| The Clone Wars - Season 5 diskuze | |
|
+19Pasta47 Satori Darth_Radim Elinor Yall Darth Loki Lance Stone Kulibrach taggmaster Hyger3 czmajkl Johny Czech Vojta ScorpiO Derk Yall Super Trooper Gralen Padme von Kell Mandalorian Darth Eternal Hatred 23 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Kulibrach High Jedi General
Poeet p?íspivku : 493 Age : 31 Vyznamenání : za spolikání tepelných detonátorů Registration date : 29. 10. 12
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Mon Mar 04 2013, 13:51 | |
| Škoda, že si vyvrženci nemohou ponechat meče. Snad si na Vadera nějaký sežene (nebo jeho učedníka ) | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Mon Mar 04 2013, 13:56 | |
| Tak meč neni tak složité sestrojit | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 493 Age : 31 Vyznamenání : za spolikání tepelných detonátorů Registration date : 29. 10. 12
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Mon Mar 04 2013, 14:03 | |
| No jo, jsem to ale ignorant Ale Gamorreanské sekyry by byly taky dobré. Tím myslím dual | |
|
| |
Piettoš Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 13 Registration date : 23. 02. 13
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Mon Mar 04 2013, 16:07 | |
| Můj názor na tuhle epizodu: R.I.P. Canon | |
|
| |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Tue Mar 05 2013, 14:19 | |
| No, máš na mysli Barris? Ono to s ní bylo založené jen na nějakém komixu...ale i tak. Problémem nových tCW postav je to, že musí taky nějak kooperovat s okolím a to pak narušuje canon. Já jsem rád za dobrý scénář co se posledních třech dílů týče. Jen mi tam Barris přišla nějak moc silná. Možná že ji Anakin nechtěl zranit aby byla schopná ihned vypovídat. To je ovšem jen moje spekuace. Onaměla spíše vynikat léčením... | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| |
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Darth Loki Imperial Officer
Poeet p?íspivku : 278 Vyznamenání : StarWars-StarTrek-StarGate... VŠECHNY SUPER! Registration date : 13. 08. 11
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Tue Mar 12 2013, 07:05 | |
| No nevadí, aspoň konečně víme, co bude s Ahsokou | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Tue Mar 12 2013, 08:58 | |
| _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Tue Mar 12 2013, 09:58 | |
| Boba Fett by to udelal za tri kredity _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Tue Mar 12 2013, 11:36 | |
| ok, kontakt please Lance: Proc do toho pletes Potanovo kapesny? Na tohle by se snad slozila cela fandovska komunita ne? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Tue Mar 12 2013, 12:00 | |
| Nonečně! Čas se posunout někam jinam. Anyway, kolik by jste zaplatili? | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Tue Mar 12 2013, 16:50 | |
| Toho půl milionu myšleno v nějaké stabilní cizí měně, jako jsou USD nebo Švýcarské franky. I tak by to dělal hluboko pod cenou. Desetinásobek je dneska minimum. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Satori Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 287 Age : 30 Registration date : 24. 03. 12
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Tue Mar 12 2013, 18:45 | |
| Ani nie, pol miliona je tak cena za zabitie nejakého ľahkého nechráneného cieľa. Cena sa zvyšuje s obtiažnosťou zabitia a hodnotou cieľa, resp. za vraždu politika sú naozaj vysoké ceny. ďalej tu sú príplatky za vlastné špecifiká, ako spôsob zabitia, či čas, miesto atď. Samozrejme to všetko hovorím, nie z vlastnej skúsenosti, či podľa vlastnej tarify | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Tue Mar 12 2013, 20:33 | |
| paradni diskuze, nicmene myslim, ze sem nepatri takze z5 k tématu | |
|
| |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Tue Mar 12 2013, 21:48 | |
| | |
|
| |
Vojta Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 282 Age : 36 Registration date : 19. 08. 11
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Thu May 02 2013, 20:34 | |
| | |
|
| |
Satori Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 287 Age : 30 Registration date : 24. 03. 12
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Thu May 02 2013, 21:04 | |
| Dave se zkrátka stále ukazuje být skutečným fanouškem Star Wars. Je podle něj dobré, když fanoušci vědí, že jsou Star Wars v rukách někoho, komu na této sáze záleží, kdo je jejím fanouškem, a ví, jak Star Wars fungují. A tohle prý má společné on i J. J. Abrams – oba s Hvězdnými válkami vyrostli a díky tomu jsou prý schopni v oné „předaleké“ galaxii vytvářet nové věci a nové postavy a svou tvůrčí činností posouvat celý fenomén kupředu, aniž by zničili kouzlo Star Wars. Pri tom akú reakciu vyvolalo tCW na začiatku to vyznieva dosť ironicky. | |
|
| |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Fri May 03 2013, 07:01 | |
| No, tak Dave toho dost posral ve jménu komerce, ale nic není tak černobílé. Fanda to určitě je a já jsem rád, že alespoň dodělá co začal. V jednom z příběhů se prý bude Plo motat kolem případu mistra Sifo Dyase. To zní zajímavě. | |
|
| |
Hyger3 High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Ruka Kraytova Registration date : 14. 04. 12
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Fri May 03 2013, 12:16 | |
| Ať si dělá co chce, hůř už být nemůže. "Fanoušek"... | |
|
| |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Fri May 03 2013, 12:45 | |
| - Satori napsal:
- Dave se zkrátka stále ukazuje být skutečným fanouškem Star Wars. Je podle něj dobré, když fanoušci vědí, že jsou Star Wars v rukách někoho, komu na této sáze záleží, kdo je jejím fanouškem, a ví, jak Star Wars fungují. A tohle prý má společné on i J. J. Abrams – oba s Hvězdnými válkami vyrostli a díky tomu jsou prý schopni v oné „předaleké“ galaxii vytvářet nové věci a nové postavy a svou tvůrčí činností posouvat celý fenomén kupředu, aniž by zničili kouzlo Star Wars.
Tak nevim, mam se jeste smat, nebo uz je to k placi? TCW rozmetaly stavajici canon snad jak nic predtim... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Fri May 03 2013, 14:15 | |
| Někteří fanoušci prostě moc pouštějí uzdu své fantazii. Dave hlavně neměl bez rozmyslu bourat to co George postavil. Za to by si zasloužil pořádnou do čumáku. Snad bude Abrams trochu ortodoxnější. (už jenom kvuli ostatním fandům) | |
|
| |
Hyger3 High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Ruka Kraytova Registration date : 14. 04. 12
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Fri May 03 2013, 21:47 | |
| No hlavně starý George, když teda EU kánon neuznává, vůbec neměl povolit, aby do něj tCW patřilo, a měl to dát do svého G-kánonu k filmům. Abrams nemá co zkazit, filmy podle knížek nebudou, takže nějaké další mrvení EU nehrozí. | |
|
| |
Vojta Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 282 Age : 36 Registration date : 19. 08. 11
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sat May 04 2013, 00:02 | |
| Tak teď nevím, jestli brečet, smát se nebo jen nevěřícně kroutit hlavou. Přece už proto, že nové filmy podle knih nebudou, je mnohem pravděpodobnější, že stávající SW kánon nabourají ještě víc než TCW! | |
|
| |
Hyger3 High Jedi General
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sat May 04 2013, 01:28 | |
| Chápej, to už bude úplně jiný kánon. Pochybuju, že EU s knihami a komiksy zruší, to těžko. Ale prostě filmy si pojedou svou cestou a EU zase svou cestu - viz plánované knihy o Jaině a Jagovi, nebo Denningovo Crucible. Není reálné, aby mohli potomci Hana a Leiy, kteří snad ve filmech budou, koexistovat s Jainou, Jacenem a dalšími v jednom kánonu. Spíše mě zajímá, jakou cestou se to bude vyvíjet po filmech. Zda-li se nezačnou psát další knihy, které by na ně navazovaly, jestli nebudou vznikat další hry a komiksy... To už by byl skutečný bordel a opravdové umění se v tom vyznat. A aby bylo jasno, já sám jsem byl zklamán tím, že filmy nebudou podle EU, i když nevím, jestli jsem byl více zklamán tím, že vůbec budou. A k tCW se ani nevyjadřuji, s hrdostí prohlašuji, že jsem neviděl ani jeden díl. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze | |
| |
|
| |
| The Clone Wars - Season 5 diskuze | |
|