OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky

Goto down 
+5
Derk Yall
atat
Potan von Kell
Koubi10
Cynamon
9 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorZpráva
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

Poeet p?íspivku : 771
Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky
Registration date : 31. 01. 08

Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Empty
PříspěvekPředmět: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeWed Apr 02 2008, 13:27

Mon Calamari

Všichni občané nedávno sformované Nové republiky se shromáždili před pódiem, na kterém byl konferenční stolek a za ním stála prezidentka Mon Mothma, ti, kteří nemohli být přítomni se dívali na vysílání novorepublikového HoloNetu. Pak Mon Mothma promluvila: Občané Nové republiky, nadešel čas převzít Inperiální Centrum a přejmenovat ho zpět na Coruscant. Hrdinové Bitvy o Endor, Jedi Luke Skywalker, generál Han Solo, princezna Leia Organa, generál Lando Carllisian a velitel naší flotili admirál Ackbar a já jsme se rozhodli, že do 24 hodin opustí naše flotila prostor Mon Calamari a odletí zaútočit na Coruscant. Proto čádáme všechny schopné piloty, vojáky a případně i Jedie, aby se nahlásili na rekrutačním centru v hlavní vládní budově Vaší planety.

------------------------------

Pravidla stejná jako u neuskutečněné Bitvy o Jabiim.

Naposledy upravil Cynamon dne Wed Apr 02 2008, 14:25, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Koubi10
Vaders Apprentice
Vaders Apprentice
Koubi10

Poeet p?íspivku : 599
Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula
Registration date : 01. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeWed Apr 02 2008, 14:19

Mon Calamari

Padawan jménem Koubi Morsal jakmile uslyší výzvu utíká za svým mistrem se ho zeptat jestli se může zůčastnit.
Návrat nahoru Goto down
http://www.lorica.ic.cz
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

PříspěvekPředmět: zpráva   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeWed Apr 02 2008, 14:27

Mon Calamari

První přijat. Hodnost Komandér. Specializace: Pozemní útok. Další. Řekl ti náborový důstojník.
Návrat nahoru Goto down
Potan von Kell
Supreme Commander
Supreme Commander
Potan von Kell

Poeet p?íspivku : 21331
Vyznamenání : HZSSA

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeWed Apr 02 2008, 19:26

Mon Calamari
Skvělá příležitos si zabojovat
Pomyslí si Potan, Mandalorian Protektor vyslaný samotným Bobbou Fettem na pomoc republice.
Přistoupím tedy k důstojníkovi.
Potan Merel se hlásí do služby, připraven vést do útoku RSF.

Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka!
Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
Návrat nahoru Goto down
https://my.bio/potan
atat
Sithský lord
Sithský lord
atat

Poeet p?íspivku : 722
Registration date : 05. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeWed Apr 02 2008, 21:19

Mon Calamari

Já bych to taky zkusil zakřičí zezadu člověk jménem Crown
Mám loď moh bych lítat
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeWed Apr 02 2008, 21:29

Imperiální Centrum

Na základnu nám přišlo hlášení z rozvědky. Rebelové chystají útok na planetu.
To si troufají moc. Náhodou se jim podařilo zničit hvězdu smrti a zabít císaře a v době kdy je Impérium takhle destabilizované se chtějí rozrůstat. No však uvidíme.
"Veliteli," poručim svému příteli. "Připravte všechny jednotky a planetární obranu, tohle bude tvrdý boj"
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

PříspěvekPředmět: zpráva   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeThu Apr 03 2008, 07:01

Mon Calamari

Všichni přijati, další.

Imperiální Centrum

Ano, pane. Někdo to musí ohlásit ředitelce Isard, pane, Odpoví ti důstojník.
Návrat nahoru Goto down
ouky-douky
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu
ouky-douky

Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 14. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeThu Apr 03 2008, 16:45

Mon Calamari
Já jdu taky
Návrat nahoru Goto down
Aksel
Adept
Adept
Aksel

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 02. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeThu Apr 03 2008, 18:51

Mon Calamari

Myslím že je potřeba nějakého Sitha.Hlásím se.
Návrat nahoru Goto down
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

PříspěvekPředmět: zpráva   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeThu Apr 03 2008, 19:45

Mon Calamari

Všichni přijati, lodě vystartují zítra během dopoledne až večera.
Návrat nahoru Goto down
atat
Sithský lord
Sithský lord
atat

