| Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky | |
|
+5Derk Yall atat Potan von Kell Koubi10 Cynamon 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
atat Sithský lord
Poeet p?íspivku : 722 Registration date : 05. 02. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Sun Apr 06 2008, 20:38 | |
| ok arcare drž se mě Řeknu a v tom mi padne do oka Hanův Falcon jak je pronásledovanej aspoń deseti TIEčkama Rozhodl jsem se mu pomoct natočil sem se tam kde byl a pořádně sem zvýšil rychlost tak že sem nechal Arcara za sebou ,rpotože mám tu podsvětelnou rychlost skoro zdvojnásobenou. Vletim přímo mezi ně a už sem aspoň tři sejmul a to už přilétá Arcar a vrhá se do boje | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Sun Apr 06 2008, 21:10 | |
| Coruscant - Horní patra:
Ukrýváme se pod ohnutým nosníkem zbytků mrakodrapu, těsně nad náma proletěli dva x-wingy a sestřelili jeden TIE-Fighter. Když jeho hořící vrak dopadl na přistávací platformu a sejme všechny co na ni byly odvrátím zrak. Proč se muselo všechno pokazit? Proč to takhle musí být? Z hloupých myšlenek mě vytrhne zvuk motorů přistávajícího transportu. Všichni tři se na něj díváme skrž skulinky v poničeném kovu. Z útrob transportéru vyskáče na třicet rebelských vojáků a ihned poté transport vzlétne, jen proto aby se chvíli nato srazil s Y-wingem a explodoval. Povstalečtí vojáci se ani nenamáhají zajistit oblast výsadku, kdyby byly vycvičeni jako stormtroopeři, tak by nás již našli. "Náš cíl by měl být poblíž, rychle pojdme," rozkáže jim jejich velitel ne-člověk. Bohužel jejich cesta byla našim směrem. Všichni jsme se pokusily co nejvíc vtěsnat pod sutiny. Rebelové se stále přibližovali. Byly stále blíž a blíž. Procházeli nad náma, kdyby si nás všimli, bylo by okamžitě po nás. Holka měla vystrašený pohled, přesto držela E-11 pevně v rukou. Na stormtrooperovi nebyl jeho pohled kvůly helmě znát. Rebelové pomalu přecházeli nad námi a možnost odhalení se zvětšovala. Naštěstí nás neodhalili. Jakmile byly dostatečně daleko tak jsme si všichni zhluboka oddechli. Pro příště jsme však museli být opatrnější. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Sun Apr 06 2008, 21:16 | |
| Coruscant-Chrám jedi
Výborně. Jeden voják ke mě přišel že máme raněného muže. Nemůžeme ho tady nechat. Zavolám Johnymu bude se mu hodit v posdáce. Mi budem pokračovat a ty počkáš a nalodíš ho jasný Řeknu a během rozhovoru dobiju zbraň Voják vypadal že rozumí. Johny....Johny.,...Pokud mě slyšíš přileť sem nebo někoho pošli máme tu raněného) Do hajzlu pčo nemáme zdravotníka. Dva stromtroopeři se nás pokusili obejít po křídlech ale náš detonátor je odhodil Bylo ticho. Rozdělili jsme se na skupinky po pěti. Mou skupinu tvořili dva lidé.Vypadali na schopné vojáky 1 Rodian který pálil na vše co se hýbalo a municí nešetřil Další byl zvláštní tichý Chiss. a poslední měl jisté brnění a helmu takže jsem ho nezjistil kdo je. Naším úkolem bylo zajištění komunikační místnosti. Chlpaci jdeme. Řekl jsem a pomalu jsme stoupali po schodišti nahoru.do vyšších pater kde byli rozmístěny vysílačky. | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Sun Apr 06 2008, 21:48 | |
| Coruscant
Derk Yall:
Veliteli, otočí se na tebe stormtrooper. Když konečně mohu mluvit, tek Vám chci říct, že jsem poslední ze skupiny, která Vás měla přivést na Lusankyu za ředitelkou Isard. Tato žena je jedna z našich vědkyní, kterou jsem potkal cestou. Jmenuje se Rahirim Shan. Pojdme loď je přímo támhle. Na místě kam ukazuje, nic nevidíš, ale znáš povídačky o hvězdném superdestruktoru třídu Exekutor, který patří ředitelce rozvědky Impéria.
Potan:
Dostali jste se do budovi a tam na vás čekal tvrdý odpor včetně jednoho Temného Jedie.. Dostals několik plastických trhavin.
Ruplikon:
Při postupu jste narazili na Temného Jedie, ale zase přišla vítaná posila, komandér Skywalker a jeho světelný meč zářil intenzívním zeleným světlem. Ten je můj, řekl a jal se s ním bojovat. Pokračujte v čištění Chrámu. Pak se ozval komlink: Tady generál Madine, podejte hlášení.
Vzdušné souboje:
Brzy kolem vás nebyla žádná Tie a ze všech komlinků se ozval hlas generála Sola: Vzdušná bitva je vyhrána. Leťte se opravit. Naši muži obsadili orbitální doky a právě sou na cestě čety techniků, takže můžete i tam. Tady už nejste k ničemu.
Naposledy upravil Cynamon dne Mon Apr 07 2008, 07:08, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Sun Apr 06 2008, 22:01 | |
| Chrám jedi
Generále Tady Ruplikon Řeknu a sednu si za jednu bednu.Dobyli jsme dolní podlaží v Chrámu Jedi a pokračujeme do komunikační místnosti- Celkem se nám daří ztráty na životech žádné pokud vím.Jeden raněný pro kterého byla vyslána loď Řeknu. Mezitím mi dal rodian najevo že někde tam v zádu za dveřmi nás někdo poslouchá. Generále Medine Konec Řeknu a půjčím si detonátor.Až to hodím palte do těch dveří. Řeknu a hodim Rána a dveře vlyetí.V tom vyjde jeden Stromtrooper který se vzdává. Jdi zkontrolovat místnost.Řekknu jednomu člověku a druhému řeknu ať zkontroluje stromtroopera. Je čistý RuplikoneŘekl a zajatec přišel až ke mě. Hej ty..řeknu tomu zahalenému. Odveď ho dolů k lodím když bdueš mít štěstí bude tam tedn raněný odevzdej ho Johnovi ať s ním naloží jak chce. V tom přišel člověk co měl prohledat místnost. Pane ta místnost je zřejmě arhciv. Jdeme dál musíme najít komunikační centrum. řeknu a ve čtveřici pokračujem nahoru | |
|
| |
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Sun Apr 06 2008, 22:04 | |
| Připojuju se do bitvi jako pašerák. Náhodný přihlížející. Doufám že mě nesmažete. ________________________________________ Corusant-orbit poblíž bitvy
Jedu zrovna na tuhle planetu s dodávkou zbraní pro místní gangy. Mám již pátým rokem svou milovanou loď Phantom. Je to Consular-class space cruiser. Takovej krásnej červenej. Vezu na Corusant nějaký granáty a dost E-11. Nějaký ruční blasterya pár výherních wooki bowcasterů. Letová kontrolo. Tady kapitán lodi Phantom. Žádám povolení k přistání v sektoru Z-23. Chrrrrrrrr. To je vše co se ozve z mikráku. Tak ho radši vypnu. Otočím se na mého společníka-nájemného lovce lidí a jiných bytostí Der-Ashe. Je to mladý nautolan. Je tam bitva. Mám pocit že bychom se měli přidat. Radši sedni k dělu bude to vostrý. Řeknu mu a namířím to na povrch. Der odkívne a vleze k dělu. Cestou sundá pár kolem letících TIE. Přistaneme tady kousek tady de skupinka rebelů. A tram je někdo schovanej. Dáme to kousek od něj a mrknem na to. Dodávka bude muset počkat. Zbraně se nám budou hodit. Jo to jo. Vezmu si pár granátů nějakej blaster a pár pušek. Taky hafo nábojů. Řekne der a de si pro věci do skladu. Spustím přistávací sekvenci a du se taky vybavit. Když se vrátím zjistím že ta skupinka vylezla z úkrytu. Uteče někam pryč a já si jí dál nevšímám.
Naposledy upravil An-Drew Deer dne Sun Apr 06 2008, 22:52, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Sun Apr 06 2008, 22:44 | |
| Tenhle příspěvek platí při totální ignoraci posledního cynamonova příspěvku týkající se děje ohledně Derka Yalla
Coruscant - Horní patra:
"To bylo o fous," řekne mi TY-789, onen stormtrooper co je se mnou. "Měly bychom si sehnat nějaké méně nápadné oblečení, stormtrooperské brnění a důstojnická uniforma je v tomhle povstalci přeplněném prostoru něco jako terč na střelnici," řeknu směrem k mým společníkům. Oba dva souhlasně kývnou hlavou a jdou hledat v troskách. TY-789 si sundá helmu a odkryje hlavu třicetiletého muže, s krátce střiženými černými vlasy a vytrvalým výrazem na tváři. Následně si sundá bílé brnění stormtroopeů a sebere nějaké protrhané kalhoty a značně poničený plášt z trosek. "Takže ted už jen vy pane," sehne se a podá mi kus oblečení, který vypadá ještě mnohem hůř než ten jeho. "Tak to bychom měli," řekne holka směrem ke mně poté co se dostanu do toho haraburdí. "Ted již jen jak pokračovat dál? Pokusit se dostat z planety během bitvy, nebo se ukrýt někde v dolních patrech?" navrhne naše společnice. "Dostat se odtud v tuto chvíly bude nemožné, povstalci budou kontrolovat veškeré lodě opouštějící planetu, taky se jim nemůžeme ani postavit na odpor, ted ne. Jediné co nám zbývá, je schovat se v dolních patrech. A případně můžeme rebelům nějak uškodit," vysvětlím ji. "Takže, prakticky bychom použili metodu, kterou proti nám používali celou dobu povstalci, pane," řekne TY-789. "Ano, je to paradox, ale co s tim naděláme. A myslím, že v takovéto situaci, neni potřeba mě oslovovat pane, mohlo by to vzbudit podežření, říkejte mi prostě Fhorne." "Ano, pan-n..Fhorne, mé jméno je Ulghar Sfank," představí se bývalý stormtrooper. Podíváme se na naši mladou společnici a ta nám to oplatí podezíravým pohledem. "Já jsem Jess, Jess Fayar." "Dobře, myslím, že bychom už mohli vyrazit, tím poflakováním jsme ztratili příliš mnoho času," řeknu a vydám se ke schodišti vedoucímu do pater pod námi. Ulghar a Jess mě následují. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Sun Apr 06 2008, 22:58 | |
| Chrám Jedi
Nechápu že někdo kdo zbudoval takovouhle budovu mohl jednoduše být vyhlazen Pomyslím si při postupu nahoru. Chiss šel v předu. Šli jsme množstvím uliček.Nevěděli jsme kudy ale instikt mi říkal že jdeme dobře.Náhle se od někud ozval výstřel a Chiss padl k zemi.To už jsme útočníika vyděli a zasypali ho množstvím střel.Byl to imperiální důstojník.Hned za ním šlo několik stromtrooperů.Schovali jsme se za stoly které zde byli a počkali.Byli tak tupí že si nás nevšimli a běželi dolů.V tom jsme jim vpálili výboje do zad. Skvělá práce chlapci jdem dál řekl jsem. Náhle mi padl do oka obrovský kabel který by uživil menší loď.Šel jsem podél něj.Dovedl mě až k velkým opancéřovaným dveřím. Tohle chce trhavinu Máte někdo u sebe něco? Bohužel všichni pokrčili rameny. Nezbývalo mi než improvizovat. Vzal jsem detonátor a naskládal vedle něj několik zásoníků které jsem sebrla mrvým Stromtrooperům. Poté jsem se uctihodně vzdálil a vystřelil.Exploze byla malá ale přece jen dokázala dveře vylomit.Čekal jsem než se rozplyne dým který byl všude kolem.Namířil jsem na dveře připraven střílet ať už vyjde ven cokoli.... | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Mon Apr 07 2008, 17:53 | |
| Imperiální velitelstvý Již téměř rutině střílím nepřátelské vojáky. Vykouknu z do chodby, vystřelím směrem knim salvu, zalezu, zase vystřelim. Jak nás učily, jen by mně zajímalo kde jsou tady ti jejich důstojníci. s rozjímání mně vyruší až objevyvší se temný jedi. Myslel sem že je povraždily na Endoru ale nevadí. Proti brnění s beskalu ani ten jeho meč nic moc nenadělá. Kouknu na velitele SF Držte se od toho sitha dál, a krejte mi záda od vojáků. Stisknu pevně kůží omotaný jílec beskadu, a vykročím kladnou chůzí naproti sithovi. Bojovat a zemřít, jiná možnost není. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Mon Apr 07 2008, 20:14 | |
| Před chrámem jedi
Zrovna sem dodělal jeden TIE figter a uslyšel něčí volání ať si přiletim pro zraněnýho byl to asi ten ARC a tok sem se vydal k chrámu Nešel sem tam pár chlapů a jednoho zraněnýho + stortroopera Rozhodl sem se vydat do chrámu vzal sem si brnění do pouzdra dl-44 a do ruky e-11 Snad najdu toho ARC a připojim se k nim Haló tady John kde ste du za váma řeknu do vysílačky a doufám že se ozvou | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Mon Apr 07 2008, 20:21 | |
| Chrám Jedi
Posílám ti souřadnice Johny Řeknu a odešlu mu cestu k nám. Mezitím se prach rozvířil a já jsem opět mířil do spousty oficrů kteří vyšli ven se zvyženýma rukama. Stát Řekl jsem a zastavil je. Ani hnou jinak bude pálit. Řeknu a otočím se k místům kde přicházel Johny. Prošacovat. Řeknu dvoum lidem a ty jdou | |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Mon Apr 07 2008, 20:37 | |
| Chrám jedi
Když mě pošlou k nim rozběhnu se k nim a když doběhnu vidím jak mířej na nějaký impy. snad mě poznaj v tom brnění a nezačnou pálit | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Mon Apr 07 2008, 20:40 | |
| Chrám jedi
Jeden náš chlap uviděl empíka za námi a vypálil.Naštěstí se netrefil. Vole to je JOhny bacha na empíky. Řekl jsem. Johny jdeme do tý komuničky deš se mnou ok? Řekl jsem a šel pomlau kolem empíků dál | |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Mon Apr 07 2008, 20:51 | |
| Chrám jedi
Sem přopravenej těm impum natrhnot brnění Du s tebou i když nevim jak se menuješ řeknu a jdu za tim ARC | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Mon Apr 07 2008, 20:56 | |
| Chrám Jedi
V lodi už sem ti to říkal. Odpovím a vběhnu do komunkačky. Zřejmě byla hodně změna. Podívám se po okolí. V tom mi padne do oka jedna a běžím k ní Naladím frekvenci a poslouchám Johne pod sem posloouchej vysílá Moth Mothma | |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Mon Apr 07 2008, 21:02 | |
| Chrám jedi?? A co nám chce??? zeptám naštvaně, protože Mon Mothmu sem nikdy namusel ___________________________________________________ aha tys to podtrhn a já myslel že to je lokace | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Mon Apr 07 2008, 21:05 | |
| Chrám Jedi
STále jsem nerozuměl a tak jsem poslouchal....
------------- Počkej co písne Cynamon | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Tue Apr 08 2008, 22:08 | |
| Coruscant
Derk Yall:
Veli.. ehm, Fhorne, osloví tě TY-789. Teď mě napadlo, jak se odsud dostat. Před rokem jsem sloužil na Lusankyae, superdestruktoru ředitelky tajné služby Isard. Je na povrchu Coruscantu, možná bysme tam měli jít.
Potan:
Tvůj život patří mě a já tě zabiju, rozumíš, člověče!? HAHAHA! DIE!!! A vrhne se na tebe.
Chrám Jedi:
Tady Mon Mothma, ozve se z reproduktorů. Generále Solo, admirále Ackbare, podejte hlášení. Oba oslovení muži podali hlášení o průběhu bitvy a příletu, teď jiš zničených, nepřátelských posil. Pak se z reproduktorů ozvalo další hlášení, tentokrát určené vám: Pročesali jsme zbytek Chrámu a všechny sídla odporu byla vyčištěna Imperiálové jsou buď mrtvý nebo zajati. Nakonec přišlo hlášení určené vašim nadřízeným: Senátní budova byla dobyta. Poslední nevyčištěné místo bylo tedy velitelství flotily.
