OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky

Goto down 
+5
Derk Yall
atat
Potan von Kell
Koubi10
Cynamon
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorZpráva
Potan von Kell
Supreme Commander
Supreme Commander
Potan von Kell

Poeet p?íspivku : 21331
Vyznamenání : HZSSA
Registration date : 31. 01. 08

Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 09 2008, 20:17

Imperiální velitelstvý
Žiješ tak dlouho jak si lidé budou pamatovat tvé skutky a jméno.
A začnu na sitha útočit beskadem.
Proti sithovi moc šanci nemám, mandaloriánský výcvik je dobrý ale proti sithovi k ničemu.
Aspon že má výbava ho předčí.

Najednou mu zaůtočím beskadem na ruku, zaseknu mu ji a pustim.
Ihned mu pak rukama pudu po krku.
Sice drtirakuvice před pár desítkami let zakázaly, ne drcení kostí se pořád hodí.

Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka!
Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
Návrat nahoru Goto down
https://my.bio/potan
atat
Sithský lord
Sithský lord
atat

Poeet p?íspivku : 722
Registration date : 05. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 09 2008, 20:48

Coruscant

Ok jdeme řeknu a odletim na velitelství
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander
Ruplikon

Poeet p?íspivku : 4545

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 09 2008, 20:50

Johnova loď

Zalezu k zadnímu dělu a vyčkávám.
Co kdyby se přece jen objevil nějakej Tie Fighter který ořežil.
ŘEKNU si a rozhlížím se.
Návrat nahoru Goto down
atat
Sithský lord
Sithský lord
atat

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 09 2008, 20:54

Coruscant

Doletěli jsme úplně bez problémů na velitelství a vystoupili
Uff aspoň jednou žádný potíže pomyslim si a pokkračuju
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 10 2008, 03:04

Fhorn Thall
Coruscant - dolní patra:

Instinktivně se otočíme za hlasem a naše blastery míří tim směrem ještě dříve než naše těla.
"Kdo je to?" zavolám. a pevněji uchopím blaster.
koutkem oka se kouknu po svých druzích, každy z nich pečlivě sleduje prostor kolem sebe.
Náhle uslyším kroky a k nám se přibilžuje něčí postava. Kvůly stoupajícím výparům neni poznat o koho se jedná. Osoba se aso dvacet metrů od nás zastaví. Chystá se něco říct.
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

Poeet p?íspivku : 771
Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky

PříspěvekPředmět: zpráva   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 10 2008, 06:49

Coruscant

Velitelství:

Příjde k vám povstalecký důstojník: Podle rozkazu jste se měli vydat do spodních pater města. Tady to zvládáme.

Potan:

Zasáhl jsi ho tak tvrdě, že upadl do bezvědomí.

Fhorn Thall:

Jsem poručík imperiální flotili Fjorn Trick. Poznávám Vás, veliteli Thalle. Kdysi jsme se setkali, já jsem zrovna promoval. řekla postava a pokynul ti, abys šel za ním. Přišel blíž a tys uviděl, že má na sobě špinavou uniformu. Jeho tvář ti byla mlhavě povědomá, ale nemohl si ji zařadit. Ale rozhodl jsi mu věřit. Založili jsme tady tábor, asi dvě hodiny po začátku invaze. Po 5 minutách jste došli do osvětlené části pater. Pak se náhle otočil a zamířil na tebe blasterem, v tu chvíli na tebe a tvé společníky mířilo několik blasterů ze všech stran. Ve skutečnosti, veliteli, jsme odboj proti Impériu. Moji muži již kontaktovali povstalce a míří jsem několik komand. Kdysi jsme všichni byli důstojníci Impéria, ale většina z nás tady žije již několik let. Já vedl dvojí život a nikdo o tom, kromě těchto mužů, nevěděl. Spoutat. Pak vás okamžitě spoutali. TY-789 se bránil a tak ho zabili.

Naposledy upravil Cynamon dne Sun Apr 13 2008, 18:26, celkově upraveno 4 krát
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 10 2008, 09:37

Technická:
Víš jak vypadají spodní patra Coruscantu? Několik kilometrů pod horníma patrama, to jen k tomu, že jsem e tam ocitl nějak rychle. A pochybuji, že by se zrovna elitní komando vydávalo hledat nějaké uprchlíky dole, když má určitě mnohem lepší možnost pomáhat invazní armádě, než s hledáním uprchlíků- Kromě toho nikdo nemůže vědět, že já jsem vysoký důstojník. Oblečení jsem si změnil a nikdo krom mých společníků nemůže vědět, že jsem případně přežil zniční ISD Rampage. Taky jsi vynechal to, co se stalo mým společníkům. Neposouvej tolik ten děj, ztrácí to na věrohodnosti a nesnaž se všechno za každou cenu udělat dle svého.

Edit: teď ti to snad nevadí.
Edit: Hnusnej sithskej edit :-)
Ne nevadí, však já ti znova zhatím plány, pane nelogiku Deul
Derk Yall
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 10 2008, 18:52

Fhorn Thall
Coruscant - dolní patra:

Pozoroval jsem Ulghara jak dostal zásah. Skácel se nehybně k zemi. Jess byla z toho všeho v šoku a tak se nezmohla na odpor. Jeden z povstalců ji pažbou blasteru udeří do břicha a jí se podlomí kolena. Dva povstalci ji uchytnou a vlečou ji těsně přede mnou. Já jsem odpor nekladl, bylo to zbytečné. Naposled jsem se koukl na Ulghara, ležel na zemi bez hnutí. Zcela bez života. Zdání, ale občas klame, pomyslím si a nepatrně se usměji.
Vlekli nás někam severnímy ulicemi. Neustále do nás štouchali a údery pažbou někam do těla byl pro mě s Jess tak častý, že jsem si ho již nevnímaly tak zřetelně jako dřív.
Naši věznitelé nás dovedli do svého tábora a dle vyražů a pohledů jeho obyvatel nás nečekaly příjemné věci.
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander
Ruplikon

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 10 2008, 18:54

Velitelství

Tak jdeme Johne
ŘEKNU a znovu zaujmu post střelce.
Takže do dolních pater
Návrat nahoru Goto down
atat
Sithský lord
Sithský lord
atat

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 10 2008, 19:01

Coruscant

Vzlítli jsme a já si to zamířil do dolních pater přistál jsem 34podlaží blok5
a nějaký ty patra a vydali jsme se po schodech dolů když v tom se nám do vysílačky ozval něčí hlas
máme je za jak dlouho dorazíte
já se otočil na Ruplikona co on na to
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander
Ruplikon

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 10 2008, 19:03

Corsucant

Dej mi to.naznačím posunky k johnovi.
Kde jste tady Ruplikon chrám jedi.
Nahlaste pozici.
Čekal jsem a po chvilce se ozvalo.

že v 24 podlařží.
Skvělé jdeme.
Řeknua hodím komlink zpět majiteli
Návrat nahoru Goto down
atat
Sithský lord
Sithský lord
atat

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 10 2008, 19:09

Coruscant

Hmmm.... naši asi chytli imperiány řeknu si potichu pro sebe a
ukážu na speeder co byl o dvě podlaží níž
co takhle se povozit??Zeptám se ruplikona
Návrat nahoru Goto down
An-Drew Deer
High Jedi General
High Jedi General
An-Drew Deer

Poeet p?íspivku : 495
Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu
Registration date : 04. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 10 2008, 19:13

