| Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky | |
|
+5Derk Yall atat Potan von Kell Koubi10 Cynamon 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Wed Apr 02 2008, 13:27 | |
| Mon Calamari
Všichni občané nedávno sformované Nové republiky se shromáždili před pódiem, na kterém byl konferenční stolek a za ním stála prezidentka Mon Mothma, ti, kteří nemohli být přítomni se dívali na vysílání novorepublikového HoloNetu. Pak Mon Mothma promluvila: Občané Nové republiky, nadešel čas převzít Inperiální Centrum a přejmenovat ho zpět na Coruscant. Hrdinové Bitvy o Endor, Jedi Luke Skywalker, generál Han Solo, princezna Leia Organa, generál Lando Carllisian a velitel naší flotili admirál Ackbar a já jsme se rozhodli, že do 24 hodin opustí naše flotila prostor Mon Calamari a odletí zaútočit na Coruscant. Proto čádáme všechny schopné piloty, vojáky a případně i Jedie, aby se nahlásili na rekrutačním centru v hlavní vládní budově Vaší planety.
------------------------------
Pravidla stejná jako u neuskutečněné Bitvy o Jabiim.
Naposledy upravil Cynamon dne Wed Apr 02 2008, 14:25, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Koubi10 Vaders Apprentice
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Wed Apr 02 2008, 14:19 | |
| Mon Calamari
Padawan jménem Koubi Morsal jakmile uslyší výzvu utíká za svým mistrem se ho zeptat jestli se může zůčastnit. | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Wed Apr 02 2008, 14:27 | |
| Mon Calamari
První přijat. Hodnost Komandér. Specializace: Pozemní útok. Další. Řekl ti náborový důstojník. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Wed Apr 02 2008, 19:26 | |
| Mon Calamari Skvělá příležitos si zabojovat Pomyslí si Potan, Mandalorian Protektor vyslaný samotným Bobbou Fettem na pomoc republice. Přistoupím tedy k důstojníkovi. Potan Merel se hlásí do služby, připraven vést do útoku RSF. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
Poeet p?íspivku : 722 Registration date : 05. 02. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Wed Apr 02 2008, 21:19 | |
| Mon Calamari
Já bych to taky zkusil zakřičí zezadu člověk jménem Crown Mám loď moh bych lítat | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Wed Apr 02 2008, 21:29 | |
| Imperiální Centrum
Na základnu nám přišlo hlášení z rozvědky. Rebelové chystají útok na planetu. To si troufají moc. Náhodou se jim podařilo zničit hvězdu smrti a zabít císaře a v době kdy je Impérium takhle destabilizované se chtějí rozrůstat. No však uvidíme. "Veliteli," poručim svému příteli. "Připravte všechny jednotky a planetární obranu, tohle bude tvrdý boj" | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Thu Apr 03 2008, 07:01 | |
| Mon Calamari
Všichni přijati, další.
Imperiální Centrum
Ano, pane. Někdo to musí ohlásit ředitelce Isard, pane, Odpoví ti důstojník. | |
|
| |
ouky-douky Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 23 Registration date : 14. 02. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Thu Apr 03 2008, 16:45 | |
| | |
|
| |
Aksel Adept
Poeet p?íspivku : 27 Age : 33 Registration date : 02. 04. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Thu Apr 03 2008, 18:51 | |
| Mon Calamari
Myslím že je potřeba nějakého Sitha.Hlásím se. | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Thu Apr 03 2008, 19:45 | |
| Mon Calamari
Všichni přijati, lodě vystartují zítra během dopoledne až večera. | |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Thu Apr 03 2008, 20:30 | |
| Mon Calamari
Kdo letí se mnou otážu se do davu mám modifikovanou YT-2400 | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Thu Apr 03 2008, 20:59 | |
| Mon Calamari Stojím v rohu kantýny když se dozvím zajímavou zprávu.Ihned nasadím svou helmu a jdu do hlavního štábu kde se zapíšu. Ruplikon Řeknu a podívám se na stav mého brnění které dříve patřilo nějakému ARC. Barva je krásně červená. Takhle barevní budou oni. | |
|
| |
Aksel Adept
Poeet p?íspivku : 27 Age : 33 Registration date : 02. 04. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Fri Apr 04 2008, 12:29 | |
| Mon Calamari
Možná že bych s tebou letěl.Tvá loď mne celkem láká. | |
|
| |
Koubi10 Vaders Apprentice
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Fri Apr 04 2008, 14:21 | |
| Jás tebou letím taky Crowne kdy vyrazíme??otočím se na osobu která láká lidi na palubu | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Fri Apr 04 2008, 20:53 | |
| Mon Calamari
Předstoupila před vás Mon Mothma: Jsem ráda, že se Vás přihlásilo tolik, Stíhací piloti, hlaste se u komandéra Skywalkera nebo komandéra Antilese. Povede Vás. Piloti transportních lodí ke generálům Solovi a Carrlisianovi. Ostatní se hlásí u Admirála Ackbara, dostanou úkoly pro pozemní operaci.
------------------------
Mise zahájena, opozdilci se mohou hlásit do zitřka do 08:00, pozdější příspěvky se mažou a hry se nebudou tito hráči účastnit. Toto upozornění neplatí pro již přihlášené hráče. Odlet je stanoven nejpozději do 09:00, spíše do 08:30. Možná dříve. May the Force be with You all. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Fri Apr 04 2008, 21:07 | |
| Mon Calamari
Když jsem se dozvěděl že se mám dostavit k Ackbarovi zrovna sem leštil starou Dc-17 kterou jsem dostal společně k výstroji ARC vojáka. Měl sem Hotovo a tak jsem se dal do štábu kde mělo být rozhodnuto Ackbarem co a jak. byl sem netrpělivý. Došel jsem k Ackbarovi a podíval se po okolí...no výběr na boj to zrovna nebyl...
Naposledy upravil Ruplikon dne Fri Apr 04 2008, 21:17, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Fri Apr 04 2008, 21:16 | |
| Mon Calamari Acbar, co může rybák vědět o pozemním boji. Pořád se v bitvě zbaběla schovává vtom svym křižníku. Dojdu si v klidu k Acbarovi. No nechcu vám kecat do velení, ale sám se nabízím k velení malému tým RSF. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Fri Apr 04 2008, 21:40 | |
| Mon Calamari u Sola: Ještě než dojdu za Solem dojdu někam na skáldku a vezmu jedno brnění stormtroopera a nastříkám ho na černo červeno aby mě naši rozezneli od těch ostatních. Pak dojdu za Solem a ohlásim se mu. Mám YT-2400 modifikovanou jako váš falcon jen rychlá tak neni a mám už posádku částečně vybranou. Tak kdy mám letět s kim mám letět zeptám se | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sat Apr 05 2008, 13:16 | |
| Odlet odložen na večer, kleká mi net. | |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Sat Apr 05 2008, 13:32 | |
| Mon CalamariA koho mám víst??? zeptám se Sola _____________________________ net kleká tobě nebo Solovi | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sat Apr 05 2008, 17:25 | |
| Mon Calamari
Pro Solovi podřízené: Jsem generál Solo, můžete mě oslovovat Hane, tohle je Lando a Žvejkal, nebo taky Žvejk. Povedu naše štíhače a frachťáky vesmírnou bitvou. Kdo má svoji posádku, výborně, kdo ne, dostane přidělenou. To je vše ke strojům a do vesmíru. Pak odejdo do hangáru a vyletí do vesmíru. Kde čeká na rozkaz k odletu.
Pro Ackbarovi podřízené: Jsem admirál Ackbar, vy jste všichni součástí invazní operace a já dostal za úkol Vám vysvětlit jak to má probíhat. Pageova komanda poletí v Carllisionově lodi Lady Luck, zbytek na našich fregatách a kapitálních lodích. Vaším hlavním úkolem bude dobýt významné body planety: Senát, Velitelství flotili, Chrám Jediů a další. Potane, Vaší žádosti se vyhovuje. Vaši muži čekají na mé vlajkové lodi Home One. Nějaké dotazy? Jestli ne, do transportérů. Síla Vás provázej.
Vesmír u Mon Calamari
Za hodinu byla flotila připravena a z interkomu na všech lodích se ozval hlas Mon Mothmy: Provázej Vás všechny Síla. Pak začal startovní odpočet. Za pět minut jste byli v hyperprostoru.
---------------------------
Zde vám nechávám prostor na dotazy, směřujte je ke svým velitelům, pozemní jednotky ke komandéru Skywalkerovi nebo generálu Madinovi. Pozastavuji všechny své mise dokonce Bitvi o Coruscant. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Sat Apr 05 2008, 17:29 | |
| Hyperprostor
Ve všem tom zmatku jsem ani nevěděl v jaké jsem lodi.Prostě jsem byl někam odveden a tak jsem se řipravil. Sedl jsem si na místo a čekal jestli nepřijde někdo kdo nám řekne něco víc co má moje jednotka udělat. Pocity jsem měl smíšené.Konečně bude Corscant osvobozen. Přemýšlel jsem zda ARC ktertý měl dříve mou výstroj byl někdy na Coruscantu. Hledal jsem jestli někoho z posádky neznám ale nezdálo se. Vzal jsem tedy mou DC-17 a přimontoval na ní malou optiku. Poté jsem se podíval na monitor kde byl odpočet kdy budem na Coruscantu. | |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Sat Apr 05 2008, 19:55 | |
| Hyperprostor
Seděl sem ve své lodi v křesle a měl sem za úkol vysadit vojáky na určenym místě a pak je krejt ze zhora společně z Hanem z kterim sem se už trochu spřátelil. Promluvil sem do interkomu pro moji posádku: Lidi my máme zajistit bejvalej chrám jedi teď nevim co tam je, já vás vysadim na těhle souřadnicích a budu vás krejt z vrchu. zdělim jim souřadnice pustil sem hologram celé bitvi doprostřed sálu v kterim všichni seděli a z popiskem jim ukázal plán bitvy. Když sem skončil s ukázkou šel sem se po lodi podívat po posádce. Samí takový normální chlapíci až na jednoho: byl oblečenej v brnění Arc a držel svou zbaň pevně v ruce. Jak se menuješ??? zeptám se ho | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Sat Apr 05 2008, 19:58 | |
| Loď
Ruplikon Kapitáne. Odpovím a podívám se na Kapitána lodě.Vypadal mladě zřejmě znal jen bitvy v pilotním křesle. O bitvách na zemi kde umírali lidé po desítkách neměl zřejmě ani tušení. Potřebujete něco? Zeptám se a zbraň položím na prázdné sedadlo vedle mě. SPousta chlaspů na nás otočilo zrak a já čekal co z kapitána vypadne. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Sat Apr 05 2008, 20:36 | |
| Imperiální základna - velení vzdušné obrany:
"Pane, posily by měly dorazit do 24 hodin, ale s současnou silou odrazíme jakkýkoliv povstalecký pokus o útok," řekne mi jeden z důstojníků. Dívám se na hologramovou projekci rozmístění hvězdných destruktorů a letek TIE-Fighterů. Pokud se něco nepokazí, meli bychom odolat sebevětšímu útoku. Jen blázen by se o něj pokoušel. "Dobře, veliteli," otočím se na mladého muže. "Připravte mi raketoplán, odlétám na palubu ISD Rampage," rozkážu důstojníkovi "Ano pane." | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky | |
| |
|
| |
| Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky | |
|