Poeet p?íspivku : 282 Age : 36 Registration date : 19. 08. 11
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Mon Jul 23 2012, 22:53
Pozor, předčasně v TCW zabili jen Evena Piella, Eeth Koth v nich sice vystupoval, ale (zatím) přežívá...
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Mon Jul 23 2012, 23:08
No on právě měl umřít na geonosis, jako ne přímo v aréně, měli ho nějak sestřelit... rozhodně na wookiepedii bylo že umřel, a tak nějak celkově se mělo za to, že je mrvý. Protože v radě místo něj byl Agen Kolar. Hodně lidí se rozčilovalo, proč najednou tam je Eeth, když tam má být Agen, a E. má být navíc mrtvý...
Vojta Mistr Jedi
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Mon Jul 23 2012, 23:57
No ta informace, že ho na Geonosis sestřelili, byla původně jen v jednom zdroji - knize Za tajemstvím světů Star Wars Klony útočí, což není příběhový zdroj typu románu nebo komiksu. A i ten Zabrak v EII měl být původně Eeth Koth, ale herec byl jiný než v EI a taky ta maska se lišila, tak z toho nakonec vznikl Agen Kolar (podobně v EIII přišla na svět Stass Allie).
Johny Czech High Jedi General
Poeet p?íspivku : 529 Age : 26 Registration date : 29. 12. 09
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Fri Aug 31 2012, 22:46
Tak, co jsem se dočetl ... malej Spoiler (ikdyž to stejně nikoho nějak moc nezajímá): ... Adi zabije hned v prvním díle Savage. Jinak, oficiálně umřela na Boz Pity (20 BBY), kde jí zapích Grievous.
Vojta Mistr Jedi
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sat Sep 01 2012, 12:47
Máme tu další trailer na 5. sezónu:
czmajkl Moff
Poeet p?íspivku : 197 Age : 27 Registration date : 22. 07. 12
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sat Sep 01 2012, 13:13
Vypadá to úžasně ! Minimálně ty efekty.
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Sep 02 2012, 11:32
Efekty dobre, konečne padne na Mandalore demokracia. No ale asi Dooku má nového Assasina, ktorý tiež využíva 2 svetelné meče, dosť sa to kopíruje na Assaj Ventress. Neviem či som si všimol dobre, ale zdá sa mi že tam medzi nimi mihol aj súboj medzi Novím Assasinom a Ventress.
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Sep 02 2012, 12:31
teeda. palpi s dvema mecema proti obema bratrickum vypadal perfektne. btw, ten dookov assasin, dyt to byla Asajj. to bylo videt v jednom zaberu jak si nasazovala tu helmu. sem z toho zmateny, ale vypadalo to pekne
Gralen Sithský lord
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Sep 02 2012, 17:11
tak zeby sa pustila do Palpatina?
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Sep 02 2012, 17:26
nechapu, proc by se mela pouste t do palpatina???
btw tu sem udelal snimek, kvalita nic moc ale je jasne videt, ze to je Asajj
Spoiler:
Vojta Mistr Jedi
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sat Sep 29 2012, 23:22
Po zhlédnutí premiérového dílu páté sezóny TCW mám rozporuplné pocity... Vypadá to, že zase vyjebali s dosud platným kánonem (shhh...) a navíc si začínají dělat binec i v jiných věcech - např. v posledním díle čtvrté sezóny měli Obi-Wan spolu s Asajj Ventress celkem co dělat, aby se ubránili dvojici Maul/Opress, v tomto díle oba naráz zvládl Kenobi sám (ačkoli tohle mi rozhodně sedí víc než předchozí případ, dosud byli oba Zabrakové v seriálu prezentováni jako přehnaně silní a mocní, alespoň podle mne). Relativně dost by mne zajímalo, co si o tom myslí jiní fanové, ačkoli vím, že zrovna na tomto fóru je celkem převaha těch, kteří TCW v podstatě vůbec nesledují. Takže prosím všechny - podělte se o dojmy ;-)
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Sep 30 2012, 14:29
muj dojem: kdybych neznal EU, celkem by se mi ten dil libil. Ale ja EU znam takze mi nezbyva nez zarvat FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK. Sou to kokoti, zmrdi a picusove, co naprosto nici puvodni pefektni kanon a nahrazujou ho timhle. Je to humus. to jim Piell nestacil? ted museli este zkurvit Galiu??? OMG, mno troufnu si řict, že s timhle si Chee uz asi neporadí až bude dělat tu novou timeline....
Naposledy upravil ScorpiO dne Sun Sep 30 2012, 16:21, celkově upraveno 2 krát
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Sep 30 2012, 15:23
Fuck them! They ruined everything! Jacena na ně poslat, na zmetky.
taggmaster Adept
Poeet p?íspivku : 39 Registration date : 23. 07. 10
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Sep 30 2012, 23:15
Abych nezačínal negativně, tak epizoda to byla dobrá. Poprvé po čtyřech sezónách jsem si všiml alespoň trochu zajímavému soundtracku.
Ohledně inkriminované události: absurdní, bezdůvodu, hnus. Proč se snažit vymýšlet obsah zapadající do kánonu, když jsme chudáka Obsession stejně už famózně zkurvili (a určitě ještě dokurvíme v téhle sezóně) s událostmi okolo Ventress. On je náš seriál totiž daleko lepší, dospělejší; a "heroická" smrt v 11té minutě určitě všechny velmi dojme. Podezřelý nedostatek dojetí sem si naopak všiml u Obiwana. Že by už jim nezbyl screentime a hodlají oplakávat v dalších dílech?
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Mon Oct 01 2012, 00:00
to FUU rozhazuje stránku.... co se stalo s galiou? Typnu si, zase nějaká další její smrt? Jednou jí zabije grievous, a teď?
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Oct 07 2012, 07:54
tak co, dival se vcera nekdo? ja to nechapu, na zacatku ve scene s Nejvyssi Radou, tm sedela i Adi. sice nic nerekla, ale byla to ona. Resp stejny CGI model. verim, ze kdyby to mela byt Stas Allie, tak by ten model alespon krapet upravili. Takze sem z toho zmateny. Odehrava se Onderonská serie pred Maulovskou? Nebo je to nejaka chyba
Vojta Mistr Jedi
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Oct 07 2012, 13:07
Oficiálně prý Dave Filoni říkal, že v páté sezóně budou všechny díly chronologicky, nicméně už před odvysíláním druhého dílu se vědělo, že to není pravda: v prvním dílu totiž Hondo Obi-Wanovi říká, jak jeho základnu na Florrumu napadl Grievous, a tato událost bude předmětem jednoho z dalších dílů. Takže je podle mne tohle další přeskok - ostatně v TCW se ty díly vysílaly plus mínus chronologicky až tak od půlky třetí sezóny...
Gralen Sithský lord
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Oct 07 2012, 17:17
tiež mi to bilo do očí, ale myslím že je to zaujímavý dej tejto časti. pekne tréning povstalcov a šup na konci prví boj v ktorom sa zúčastnia. Obraz povahy a inteligenice u B1 tiež nijak nezmenili, čo je len dobré. Samozrejme ak nerátame Veliteľskú verziu B1.
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Oct 07 2012, 20:35
Nevíte co má následovat v dalších dílech?
Vojta Mistr Jedi
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Oct 07 2012, 20:44
Dave Filoni v rozhovoru uvedl, že v této sezóně bude (podobně jako ve čtvrté) více dílů propojených, tzn. delší příběhové úseky. Teď to tedy vidím na ten Onderon, pak určitě přijdou příběhy o osudech Zabrackých bratrů Maula a Savage, díly o Umrlčí hlídce a Mandalorianech, vzpomínal jsem už Grievousovo napadení Florrumu...
Derk Yall Grand Moff
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Oct 07 2012, 20:46
A za jak dlouho se plánuje "konec"?
Vojta Mistr Jedi
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Oct 07 2012, 20:50
Tak to přesně nevím, každopádně šly i hlasy, že tato sezóna by měla být poslední...
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Oct 07 2012, 21:07
no puvodne tvrdili, este nez vubec vysel CW film, ze by chteli pet sezon, ale esli to plati porad nevim. Nicmene troufnu si rict ze jen ty 4 zatim napachaly takovou paseku, ze by vubec nevadilo, kdyby ta pata byla posledni....
Gralen Sithský lord
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Oct 07 2012, 21:27
No úprimne pochibujem, keď im to zarába že prestanú u piatej. To možme očakávať že bude ešte minimálne 6, možno aj 7.
Derk Yall Grand Moff
Předmět: Re: The Clone Wars - Season 5 diskuze Sun Oct 07 2012, 21:35
Je vlastně nějaký komplexní seznam toho, co tCW napáchalo? To mě napadá, že porovnání původního canonu s tímhle pozměněným by byl námět na pořádně obsáhlý článek.