|
|
| The Clone Wars - Season 5 diskuze | |
|
+19Pasta47 Satori Darth_Radim Elinor Yall Darth Loki Lance Stone Kulibrach taggmaster Hyger3 czmajkl Johny Czech Vojta ScorpiO Derk Yall Super Trooper Gralen Padme von Kell Mandalorian Darth Eternal Hatred 23 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Satori Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 287 Age : 30 Registration date : 24. 03. 12
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sat Jan 05 2013, 20:44 | |
| To hej no, CC som videl po prvý alebo druhý krát, ale nejak mi nepripadá, že by bol tento niečím výnimočný, strieľať droidy a pomáhať si nádržami vysokovýbušného paliva je síce úžasné, ale tak nejak mám pocit, že v tCW to dokáže každý klon.
| |
| | | Darth Loki Imperial Officer
Poeet p?íspivku : 278 Vyznamenání : StarWars-StarTrek-StarGate... VŠECHNY SUPER! Registration date : 13. 08. 11
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Thu Jan 10 2013, 17:10 | |
| Tak poprvé jsem viděl CC mimo hru a navic v CW No neni to supr? | |
| | | Pasta47 Adept
Poeet p?íspivku : 31 Registration date : 13. 12. 12
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Thu Jan 10 2013, 20:27 | |
| Strašně moc se mi líbil ten pohled z Gregorovo helmy Taková připomínka starých časů .. měli by udělat RC2. Btw. proč byl označen CC jako Clone Commando a ve hře byl Delta Squad označen jako RC - Republic Commando ? | |
| | | Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Thu Jan 10 2013, 21:52 | |
| CC je obvykle Clone Commander... žeby další chujení canonu? _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
| | | Pasta47 Adept
Poeet p?íspivku : 31 Registration date : 13. 12. 12
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Thu Jan 10 2013, 23:38 | |
| | |
| | | ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sat Jan 26 2013, 18:05 | |
| tak to vypada, ze Maulovo oziveni zas az tak blbe nebude, preci jen potom co udelal v dnesnim dile....Rest in Peace New Mandalorians. A Mandalore se konecne muze vratit zpet k tomu, cim vzdy byval.... jupííí | |
| | | Elinor Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 1818 Vyznamenání : Mírumilovný pacifista Registration date : 02. 03. 10
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Jan 27 2013, 15:42 | |
| Myslíš Maula jako MAND´ALORA? - Tak to už radši ty New Mandalorians. Představa spojenectví Death Watch, nejrůznějších kriminálních živlů a Maul v téhle hodnosti... | |
| | | Satori Mistr Jedi
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Jan 27 2013, 22:11 | |
| Mna len zaráža, ako ten Maul vystupuje, Sílu používa Savage a Maul nič, občas si privolá meč, ale inak nič. Ako chápem, že ide o "Majstrovskú" vec nechať sa brániť žiakom, lebo brániť sa sám je pod jeho úroveň, ale aj v tom boji. Maul akého si pamätám by mal mandaloriana bez jediskeho výcviku a bez jediských reflexov a všetkých tých Síla trikov, poraziť ako keby sa nechumelilo. Naviac tá scéna vo väzení. Sú to Sithský lordi, 2 sithský lordi a oni ich dajú do jednej cely spolu? Vojvodkyňa dostane vlastnú celu hneď vedľa bývalého Ministra. A keď sa pred jej celou zjavia Maul a Savage tak im celkom ochotne vyzradí koho hľadať. Ale späť k Maulovej cele, buď je Death Watch značne pomalá v myslení ako celok, alebo si tý čo nejaký mozog majú dali práve dovolenku. Žiadne putá, žiadne stráže pred dverami. Jasne pochôdzkári tam sú, ale aj tak mi to príde ako zatiaľ najhoršie zabezpečená väznica v celej sérii. | |
| | | | ScorpiO Dark Lord of the Sith
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Feb 03 2013, 10:30 | |
