| Darth Maul | |
|
+56Gryfin Vojta Pavel501st metalomaniak Juan111 simca-anakin Jacen Solo Anakin solo Vegi Cross ScorpiO Daniel Beneš Elinor Yall oryl Esme du Feu Prophet Darth Vedrem Orita-kill Vikinger Jakkob Killer Jaldithas Darth_Radim Kiaayla pitris Mandalorian Muuurgh revan elinor Wrait Padme von Kell Gralen Rocko William carbon Lance Stone Darth Eternal Hatred Darth Anyt Ruplikon Xavier Pahnrak Darth Gryat Checkman Shred Naki Darth Jojo Cody darth t-error Horox vooj-tae An-Drew Deer Derk Yall atat Delta-38 Cynamon Darth Assmondeus Potan von Kell Koubi10 60 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Kiaayla High Jedi General
Poeet p?íspivku : 3224 Age : 44 Vyznamenání : Master Assassin Registration date : 28. 09. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Sep 30 2009, 16:38 | |
| jenom kdiž se jedná o Sithy :sith: | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Sep 30 2009, 16:41 | |
| aha, tak to jo _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Sep 30 2009, 16:52 | |
| Když jde o sithy, u mě je 1. Revan. Ale Maul je taky dobrej. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Sep 30 2009, 17:03 | |
| tak me se libi, teda ne jako libi , Kreia, prijde mi ze mela vsechno hrozne osefovany, to se mi libilo.. ale jinak ji nesnasim _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Sep 30 2009, 17:13 | |
| maulík je můj | |
|
| |
Kiaayla High Jedi General
Poeet p?íspivku : 3224 Age : 44 Vyznamenání : Master Assassin Registration date : 28. 09. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Sep 30 2009, 17:14 | |
| jo já ho pouze obdivuji! | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Sep 30 2009, 17:15 | |
| | |
|
| |
Darth_Radim High Jedi General
Poeet p?íspivku : 624 Age : 35 Registration date : 04. 10. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Oct 07 2009, 20:42 | |
| Jo nevím jestli to tu už někdo psal ale já to tu stejně napíšu.. Pokud jste si mysleli že je Maul po smrti tak jste na omylu. Maul to přežil. Ta jedna půlka se dokázala s te díry nějak vyškrábat. Potom jen vim že ho našli separatisté a dali mu robotické nohy měl skoro stejné nohy jako generál grievous. Tajně pracoval pro Sepratisty a byl taky jako lovec. Ale pracoval v utajení tak aby se to nedozvěděl Palpatine. Protože jak vím se chtěl Palpatine Maula zbavit aby dostal dalšího lepšího a silnějšího učedníka. Maul žil celou dobu a ještě i po epizodě 3 pár roku. Celou tu dobu ho trápila jedna věc POMSTA !! Pomsta zato co mu udělal Obiwan v Epizodě 1 Protože Maul tušil že Obiwan ještě žije šel ho vyhledat. Asi na Tatooine nebo na jiné planetě byla sopka a v ní láva tam se obiwan utkal z Maulem jenže se do toho přimýchal Vader tak se Obiwan ukryl a zaněho to už udělal Vader z hodíl ho do lávy čím se už úplně roztavil takže to už byl skutečný Mauluv konec. Zas jsem viděl nějaký komiks ve kterém to bylo zase jinak. Obiwan byl na Tatooine a utkal se z Maulem a zničeho nic se tam vynořil z domu Lukuv strýc a sejmul Maula Blasterem to je ještě druhá varianta takže nevím co je pravda.
Naposledy upravil Darth_Radim dne Wed Oct 07 2009, 20:45, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Oct 07 2009, 20:43 | |
| no nevím jestly to je canon
canon=že je to přijato jako že se to stalo | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Wed Oct 07 2009, 20:51 | |
| oboje tusim snad non canon _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Thu Oct 08 2009, 07:38 | |
| souboj maula s Vaderem je tušim cannon, ovšem není tam nikde řečeno jka byl vzkříšen, zda se jednalo o klona, či pomocí DS, to se neví jeho střetnutí s obivanem na tatooinu je noncanon, tudíš se to nestalo Jo a už to tu bylo řešený X-krát | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 12:34 | |
| - Xavier napsal:
- souboj maula s Vaderem je tušim cannon, ovšem není tam nikde řečeno jka byl vzkříšen, zda se jednalo o klona, či pomocí DS, to se neví
jeho střetnutí s obivanem na tatooinu je noncanon, tudíš se to nestalo Jo a už to tu bylo řešený X-krát Jop, je to tak, jak řikáš, to mohu také potvrdit! Jinak souboj s Vaderem byl dost drsnej, aspoň co sem si četl a oba si dali dost do huby, ale nakonec, vcelku nejdrsněji zvítězil právě Vader a nikoli Maul... "Co můžeš nenávidět natolik, aby jsi mě porazil?" "Sám sebe!"- Darth Maul vs. Darth Vader | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 12:40 | |
| no Vader uz mal v tom boji takpovediac vyhodu, kedze si nemohol niejak extra ublyzit, tym spôsobom ako skoncoval s Maulovim klonom | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 12:45 | |
| - Gralen napsal:
- no Vader uz mal v tom boji takpovediac vyhodu, kedze si nemohol niejak extra ublyzit, tym spôsobom ako skoncoval s Maulovim klonom
No mntík, o nějaké výhodě na starně Vadera nevím... maul měl jednak o5 ten svůj dvojitej lightsaber, kterej mu posléze Vader rozpůlil a Maul měl dva, takže o5 výhoda a té využil a Vadera zranil zásahem do hlavy... No a když ho chtěl dodělat, tak Vader propích sám sebe - a to mělo celkově za následek smrt Maula, ale sám Vader na tom byl taky dost špatně...! | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 12:46 | |
| ten komix, kde spolu bojovali jsem četl, byl to dost dobrej souboj. třeba i ten úvod, kde ty dva stormíci za vaderem se začnou dusit a zeptaj se ho "proč?" "To nejsem já." jinak ten jejich rozhovor co vedou během souboje je dost drsnej. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 12:48 | |
| - Xavier napsal:
- ten komix, kde spolu bojovali jsem četl, byl to dost dobrej souboj.
třeba i ten úvod, kde ty dva stormíci za vaderem se začnou dusit a zeptaj se ho "proč?" "To nejsem já." jinak ten jejich rozhovor co vedou během souboje je dost drsnej. Já četl jen to, co je na wookieepeidi a taky si myslím, že to musel bejt mazec největší! | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 12:54 | |
| no presne o to ide, aj ked sa Vader s tim svojim mecom prepichol sam seba a zaroven aj Maulovho klona, tak neumrel, kedze si poskodil len tu mechaniku co tam mal. Keby tam mal normalne mäso a nebol by polostroj tak sa tak zabije aj sam. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 12:57 | |
| - Gralen napsal:
- no presne o to ide, aj ked sa Vader s tim svojim mecom prepichol sam seba a zaroven aj Maulovho klona, tak neumrel, kedze si poskodil len tu mechaniku co tam mal. Keby tam mal normalne mäso a nebol by polostroj tak sa tak zabije aj sam.
O tom by se dalo spekulovat. Třeba Depa Billaba taky propíchla skrz naskrz Mace Windua a ten to přežil... Takže jde o to, kde se propíchl a tak... Předpokládám ale, že to šlo skrz tělo a pokud vím, tělo měl Anakin stále svoje, takže to šlo pořád přes maso, stejně jako u Mace... | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 12:58 | |
| - Gralen napsal:
- no presne o to ide, aj ked sa Vader s tim svojim mecom prepichol sam seba a zaroven aj Maulovho klona, tak neumrel, kedze si poskodil len tu mechaniku co tam mal. Keby tam mal normalne mäso a nebol by polostroj tak sa tak zabije aj sam.
ehm, zapomínáš na to že ta elektronika ho držela při životě. On se propích spíš proto že myslel že stejně zemře, a takhle ho chtěl vzít s sebou (alespoň můj názor) kdyby ta elektronika nebyla pro něj životně důležitá tak by tam nebyla. A s probodením břišní dutiny se dá přežít, pokud se trefí nějak slušně. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 13:02 | |
| - Xavier napsal:
- ehm, zapomínáš na to že ta elektronika ho držela při životě. On se propích spíš proto že myslel že stejně zemře, a takhle ho chtěl vzít s sebou (alespoň můj názor) kdyby ta elektronika nebyla pro něj životně důležitá tak by tam nebyla. A s probodením břišní dutiny se dá přežít, pokud se trefí nějak slušně.
Tak jelikož nevím, jak se to vlastně propíchnul, tak jen spekuluju... Jestli to šlo přes ten počítač, pak to mohl bejt problém a velkej! Jestli nee, pak to zase tak vážný být nemuselo... | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 14:43 | |
| pokud se mi povede jeden kšeft, tak budu mít repliku jeho meče za neuvěřitelnou cenu _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Darth_Radim High Jedi General
Poeet p?íspivku : 624 Age : 35 Registration date : 04. 10. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 16:34 | |
| No hezký. Někde si to vystav a napiš u toho DARTH MAUL. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 16:50 | |
| já si ho radši schovám do trezoru, nebo mě DEH přepadne a vezme mi ho _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| |
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 17:51 | |
| a sakra _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Darth Maul | |
| |
|
| |
| Darth Maul | |
|