08:51 | |
| no, jak rikam, muj net neni bez problemu, kdyz stahnu vic jak giga za den, zacne se sekat a furt pada, takze fakt ne no.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
Poeet p?íspivku : 419 Age : 30 Vyznamenání : Odvaha :žít se svojí rodinou Registration date : 02. 11. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Fri Oct 29 2010, 09:35 | |
| Je to dobrá hra akorát nechápu ty blbý recenze ... já to dohrál taky kolem šesti hodin( 25 fps +- ) ale kromě toho slabšího duelu s vaderem jsem tam nic špatnýho nenašel . | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Fri Oct 29 2010, 11:23 | |
| tak jsem přes noc stáhl, a jdu zkusit nainstalovat, brzy sdělím své dojmy edit, sakra stáhl jsem nějakou ruskou verzi, takové klikiháky no a ještě to je nějakej repack btw kolik má vaše instalačka, ti co jste to už stáhli? _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Fri Oct 29 2010, 12:05 | |
| | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
Poeet p?íspivku : 419 Age : 30 Vyznamenání : Odvaha :žít se svojí rodinou Registration date : 02. 11. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Fri Oct 29 2010, 14:51 | |
| mám program kterej ti změní jazyk na anglinu jestli si nic jinýho nenašel | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Fri Oct 29 2010, 17:02 | |
| je to dobrý, v ruštině byla jen instalace ale jednoduchá orientace v tom, hra je anglicky, stažený to mělo 4,37 GB a zatím jsem si nevšim že by něco chybělo - Spoiler:
a jinak jsem teď na Salvationu, hratelnost docela dobrá, příběh nulový, a strašně se mi líbí Mind Trick btw hraju na gamepadu s páčkama a je to lepší než klávesnice+myš
_________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Fri Oct 29 2010, 19:47 | |
| Pro ty který dvojka bavila mám dobrou zprávu v lucasarts se spekuluje o tom že možná nerozpustií tým TFU a možná bude 3 ale to je jen na tom novým šefovi lucasarts | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Fri Oct 29 2010, 20:07 | |
| Probuh jen to ne.. Takze Vader asi opravdu utece ze sveraci kazajky | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Age : 29 Vyznamenání : Darth Vader's Apprentice Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sat Oct 30 2010, 00:24 | |
| | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sat Oct 30 2010, 04:11 | |
| nechápu ten facepalm, neboť na gamepadu je to fakt větší nářez než klávesnice+myš _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sat Oct 30 2010, 15:12 | |
| TAK MMTALNE SEM NA cATO NEIMOIDIA (zacal sem hrat asi pred hodkou) mno a jako vypada to pekne, hrat se to da stejne dobre takze jako hra je to ok, jen mi zatim vadi ze me to pustilo strasne rychle do hry, intro v podstate zadne, zadne vysvetleni nic, ale to je jen detail (sekani vseho co se na me odvazi prijit je sranda)
akorat co se mi teda hrube nelibi tak je model starkillerova behu. na neimoidii kdyz se z boku divate jak bezi vypada to strasne, ma frt ohle obe nohy a vypada jak nejaka kachna) | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sat Oct 30 2010, 20:51 | |
| Tak jsem to dnes dohrál a nejvíc z celý hry mě nas..la ta krátká herní doba. | |
|
| |
| |
| |
Cody Mandalorian Trooper
| |
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 31 2010, 00:33 | |
| jo konec -> mind trick rulez _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 31 2010, 10:48 | |
| Jo, to jsem taky dával na svoje klony. Jak pak jdou do Vadera je dobrý. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II | |
| |
|
| |
| Star Wars: The Force Unleashed II | |
|