| teeeda lidi, musim rict, vcerejsi dil CW byl (az se to stydim rict) uplne dokonaly. Maul je super, udelal presne to, co jsem chtel a nakonec Palpi....To je proste borec i kdyz je kresleny a ve stylu Jar´kai je stejny badass jako v Juo. Fakt super a konec ani nahodou takovy, jak sem cekal, bylo to pro me prekvapeni (tedy ne Savage, to sem tusil) Fakt super. pokud nemate radi NM a mate radi Sithy, toto je dil, na ktery jste cekali | |
| | | Satori Mistr Jedi
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Feb 03 2013, 11:38 | |
| Pravda, teda prekvapil ma Palpi s dvoma mečmi, ale zase to bitku tak nejak vybalansovalo, predsa len, keby Palpi porazil Savaga s Dvojitým mečom aj Maula s dvoma, a to všetko len s jediným mečom, bolo by to až OP-OP. Trochu mi bolo ľúto Satine, ale inak to dopadnúť zrejme nemohlo a všetka česť, že sa Obi nevrhol po hlave na Maula. | |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Feb 03 2013, 13:52 | |
| | |
| | | Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Feb 03 2013, 16:52 | |
| | |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Feb 03 2013, 17:22 | |
| sem zmaten, ja dycky vnimal nazor na NM a konkretne (satyne) na celem foru (mozna s vyjimkou Elli) jako extremne negativní. To noooo na to ze, ji konecene nekdo sejmul mi prijde ponekud zvlastni. Stejne tak zaver s palpim mi prisel jako ze se snazi aspon trosku snizit bordel, spachany CW (Opress mrtvy a Maul v prdeli a timpadem neschopen zasahnout do galaktických událostí) jo a hlavne, Mandalore je ted pod kontrolou skutecných Mandalorianu (nemyslim, True Mandalorians ale Death Watch je dle meho nazoru porad verná Mandalorianske tradici....rozhodne daleko více nez to zverstvo jmenem NM). Tak ci tak, cekal bych spíse kladné reakce | |
Poeet p?íspivku : 1818 Vyznamenání : Mírumilovný pacifista Registration date : 02. 03. 10
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Feb 03 2013, 17:43 | |
| | |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Feb 03 2013, 17:57 | |
| | |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Feb 03 2013, 18:31 | |
| | |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Feb 03 2013, 19:21 | |
| Jop, bordel se pomalu začíná odstraňovat.
Ale budu mít pár poznámek
- NM jako nápad jsou hodně kontroverzní, ale čistě jako nápad se dali do toho canonu integrovat a v rámci začleňování v rámci Essential Guide To Warfare se to podařilo dát do kupy jako i nějak logicky fungující celek (respektive stejně logický jako občanská válka s cca třemi bitvami, z toho dvě byly nastražené léčky a jedno prohánění po planetě). Scénáristé podle mě udělali všechno proto, aby se to integrovat nepodařilo a aby Mandaloriané jako celek vyzněli jako banda idiotů - což je, co zase vadilo na mandských linkách v tCW mně.
- s jakousi vizí nezasahování poprvé přišla, pokud si vybavuju, Karen Traviss - stačí si vybavit Venkua a jeho názory, kam se mají Mandaloriani směřovat (nebo spíš - co nemají dělat)
- canon je primárně kurven věcmi typu poušť na Mandaloru a výroky typu "mírumilovní pacifisté".
- Což je komické zejména ve chvíli, kdy si člověk uvědomí, že nějaká forma "pacifismu" (dávám do úvozovek schválně, protože se jedná o něco jiného než co si pod slovem "pacifismus" představíme my) je v mandské společnosti přítomná už od konce MW - jejím projevem bylo mj. to, že klany fungovaly roztříštěně, každý víceméně po svém, a zároveň probíhal odliv dobrodružnějších povah ven do galaxie coby žoldáků a lovců odměn. Můžeš mi oponovat "bojovým výcvikem" vedeným v rámci normálních klanů odmala - ale zase: novomandská společnost to nejspíš v nějaké míře a ne zrovna zanedbatelné obsahuje tady, viz epizoda, kdy čtyři ještě-děti přeperou lidi ze speciální jednotky. Jasně, útočníci je podcenili a všechno, ale i tak tam musel být nějaký a to sakra dobrý výcvik z hlediska sebeobrany, atp.
- jako totální epic fail mi přijde snaha vydělit NM distancováním od "násilnické minulosti". Napadají mě dvě zdůvodnění, proč tomu tak je - první, scénáristé jsou hovada. Druhé - je tu podobné zmatení pojmů jako u mírumilovného pacifismu a došlo k fenoménu "ztraceno v překladu". Plus nezapomínej, že New Mandalorians vznikli jako prorepubliková kolaborantská frakce potom, co Republika a řád Jedi podnikli v 8. století před bitvou o Yavin menší tažení do Mandalorianského sektoru a provedli orbitální bombardování pár světů. Jejich rétorika navenek se tedy přizpůsobovala tomu, co chtěla Republika slyšet - přičemž ten skutečný stav je někde kapku jinde. (Ono je to zajímavé i z hlediska toho, kde a jak se projevují tradice. Třeba navzdory tomu, že by New Mandalorians neměli používat příliš mando´a - používají prakticky na všem mandalorianské písmo a ne aurabesh. Nebo třebaže jsou mírumilovnými pacifisty, mají věznici, za kterou by se nemusela stydět ani pěkně drsná diktatura... a tak dále). (Aneb - proč nikdo neřeší to, co je zajímavé, a místo toho se dělají infantilnosti? Chjo).
- Satine... chjo, chjo. Ta postava je udělaná naprosto debilně a její romance s Obim rozbila komplet propracovanou historii Obíka. Jako charakter by ale sama o sobě nemusela být totálně špatná, kdyby nad ní scénáristé uvažovali a nejeli jen podle kchůl efektu a "je to primárně pro děti".
- Death Watch je fajn - ale myslím, že když jsme u tradic, tak je na místě si položit otázku, kdo na které navazuje. Jako "návrat k mandalorianským tradicím" bych nepovažovala vpodstatě snahu o rekonstruování Neocrusaderů - a právě k těm se vraceli v rámci Death Watch. Na druhou stranu - jako politický program to bylo zajímavé a škoda, že se to neprosadilo. Každopádně ze spojení Death Watch s Maulem, drogovými kartely, atp. jsem měla zcela stejné šoky jako když jsem poprvé narazila na New Mandalorians - ale zatím, co ty se podařilo nějak zahnat do lajny a následně celkově debordelizovat, spojenecké aliance Pre Vizsly se vymykají zdravému rozumu stále. | |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Feb 03 2013, 19:43 | |
| ano, spojene tvi maula, Death Watch a Black Sun je podivne (prinejmensim) nicmene je to neco, s cim nemusime dal zit jelikoz, Viszla je mrtvy, Black sun je na Mandaloru NO MORE a Maul...well, Maul je mimo hru. Jinak pokud de o to ze ma Mandalore pouste a ja nevim co vsechno...To je podle me tim, ze tvurci serou na detaily. Vem si Dathomir. Drive obycejny lesnaty svet. ted je to svet s rudou oblouhou za kerou by se ani Mars nemusel stydet. Osobne se to snazim ignorovat a prisuzuji to umelecke licenci (aby to aspon trosku davalo smysl) A pokud de ciste o Death watch tak jj, ja je nikdy nemel v lasce. Preci jen, byli to nepratele True Mandalorianu nicmene porat sou daleko vernejsi tradici nez NM. Jde o to, ze kdyby to bylo pouze vedeni (satyne a ostatni) dalo by se rict, ze obyc lide sou porat stejny, nicmene CW jasne ukazuje, ze normalni lidi jsou stejne "indoktrinovani" a pri pomysleni na nasili se jim zveda pajšl. Tohle mi silene vadi, na rase/společnosti jako jsou Mandaloriani je toto až uražlive. Proto si myslim ze s DW vcele (i kdyz vlastne bez pravoplatneho vudce (nevim, esli budou regulerni vojaci poslouchat ministra)) to bude s Mandalorem lepsi v tom smyslu, ze se vrati k puvodní verzi známé z komixů, knih, her atd. (este aby DW prisla s nejakym projektem na teraformovani a zalesnila ony pouste | |
| | | Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Feb 03 2013, 20:06 | |
| savage je mrtev? Néé! jdu truchlit! Mě se líbil | |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Feb 03 2013, 20:19 | |
| - ScorpiO napsal:
- ano, spojene tvi maula, Death Watch a Black Sun je podivne (prinejmensim) nicmene je to neco, s cim nemusime dal zit jelikoz, Viszla je mrtvy, Black sun je na Mandaloru NO MORE a Maul...well, Maul je mimo hru.
Jinak pokud de o to ze ma Mandalore pouste a ja nevim co vsechno...To je podle me tim, ze tvurci serou na detaily. Vem si Dathomir. Drive obycejny lesnaty svet. ted je to svet s rudou oblouhou za kerou by se ani Mars nemusel stydet. Osobne se to snazim ignorovat a prisuzuji to umelecke licenci (aby to aspon trosku davalo smysl)
A pokud de ciste o Death watch tak jj, ja je nikdy nemel v lasce. Preci jen, byli to nepratele True Mandalorianu nicmene porat sou daleko vernejsi tradici nez NM. Jde o to, ze kdyby to bylo pouze vedeni (satyne a ostatni) dalo by se rict, ze obyc lide sou porat stejny, nicmene CW jasne ukazuje, ze normalni lidi jsou stejne "indoktrinovani" a pri pomysleni na nasili se jim zveda pajšl. Tohle mi silene vadi, na rase/společnosti jako jsou Mandaloriani je toto až uražlive. Proto si myslim ze s DW vcele (i kdyz vlastne bez pravoplatneho vudce (nevim, esli budou regulerni vojaci poslouchat ministra)) to bude s Mandalorem lepsi v tom smyslu, ze se vrati k puvodní verzi známé z komixů, knih, her atd. (este aby DW prisla s nejakym projektem na teraformovani a zalesnila ony pouste Ty pouště se podařilo vysvětlit - jsou to nějaké oblasti a vzniklo to jako následek po orbitálním bombardování (které neslízlo jenom Mandalore, Republika v tom osmém století podobně sejmula povícero světů). Prostě jsou to jiné oblasti Mandaloru, než s jakými se pracovalo předtím, a New Mandalorian neměli až tolik na výběr, protože území obývané klany. (A z toho, co jsem pochopila, by nějaké pouštní oblasti měly být i na Concord Dawn, na což tedy koukám divně - ale jako, možná jo, planety jsou velké a většinou se zmapovávají pro příběhy jen dost omezené oblasti). Jinak u současného vývoje DW se mi líbí, že to jede víceméně na ten bordel, který je za Impéria (nebo spíš: který se vytvořil díky nespolupráci autorů). Ale díky seriálu jsem si klan Vizsla docela oblíbila a to, jak se doplňuje pár střípků k občanské válce beru jako pozitivní a spíš posouvající to k realistickému obrazu. Ad. novomandská společnost - zase, máš tam novomandskej newspeak (a bylo by i divný, kdyby tam nebyl - opět, kolaborantská frakce co nějakým způsobem získala dominanci... dá se očekávat propagandistická stránka věci), ale nemám pocit, že je to "násilí neschopné" a krom toho slovního deklarování daného propagandou (ale opět - nějakou propagandu a dost proti mandským tradicím používali i neocrusaders za mandských válek) až tak odstřižené od základu. Vezmi si, jak DW získala docela masovou podporu. | |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Feb 03 2013, 23:05 | |
| | |
| | | Satori Mistr Jedi
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Mon Feb 04 2013, 21:33 | |
| | |
| | | Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Mon Feb 04 2013, 23:33 | |
| Honor Harringtonová. Důstojnická abych upřesnil. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Tue Feb 05 2013, 13:10 | |
| Lance: Teď děláš chytrého, ale Potana jsi nepoznal na pragoconu Uniforma je královského mantichorského námořnictva. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze | |
| |
| | | | The Clone Wars - Season 5 diskuze | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|