Vesmír:
Lodi Phantom, tady Home One, potřebujeme pomoc na velitelsví imperiální flotily. Leťte tam, kapitáne a pomozte Mondaloriánci Potanu Merelovi, odpověděli ti z největší Mon Calamaríjské lodi. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Tue Apr 08 2008, 23:16 | |
| Mě na tu lod prostě nedostaneš !!!!!
Coruscant - Horní patra:
"Ne, neni to vhodné, nevíme kde ta lod je. Dále nevíme jestli už neni pryč z planety a já si nemyslím, že by tu byla. To by se jinak již zapojila do bitvy a i kdyby tu byla. Je určitě mezi ní a náma velkej počet těch zpropadených rebelů. Takže pokračujem dolu, tam máme větší šanci a pokud i mnozí velitelé uvažují jak já tak se schovají taky v dolních patrech. Pokud se dokážeme zorganizovat, můžem pak škodit rebelům, stejně tak jak oni škodí nám. Rebelům potrvá než budou prohledávat dolní patra ale stejně se tam dokážeme skrýt," dořeknu. "Má pravdu, bojovat ted je nesmyslné, později budeme mít více příležitostí jak jim to odplatit," řekne Jess Ulghar chvíly stojí a nic neříká. "Dobrá veliteli, po zvážení všech možností je ta vaše nejlepší," "Skvěle tak pojdme, nechci tu trávit moc času, nechci vědět, co by se stalo se mnou pokud by nás zajali," špitne Jess a vykročí ke schodišti do dolních pater. Já s Ulgharem se na sebe podívame a trochu se tomu zasmějeme a vydáme se za ní. Trocha smíchu je v tuto chvíli povzbudivá.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Wed Apr 09 2008, 08:14 | |
| Chrám JEdi
Johne Coruscant je náš Zařvu a běžím dolů kde potkám raněného a zajaté stromtroopery + jejich velitele. Takže teď tu počkáte na transport.Johne hoď mě k vedení flotili. Doufáím že to stihnem | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Wed Apr 09 2008, 12:09 | |
| Coruscant
Derk Yall:
Dostali jste se do dolních pater a tam na vás z poza stínu promluvil neznámý hlas: Identifikujte se!
Chrám Jedi:
Z vysílačky se ozval Ackbarův hlas: Všem jednotkám, dostali jsme hlášení, že by ve spodních, nejnižších, patrech, by se mohli nacházet vysocí důstojníci Impéria. Najjděte je a zaj..., pak se odmlčel a ozvalo se znamení údivu: Co to, proboha je. Superdestruktor se zvedá z povrchu Coruscantu. Pak se ozval opět Ackbar: To musí být Lusankya, za ní. Musíme zajmout ředitelku Isard. | |
|
| |
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Wed Apr 09 2008, 12:48 | |
| Coruscant
Doběhnu rychle k mikrofónu. Mrknu na Der-Asheho. Volá nás velitelská loď Rebelů. Zdá se že jsme oficiálně zařazeni do bitvy. Lodi home One. Tady loď Phantom. Rozumím mile rád budu nápomocen. Der-Ashy Nevíš přesný souřadnice imperiálního velitelství máme tam letět? Der se na chvíli zamyslí a já si mezitím nachystám zbylí věci. Jo už vím zadám tam souřadnice. Budem tam za chvíli. Když se nachystám jsme už tam. Zahájím tedy přistávací sekvenci a otevřu hl. dveře. Vyskočím ven a začnu střílet do stormtrooperů. Scovám se za sloupa hledám někoho kdo vypadá jako mandaloriánec... | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Wed Apr 09 2008, 16:33 | |
| [quote="An-Drew Deer"]Coruscant
takže je konec hcrám je náš. Důstoojníci neuprchnou. Řeknu si a podívím se po Coruscantu | |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Wed Apr 09 2008, 20:02 | |
| Coruscant
Tak máme na vybranou na velitelství nebo do spodních pater zeptám se ruplikona když jdeme ven z chrámu | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky Wed Apr 09 2008, 20:03 | |
| Coruscant
Myslím že ze spodních pater šli ty vysocí empíci do tého destruktoru. Jdem na velitelství Řeknu a dám se cestou k lodi | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky | |
| |
|
| |
| Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky | |
|