| Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho Fri Jul 25 2008, 03:34 | |
| "No, několik Jedi jsem již tohle slyšel říkat, To byl jestě Vader naživu a Impérium bylo krátce po svém vzniku. Za dobu co sloužím Impériu jsem zjistil, že je zbytečné zemřít, a také jsem zjistil, že když je někdo zcela odhodlán pro sovji věc, tak ho nepujde přesvědčit. No nic, dám vám několik hodin na rozmyšlenou. Pak se uvidí, jestli budete v cele spolu s vaším mistrem, nebo budete odlétat z ISD, na kterém jste zanechali třicet tisíc mrtvých. Rozmyslete si to." Jsi odveden do své cely, ve vežení je ještě několik věžnů.
Malasorte High Jedi General
Poeet p?íspivku : 441 Age : 30 Vyznamenání : Za zásluhy v řádu Jedi Registration date : 17. 02. 08
| Předmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho Fri Jul 25 2008, 03:58 | |
| Když jsem se dostal do cely tak jsem zde uviděl pár vězňů. Šel jsem se posadit a vedle sebe jsem uviděl jednoho starého muže černé pleti. Vypadal tak na šedesát tři let. Tak jsem si k němu přisedl a pokusil se navázat rozhovor. Já: Zdravím vás jsem Malasorte, zajali mě Imperiálové na Tatooine. Protože jsem Jedi a oni se nás snaží pochytat.. Muž se na mě podíval a řekl Takže je to pravda, řád Jedi byl opět obnoven. Já jsem Mace Windu. Když jsem uslyšel tohle jméno málem jsem omdlel úžasem Já: Mistr Skywalker o vás vyprávěl, že jste pry zemřel při zradě rukou Imperátora. Mace Windu: Mohlo se zdát, že jsem mrtvý když jsem vyletěl z toho okna, ale dopadl jsem na jedno vznášedlo, ve kterém díkybohu seděl jeden ze senátorů. Odvezl mě domů a podíval se na mé zranění. Časem jsem získal novou robotickou ruku a protože byli rytíři Jedi povražděni, tak jsem se ukryl z nadějí, že nějakého najdu. A ty jsi mluvil o mistru Skywalkerovi: jediný Skywalker, kterého znám byl přece Anakin a ten byl zrádce. Já: Ano Anakin byl zrádce stal se z něho Darth Vader. Měl dvojčata Luka a Leiu, a Luke se stal rytířem Jedi s pomocí Yody a Obi-Wana. V poslední bitvě se Vader vrátil na světlou stranu a svrhl Imperátora, poté zemřel. A Luke založil akademii na Yavinu IV.Mace Windu: Ano to je vskutku zajímavé co se stalo, takže Anakin přece jen vrátil rovnováhu síle, i když za jakou cenu. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho Wed Jul 30 2008, 03:06 | |
| Tak tohle je na zabití, Champ by ti ruce utrhal, ale já nejsem wookie jako on, takže jen pokárám. psát tímto stylem: Derk: Čau Yoda: Jsi drzý padawane. Je opravdu ošklivé na pohled, tak pro příště pozor. ________________________________________________
Uběhlo několik hodin od té doby co byl Malasorte uvězněn, čas který mu dal Fhorn Thall se blížil ke konci, až nakonec si pro padawana přišla dvojice stormtroopeů a dovedla ho opět do výslechové místnosti, kde stejně jako předtím, seděl Fhron Thall v židli a upřeně pozoroval nově příchozího vězně. "Rozmyslel jste si, jestli budete mluvit, Jedi?" položil věžni přímo otázku. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 441 Age : 30 Vyznamenání : Za zásluhy v řádu Jedi Registration date : 17. 02. 08
| Předmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho Wed Jul 30 2008, 03:14 | |
| "No jak jsem již odpověděl dříve, tak ne, neroszmyslel" odpověděl jsem už poměrně rozzlobenému Fhronovi. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho Wed Jul 30 2008, 03:19 | |
| "Uvědomujete se sakra co váš čeká, Jedi? Neni to nic co by jste jen tak přešel, ani kdyby jste měl svoje schopnosti. Vážně si to rozmyslete, křikl Thall na vězně. Pak se na chvíly opřel o stůl a napil se vody, abych osvěžil suché hrdlo. "Mnozí před vámi odmítli vypovídat, a když přežili zbyli z nich trosky. Ti kteří vypovídali skončili dobře a jsou nyní se svými rodinami jak vim, vypovídejte ksakru," Thall praštil pěstí do stolu. | |
|
| |
| Předmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho Wed Jul 30 2008, 18:53 | |
| "A proč vás zajímá co vím? Pokud vím tak mě vaše dcera říkala, že mě potřebujete jen na dopadení Mistra Skywalkera." | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho Wed Jul 30 2008, 19:01 | |
| "Má dcera nemá takovou bezbečnostní prověrku, aby mohla vědět přísně tajné informace," řekl Thall již poněkud klidněji. "Vážně jste si myslel, že Skywalker je jediná osoba o kterou nám jde? Radím vám říct vše co víte, co nejdřív." | |
|
| |
| Předmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho Wed Jul 30 2008, 19:15 | |
| "A co vám mám říct? Kolik nás je? No řeknu vám že dost." odpověděl jsem Thallovi s chladným pohledem. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho Sat Sep 06 2008, 03:00 | |
| "Mohl by jste říct cokoliv, sakra...." Thall je přerušen explozí, která otřásne lodí, rozezní se poplach a spustí se palba z turbolaserů. "Co se to k sakru děje?" sykne Thall do komlinku. "Nepřátelská plavidla se právě vynořila, jde o...." dál se ozývala jen statika. Další otřes byl silnější, několik špatně upevněných věcí padali, jedna kovová bedna spadla Thalovi na hlavu a omráčila ho. | |
|
| |
| Předmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho Sat Sep 27 2008, 08:53 | |
| Výbuch který omráčil Thalla zaroveň i uvolnil cestu ven z cely, a když jsem měl volné ruce tak mi nic nebránilo abych odešel. Od Thalla jsem si vzal zpátky svůj meč a rychle jsem odešel. Pokoušel jsem se zjistit co se stalo a tak jsem utíkal směrem ke komunikační místnosti. Cestou se mnou opět začala prolévat síla, bylo to tím jak jsem se vzdaloval od Yassalamira, kterého měl Thall ve výslechové místnosti. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho | |
| |
|
| |
| Vzpomínky - výcvik pro Malasorteho | |
|