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeThu Apr 03 2008, 20:30

Mon Calamari

Kdo letí se mnou otážu se do davu mám modifikovanou YT-2400
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander
Ruplikon

Poeet p?íspivku : 4545

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeThu Apr 03 2008, 20:59

Mon Calamari
Stojím v rohu kantýny když se dozvím zajímavou zprávu.Ihned nasadím svou helmu a jdu do hlavního štábu kde se zapíšu.
Ruplikon
Řeknu a podívám se na stav mého brnění které dříve patřilo nějakému ARC.
Barva je krásně červená.
Takhle barevní budou oni.
Návrat nahoru Goto down
Aksel
Adept
Adept
Aksel

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 02. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeFri Apr 04 2008, 12:29

Mon Calamari

Možná že bych s tebou letěl.Tvá loď mne celkem láká.
Návrat nahoru Goto down
Koubi10
Vaders Apprentice
Vaders Apprentice
Koubi10

Poeet p?íspivku : 599
Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula
Registration date : 01. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeFri Apr 04 2008, 14:21

Jás tebou letím taky Crowne kdy vyrazíme??otočím se na osobu která
láká lidi na palubu
Návrat nahoru Goto down
http://www.lorica.ic.cz
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

PříspěvekPředmět: zpráva   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeFri Apr 04 2008, 20:53

Mon Calamari

Předstoupila před vás Mon Mothma: Jsem ráda, že se Vás přihlásilo tolik, Stíhací piloti, hlaste se u komandéra Skywalkera nebo komandéra Antilese. Povede Vás. Piloti transportních lodí ke generálům Solovi a Carrlisianovi. Ostatní se hlásí u Admirála Ackbara, dostanou úkoly pro pozemní operaci.

------------------------

Mise zahájena, opozdilci se mohou hlásit do zitřka do 08:00, pozdější příspěvky se mažou a hry se nebudou tito hráči účastnit. Toto upozornění neplatí pro již přihlášené hráče. Odlet je stanoven nejpozději do 09:00, spíše do 08:30. Možná dříve.
May the Force be with You all.
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander
Ruplikon

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeFri Apr 04 2008, 21:07

Mon Calamari

Když jsem se dozvěděl že se mám dostavit k Ackbarovi zrovna sem leštil starou Dc-17 kterou jsem dostal společně k výstroji ARC vojáka.
Měl sem Hotovo a tak jsem se dal do štábu kde mělo být rozhodnuto Ackbarem co a jak.
byl sem netrpělivý.
Došel jsem k Ackbarovi a podíval se po okolí...no výběr na boj to zrovna nebyl...

Naposledy upravil Ruplikon dne Fri Apr 04 2008, 21:17, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Potan von Kell
Supreme Commander
Supreme Commander
Potan von Kell

Poeet p?íspivku : 21331
Vyznamenání : HZSSA

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeFri Apr 04 2008, 21:16

Mon Calamari
Acbar, co může rybák vědět o pozemním boji.
Pořád se v bitvě zbaběla schovává vtom svym křižníku.

Dojdu si v klidu k Acbarovi.
No nechcu vám kecat do velení, ale sám se nabízím k velení malému tým RSF.

Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka!
Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
Návrat nahoru Goto down
https://my.bio/potan
atat
Sithský lord
Sithský lord
atat

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeFri Apr 04 2008, 21:40

Mon Calamari u Sola:
Ještě než dojdu za Solem dojdu někam na skáldku a vezmu jedno brnění stormtroopera a nastříkám ho na černo červeno aby mě naši rozezneli od těch ostatních.
Pak dojdu za Solem a ohlásim se mu.
Mám YT-2400 modifikovanou jako váš falcon jen rychlá tak neni a mám už posádku částečně vybranou.
Tak kdy mám letět s kim mám letět zeptám se
Návrat nahoru Goto down
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

PříspěvekPředmět: zpráva   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeSat Apr 05 2008, 13:16

Odlet odložen na večer, kleká mi net.
Návrat nahoru Goto down
atat
Sithský lord
Sithský lord
atat

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeSat Apr 05 2008, 13:32

Mon Calamari

A koho mám víst??? zeptám se Sola
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

PříspěvekPředmět: zpráva   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeSat Apr 05 2008, 17:25

Mon Calamari

Pro Solovi podřízené: Jsem generál Solo, můžete mě oslovovat Hane, tohle je Lando a Žvejkal, nebo taky Žvejk. Povedu naše štíhače a frachťáky vesmírnou bitvou. Kdo má svoji posádku, výborně, kdo ne, dostane přidělenou. To je vše ke strojům a do vesmíru. Pak odejdo do hangáru a vyletí do vesmíru. Kde čeká na rozkaz k odletu.

Pro Ackbarovi podřízené: Jsem admirál Ackbar, vy jste všichni součástí invazní operace a já dostal za úkol Vám vysvětlit jak to má probíhat. Pageova komanda poletí v Carllisionově lodi Lady Luck, zbytek na našich fregatách a kapitálních lodích. Vaším hlavním úkolem bude dobýt významné body planety: Senát, Velitelství flotili, Chrám Jediů a další. Potane, Vaší žádosti se vyhovuje. Vaši muži čekají na mé vlajkové lodi Home One. Nějaké dotazy? Jestli ne, do transportérů. Síla Vás provázej.

Vesmír u Mon Calamari

Za hodinu byla flotila připravena a z interkomu na všech lodích se ozval hlas Mon Mothmy: Provázej Vás všechny Síla. Pak začal startovní odpočet. Za pět minut jste byli v hyperprostoru.

---------------------------

Zde vám nechávám prostor na dotazy, směřujte je ke svým velitelům, pozemní jednotky ke komandéru Skywalkerovi nebo generálu Madinovi. Pozastavuji všechny své mise dokonce Bitvi o Coruscant.
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander
Ruplikon

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeSat Apr 05 2008, 17:29

Hyperprostor

Ve všem tom zmatku jsem ani nevěděl v jaké jsem lodi.Prostě jsem byl někam odveden a tak jsem se řipravil.
Sedl jsem si na místo a čekal jestli nepřijde někdo kdo nám řekne něco víc co má moje jednotka udělat.
Pocity jsem měl smíšené.Konečně bude Corscant osvobozen.
Přemýšlel jsem zda ARC ktertý měl dříve mou výstroj byl někdy na Coruscantu.
Hledal jsem jestli někoho z posádky neznám ale nezdálo se.
Vzal jsem tedy mou DC-17 a přimontoval na ní malou optiku.
Poté jsem se podíval na monitor kde byl odpočet kdy budem na Coruscantu.
Návrat nahoru Goto down
atat
Sithský lord
Sithský lord
atat

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeSat Apr 05 2008, 19:55

Hyperprostor

Seděl sem ve své lodi v křesle a měl sem za úkol vysadit vojáky na určenym místě a pak je krejt ze zhora společně z Hanem z kterim sem se už trochu spřátelil.
Promluvil sem do interkomu pro moji posádku: Lidi my máme zajistit bejvalej chrám jedi teď nevim co tam je, já vás vysadim na těhle souřadnicích a budu vás krejt z vrchu. zdělim jim souřadnice pustil sem hologram celé bitvi doprostřed sálu v kterim všichni seděli a z popiskem jim ukázal plán bitvy. Když sem skončil s ukázkou šel sem se po lodi podívat po posádce. Samí takový normální chlapíci až na jednoho: byl oblečenej v brnění Arc a držel svou zbaň pevně v ruce. Jak se menuješ??? zeptám se ho
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander
Ruplikon

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeSat Apr 05 2008, 19:58

Loď

Ruplikon Kapitáne.
Odpovím a podívám se na Kapitána lodě.Vypadal mladě zřejmě znal jen bitvy v pilotním křesle.
O bitvách na zemi kde umírali lidé po desítkách neměl zřejmě ani tušení.
Potřebujete něco?
Zeptám se a zbraň položím na prázdné sedadlo vedle mě.
SPousta chlaspů na nás otočilo zrak a já čekal co z kapitána vypadne.
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitimeSat Apr 05 2008, 20:36

Imperiální základna - velení vzdušné obrany:

"Pane, posily by měly dorazit do 24 hodin, ale s současnou silou odrazíme jakkýkoliv povstalecký pokus o útok," řekne mi jeden z důstojníků. Dívám se na hologramovou projekci rozmístění hvězdných destruktorů a letek TIE-Fighterů.
Pokud se něco nepokazí, meli bychom odolat sebevětšímu útoku. Jen blázen by se o něj pokoušel.
"Dobře, veliteli," otočím se na mladého muže.
"Připravte mi raketoplán, odlétám na palubu ISD Rampage," rozkážu důstojníkovi
"Ano pane."
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky
Strana 1 z 5Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Coruscant (mise pro Andrewa)
» Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona)
» Bitva o Geonosis (mise pro Elessara)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: