| Darth Maul | |
|
+56Gryfin Vojta Pavel501st metalomaniak Juan111 simca-anakin Jacen Solo Anakin solo Vegi Cross ScorpiO Daniel Beneš Elinor Yall oryl Esme du Feu Prophet Darth Vedrem Orita-kill Vikinger Jakkob Killer Jaldithas Darth_Radim Kiaayla pitris Mandalorian Muuurgh revan elinor Wrait Padme von Kell Gralen Rocko William carbon Lance Stone Darth Eternal Hatred Darth Anyt Ruplikon Xavier Pahnrak Darth Gryat Checkman Shred Naki Darth Jojo Cody darth t-error Horox vooj-tae An-Drew Deer Derk Yall atat Delta-38 Cynamon Darth Assmondeus Potan von Kell Koubi10 60 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| |
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 21:50 | |
| tady toto je hotová replika _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 21:55 | |
| | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 21:58 | |
| - Vikinger napsal:
- tady toto je hotová replika
- Spoiler:
A kolik by stál normálka a kolik Tě bude stát opravdu? | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 21:59 | |
| normálně by stál 5000 v e-shopu, ale pokud se dohodnu a budu hodnej tak NEUVĚŘITELNÝCH 500KČ!!!! _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Kiaayla High Jedi General
Poeet p?íspivku : 3224 Age : 44 Vyznamenání : Master Assassin Registration date : 28. 09. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:24 | |
| | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:25 | |
| mě málem trefil šlak když mi to ten borec napsal, ale není jisté jestli ho pro mě vyrobí _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:26 | |
| Co je to za člověka?
Já MUSÍM získat ten meč z mekáče.. sice ubohá replika maulova mečíku ale aspon to... | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 3224 Age : 44 Vyznamenání : Master Assassin Registration date : 28. 09. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:27 | |
| nechtěl by jen tak vyrobit repliku meče mistraa Fista? dám klidně víc | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:30 | |
| člověk je to zvláštní, ale už to dva roky nedělá, bude výkon pokud ho překecám, zkusím se ho zeptat na ten meč Kiťáka _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:32 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
- Já MUSÍM získat ten meč z mekáče.. sice ubohá replika maulova mečíku ale aspon to...
No viděl jsem ho a to by byla pomalu spíše ostuda ho mít než nemít - vždyť to je hračička pro dětičky - já neim, pokud by se Ti líbil, tak prosím | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:36 | |
| to je ze srandy, prostě když něco sw je tak proč to nemít | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| |
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:40 | |
| já měla z lupínků Lukův - foforoval a měl vevnitř čepele bludiště pro kuličku! | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:40 | |
| a možná k tomu budu mít i čepele _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:41 | |
| já mám doma takových konin, z kindrvajíček, z lupínků, hračky, loutky mám hrozně ráda... fetišista | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:41 | |
| já měl nafukovací z kačera donalda ....červený | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:42 | |
| - Vikinger napsal:
- a možná k tomu budu mít i čepele
Hoď mě sem stránky toho e-shopu pls. Tam kde stojí těch 5k... Mě se to celkově nějak nezdá, už jen proto, že tahle replika čepel nemá... | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:42 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
- já mám doma takových konin, z kindrvajíček, z lupínků, hračky, loutky mám hrozně ráda... fetišista
to si neviděla mojí potrhlou sbírku! třeba německej kalendář Ep. III nebo legovou sbírku trosek | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:43 | |
| JK: to není z e-shopu, jedině e-mail, ale ten sem nedám dokud nebude jistota že ho budu mít, náhlý příval nabídek by ho vystrašil _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:44 | |
| Já mám nějaký plakáty a hladu knížek A lightsabery sem si stavěl z Lega, nebo Chevy - Vikinger napsal:
- JK: to není z e-shopu, jedině e-mail, ale ten sem nedám dokud nebude jistota že ho budu mít, náhlý příval nabídek by ho vystrašil
Mi jde o to, aby to skutečně potom vypadalo tak, jak na tom obrázku, páč to by musel mít týpek doma fabriku, aby tohle udělal... Na výrobě se podílí hafo lidí a on, že by to doma zvládnul sám a jen za 500 Kč? V čem je háček?
Naposledy upravil Jakkob Killer dne Mon Nov 16 2009, 22:45, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:45 | |
| na mě nemáte,na mém okně se trůni hezky srovnaná řada hmyzu...od právem zabitích komárů(krev za krev) až po jednoho ubohého sršně | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:45 | |
| já mám sbírku pivních podtácků z německa _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:46 | |
| - Jaldithas napsal:
- na mě nemáte,na mém okně se trůni hezky srovnaná řada hmyzu...od právem zabitích komárů(krev za krev) až po jednoho ubohého sršně
Jn, to se máš... | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Mon Nov 16 2009, 22:48 | |
| - Jaldithas napsal:
- na mě nemáte,na mém okně se trůni hezky srovnaná řada hmyzu...od právem zabitích komárů(krev za krev) až po jednoho ubohého sršně
to se opravdu máš - já jednu dobu měla takhle sbírku čmeláků | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Darth Maul | |
| |
|
| |
| Darth Maul | |
|