OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Malasorte
High Jedi General
High Jedi General
Malasorte

Poeet p?íspivku : 441
Vyznamenání : Za zásluhy v řádu Jedi
Registration date : 17. 02. 08

Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 01:33

Jasně vstávej. řekl jsem jí a pomohl jsem ji vstanout. Zvedl jsem blaster a připl jsem si ho k opasku Pokud je to kradené, tak to nebudeš potřebovat. A proč ty okrádáš lidi? Víš, že na to jednou doplatíš.
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 01:40

"No, protože se tak lehce vydělá, ale kradením si jenom nevydělávám."
Usměje se na tebe.
"Hezky se prospi," řekne vesele když tě zezadu do hlavy uděří ruka v brnění.
"Dobrá, Fiergle, svaž ho. Musíme ho odsud dostat co nejrychleji."
Fiergl ti vezme všechny zbraně a sváže tvé bezvládné tělo.
"Miyashi, jestě je trochu při vědimí," promluví Fiergl na zlodějku.
Miyashi tě kopne do hlavy, zcela ztratíš vědomí.

Probudíš se pár hodin poté, zcela zpoután. Necítíš Sílu. Dle hluku motoru, poznáš, že jsi v raketoplánu třidy lambda.
Miyashi se k tobě otočí.
"Tak, copak mi ted chceš říct, pane Jedi?"
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
Malasorte
High Jedi General
High Jedi General
Malasorte

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 01:45

Že nejsi zlodějka paní Zrádná. řekl jsem jí a pokusil jsem se odtáhnout pouta jestli nepovolí. Byly nějáké tuhé ale poznal jsem že se z nich mohu po čase dostat. Takže kdo teda jsi? Smím-li to vědět.
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 01:51

"Nejdřív bych musela někoho zradit, abych byla zrádná, přesto je vskutku zábavné, že Jedi se nachytal na tak jednoduchý trik, asi se to s pověrama přehání. Jinak se nepokošej utéct, bylo by to marné. Ysalmir ti brání v použití Síly."
Otočí se ve svém křesle zpět ke panelu. Lod právě vstoupila do hyperprostoru.
"Jinak, vůbec nevím proč bych ti měla říkat pro koho pracuji, sám to za pár hodin uvidíš."
Návrat nahoru Goto down
Malasorte
High Jedi General
High Jedi General
Malasorte

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 02:07

Podařilo se mi alespoň z části uvolnit pouta a aktivovat nouzový vysílač ukrytý v opasku.Snad mě Luke najde pomyslel jsem si a pokračoval jsem v uvolňování provazů. Tak Yasalmir jo? Jak zbabělé. A jak to tak vypadá tak je z Myrkru. Nepracuješ náhodou pro Talona Karrda?
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 02:13

"Pche, Karde je zrádnej pašerák, s nim bych se nikdy do ničeho nezapletla. Ale brzo poznáš pro koho dělám, nebo spíš kdo jsem."
Miyashi se zvedne z křesla a stoupne si před tebe.
"Cesta je ještě dlouhá, máš nějaké otázky, pane hloupý Jedi?"
Návrat nahoru Goto down
Malasorte
High Jedi General
High Jedi General
Malasorte

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 02:15

Jo zajímalo by mě, proč chcete zrovna mě? Jakou pro vás budu mít cenu?. Podíval jsem se na únoskini, která nervózně přešlapovala z místa na místo.
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 02:18

"Eh... Trochu přemýšlej. Jsi Jedi. Máš mistra Skywalkera. Co bude asi mistr dělat, když mu zmizí student? Co? No pujde ho hledat, takže posloužíš jako návnada. Neber si to osobně."
Obejde tě zezadu a zkontroluje pouta.
"Dobrej pokus."
Na ruce ti dá železná pouta.
Návrat nahoru Goto down
Malasorte
High Jedi General
High Jedi General
Malasorte

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 02:22

Hele když uvážím že jste dostali mě, proč si myslíš že dostaneš Luka? Je přece nejlepší Jedi co zatím znám. Myslím že se nenechá chytit takovou bandou amatérů
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 02:26

"Ty jsi tak hloupý, až je to roztomilé. Myslíš, že by někdo měl Yasalmira, chytil Jediho a chystal se chytit i jeho mistra kdyby to byl nějaký amatér? No tak uvažuj trošilinku víc, možná se i pak dovtípíš, pro koho dělám."
Návrat nahoru Goto down
Malasorte
High Jedi General
High Jedi General
Malasorte

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 02:29

Pro Thrawna? vyjekl jsem ze sebe. To snad ne?
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 02:37

Miyashi se na tebe udveně podívá.
"Jsi hloupější než jsem si myslela. Thrawn je mrtvý, zapomínáš? Ale byl jsi blízko. Takže jo, jsem imperiál. Takže asi víš, co tebe a tvého mistra potká, co? Pomalá a bolestivá smrt. Jen tohle dokončit. Takže si užívej zbytku svého mizerného života, Jedi."
Miyashi k tobě přistoupí blíž a vlepí ti facku na pravou tvář. Pak se vrátí do svého křesla.
Návrat nahoru Goto down
Malasorte
High Jedi General
High Jedi General
Malasorte

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 02:42

Fíha, jsi celkem mladá na Imperiála, ale já myslel, že Imperiálové se nějak rozpadli po smrti Thrawna. Nebo se snad ujal vedení někdo jiný? Palleaon, možná Piett?
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 02:47

"Piett? Piett? Si ze mě děláš srandu, Piett zemřel při zničení druhé hvězdy smrti. Co vás sakra učej. Jinak co je ti po mém věku. Je mi devatenáct a co s tím, kolik je tobě? Co?"
Otočí se zpět ke panelu a sleuje něco na mapě galaxie.
Návrat nahoru Goto down
Malasorte
High Jedi General
High Jedi General
Malasorte

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 02:52

No tak to je divný. Kdo ještě může nenávidět rytíře Jedi když jsou Thrawn, Piett, Vader a Imperátor mrtví? Že by se objevil nějaký nový Sith? udiveně jsem řekl a uslyšel jsem lambu vyskočit z hyperprostoru.
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 02:58

"Já to vzdávám!" křičí Miyashi po lodi.
"Freile, kontaktuj velitelství, náklad máme sebou, at připraví plán. A potřebuji si odpočinout. V mém zatím krátkém životš jsme netušila, že poznám takového hlupáka."
Dojde blíž k tobě, a znovu tě udeří a ještě kopne.
Návrat nahoru Goto down
Malasorte
High Jedi General
High Jedi General
Malasorte

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 03:01

Hele máš problém ženská? zařval jsem ještě za ní a potom přišel jakýsik řízek co vypadal jako ti vyhazovači v kantýnách. Uchopil mě a někam mě táhnul. Uvědomil jsem si, že to nevypadá dobře.
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 03:07

Byl jsi dovlečen do vyslechové místnosti, kde na tebe již čekla jeden důstojník, na tváři měl jizvu a na tváři vousy. Byl jiř starší.
"Vítejte, jsem Fhorn Thall ( A je to tu, konečně po dlouhé době přichází moje první postava zpátky na scénu)," pozdraví tě a ještě k tomu se ukloní.
"Omlouvám se za chování ostatních, především za chování mé dcery, ale je trošku, no jak to říct. Unáhlená v mnoha věcech."
Usadí se do židle a podívá se ti do očí.
"Sklenku vody?"
Návrat nahoru Goto down
Malasorte
High Jedi General
High Jedi General
Malasorte

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 03:09

Pokud budete tak hodný tak si dám. Posadím se na křeslo a po chvíli mi jeden oficír donesl vodu a povolil pouta.
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 03:12

"No, přejdeme k věci. Jak jistě již víte, vaše situace neni zrovna dobrá. Možná by jste si ji mohl trochu ulehčit, pokud by jste nám sdělil pár věcí." promluvil Fhorn klidně.
"Znovu se omlouvám za chování mé dcery, nechcete nějaký lék proti bolestem?"
Návrat nahoru Goto down
Malasorte
High Jedi General
High Jedi General
Malasorte

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 03:15

Ne to snad nebude potřeba, ale dceru byste měl mírnit. usrkl jsem ze sklenice trochu vody a pak jsem se znova podíval na Fhorna. A co to bylo za otázky o kterých jste mluvil?
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 03:18

"Miyashi vyrůstala bez matky a já stále létal z jednoho bojiště na druhé. Neměla veselé dětsví."
Thall chvíly hleděl do své sklenice a pak obrátil svoji pozornost zpět k tobě.
"Otázky, celkem bežné. Rozmístění sil, počet rytířů Jedi, cíle cest důležitých lidí, a tak dál, můžete začít kdekoliv."
Návrat nahoru Goto down
Malasorte
High Jedi General
High Jedi General
Malasorte

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 03:23

Ehm ano máte pravdu běžné otázky to jsou, ale já vám nemohu odpovědět. Bohužel. Zjišťujte si to kde chcete.
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 03:26

"Vážně nechcete nic říct? Nechci vám nijak vyhrožovat, ale pokud nic neřeknete dobrovolně, budeme muset použít trochu, náasilnické způsoby, a zde nemůžete používat Sílu. Takže ani nemůžete tlumit bolest, či jakkoliv se vyhnout bolesti. A já nemám mučení rád. Nerad vydím, když se lidem ubližuje. Takže, prosim, přistupte radši na ccestu dialogu. mluvte."
Návrat nahoru Goto down
Malasorte
High Jedi General
High Jedi General
Malasorte

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jul 25 2008, 03:29

No já bych rád mluvil ale nejsem zrádce.Takže dělejte si co chcete já vám nic neřeknu.Jsem Jedi a jako Jedi klidně i zemřu.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho   Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: