| Star Wars: The Force Unleashed II | |
|
+27Syntax Vegi Cody lord mikerrus joemandel Gralen Tyler Ultimate ScorpiO Elinor Yall pitris Cad Bane Xavier Ashoka Darth_Radim Derk Yall danko111 Mandalorian Darth Eternal Hatred Darth Gryat Wrait J.T.Bansbi muuurgh2 Padme von Kell Kiaayla Jakkob Killer Potan von Kell 31 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 31 2010, 19:15 | |
| tak taky projety. opravdu kratke, a to sem i behem hry skusal projet chalenge na oceneni Grand master a aj s timhle mi to zabralo jen slabych par hodin. mno ete me ceka ds ale tim docilim jen jine animacky nakonec a to je vse. celkove opravdu zklamani, jednicka je mnohem lepsi, jak po herni tak po pribehove strance (osobne musim rict ze i kdyz me to sokuje tak jeden mec starkillerovi slusel vice a aj mi to prislo s nim lepsi)
btw co je na hre totalni krach tak je zaverecny souboj s Vaderem. jako musim ric ze tak dlouhy a nudny souboj sem uz dlouho nezazil fakt silene | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 31 2010, 21:45 | |
| Tak oni jsou tam vesměs ty souboje s bosama zbytečně dlouhý. | |
|
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Oct 31 2010, 21:50 | |
| Ty bosse jsem uplne nesnasel, nudny a moc dlouhy... | |
|
| |
Darth V. Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 14 Age : 414 Registration date : 16. 11. 10
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Tue Nov 16 2010, 21:20 | |
| | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Age : 29 Vyznamenání : Darth Vader's Apprentice Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sat Nov 20 2010, 16:53 | |
| Hmmm tak jsem to stáhla... Gameplay dobrej, nároky na HW nejsou tak velký a grafika lepší než v jedničce, ovládání lepší... Jenže to co jsem stáhla je rusky, nejsou tam renderovaný ukázky a nedostanu se dál jak do nějaký jeskyně (asi na Dagobahu) protože pak mi to spadne Teď nevim jestli si to mám koupit, protože mi to přijde rozhodně lepší než jednička (neberu příběh)... | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sat Nov 20 2010, 17:40 | |
| to si si sosla blbou verzi, ja mam normal anglicky, sou tam cutsceny a funguje normalne, mam to projete uz skoro trikrat plus vsechny chalange ukoncene (tri na grand master titul.....no jo musim se pochlubit) | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Age : 29 Vyznamenání : Darth Vader's Apprentice Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sat Nov 20 2010, 18:02 | |
| - ScorpiO napsal:
- to si si sosla blbou verzi...
Jo no, poohlidnu se jeste po nejaky jiny... | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sun Dec 19 2010, 19:21 | |
| Tak jsem to dnes hrál, vrátil se na Kamino, a kromě efektního (a v reálné situaci poněkud ne-efektivního) kouzlení s mečem či Silou NIC. Nechápu proč Starkiller vždy stál a čekal až imperiální posily vyběhnou a obklíčí ho (přičemž klidně i stříleli) Vzpomínka z prvního dílu mi také připadá jako dosti laciný okamžik k naučení se nějaké nové technice. Kdyby nešlo jen o neustálé kosení tuctů stormtrooperů, dalo by se to považovat za odreagovávací hru | |
|
| |
McWinsch Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 144 Age : 36 Registration date : 29. 11. 10
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Mon Dec 20 2010, 15:14 | |
| Pokud můžu poradit, originálku si nekupuj, opravdu ztráta peněz. Stáhni si to a penízky si dej bokem na The Old Republic | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Mon Dec 20 2010, 16:12 | |
| tak peníze na TOR si střádat nebudu, to bude to samý, jen po internetu. Spíš budu šetřit na SC2: HoS | |
|
| |
Cross Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1450 Age : 30 Registration date : 16. 01. 11
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Mon Dec 05 2011, 16:28 | |
| nehrál jsem hru,viděl jsem jenom ty konce...kterej z nich je canon?? | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Mon Dec 05 2011, 16:46 | |
| Jako v kotorech platí pouze Light Side konec - v případě TFUII to, že zajmou Vadera _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Mon Dec 05 2011, 16:54 | |
| ok,to vede k dalšímu dotazu??jak se z toho dostal?? | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Mon Dec 05 2011, 17:02 | |
| cisar asi zaplatil vykupne _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Fri Jan 11 2013, 23:50 | |
| tak jsem se konečně dostal k tomu abych si to zahrál...ale vadí mi,že mám dva meče...nejde to nějak změnit na jeden? | |
|
| |
Satori Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 287 Age : 30 Registration date : 24. 03. 12
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II Sat Jan 12 2013, 00:16 | |
| Myslím, že nie, možno ak by si si zadal iba jeden krystal do meča, ale nikdy som to neskúšal. Takže nič nezaručujem.
V každom prípade mne viac vyhovovali keď boli dva. S jedným je to také, neúplné. Ako s jedným to malo svoje čaro, že jednou rukou posielaš tlakové vlny a druhou sekáš protivníka. Ja osobne mám radšej dvoj-mečový štýl. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars: The Force Unleashed II | |
| |
|
| |
| Star Wars: The Force Unleashed II | |
|