| Hodnosti - obecná diskuze | |
|
+66Kiwi Piettoš Darth Soren czmajkl Quan94 Esme du Feu Darth Kokos Grizzly Juan111 Anakin solo Knight Darth Minder Cross dadavejdr Darth Loki rebus bane Super Trooper roman 22 ScorpiO mandorian elite Aggofan Pavel501st Inkvizitor gendar Dumby_2 ClonetrooperVI gehita Alpha121 joemandel Ki Elinor Yall William Cody pitris Kiaayla Jakkob Killer Vegi Darth Vedrem muuurgh2 Freedom Nadd Ultimate Syntax Gralen Jaldithas lord mikerrus Darth Anyt Padme von Kell Darth Eternal Hatred Lance Stone Mandalorian Wrait Ruplikon Xavier kapitán Kirk Darth Assmondeus Delta-38 Dave Fox Checkman Darth Gryat Horox Derk Yall Undertaker Shaf darth t-error Potan von Kell 70 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sat Jul 14 2012, 20:02 | |
| hotovka | |
|
| |
Darth Loki Imperial Officer
Poeet p?íspivku : 278 Vyznamenání : StarWars-StarTrek-StarGate... VŠECHNY SUPER! Registration date : 13. 08. 11
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sat Jul 14 2012, 20:10 | |
| Jak tam můžu mít světelnej meč... červenej myslím? | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sat Jul 14 2012, 20:15 | |
| To je tušim na žádost od admina. | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sat Jul 14 2012, 20:16 | |
| no ona tahle hodnost nema mecik, ale jangy (coz je trosku zvlastni ale budis) Zmenit to de, ale to bych musel zmenit celou hodnost a to nevim jestli muzu jen tak udelat, uvidime, co na to rekne Potan, jako hlavni Admin | |
|
| |
Darth Loki Imperial Officer
Poeet p?íspivku : 278 Vyznamenání : StarWars-StarTrek-StarGate... VŠECHNY SUPER! Registration date : 13. 08. 11
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sat Jul 14 2012, 20:18 | |
| Víš co, tak mi tam hoď imperiální hodnost, to budu spokojenej.. Se mi líbí víc, než tohle.. A mimo to: Jak může mít člověk s jedním příspěvkem větší hodnost, než já?? | |
|
| |
rebus Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 24 Registration date : 10. 08. 11
| Předmět: Žádost Wed Jul 18 2012, 11:46 | |
| Prosím, admini, mohli byste mi dát nějakou separatistickou hodnost, třeba Separatistický kapitán nebo admirál? Ať žije přátelství mezi KNS a Galaktickým Impériem (jestli teda nějaký je). | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Wed Jul 18 2012, 12:15 | |
| separatisticke hodnosti tu nejsou.. Napred by je nekdo musel udelat.. A na specialni hodnost jaksi zatim nemas narok.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
rebus Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 24 Registration date : 10. 08. 11
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Wed Jul 18 2012, 14:19 | |
| Ok. A řekne mi někdo, až na ni budu mít nárok? | |
|
| |
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Wed Jul 18 2012, 17:10 | |
| kdyby sis precetl par prispevku dozadu, tak bys zjistil, ze hodne lidi tu chce specialni hodnost.. na tu mas narok, az tu budes dlouho a pravidelne (a hlavne kvalitne) prispivat a nebo udelas pro forum a jeho uzivatele neco vyjimecneho nebo udelas neco pro web.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Wed Jul 18 2012, 20:57 | |
| Nebo můžeš zkusit poprosit adminy jestli by nějaký z nich nechtěl udělat ty KNS hodnosti. | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Wed Jul 18 2012, 21:44 | |
| Nebo je ukuchtit a pak prezentovat. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Wed Jul 18 2012, 21:49 | |
| Tusim, ze adminstvo je v lete velmi velmi line _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Wed Jul 18 2012, 21:54 | |
| moderstvo asi taky. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Tue Jul 31 2012, 10:45 | |
| tak koukám že mám asi smazanej obrázek hodnosti, mohla by mi nějaká dobrá duše přiřadit tento? trochu jsem "upravil" starej _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Tue Jul 31 2012, 10:47 | |
| Jakoze 2 mece? jinak ok, opravim.. EDIT: Opraveno.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Tue Jul 31 2012, 10:56 | |
| děkuju moc, Padme _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Tue Jul 31 2012, 11:23 | |
| neni zac _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Quan94 Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 18 Registration date : 29. 07. 12
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Tue Jul 31 2012, 12:24 | |
| | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Tue Jul 31 2012, 12:46 | |
| to je antihodnosť, to tu musíš niečo poriadne vystrojiť aby ti prischla | |
|
| |
| |
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Tue Jul 31 2012, 13:51 | |
| Já se jen zeptám, proč si synty dal dva meče | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Tue Jul 31 2012, 14:07 | |
| protože Starkiller v TFU2 _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
czmajkl Moff
Poeet p?íspivku : 197 Age : 27 Registration date : 22. 07. 12
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Tue Jul 31 2012, 15:22 | |
| Technicky vzato si to zaslouží tím že chce antihodnost to ani není normální hodnost,osobně jsem taky o tom uvažoval je to takové ironické ale raději jsem to od toho upustil. Já bych prosil Imperiální hodnocení. Btw. Přináší antihodnost nějaké určité nevýhody krom toho že to nebudí dobrý dojem ? | |
|
| |
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Tue Jul 31 2012, 15:36 | |
| vynatek z pravidel: - citace :
- Uživatel s antihodností nesmí mít v podpisu odkaz ani obrázek.
jiny myslim ne.. jen mezi ostatnima vypadas za blbce, co se neumi chovat hodnost zmenena.. hlidej si kdyztak rank, nemuzem tu sledovat 20 lidi, jak jim roste pocet prispevku, az dosahnes na vyssi hodnost, viz prvni strana topicu, napis nekomu z adminu, at ti ji zmeni.. automaticky se meni jen zakladni hodnoceni jediu.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
czmajkl Moff
Poeet p?íspivku : 197 Age : 27 Registration date : 22. 07. 12
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Tue Jul 31 2012, 15:43 | |
| Aha, dobře budu si to pozorně hlídat ! Jinak smím se zeptat při jaké příležitosti můžu mít vlastní obrázek ? Je pro to vymezen určitý počet příspěvků ? Nebo je to pro každého ? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze | |
| |
|
| |
| Hodnosti - obecná diskuze | |
|