| Hodnosti - obecná diskuze | |
|
+66Kiwi Piettoš Darth Soren czmajkl Quan94 Esme du Feu Darth Kokos Grizzly Juan111 Anakin solo Knight Darth Minder Cross dadavejdr Darth Loki rebus bane Super Trooper roman 22 ScorpiO mandorian elite Aggofan Pavel501st Inkvizitor gendar Dumby_2 ClonetrooperVI gehita Alpha121 joemandel Ki Elinor Yall William Cody pitris Kiaayla Jakkob Killer Vegi Darth Vedrem muuurgh2 Freedom Nadd Ultimate Syntax Gralen Jaldithas lord mikerrus Darth Anyt Padme von Kell Darth Eternal Hatred Lance Stone Mandalorian Wrait Ruplikon Xavier kapitán Kirk Darth Assmondeus Delta-38 Dave Fox Checkman Darth Gryat Horox Derk Yall Undertaker Shaf darth t-error Potan von Kell 70 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Tue Jul 31 2012, 15:51 | |
| kdybys zalistoval par stran dozadu, tak se to tu resilo dost, specialni hodnost (vlastni obrazek) je pro uzivatele na foru dlouho aktivni a srozumitelne prispivajici, pripadne, pokud vytvoris neco, co ostatnim uzivatelum nejak prospeje, pripadne je to pobavi, tak mas taky narok na vlastni hodnost.. dalsim zpusobem, jak ji ziskat, je prace pro web - psani clanku, prip. korektury tech napsanych, at uz nahozenych, nebo na to cekajicich... mozna jeste kvalitni preklady sw del, co jeste prelozeny nejsou, tzv. fanpreklady, ktere sou k dispozici navstevnikum webu a fora.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Quan94 Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 18 Registration date : 29. 07. 12
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Tue Jul 31 2012, 19:37 | |
| za par dnu z nudy zacnu spamovat ne kecam, ale ta hodnost je naprosto famozni pitomejsi nez blbejsi nez Ewok fakt povedene! :-) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Tue Jul 31 2012, 20:25 | |
| Mno, to je pro ultradebily, takze tu bys asi hadam nechtel autorem je Derk Yall A za spam ti hrozi vic nez antihodnost, prezen to a muzes dostat i banan _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Tue Jul 31 2012, 20:34 | |
| | |
|
| |
Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Mon Dec 03 2012, 21:52 | |
| nemohli by ste mi zmenit jedijske hodnosti na Hodnosti pre sitha? | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Mon Dec 03 2012, 21:57 | |
| no nic proti ale ty je mas resp do treti hodnosti to maj Jedijove i Sithoce stejne Az pri padesatce se to zmeni na Sithske - konkretne Temný učedník na místo Padawana | |
|
| |
Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Mon Dec 03 2012, 22:03 | |
| Jo taaak... tak potom fajn som sa bal ze tu budem prispievat ako Jedi | |
|
| |
Piettoš Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 13 Registration date : 23. 02. 13
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sat Feb 23 2013, 21:58 | |
| Zdravím, chtěl bych poprosit o změnu hodností na imperiální. Předem díky... | |
|
| |
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sat Feb 23 2013, 23:19 | |
| myslim ze ti ji zmenime spis na ewoka, za ten obri podpis to ste lidi vazne tak lini cist ty pravidla?? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sat Feb 23 2013, 23:27 | |
| ^99% Lidí si nikdy nepřečte pravidla. Marně se snažím vzpomenout kdy jsem něco takového naposledy četl... _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sat Feb 23 2013, 23:30 | |
| a to je prave chyba... protoze za chvili az zas uvidim nekoho porusovat pravidla, odse*e to za vsechny, pac uz na to prestavam mit silu _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sat Feb 23 2013, 23:39 | |
| Nevím jak vy, ale měli byjste juknout jak to funguje na jiných forech. Na jednom kde jsem je už v podstatě jen základní pravidla slušného chování a jediný problém který tam je jsou boti a to je vše. Navíc boti se teď uklidnili, takže už ani ti nedělají trable. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sun Feb 24 2013, 00:11 | |
| Jednou sou tu nastaveny nejaky pravidla a myslim, ze neni zas tak tezky je dodrzovat ne? Proc ma clovek, co nema velkej monitor (a ja uz to fakt nejsem) 4x rolovat nez prejede neci podpis? Ty pravidla se tu formovaly nejakou dobu a maji smysl... A pokud je nekdo nemini dodrzovat, fajn, mame tu i antihodnosti a dalsi tresty.. Takze, Lanci, uprav si ten podpis, nebo poneses holt nasledky.. je to jednoduchy.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Lance Stone Sniper
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sun Feb 24 2013, 09:40 | |
| Zvláštní jak všechno začne být problém půl roku poté, co se to objeví. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sun Feb 24 2013, 10:45 | |
| Není to problém půl roku poté co se to objeví, spíš se o tom vědělo, ale nechával se tomu zatím volný průběh. Ve chvíli, kdy ale začneš upozorňovat na to, jak vlastně tohle obcházení pravidel je pro tebe fajn, nebo, že jako moderátor nejsi seznámen s pravidly, tak se ti to vrátí bleskurychle.
A myslím si, že většina z nás je obeznámena chodem na jiných forech. Na žádném se obří podpisy netolerují. | |
|
| |
Lance Stone Sniper
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sun Feb 24 2013, 10:48 | |
| Já jsem obeznámen s pravidly fora, jen mi tu přijde zbytečná buzerace. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sun Feb 24 2013, 10:54 | |
| A buzerace v čem? V tom, že ty obrázky budou prostě menší? Piettoš: Zapomněl jsem napsat, že speciální hodnost, včetně těch impriálních, dostaneš po delší aktivitě na foru. Mám tě zapsaného a až budeš mít víc příspěvků, tak se mi ozvi soukromou zprávou | |
|
| |
Lance Stone Sniper
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sun Feb 24 2013, 11:04 | |
| Co si tak za ty léta na internetu pamatuju, tak jediný forum kde mi neustále někdo komaduje udělej tohle uprav si tamto je toto. Nikde jinde jsem na to nenarazil a to jsem za ta léta probrouzdal možná už stovky různých fór. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sun Feb 24 2013, 11:07 | |
| A neni to možná tím, že na tomhle foru jsi moderatorem a je od tebe tak nějak vyžadováno ta pravidla respektovat? A brouzdání různých for a býti jejich aktivním uživatelem, je také rozdíl.
Naposledy upravil Derk Yall dne Sun Feb 24 2013, 11:09, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Lance Stone Sniper
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sun Feb 24 2013, 11:08 | |
| Tohle neni jediný místo kde jsem kdy moderoval. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sun Feb 24 2013, 11:08 | |
| pridam svou trosku do mlyna. Osobne mi je toto pravidlo blizke bo Lanci kura to je fest velky podpis co mi tu zabira 1/4 stranky a to mam 22 monitor. Jinak reseno, tam kde se mi vlezou 2 Padme a 2 Derkovi se mi ty vlezes pouze 2x. Proto si myslim, ze toto pravidlo ma opravdu sve opodstatneni (nemluve o tom ze to zkratka je pravidlo a ty jako Mod by si mel jit prikladem a ne ho este porusovat ) | |
|
| |
Lance Stone Sniper
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sun Feb 24 2013, 11:26 | |
| Na délku 841 pixelů, na výšku 135 pixelů. Standart délky 800 byl ještě v CRT době z období 4:3 s nativním 800x600 nedlouho poté nahrazeno standartem 1024x768 okolo roku 2003. Dnešní standart se pohybuje od 1024x768 po 1920x1080 a současné grafické maximum komerčního sektoru je UHD se 7680x4320 (4x velikost FHD) a experimentální sektor je asi na dvounásobku tohoto rozlišení.
V kostce 841x135/130 (jeden je na 135 výšce druhý na 130) by neměl být problém pro všechny současné monitory zobrazit vedle sebe, neb je tam ještě 183 pixelů rezervy. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sun Feb 24 2013, 11:32 | |
| O co se snažíš? Pochop, že většina z nás nemá dva širokvoúhlé monitory vedle sebe, ani nadupaný počítač. Já mám aktuální rozlišení 1280x1024px a ty obrázky jsou pod sebou, takže celej tvůj výpočet je špatně.
Edit: A když jsem u Eli a prohlížím forum, tak to činím z netboku a to jsou pak ty mega podpisy dvakrát k zlosti. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sun Feb 24 2013, 11:38 | |
| Ja to reknu asi takhle, vsimla sem si toho v okamziku, kdy sem forum otevrela na notasu, rozliseni obrazovky 1440x900, na monitoru u pc sou obravdu ty obrazky vedle sebe, proto mi to driv neprislo... Nicmene to nic nemeni na tom, ze nad tim mavnu rukou a neupozornim te... Spousta lidi co sem chodi podle me nebude povazovat tak velkej monitor za standard jako ty Lanci... Je tak tezky ty obrazky zmensit? Ja tu taky nemam 2 mega obrazky vedle sebe... Nema to tu snad nikdo.... A kdo ma, je rychle upozornen, aby si to upravil... Stejne tak pokud nekdo narve do podpisu moc tech gifovejch obrazku, tak toho taky zbuzeruju, protoze lidem s pomalejsim netem se ta stranka bude pak nacitat veky... Proste ty pravidla sou nastaveny schvalne pro lidi se slabsi technikou, chapes? Tak to prosim uprav, at nejsme nuceny ti ten podpis mazat... davam ti na to 3 dny, to snad postaci.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Lance Stone Sniper
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze Sun Feb 24 2013, 11:45 | |
| Slabší techniku jsem měl do minulého týdne taky. hodnocení 300 pro CPU... Byla jsem rád že to rozjelo aspoň něco.
私は願っきさまたちわ満ち足りる.
EDIT: Netbook ze začátku výroby má obvykle 1024x600 Např původní Acer Aspire ONE. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hodnosti - obecná diskuze | |
| |
|
| |
| Hodnosti - obecná diskuze | |
|