Corsucant

Střílím hromady imperiálů ale už jich ubývá.
Náhle zahlédnu nějakého mandaloriánce a sitha jak spolu zápasí. Sestřelím ještě pár stormtrooperů a jdu k nim. Na sitha radši nestřílím a jen tak slušně zařvu.
Jste Potan. Já sem An-Drew posílá mě za vámi velitelství. Jdu vám sem pomoct se svým kámošem. Kdybyste měli málo nábojů u toho Radianu je nautolan a brání to tam. Mám dodávku zbraní a tak takže si kdyžtak vemte.
Oznámím suše a jdu dál bojovat. Schovávám se za sloupi a střílím. Ze dveří vyběhne skupinka. Hodím tam detonátor a všichni lehnou. pomalu se už přibližujeme do budovi. Myslím že se už tam někdo dostal...
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander
Ruplikon

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 10 2008, 19:14

Coruscant

ok
Řeknu a vběhnu to výtahu.
Snažím se předstihnout johna.
SEdnu do speedru k řízení a čekám
Návrat nahoru Goto down
atat
Sithský lord
Sithský lord
atat

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 10 2008, 19:29

Když si sednu Ruplikon ho zvedne do povětří a já zatim drřim blaster v ruce
a rozlížim se kolem
A nemůže to bejt léčka??zeptám se
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander
Ruplikon

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 10 2008, 19:35

Coruscant

Nemyslím si tady na planetě už nemůže bejt boje shcopná jednotka impéria.
Řeknu a zařadím mírné stoupání
Návrat nahoru Goto down
atat
Sithský lord
Sithský lord
atat

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 10 2008, 19:48

Coruscant

Když myslíš ustoupím, ale přece si zkontroluju comlinc zabudovanej v helmě
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander
Ruplikon

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 10 2008, 19:49

Coruscant

Jsme ve čtyřiadvacátém podlaží.
Zavolej jim kde přsně jsou a at pošlou souřadnice

Řeknu a na chvíli zastavím a rozhlížím se.
Návrat nahoru Goto down
atat
Sithský lord
Sithský lord
atat

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeSat Apr 12 2008, 19:48

coruscant

Jsme u vás pošlete přesný souřadnice řeknu a rozhlížím se kolem
Návrat nahoru Goto down
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

PříspěvekPředmět: zpráva   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 13 2008, 18:44

Coruscant

Atat a spol:

Vedle vás se objevil poručík Page a řekl vám ať ho následujete. Došli jste do míst, které vypadalo jako malá osada a tam k vám přišel muž v imperiální uniformě. Nestřílejte, jsem s Vámi, pánové. Jsem Fjorn Trick. Vy jste určitě poručík Page, se kterým jsem mluvil komlinkem. Mluvil k Pageovi. Ano, jsem Page, kde máte velitele coruscantské obrany? odpoví Page. Odvedl vás k vězni a poručík Page uviděl, jak ho mučí: Zastavte to mučení, je to člověk. I když je s Impériem. Mluvil jste o ženě, ta je kde? Za okamžik se objevili nějací muži a žena. Eskortujte je na povrch a jestli jim ublížíte, vyřídím si to s Vámi. Pak vzal komlink a aktivoval ho: Generále Solo, máme ho. Právě ho eskortují na povrch. Posílám Vám souřadnice, pane. Nakonec se otočil k vám, to už důstojníka odváděli: My se teď vydáme hledat další důstojníky.

Derk Yall:

Jak tě odvedli z místnosti, pokračovali k povrchu, kde podle toho povstalce měl přistát generál Solo. Když řekl to jméno, vypbavil sis mladého poručíka, který zachránil Wookieeho a byl za to vyhozen z flotili, ale nedokázal sis přiřadit k tomu jménu tvář. Jak jsi přemýšlel, jak vypadá, došli jste na jednu přistávací rampu a tam stál modifikovaný corellianský transportér a u něj Corellian a Wookie. Podle všeho to byl Solo a ten jeho chlupatý koberec. Zdravím Vás veliteli. Dal jste nám moc práce, víte to? Ale kde je mý slušný vychování. Sem Solo. Generál Han Solo. A tohle je Žvejkal, můj kopilot. Wookiee zavrčel něco, čemu si nerozuměl a Solo se usmál. Máš pravdu Žvejku, ale udělat to nemůžem. Bohužel. Na poslední slavo dal důraz. Naloď te ho, pánové. Abych nezapoměl. Ste válečnej zajatec a podle toho bychom se k Vám měli tak chovat. No nevim estli Žvejka udržim na uzdě.
Návrat nahoru Goto down
Potan von Kell
Supreme Commander
Supreme Commander
Potan von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 13 2008, 20:41

Imperiální velitelstvý
Vytáhnu se sitha beskad a seberu mu meč.
Červenej ve sbírce ještě nemám
a začnu ho prohledávat, hledat nějakou datakartu která by mohla odemikat nějaká dveře.
pak pouze vytáhnu vybronůž i stiha skalpuji.
Dobrý trofeje.
Pak schovám beskad a s EE-3 se vydám RSF pomoct postřílet zbývající Stromtroopery.

Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
Návrat nahoru Goto down
An-Drew Deer
High Jedi General
High Jedi General
An-Drew Deer

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 14 2008, 20:11

Imperiální velitelstvý

Ten voják je sice mandaloriánec ale zjevně si mě nevšímá.
Třeba neumí basicem ale to se mě nezdá. Prostě byl jen zabranej do sitha. Zkusím to ešče jednou.
Dojdu k němu. Zastřelím ještě pád impíkůa pak na něj zase zařvu.
Halóóó! Jste Potan, Jsem An-Drew Deer a posílá mě za vámi velitelství. Jdu vám pomoct. Mám tu dodávku zbraní. Tam v té červené lodi tak si kdyžtak vemte. Ten nautolan je můj kámoš.
Tak jdu do nich. Dostaneme se už dovnitř?

Zeptám seš a směřuju svůj pohled ke vchodu...
Návrat nahoru Goto down
Potan von Kell
Supreme Commander
Supreme Commander
Potan von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 14 2008, 20:33

Imperiální velitelstvý
Zakoukám se na wookieho předemnou.
Z nich by byla skvělá sebevražedná divize.
No sem potan, kolik ste tady vyděli jinýho Mandaloránce?
No a ty zbraně si nechte, mám svoji zásobu.

Načeš si pro jistotu přebiji svou EE-3
No k tomu postupu dál, našel sem u toho sitha našel tutu datakartu, mohla by snad otvírat nějaaký důležitý dveře, dištak tu sebouo mám pořád dost výbušnin aby nás bez problémů dostaly na Corelii.

Návrat nahoru Goto down
An-Drew Deer
High Jedi General
High Jedi General
An-Drew Deer

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 16 2008, 11:13

Imperiální velitelstvý

Usměji se na mandalora. Zavrtím hlavou.
No já se ptal jen ze slušnosti. Stejně bych vám to nedal. Stálo to dost peněz a nechci o to přijít při nějaké blbé bitvě. Takže já du dovnitř. Jdete taky?
Zeptám se a podívám se na DerAsheho. Posunkem mu naznačím aby zalezl do lodi a nechal to někde kousek dál. Pak si přebiju svou kuši a jdu dovnitř...
Návrat nahoru Goto down
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

PříspěvekPředmět: zpráva   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitimeTue Apr 22 2008, 10:45

Coruscant:

Imperiální velitelství:

Potanovi najednou zapípal komlink a ozval se mu neznámý hlas: Tady je velící loď. Admirálova vlajková loď, Home One, pronásleduje hvězdný superdestruktor a naše loď přebrala velení. Veliteli Potane, máte za úkol stáhnout všechny informace z databank velitelství. Potvrďte příjem. Tu zprávu slyšel An-Drew Deer.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky   Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Bitva o Coruscant - mise pro všechny hráče Nové Republiky
Strana 4 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Coruscant (mise pro Andrewa)
» Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona)
» Bitva o Geonosis (mise pro Elessara)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: