| Recenze | |
|
+5Waxer Elinor Yall Darth Eternal Hatred Checkman Potan von Kell 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Hydrogena Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 20 Registration date : 19. 04. 12
| Předmět: Re: Recenze Sun Jun 03 2012, 14:09 | |
| Recenze alespoň nějakého negativa je na nic. Jenže já zkrátka nemůžu na žádné přuijít (a to jsem obvykle ke vešmu a všem kritická převelice). Píšeš, že si knihu nečetla. Takže myslíš, že je ta recenze pro tebe, jakožto potencionálního čtenáře neznalého děje, srozumitelná ? Jo a to vyhnutí se popisu děje bylo právě z toho důvodu, také to nemám ráda, většinou nevidím důvod knihu číst, dkyž vím, jak dopadne. | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Recenze Sun Jun 03 2012, 14:17 | |
| Jj, recenze je srozumitelna akorat me fakt zarazilo to, ze pises o samych kladech, tak me jen zajimalo, jestli je ta kniha tak dobra, ze zadny negativa nema a nebo si je nezminila _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Recenze Sun Jun 03 2012, 15:31 | |
| možná je to opravdu tím, že je ta recenze psaná až tři týdny po dočtení. čklověk má tendenci si pamatovat jen ty kladné věci každopádně žádný zápor, který by nebyl čistě subjektivního rázu (protože každý prostě preferuje něco trochu jiného), kniha nemá | |
|
| |
| Předmět: Re: Recenze Sun Jun 03 2012, 15:42 | |
| Fajn, to je dulezity vedet no Diky _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Recenze Sun Jun 03 2012, 20:20 | |
| myslíš, že bych tedy mohla napsat i další recenze ? | |
|
| |
| Předmět: Re: Recenze Sun Jun 03 2012, 22:28 | |
| podle me urcite _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Recenze Mon Jun 04 2012, 17:17 | |
| muj nazor je stejny, recenze mas evidentne v krvi | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Recenze Tue Jun 05 2012, 00:12 | |
| Ok, polo-profesionál jde buzerovat Akorát jsme línej, tak to vezmu stručně Píšeš to moc familiérně a moc často píšeš Já, já, já... to se do recenze nehodí To je tak hlavní mínus, na zbytek jsem línej rozebírat Ale jako celek dobrý, jako první recka moc dobrý Takže bych se nebál psát dál _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Recenze Tue Jun 05 2012, 09:13 | |
| Že bych se na to podíval z hlediska študované osoby? o.O _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
| Předmět: Re: Recenze Tue Jun 05 2012, 20:06 | |
| někdo má v krvi midichloriany, jiný talent na psaní recenzí. ale dle mého nespadám ani do jené katgorie jinak.... jsem moc egoistická na to, abych se odprostila od věčného já,já,já ale vím, že je to můj nešvar, češtinářka mi to vytýká pořád. a nad tou familiárností se také zamyslím. - Lance Stone napsal:
- Že bych se na to podíval z hlediska študované osoby? o.O
za to bych byla nesmírně vděčná . fakt | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Recenze | |
| |
|
| |
| Recenze | |
|